Albatros Jungle Aqua Park Resort 4*– Atsauksmes

328
Novērtējums 8.410
№3 viesnīcas reitingā Hurgada
8.7 Numurs
8.5 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.5 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Viesnīca ar ūdens atrakciju parku ar dažādiem baseiniem un ūdens slidkalniņiem. Atrodas Sarkanās jūras piekrastē, ceļā uz Safagu. Atvērts 2009. gadā. Piemērots ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар Iryska_Yanush
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Iesaku viesnī cu. Pasū tī ts 2 istabas vecā kiem bē rniem atseviš ķ i. Ierados 5:00.6 jau bija istabā (20 USD), tā pē c telpas bija kopā un cieš i. Tieš ā m iedeva divas ģ imenes, š ikas istabas. Viss ir tī rs, nav ideā ls, bet ē rts, bez sū dzī bā m. … Tomēr ▾ Iesaku viesnī cu. Pasū tī ts 2 istabas vecā kiem bē rniem atseviš ķ i. Ierados 5:00.6 jau bija istabā (20 USD), tā pē c telpas bija kopā un cieš i. Tieš ā m iedeva divas ģ imenes, š ikas istabas. Viss ir tī rs, nav ideā ls, bet ē rts, bez sū dzī bā m. Ē diens katrai gaumei, protams ir uz gardē ž u ē dienu orientē tas viesnī cas, te ir vieglā k, bet vienmē r kaut ko var atrast, pā ris reizes bija suš i, kā dreiz garneles, zivis savā dā kas, gaļ a arī savā dā ka. Bē rns 4 gadus ē da normā li, varē ja izvē lē ties ne asu - rī si, biezenis ar mē rci, vista, pica utt. . Akvaparkā daudz vietas. Cilvē ki biež i vien bez problē mā m dodas uz pludmali, pat ar bē rnu ratiņ iem. Reizē m autobuss ir pilns, reizē m pā ris cilvē ku. Jū ra š ajā laikā vē jaina, vairā kas reizes peldē jusies, ū dens silts, bet auksts. Ar pā rē jo apmierinā ts.
аватар marfa.denisenko
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies Jungle Aqua Park Hotel un bijā m ļ oti apmierinā ti (paldies vadī tā jai par ieteikumu)! Ē diens: viss ir ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. Vairā ku veidu gaļ a, zivis, daudz dā rzeņ u un augļ u. Man ļ oti patika telpas: plaš as, tī ras, ar interesantu dizainu (pievienoju foto). … Tomēr ▾ Atpū tā mies Jungle Aqua Park Hotel un bijā m ļ oti apmierinā ti (paldies vadī tā jai par ieteikumu)!
Ē diens: viss ir ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. Vairā ku veidu gaļ a, zivis, daudz dā rzeņ u un augļ u.
Man ļ oti patika telpas: plaš as, tī ras, ar interesantu dizainu (pievienoju foto).
Milzī gs apsildā ms akvaparks! Un arī daudz baseinu, kas ir pluss, jo viesnī ca nav pirmajā rindā . Ir marš ruta autobuss uz pludmali, ieeja smilš u, ē rta.
Starp citu, rokassprā dzes tika uzvilktas uzreiz un arī izbraucot, kamē r gaidī jā m pā rsū tī š anu, rokassprā dzes netika nogrieztas.
Blakus liels iepirkš anā s centrs.
Ļ oti labi atpū tā mies.
аватар elenatokar_official
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tiem, kas vē las uzturē t sevi formā , š ī viesnī ca noteikti nav piemē rota, jo ē diens š eit ir tā ds, ka pat es, kas sē ž u pilsē tā uz PP, un uz nemitī giem svara zaudē š anas maratoniem...es salū zu, un Ostaps cieta. … Tomēr ▾ Tiem, kas vē las uzturē t sevi formā , š ī viesnī ca noteikti nav piemē rota, jo ē diens š eit ir tā ds, ka pat es, kas sē ž u pilsē tā uz PP, un uz nemitī giem svara zaudē š anas maratoniem...es salū zu, un Ostaps cieta...Ak, es biju , netaisī jos zaudē t svaru pilsē tā . Arī mana Seryoga...Noteikti pieņ ē mā s svarā par daž iem kilogramiem, viņ š saka, ka brilles sā ka izdarī t spiedienu uz viņ a galvu)))

Mē s apskatī jā m pludmali. Pirmajā pā rskatā es rakstī ju, ka mē s neesam pā rsteigti. Tā tad, dodoties lejā uz pludmali, jā paiet nedaudz pa labi, un paveras pavisam citi skati. Ž ē l, ka tikai VAKAR to sapratā m. Lieliska piestā tne, no kuras nirt. Zemū dens pasaule tieš ā m nav ī paš i spož a. Daudz labu ē rtu gultu. Tirkī zzils ū dens, vienkā rš i negribē jā s pamest pludmali.
Bā rs pludmalē nav diez ko labs, kā mana Daš a saka "Take yourself", bulciņ a ar kotleti, bulciņ a ar desu, kā postiem, svaigiem burkā niem, gurķ iem, pieticī ga pica. Tas ir viss diapazons. Dzē rieni: pepsi, sprite, alus.
Vakara animā cija katru dienu ir atš ķ irī ga, bet bē rnu atkā rtojas. Mans bē rns bija divas vai trī s reizes un apstā jā s.
No mī nusiem vakar kaimiņ a durvī s karā jā s slē dzene, noslē dzā s signalizā cija, un pusnakts pī kstē ja, zvanī ja uz reģ istratū ru, kā du atsū tī ja, mums pateica "Baterija beidzas", un aizgā ja. Tad zvanī ju vē l divas reizes, bet nekas nemainī jā s. Serenā de turpinā jā s pusi nakts. Viss apstā jā s tikai tad, kad ieradā s telpas saimnieki.
Bet neskatoties uz to visu, noteikti IESAKU š o viesnī cu. Garda virtuve, lieliska kafija, labs akvaparks, vairā ki apsildā mi baseini. Lieliski kokteiļ i bē rniem un pieauguš ajiem. Un jauks personā ls, ļ oti pieklā jī gs. Neviens nekad (izņ emot Anex gidu) nav bijis rupjš vai rupjš pret mums. Pā rē jie bija apmierinā ti.
Ejam mā jā s, notievē sim. )))
аватар elenatokar_official
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmais iespaids par Jungle Aqua Park Hotel: Lieli komfortabli numuriņ i, nav jauni. Bet pietiekami ē rti. Sakopta teritorija. Tik garš ī gi kokteiļ i, Pinna Colada...Mmmm...Un vē l viens, neatceros nosaukumu...Bumba Diezgan garš ī gs ē diens. Daš a novē rtē ja neveselī gu ē dienu, piemē ram, frī , burgerus, picas un citas muļ ķ ī bas. … Tomēr ▾ Pirmais iespaids par Jungle Aqua Park Hotel:

Lieli komfortabli numuriņ i, nav jauni. Bet pietiekami ē rti.

Sakopta teritorija.

Tik garš ī gi kokteiļ i, Pinna Colada...Mmmm...Un vē l viens, neatceros nosaukumu...Bumba

Diezgan garš ī gs ē diens. Daš a novē rtē ja neveselī gu ē dienu, piemē ram, frī , burgerus, picas un citas muļ ķ ī bas.

Kafija ...Smarž ī ga kafija, milzī gā sortimentā . Un pasniedz skaistā s augstā s glā zē s.

Apsildā mi baseini pat novembrī.
(Parasti apkure tiek ieslē gta no decembra)

Milzī gs pluss, ierodoties reģ istratū rā mū s nemanī ja, bet uzreiz uzlika rokassprā dzes, lai gan bija 7.30 no rī ta, un sū tī ja brokastī s. Pē c brokastī m mū s uzreiz apsē dā s. Un tā ir patiesa cieņ a pret viesnī cu.

Un smarž a...Lieliska smarž a pē c ziedoš iem kokiem apkā rtnē . Istabā ar atvē rtu balkonu...Tas ir apbrī nojami...Mmm

Aizgā jā m lī dz jū rai, pludmale nebija sajū smā . Nav jauki iet basā m kā jā m. Ū dens novembrī man ir vē ss. Man nepatī k š ajā peldē ties.
Kopumā pludmale ī paš i nepatī k. Mē s neredzē jā m nevienu zivi, tā pē c mē s nenirtā m.
Наш балкон, обалденный вид и запах цветущих деревьев. Извините, комната после разбора вещей))
аватар tolyansharonov84
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es vē los dalī ties ar jums un ieteikt š o viesnī cu. Tas ir ideā li piemē rots ģ imenei ar bē rniem. Teritorija ļ oti zaļ a, kopta. Ū dens parks ir lielisks, un bē rniem tas patī k. Naktsmī tnes veids bungalo. Ē diens ir daudzveidī gs, pat mani izvē lī gie bija pilni. … Tomēr ▾ Es vē los dalī ties ar jums un ieteikt š o viesnī cu. Tas ir ideā li piemē rots ģ imenei ar bē rniem. Teritorija ļ oti zaļ a, kopta. Ū dens parks ir lielisks, un bē rniem tas patī k. Naktsmī tnes veids bungalo. Ē diens ir daudzveidī gs, pat mani izvē lī gie bija pilni. Jautā jiet par viesnī cu, ar prieku atbildē š u.
Ресепшн Бассейн для маленьких
аватар _639480
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca tika izvē lē ta akvaparka un pā rliecī bas dē ļ par Albatross viesnī cu kvalitā ti. Palika vī lies. Starp viesnī cas mī nusiem: - slikta mā jturī ba, pat par dzeramnaudu. - glā zes un glā zes restorā nos biež i bija nemazgā tas, ar lū pu krā sas pē dā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta akvaparka un pā rliecī bas dē ļ par Albatross viesnī cu kvalitā ti. Palika vī lies. Starp viesnī cas mī nusiem:
- slikta mā jturī ba, pat par dzeramnaudu.
- glā zes un glā zes restorā nos biež i bija nemazgā tas, ar lū pu krā sas pē dā m.
- Transfē rs uz pludmali bija ļ oti vā jš . Biež i kursē ja viens autobuss uz 2 viesnī cā m (tuvumā atrodas Leila). Izbraukš ana no pludmales pusdienot ir vē l viens pā rbaudī jums. Nereti nā cā s stā vē t 40 minū tes karstumā , tad jā brauc pā rpildī tā autobusā . 2 reizes bija cī ņ as par vietu autobusā . Ja jū s ejat, tas aizņ ems 27 minū tes, degoš ā saulē .
- Dž ungļ u pludmale ir ļ oti slikta, ī paš i bē guma laikā . Nav kur peldē ties. Rezultā tā viņ i nozaga dvieli. Interesanti, ka Dana Beach apsargi ļ auj arā biem izmantot sauļ oš anā s krē slus (neskatoties uz to, ka viņ iem ir rokassprā dzes no Jungle Hotel) Vispā r pret arā biem ir ī paš a attieksme, un tā ir jū tama.
- ē diens vienmuļ š . Brokastis sliktas.
Mē s sazinā jā mies ar viesu radniecī bu un viesnī cas vadī tā ju Ali par problē mā m ar transfē ru. Rezultā ts 0.
No plusiem:
Akvaparks
Garš ī ga kafija
Dzī vā mū zika
Uz š o viesnī cu vairs nenā ksim. Arī neieteikš u. Ž ē l, ka š ajā apskatā nevaru pievienot foto un video no kautiņ iem pā rpildī tā autobusā . Nosē dumi bija nepatī kami. Man radā s iespaids, ka tū risti š eit nav gaidī ti.
аватар _459433
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta vē rtē juma dē ļ . Viesnī cā ieradā mies 9:30, kamē r mums gatavoja istabiņ as, tikā m nosū tī tas brokastī s. Par 10 USD katra no trim ģ imenē m (lido ar kompā niju) apmetā s netā lu. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta vē rtē juma dē ļ . Viesnī cā ieradā mies 9:30, kamē r mums gatavoja istabiņ as, tikā m nosū tī tas brokastī s. Par 10 USD katra no trim ģ imenē m (lido ar kompā niju) apmetā s netā lu. Telpas virs "varž u baseina" ar bē rnu slidkalniņ iem, kas mums bija vajadzī gi, jo. Mū su bē rniem ir 4 gadi. Istabas ir normā las, ļ oti ē rti, ka tipa divistabu, kondicionieris nepū š uz bē rniem. Tī rī š ana kā visur Ē ģ iptē . Teritorija milzī ga, skaista, daudz baseinu. Daudz sauļ oš anā s krē slu. Restorā ni 6, ē diens - pā rē sties. Maija beigā s ē dā m arbū zus, melones un vī nogas. Visā di pudeļ u alus un kola, derē s baltvī ns, sarkanais - beeeee.
Akvaparks ir milzī gs un satriecoš s. Nekad negaidī jā m transfē ru uz jū ru ilgā k par 5 minū tē m, arī.5 minū tes bija jā brauc. Pludmale maza, bet vietu pietiek. Noteikti vajag koraļ ļ us. Pludmalē ir rinda pē c alus, no viesnī cas jā ņ em lī dzi dvieļ i. Pludmalē sauļ oš anā s krē sli ir parasti, koka, bet viesnī cā vē si, ar saulessargu. Izbraucā m no viesnī cas 19:45.12 nosū tī jā m 2 istabiņ as, treš o pagarinā ja lī dz 18:00 par 50$. Rokassprā dzes nebija grieztas, tā pē c pusdienojā m un vakariņ ojā m. Kopumā viesnī ca ir naudas vē rta, tur var atgriezties, it ī paš i, ja jū ra nav prioritā te.
аватар xuh83
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tas kopā ar ģ imeni (2 pieauguš ie + bē rns 11 gadi). Milzī ga viesnī cas platī ba. Daudz baseinu. Akvaparks - slidkalniņ i ir diezgan ekstrē mi, bet bē rni brauc visas dienas garumā . Pie katra slidkalniņ a atrodas instruktors. Un viņ š ne tikai sē ž , bet patieš ā m uztur kā rtī bu. … Tomēr ▾ Atpū tas kopā ar ģ imeni (2 pieauguš ie + bē rns 11 gadi).
Milzī ga viesnī cas platī ba. Daudz baseinu. Akvaparks - slidkalniņ i ir diezgan ekstrē mi, bet bē rni brauc visas dienas garumā . Pie katra slidkalniņ a atrodas instruktors. Un viņ š ne tikai sē ž , bet patieš ā m uztur kā rtī bu. Regulē nobraucienus, pā rliecinā s, ka nobraucieniem tiek izmantoti tikai speciā li apļ i utt. Bē rns pats brauca, kamē r es atpū tos lejā pie baseina, un es biju mierī ga viņ a droš ī bas dē ļ .
Atseviš ķ i gribu rakstī t par istabā m - numuriņ i bungalo formā , ļ oti plaš i, kvalitatī va uzkopš ana. Pie izejas no istabas jū su baseina pagalmā . Tie. uz katrā m 16-20 istabā m ir atseviš ķ s baseins. Turklā t diezgan liels baseins ar atseviš ķ u zonu bē rniem un pieauguš ajiem, kur var peldē ties.
Darbojas vairā ki restorā ni. Pateicoties tam, nav rindu. Ē dienu izvē le liela. Varbū t tikai viņ u desiņ as bija bezgarš as. Bet paziņ as stā stī ja, ka tā vispā r ir ē ģ iptieš u desas problē ma. Tač u bija arī ļ oti cienī gi ē dieni – piemē ram, brokastī s garš ī gi virtuļ i. liela augļ u izvē le. Bet zivju ē dienu praktiski nebija. Bet ar visu ē dienu daž ā dī bu - š is mī nuss iespaidu nekā di neietekmē ja.
Pie jū ras kursē autobuss ik pē c 20 minū tē m. Ir sava pludmale. Š ī pludmale ir sadalī ta 2 daļ ā s – daļ a tū ristiem Dž ungļ i un daļ a viesnī ca Dana (arī Albatros tī kls). Peldē š anai labā k noiet 10-15 metrus
pa kreisi, kur jau ir sauļ oš anā s krē sli Dana Beach. Tā kā tur nolaiš anā s jū rā ir daudz patī kamā ka - maigs nobrauciens un smiltis. Neviens neaizliedz to darī t.
Kopumā iespaidi par svē tkiem ir ļ oti labi. Ja vē lies pateikties personā lam – ņ em lī dzi mazus dolā rus "par tē ju". Puiš i visi ir draudzī gi un smagi strā dā . Tajā paš ā laikā viņ i tur strā dā par santī mu. Viņ iem arī ļ oti patī k mū su š okolā de. Tā tad arī š okolā des un saldumus var paņ emt lī dzi un aizbraukt kā pateicī bu.
Manuprā t, viesnī ca vairā k piemē rota ģ imenē m ar vecā kiem bē rniem. Jo ar bē rniem lī dz 8 gadu vecumam ir bī stami - milzī ga teritorija, daudz baseinu - bē rnam grū ti izsekot.
аватар juliia75
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies akvaparka un labas pludmales dē ļ , apskatot vairā kas atsauksmes. Savu lomu nospē lē ja arī cena, bija ļ oti patī kami. Ē ģ iptē sen neesam bijuš i, nolē mā m atsvaidzinā t iespaidus. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies akvaparka un labas pludmales dē ļ , apskatot vairā kas atsauksmes. Savu lomu nospē lē ja arī cena, bija ļ oti patī kami. Ē ģ iptē sen neesam bijuš i, nolē mā m atsvaidzinā t iespaidus. Mē s lidojā m ar lielu 12 cilvē ku grupu.
Ieradā s 7.20, 9 bija viesnī cā . Uzreiz uzvelk rokassprā dzes un sū tu brokastī s. 10.00 bijā m jau iekā rtojuš ies istabiņ ā s, š okolā des pietika 5 istabā m blakus. Esam par to ļ oti pateicī gi, jo teritorija ir milzī ga, internets nav ī paš i ā trs un vienam otru atrast bū tu grū tā k. Numuri 4211-4217 atradā s diezgan tā lu no reģ istratū ras, restorā niem un akvaparka, karstumā vairs negribē jā s iet pē c kafijas un saldē juma. Liels pluss ir baseins vairā kiem bungalo, tas glā ba karstumā starp braucieniem uz jū ru.
Jū ra jau bija silta, saulriets maigs, smilš ains, iztikā m bez koraļ ļ iem), lai gan 3 dienas pie temperatū ras 32 nebija iespē jams nopeldē ties aukstā stiprā vē ja dē ļ . Kopumā jū ra pā rspē ja cerī bas, lai gan nebija dzī va rifa un zivju pā rpilnī ba, bet mē s bijā m vairā k pieķ ē ruš ies ē rtai peldē š anai. Autobuss uz pludmali kursē ja ik pē c 30 minū tē m no 8.30 lī dz 17.00, 2. lī nija nekaitinā ja.
Tagad par mī nusiem. Restorā nu apkalpoš anas kvalitā te atstā j daudz ko vē lē ties. Neviens nesteidzas. Viesi var stā vē t rindā ar š ķ ī vjiem, kamē r š efpavā rs tē rzē ar kolē ģ iem vai runā pa telefonu, neveic sagatavoš anā s darbus, proti, paņ ems pā ris cilvē kus paē st, un pā rē jā rinda gaida nā kamo. porcija jā sagatavo, atkal pā ris cilvē kiem. Es nezinu, ar ko vecā ki baro bē rnus, kuru viesnī cā ir daudz, bet ē diens ir slikts. Izsalkuš i nebijā m, mū su kompā nija bija izvē lī ga, bet vilš anā s milzī ga, laikam Ē ģ iptē sen nebijā m viesojuš ies. Restorā ni tieš ā m ir 4-5, bet viss vienmuļ i un mazi, katrs brauciens ir kvests ar š ķ ī vi. Gaisa kondicionē tā ji zā lē s ne vienmē r darbojā s. Vispā r ē dinā š anas zona laikam ir vienī gais lielais viesnī cas mī nuss.
Istabas, lai arī vecas, bet lielas, viss darbojā s labi; tī rī ja, tomē r vā ji, bet atbraucā m nemeklē t vainu un sē dē t istabā , tā pē c sū dzī bu nav.
Ļ oti tuvu Senzo tirdzniecī bas centram. Mē s tur devā mies pē c augļ iem (restorā nā nebija nekā , izņ emot apelsī nus, sagrieztus ā bolus un dateles, pā ris reizes redzē ju agavi). Aizbraucā m arī uz Hurgadu uz zivju tirgu pē c garnelē m. Ļ oti garš ī gi un lē ti.
Akvaparks nebija iespaidī gs. Ne visi slaidi darbojas. Laivu par maz, jā gaida, kamē r kā ds ripinā s.
Manai mā sai bija dzimš anas diena. Kā kompliments no viesnī cas bija kū ka, bet apsveikumus vajadzē ja lū gt iepriekš .
Rezumē jot, viesnī ca ir pelnī jusi savus 4, bet nevē los š eit atgriezties. Viesnī cas vadī bai iesaku sadarboties ar personā lu, kas strā dā restorā nos, 80% nevē las strā dā t un izturas ā rkā rtī gi necienī gi.
Территория Море, пляж
аватар mrinaalekseeva18
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu pē c ceļ ojumu aģ entū ras ieteikuma, kur viņ i solī ja ne sliktā k kā.5 *. Un tā izrā dī jā s patiesī ba! Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs: 6 daž ā di restorā ni vienlaikus piedā vā jebkura veida virtuvi. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu pē c ceļ ojumu aģ entū ras ieteikuma, kur viņ i solī ja ne sliktā k kā.5 *. Un tā izrā dī jā s patiesī ba!
Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs: 6 daž ā di restorā ni vienlaikus piedā vā jebkura veida virtuvi.
Daudz izklaides:
bē rniem - akvaparks ar slidkalniņ iem jebkuram vecumam, animatori ar bē rnu diskotē ku, multfilmas uz lielā ekrā na;
vecā kiem - dzī vā mū zika katru vakaru, daudz dzē rienu un kokteiļ u iespē ju, baseinu pā rpilnī ba un grupu nodarbī bas deju, jogas un ū dens aktivitā tē s.
Kopumā patika pilnī gi katram ģ imenes loceklim!
Аквапарк Море и риф
Parādīt vairāk »


iemiesojums yevgeniya0501
Saldas cenas, esam nobažījušies, ka visi svētki nepaietu jakās.
2 gadā atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
iemiesojums rujyla
3 gadā atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель с аквапарком с множеством разнообразных бассейнов и водных горок. Расположен на побережье Красного моря, по пути в г. Сафага. Открыт в 2009 году. Подходит для семейного, молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние до Международного аэропорта Хургады: 15 км. Расстояние до района Саккала: 20 км. Расстояние до района Дахар: 25 км.
Pludmales apraksts Расстояние до пляжа: 900 м, бесплатный автобус до пляжа, пляжная зона на территории отеля-партнера.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, аптека, химчистка: за дополнительную плату, услуги такси: платно, магазины.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
Bērniem 4 детских бассейна и 15 отведенных зон для детей в бассейнах (один детский бассейн подогревается в зимний период), 14 детских водных горок в аквапарке (подогреваются в зимний период), видеоигры: платно, детский уголок в ресторане.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Аквапарк: бесплатно (бассейны аквапарка с подогревом в зимний период), бочча, водное поло, дартс, мини-гольф, водные виды спорта: платно, массаж: платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • futbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

1077 номеров.

Istabās

Терраса/балкон, кондиционер, душ, фен, телефон, набор для кофе и чая, сейф в номере бесплатно, ТВ.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese HURGHADA, RED SEA GOVERNORATE, EGYPT
Tālruņi: +2065 34 64 670/7
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, волейбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.