Iesaku šo viesnīcu!

Rakstīts: 15 novembris 2019
Ceļošanas laiks: 2 — 8 septembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Ar vī ru devā mies atpū sties un no visiem "Albatrosiem" izvē lē jā mies š os č etrus. Pirmkā rt, jaukā s cenu politikas dē ļ un, protams, akvaparka dē ļ!

Kā pā rliecinā jā mies tū risma aģ entū rā , kur patiesī bā rezervē jā m ekskursiju, visiem "Albatrosiem" bū tu jā zina sekojoš ais: visas trī s viesnī cas izmanto viena otras teritorijas; izmantot akvaparku (kas, starp citu, ir tikai mū su viesnī cā )) bez maksas; ar marš ruta autobusu doties uz viesnī cas pludmali, kas atrodas pirmajā lī nijā (pludmalē m ir savs pludmales bā rs, kas nevar neiepriecinā t mū su tū ristus : )).


Kas attiecas uz istabā m, tā s ir tieš ā m skaistas, plaš as, ļ oti tī ras, manuprā t. Š eit jū s varat droš i sū tī t cilvē kus, kuriem patī k spē lē t a la Ola Freymouth un staigā t pa visā m virsmā m ar saviem baltajiem cimdiem. Un es esmu pā rliecinā ts, ka viņ i bū s ļ oti pā rsteigti, redzot, ka tas bū s tī rs)).

Ī sā k sakot, viss ir lieliski. Ja jums ir vienalga, pirmā rinda vai otrā - izvē lieties š o viesnī cu, kā pē c pā rmaksā t vairā k.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu