Jautājums par viesnīca Albatros Jungle Aqua Park Resort 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
236 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Akvaparks Jungl — kas zina, vai tas tagad ir pamests?
Esam bijuši šeit daudzkārt, gribējām atkal septembrī, bet uztraucos - varbūt tur ir kļuvis pamests, garlaicīgs, pamests? Dzīve tur vienmēr ritējusi pilnā sparā, ļoti negribas nākt apskatīt pustukšu viesnīcu.. Kurš nesen bija vai zin - pastāstiet kā ir tagad, vai bez krieviem viss izmiris? Ir ļoti maz atsauksmju...
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2016-07-058 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  4
аватар natalyaprocenko
Konkrēti, es nezinu par šo viesnīcu, bet mani draugi lidoja uz Iberotel Makadi Beach. Viņi saka, ka salīdzinājumā ar to, kas tas bija - šausmas. Viesnīcas taupības režīmā tūristu trūkuma dēļ. Un galvenā problēma ir pārtika.
аватар orbittours.ru
Viesnīcas cieš nepilna noslogojuma dēļ, protams ir uzkrājumi, cilvēku maz. Šīs pozīcijas priekšrocība ir iespēja izvēlēties labākos skaitļus. Protams, tas joprojām ir atkarīgs no viesnīcas. Ir labākās viesnīcas, kuras ir labāk aizņemtas, un tur viss ir labāk. Džungļi ir viens no tiem.
аватар nadin65
Maijā atpūtās Hurgadā. Nolēmām doties uz Senzo Mall, aizbraucām uz Alf Leyla wa Leyla (bija interesanti, jo atpūtāmies tur) un pastaigājāmies netālu no Ždangles akvaparka - viesnīcas nav slēgtas, bet tūristu maz, pārsvarā čehi, arābi un ukraiņi, autobuss bija uz pludmali.
аватар kiki75_75
Paldies visiem, kas atsaucās. No jūsu vārdiem es sapratu, ka tas joprojām ir pamests Džungļos, lai arī es negribētu tam neticēt.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Albatros Jungle Aqua Park Resort 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl