Lieliska viesnīca!!

Rakstīts: 30 oktobris 2014
Ceļošanas laiks: 21 — 28 oktobris 2014
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
1. norē ķ inā š anā s bija ļ oti ā tra, 3-5 minū tes. iegā ju zā lē , kamē r tikā m pacienā ti ar dzē rieniem, bija gatavas aploksnes ar atslē gā m.
2. pā rā ks skaitlis. labs cipars. istabā ir gaisa kondicionieris, plazmas TV, seifs, fē ns, rakstā mgalds. no balkona pavē rā s skats uz kluso pusi, kas mums ļ oti piestā vē ja, lai gan pē c 24.00 viesnī cā vienmē r valdī ja klusums.
3. Ē dinā š ana notika divos restorā nos. bija viss. Visvairā k man patika jē rs. uzkodu bā ros varē ja ne tikai uzkost, bet arī labi paē st. pludmalē picas hotdogi vafeles dzē rieni.

4. Animā cija. mana sieva gā ja uz aerobiku, es - galda tenisu, tenisu, futbolu, volejbolu, trenaž ieru zā li. Ukraiņ u meitene Olja strā dā ja animā cijā un mums daudz stā stī ja par viesnī cu un Ē ģ ipti kopumā . bija arī Adriano Č elentano lī dzī gs animators Kano- 42 gadi paskatī jā s uz 25.
5. Baseini vienmē r ir tī ri. tī rī t tos tur lī dz 1 naktī . baseini kaut kur 15-20gab. ar apkuri un bez. 2 ū dens parki - tur arī lieliski pavadī ja laiku.
6. jū ra. ļ oti sekla.
mē s devā mies uz jū ru otrajā dienā - 10 cm dziļ ums nebija ļ oti apmierinā ts. treš ajā dienā devā mies nedaudz pa kreisi uz pamestas viesnī cas teritoriju - tur ir lagū na, tai ir 180-200 dziļ ums. tur mē s kuģ ojā m. tā pē c jū ra lī dz mī nusiem nenes. ī paš i jū rā bijā m 3 reizes, jo viesnī ca ļ oti gribē ja visu redzē t.
7. Valoda. Administrā cijā vienmē r bija kā ds, kas runā ja krieviski. restorā na darbinieki, apkopē jas, krā vē ji, taksists angļ u valodā . klī nikā ir krieviski runā još s ā rsts (vienreiz bijā m).
lai gan valoda nemaz nav š ķ ē rslis.
8. Atpū tnieki. Ukraiņ i, krievi, vā cieš i, ī ri, franč i, turki, arā bi, zviedri, poļ i. lielā kā daļ a vā cieš u.
9. Apkope. vienmē r draudzī gi, smaidī gi, palī dz, joko, runā par savu dzī vi, dzied bez dzeramnaudā m. par dzeramnaudu var dabū t 5 glā zes viskija kolas pē c 12).
Mē s ar sievu gā jā m spē lē t tenisu.

izejot no viesnī cas mū s apturē ja puisis ar elektromobili, prasī ja, kur mē s braucam, un uzstā ja, ka viņ š mū s vedī s uz tiesu. attā lums lī dz kortiem 15-20m) un liek aizmirst, ka divu viesnī cu teritorijā varam doties kad vien vē lamies - bez maksas! mē s devā mies uz tirgu Hurgadā (7 cilvē ki) ar Land Cruiser 200 (lai gan domā jā m, ka tajā bū s kā ds š ī s viesnī cas direktors)) 50 gadus vecs vī rietis š oferis runā ja labi angliski, gaidī ja mū s tirgū.2 stundas. .
Secinā jums: atpū ties super, laime miljons, nezinā m vai nā kamreiz izvē lē ties citu viesnī cu!
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu