No plusiem tikai zivis un koraļļi jūrā ... un tas nav viņu nopelns

Rakstīts: 20 novembris 2017
Ceļošanas laiks: 12 — 19 novembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 7.0
Iesā kumam viesnī ca tika izvē lē ta pē c ceļ ojumu aģ entū ras darbinieces ieteikuma, meitenes, kurai ļ oti uzticamies, jo ar viņ as vieglo roku labi atpū tā mies, arī Ē ģ iptē . Sā kumā bijā m noskaņ oti uz 5* viesnī cu, tač u bijā m pā rliecinā ti, ka š ī viesnī ca, lai arī.4*, ir populā ra un cilvē ki nā k ar neticami labiem iespaidiem. Bet......
Mū s iekā rtoja mā jā (pē c viņ u teiktā "ar skatu uz jū ru") lī dz.....astotajai lī nijai. Jū ra pie apvā rš ņ a. Esam š okē ti. Lū dza viņ us pā rvest tuvā k (par papildus samaksu), jo mums lī dzi bija č etrgadī gs bē rns. Viņ i teica, ka nav istabu, atgriezieties rī t. Rī t viņ i teica, ka nā ks parī t. Utt. Tā da ir viņ u taktika, jo par š ā du "pā rcelš anos" pie baseina dzirdē jā m no citiem tū ristiem. Prasī ja istabiņ u uz trim, bet gultu atveda, bet treš o segu un dvieļ us prasī ja vē l trī s dienas. Darbinieki mā j ar galvu, sola visu un. . . neko nedara. Mē beles un sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir veci, uz seifa pogā m ir izdzē sti cipari, tā pē c seifu nevar aizvē rt. Bā ros dzē rieniem tiek dota 1 glā ze uz roku un, ja esi ar kompā niju, tad visiem bū s jā ceļ as no sauļ oš anā s krē sliem un jā iet pē c sulas, alus, kokteiļ iem, tā pē c pie bā ra vienmē r ir rinda. Strā dnieki ir saš utuš i, jo, lai ko arī jautā tu, saka "paldies" un vispā r neko nedara, gidi cenš as ā tri "pā rdot" ekskursijas, lai nav laika domā t, motivē jot to ar to, ka vajag kaut kur izstrā dā t marš rutu, un tas "kantors" strā dā reizi nedē ļ ā un precī zi "š odien vai rī t", citā di, saka, tur nekā du atļ auju nedabū s. Ē dienu ir daudz, bet viss ir bezgarš ī gs, izņ emot liellopu gaļ u, tā pē c 7 dienas ē da tikai olas un liellopu gaļ u. Sulas garš o pē c yupi dzē riena. Pirmais iespaids: BRIESMĪ GI! Š AUSMAS! Š AUSMAS!
Bet. . . Vē lā k mā cī jā mies ī so ceļ u un izrā dī jā s, ka lī dz jū rai nemaz tik tā lu nav (7 minū tes). Pludmale un jū ra ir tī ra, kur peldē ties var visi: gan bē rni, gan pieauguš ie, pie baseiniem ir tī rs, bē rniem apsildā ms baseins, pie mola ļ oti skaista zemū dens pasaule: zivis, dzī vi koraļ ļ i, daž ā di dzī vnieki (gids to darī ja Nestā stiet mums par to, bet " vparil "ekskursiju, kurā zivis ir daudz mazā kas, un koraļ ļ i kopumā ir miruš i).

Situā ciju glā ba atmosfē ra mū su "tū ristu komandā ". Visus mī nusus pā rvē rtā m jokā un visiem spē kiem centā mies uzturē t labu garastā vokli. Notika. Neviens negribē ja iet mā jā s. Jā , un vē lme rakstī t negatī vu atsauksmi norima. Bet, ja ceļ ojat kopā , noskaņ ojieties uz to, ka dzī vosiet tā lu prom no fotogrā fijā s iemū ž inā tā skaistuma, darbinieki lū gumus ignorē s, a la carte restorā nos ē diens ir tieš i tā ds pats kā galvenajā restorā nā ( viens pret vienu) un virkne citu "pā rsteigumu"
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu