Hawaii Caesar Dreams Aquapark Resort 4*– Atsauksmes

19
Novērtējums 5.610
№102 viesnīcas reitingā Hurgada
5.5 Numurs
6.6 apkalpošana
6.0 Tīrība
7.1 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Al Ahya apgabala pirmajā piekrastē. Atvērts 2019. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota pāriem un ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар acuari09021981
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pretī ga viesnī ca. Mē beles istabā s ir izmiruš as, duš a tek, dvieļ i beigti, arī lifti acī mredzot lietoti, viens nemitī gi aizķ ē ries, pludmalē bez asarā m uz š ū puļ tī kliem nepaskatī sies. Par dvieļ iem vienmē r neziņ o, bet dzeramnaudu lū dz taisni. … Tomēr ▾ Pretī ga viesnī ca. Mē beles istabā s ir izmiruš as, duš a tek, dvieļ i beigti, arī lifti acī mredzot lietoti, viens nemitī gi aizķ ē ries, pludmalē bez asarā m uz š ū puļ tī kliem nepaskatī sies. Par dvieļ iem vienmē r neziņ o, bet dzeramnaudu lū dz taisni. Pludmalē nav smilš u, kaut kā ds mā ls. Ē diens š ausmī gs, viss cepts, sauss. Vienā paplā tē var bū t kartupeļ i, makaroni, zivis un vistas gaļ a. Tā da sajū ta, ka visas cū kas ir sajauktas. Ē diens ir vienkā rš i pretī gs, izņ emot ceptu gaļ u un gurķ us ar tomā tiem. Augļ i bija tieš ā m labi. Bā rmeņ i visi ar neapmierinā tā m sejā m, daž os netī ros T-kreklos. Dzē rienus lej 150 ml krū zē s un tad uz pusē m. Vī ns tikai restorā na bā rā un tad, kad restorā ns ir atvē rts. Jums tikai jā paprasa alus. Viņ š izlej 50 gramus, pā rē jais ir putas, uztaisī s neapmierinā tu seju. Starp citu, mē s varam izdzert pā ris pudeles alus dienā , nevis kā kaste un brī nī ties, kā pē c uz mums tā skatā s. Esam normā li draudzī gi cilvē ki, uzrunā ja viņ us ar smaidu. Vienī gais normā lais cilvē ks reģ istratū rā bija. Š ī bija sliktā kā viesnī ca manā dzī vē . . Tas nesaņ em 5 zvaigznes (pat budž eta), es domā ju, ka 3 ir vā jas. Bijā m tajā paš ā Hurgadā budž etā.5-ke, tur tā das š ausmas nebija.
аватар m.kulikov.ua
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Plusi: 1. Liela teritorija, skaista, daudz baseinu, cilvē ki ir izklī duš i pa teritoriju. Bē rniem ir daudz mazu baseinu un slidkalniņ u. 2. Ē dinā š ana - normā la, par cenu 350$ / nedē ļ ā no cilvē ka. Rindas restikā - bet tā ir visur Ē ģ iptē . … Tomēr ▾ Plusi:
1. Liela teritorija, skaista, daudz baseinu, cilvē ki ir izklī duš i pa teritoriju. Bē rniem ir daudz mazu baseinu un slidkalniņ u.
2. Ē dinā š ana - normā la, par cenu 350$ / nedē ļ ā no cilvē ka.
Rindas restikā - bet tā ir visur Ē ģ iptē .
3. Lē ta cena. Vestibilā ir miris wifi. Istabā s nav.
Mī nusi:
1. Istabas ir ļ oti lielas, bet vecas un nobruž ā tas, netī ras. Lai gan uzreiz samaksā ju par jauku istabiņ u ar skatu uz jū ru. Tī rī š ana ir slikta. Lapas ir notraipī tas.
2. Personā ls ir mē ms, bet nav ļ auns un nav augstprā tī gs, viņ i slikti runā krieviski un angliski.
3.80% no kontingenta ir arā bi.
4. Viesnī ca atrodas pilsē tas malā . Ieš ana pilsē tā ir tikai ar taksi, ar kā jā m nav kur iet.
5. Jū ra ir ļ oti sekla (100 metri ne virs joslas), tā pē c tā ir dubļ aina (smiltis paceļ as). Pī rss ir ļ oti tā lu. Labā k peldē ties baseinos.
Citā di standarta lē ta Ē ģ ipte. Animā cija ir - vidē ja, katru dienu viena un tā pati.
Aproces tiek stingri pā rbaudī tas agrā s reģ istrē š anā s laikā , un pē c izrakstī š anā s tā s netiks ielaistas restorā nā , paturiet to prā tā .
аватар Kostjantin7
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ja vispā r, tad vienī gā s priekš rocī bas ir teritorija un akvaparks un protams zemā cena. Ceļ ojums uz 4 lī dz 9 dienā m man izmaksā ja 1.3 000 USD. Teritorijā faktiski ir divas viesnī cas ar vispā rē ju infrastruktū ru. Tad rezultā ts 10 ballu skalā: Skaitlis - 4 Tī rī š ana - 1 Ē diens - 4 Teritorija - 8 Personā ls - 7 Istabas tika izpostī tas, santehnikas metā la daļ as sarū sē juš as, iebraucā m neiztī rī tā telpā , par ko liecina lipī gs traips uz galda un grī das, un vē l viens traips, iespē jams, no vī na uz gultas. … Tomēr ▾ Ja vispā r, tad vienī gā s priekš rocī bas ir teritorija un akvaparks un protams zemā cena. Ceļ ojums uz 4 lī dz 9 dienā m man izmaksā ja 1.3 000 USD. Teritorijā faktiski ir divas viesnī cas ar vispā rē ju infrastruktū ru. Tad rezultā ts 10 ballu skalā:
Skaitlis - 4
Tī rī š ana - 1
Ē diens - 4
Teritorija - 8
Personā ls - 7

Istabas tika izpostī tas, santehnikas metā la daļ as sarū sē juš as, iebraucā m neiztī rī tā telpā , par ko liecina lipī gs traips uz galda un grī das, un vē l viens traips, iespē jams, no vī na uz gultas.
Tī rī š ana ļ oti neapmierinoš a, tikai č ī kstē t ar otu, kā slaucī t, un 9 dienas, kas bijā m, dē la konfekš u papī rs, kas otrajā atpū tas dienā nokrita gultas priekš ā , tad palika lī dz mū su izbraukš anai. Es to speciā li nenoņ ē mu, lai redzē tu, vai tas tiks noņ emts.
Dvieļ i ir š ausmas. Tie visi ir notraipī ti, gan dvieļ i istabai, gan baseinam. Baltie dvieļ i telpai nav balti, tie ir pelē ki. Plankumi ir krā saini, tas ir tikai murgs.
Baseina dvieļ i tiek mainī ti tikai pē c pieprasī juma, lai gan viņ i teica, ka mainī s katru dienu.
Pludmale normā la, bez tieš a saulrieta, ir neliels bezdibenis un tad oļ u pludmale. Jū ra ir netī ra, pastā vī gi nes atkritumus. Sī poli un tomā ti ū denī ir normā li. Bet ir dienas, kad ū dens ir tī rs. Kā dreiz izkā pu krastā , 100 metrus jū ras virzienā , un tur spē lē jos ar bē rniem.
Bū t kopā ar ģ imeni. Es saindē jos treš ajā dienā . Dē ls 7dien, sieva pē dē jā dienā , vemš ana, vā jums un tā tā lā k. Katru dienu gā ju atveseļ oties, labā s zā les tajos ir kvalitatī vas. Manai meitai ir paveicies, jo viņ a ir ļ oti izvē lī ga ē dienam.
Secinā jums:
Neiesaku š o viesnī cu, labā k piemaksā t un labi atpū sties. Bet, ja cena ir pievilcī ga, tad ē d tikai vā rī tu, ceptu.
аватар vitabbc
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca par jū su naudu. Liela teritorija ar daudziem baseiniem un ū dens atrakciju parku. Ē diens labs, personā ls draudzī gs. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca par jū su naudu. Liela teritorija ar daudziem baseiniem un ū dens atrakciju parku. Ē diens labs, personā ls draudzī gs.
аватар ctpejlka
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man uzreiz jā saka, ka viesnī ca tika ņ emta uz reklā mas pamata, un ekskursijas izmaksas bija lidojuma cenas. Lidojums bija pa nakti, ieradā mies agri un viesnī cā bijā m ap 7 no rī ta. Pirmais iespaids bija tā ds (lū dzu neņ emt vē rā kopē jā apskatā ) braucam, braucam ar transfē ru un ieraugā m zī mi "Hawai" bet citu no tī kla, ļ oti skaista viesnī ca - braucam garā m, tad "Hawai" arī ir skaista un mē s arī braucam garā m, tā pē c piestā jam uz mū su viesnī cu ļ oti pieticī gā viesnī cā ir arī Havaju salas (starp citu, nā kamā viesnī ca arī ir Havaju salas, bet milzī ga un skaista). … Tomēr ▾ Man uzreiz jā saka, ka viesnī ca tika ņ emta uz reklā mas pamata, un ekskursijas izmaksas bija lidojuma cenas. Lidojums bija pa nakti, ieradā mies agri un viesnī cā bijā m ap 7 no rī ta.
Pirmais iespaids bija tā ds (lū dzu neņ emt vē rā kopē jā apskatā ) braucam, braucam ar transfē ru un ieraugā m zī mi "Hawai" bet citu no tī kla, ļ oti skaista viesnī ca - braucam garā m, tad "Hawai" arī ir skaista un mē s arī braucam garā m, tā pē c piestā jam uz mū su viesnī cu ļ oti pieticī gā viesnī cā ir arī Havaju salas (starp citu, nā kamā viesnī ca arī ir Havaju salas, bet milzī ga un skaista). Es domā ju: lū k, jums ir akcija. . .
BET kā da ir š ī s viesnī cas jē ga: tai ir kopī ga teritorija ar HAWAII CAESAR PALACE HOTEL & AQUA PARK 5 * Es pat teiktu, ka š ī ir viena viesnī ca, vienkā rš i Dreams ir viena no ē kā m, jo: teritorija, pludmale, akvaparks, visi baseini un pat restorā ni – visu var baudī t vienā di! Un vē lā k mē s novē rtē jā m, ka dzī vojam Sapņ os.
Mū s sagaidī ja, iegā jā m vestibilā , tur bija diezgan glī ti, lai gan pati ē ka maza, vietu atpū tai pietika.
Bet, kas ir patī kamā kais (ņ emot vē rā nakts lidojumu), mē s uzreiz bijā m apmetuš ies. Viņ i uzreiz izsniedza atslē gas (BET NE ROKASSPĒ LES). Brokastis vē l nav iekļ autas. Lai gan bā rā var dzert ū deni un kokteiļ us.
ISTABA: (mē s paļ ā vā mies uz standartu 2 + 2), kad viņ i norē ķ inā jā s, viņ i mums teica, ka viņ i mums pieš ķ ir apartamentus, patiesī bā tas bija tī rs, mazs ar gultu un dī vā nu, pē dē jais bija izkā rtots ļ oti neē rti, fē ns. tē jkanna, ū dens katram tū ristam, tē ja un kafija, kondicionieris, seifs, dozatorā ziepes un š ampū ns (vai ne š ampū ns). Ir balkons ar dā rza mē belē m, bet ar skatu. Mē s bijā m kaimiņ u teritorijā , kur notika bū vniecī ba. Sā kumā mums nepatika, un gribē jā m pā rvā kties, bet kamē r atpū tā mies, nolē mā m, ka uz tā balkona neiziesim, jo ​ ​ bija ko darī t, priekš tā mums bija kluss spā rns kur tas bija patī kami gulē t, ņ emot vē rā , ka bijā m ar bē rniem. Mū s varē tu pā rcelt uz istabu ar skatu uz jū ru par 20$ kukuļ iem. istabā nav wi-fi, tikai vestibilā un ar to nepietika, lai izmestu foto.
APKALPOŠ ANA: Istaba tika tī rī ta katru dienu, ar tē ju vai bez tā s - tika sarullē ti dvieļ i. Katru dienu tika piegā dā tas ū dens pudeles. Reģ istratū rā viņ i vienmē r uzklausī ja lū gumus (lai gan mums to nebija daudz), sagatavoja sausā s devas nakts lidojumam atpakaļ un pamodā s pē c pieprasī juma (modinā tā ja pakalpojums). Apkalpoš ana restorā nā mums bija pietiekama, bet tas bū s atseviš ķ s stā sts.
Ē DIENS: Restorā ns atrodas vienu stā vu zemā k, bet, kā jau rakstī ju iepriekš , varat izmantot arī galveno restorā nu Hawai Caesar Palace un tur esoš o slā vu restorā nu. Baseinos ir Sviestmaiž u bā rs, kas strā dā ja no 15 lī dz 16, ja atmiņ a neviļ , un mums iedeva frī un burgerus vienreizē jā s lietoš anas trauciņ os, vē l pirms pusdienā m uz baseiniem iznesa augļ us un kū kas ratiņ os.
Ņ emot vē rā karantī nu, pie ieejas restorā nā vienu reizi izmē rī ja temperatū ru, daž reiz izsniedza ē dienu, daž reiz paņ ē ma paš i. BIJA DAUDZ Ē DIENA!! ! ! Es, protams, neesmu bijis luksusa viesnī cā s un negaidī ju garneles zem omā riem. Bet tā du daudzumu liellopu gaļ as, teļ a gaļ as nebiju gaidī jis, bija arī strauss un tuncis (mazs izmē rs ar makreli), daž ā dī ba varbū t reizē m nepietika, bet ē du un baudī ju svaigus dā rzeņ us un teļ a gaļ u visā s izpausmē s, vā rī ts sautē jums, cepts, un vē l kaut kas tur. . . Saldumiem gandrī z nepietika, kū ku un bulciņ u ir daudz, bet visas viena veida tikai ar daž ā diem dekoriem. Mē s tikā m pie melonē m un arbū ziem, saldiem un garš ī giem, laikā , kad mē s tos vē l neesam izaudzē juš i. Izgā jā m cauri visiem restorā niem un atgriezā mies savā , jo tur bija vismierī gā k un ē rtā k. Viens no viesmī ļ iem piegā ja pie mums jau no paš a sā kuma un vē lā k vienmē r sagaidī ja, aicinā ja pie ierastā galdiņ a, nolika ierastos dzē rienus. Bija jauki un aizejot atstā jā m tē ju.
AQUAPARK strā dā ja no 10:00 lī dz 16:00, ja nemaldos: 8 baseini, viens tikai bē rniem, viens slā viem. Daudz bē rnu slidkalniņ u un pietiekami daudz slidkalniņ u pieauguš ajiem.
Mē s saņ ē mā m brī di, ka bija daudz arā bu. Nu, tas ir ļ oti tieš i, principā visa viesnī ca bija apdzī vota un gandrī z tikai arā bi. Un tie radī ja troksni un kņ adu uz slidkalniņ iem. Un viņ i piegruž oja, kad deva uzkodas. Bet principā tas mū s personī gi ī sti nebiedē ja un nesatrauca. Lai gan bez viņ iem bū tu daudz labā k. Teritorija skaista, daudz puķ u dobes un vietas fotogrā fijā m.
Ir ANIMĀ CIJA, katru dienu viena un tā pati, un vakarā arī š ova programma nemainī jā s, bijā m pā ris reizes, tad palaidā m garā m arā bu lielā skaita dē ļ nebija kur apsē sties un mū zika un š ovs bija tikai arā biem. Mē s atradā m bē rnu istabu, bet tā ir ļ oti maza un nedarbojā s (karantī na).
PLUDMA un JŪ RA: pludmale man ir vienī gais mī nuss! Tā bija mana pirmā reize Hurgadā , un tagad es nevē los tur braukt. Smiltis vairā k atgā dina seansus no bū vlaukuma, kas ir skats no mū su istabas. Ieeja jū rā ir gara un sekla, nav koraļ ļ u un zivju, bet daž kā rt ir kā di dī vaini maisi (varbū t arī ar bū vgruž iem). Sauļ oš anā s krē slu bija pietiekami daudz, pludmalē bija maz cilvē ku, sauļ oš anā s krē sli ir tā di...viss, teiksim tā ) un ir ē nas. Peldē jā mies jū rā no spē ka 3 reizes. Es gribē ju peldē t lī dz dziļ umam, bet man paš ai bija bail, un mē s paš i nevarē jā m atstā t bē rnus.
Lidojā m Azur Air, lidmaš ī na jauna, platas 2+3+2 sē dvietas rindā s, iedeva ū deni pudelē s un viss.
Operatoram Anex, gidam no Anex viesnī cā NEPATIEK !! ! ! viņ š tieš ā m bija apvainojies, kad mē s pieklā jī gi atteicā mies no ekskursijā m un satracinā jā mies, nometā m dokumentus (sertifikā tus) uz galda. Un, kad jautā ju par apskates tū ri, ko viņ š iepriekš par 5$ izteica, viņ š aizvainots teica "nevajag, tas ir dā rgi")))), lai gan es saprotu, ka tas ir it kā bez maksas.
Blakus un pā ri ceļ am ir veikali, var nopirkt visu nepiecieš amo, arī koraļ ļ u č ī bas un maskas ir diezgan lē tas (lē tā kas nekā Ukrainā ) paš ā viesnī cā ir aptieka, kur iegā dā jā mies brī numlī dzekli pē c sauļ oš anā s (kamieļ a piens, tā to sauc) pē c farmaceita ieteikuma maksā ja apmē ram 5$, sā pes tika noņ emtas kā ar roku un ā da vairs nesā pē ja. principā aptiekā s ir viss, ko tū risti labprā t pē rk. Maksā t var arī ar karti vai paypas. Pē dē jā dienā bija nepiecieš ama arī aktī vā ogle un nifuroksazī ds, kas, starp citu, ir par 20% lē tā ks, nekā pē rkot mū su aptiekā s. Puse no mū su ģ imenes saslima ar kaut ko lī dzī gu rotovī rusam.
SECINĀ JUMS: viesnī ca mums joprojā m patika, dabū jā m visu, ko gribē jā m, pietika 7 dienā m. Ja ņ em vē rā cenu, par kā du mē s tur lidojā m, es novē rtē tu: APBRĪ NĀ MI, bet tas nebū tu objektī vi.
Территория отеля
аватар manuska25
Viesnī cā ieradā mies 8:40, uzreiz bijā m iekā rtojuš ies, bet rokassprā dzes tika izsniegtas 10:00, tas ir, bez brokastī m. Istaba: tī ra, nav liela ar divā m gultā m, mē beles vecas, bet funkcionē , ​ ​ ir fē ns, tē jkanna, tē ja un kafija, ir kondicionieris, ir seifs, ziepes dozatorā , š ampū nu nedeva ā rā . … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 8:40, uzreiz bijā m iekā rtojuš ies, bet rokassprā dzes tika izsniegtas 10:00, tas ir, bez brokastī m.
Istaba: tī ra, nav liela ar divā m gultā m, mē beles vecas, bet funkcionē , ​ ​ ir fē ns, tē jkanna, tē ja un kafija, ir kondicionieris, ir seifs, ziepes dozatorā , š ampū nu nedeva ā rā . Ir balkons, galds un krē sli. Istabu tī rī ja katru dienu, katru dienu divas pudeles ū dens istabā , tad var dabū t ū deni bā rā . Par papildus samaksu var mainī t istabu. Vestibilā ir vā jš wi-fi. Restorā ns pie viesnī cas nestrā dā , gā jā m paē st uz tuvē jo viesnī cu, teritorija kopē ja. Akvaparks labs, strā dā ja divas stundas dienā no 10:00 lī dz 11:00 un no 15:00 lī dz 16:00, daudzi baseini bija atvē rti lī dz 17:00 Teritorija liela, daudz apstā dī jumu, ieeja uzreiz jū rā , ļ oti sekls (bē rniem super) koraļ ļ u un zivju vispā r nav. Sauļ oš anā s krē slu bija pietiekami daudz, cilvē ku nebija daudz. Dienā gandrī z vienmē r bija vē jains, bet pieļ aujams.
Viņ i labi barojā s ar gaļ u, zivī m, augļ iem, dzē rieniem, alkoholu utt.
Nedē ļ as beigā s es satvē ru vē deru, tā pē c ir obligā ti jā lieto tabletes))).
Animā cija ir vā ja, bet ir! Atpū tieties kopā ar bē rniem.
Personā ls ir pieklā jī gs.
Ekskursijas:
1) Pastaiga pa jū ru ar iegremdē š anu 45$ no personas
+ koraļ ļ i ir skaisti, ir zivis.
+ jahta ir plaš a
+ nirš anas instruktori labi
- organizā cija
- nav bē rnu termā lo nirš anas tē rpu (ū dens ir auksts)
2) Luksora USD 75 vienai personai:
+ skaisti, interesanti, naudas vē rti
- viss ir ļ oti ā tri jā skatā s
3) Kaira
- Man nepatika, lipī gie arā bi nelaiž tevi visur garā m
- š ķ iet, ka piramī das atrodas bū vlaukumā
- muzejs ir slē gts
- viss gallopā
Tas nav 65 USD vē rts.
Man š arms patī k vairā k nekā Hurgada : )
Море Номер Номер Аквапарк Бассейн Аквапарк Бассейн
аватар anutabilyks
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tī rī ts katru dienu. Mainiet dvieļ us. Uz 10 naktī m nomainī ta 1 gulta. Ļ oti draudzī gs personā ls. Neuzkrī toš s. Ē diens garš ī gs. Zivju par maz, bet gaļ as daudz. Arī augļ i bija apmierinā ti. Tī ri baseini. Patika akvaparks. … Tomēr ▾ Tī rī ts katru dienu. Mainiet dvieļ us. Uz 10 naktī m nomainī ta 1 gulta. Ļ oti draudzī gs personā ls. Neuzkrī toš s. Ē diens garš ī gs. Zivju par maz, bet gaļ as daudz. Arī augļ i bija apmierinā ti. Tī ri baseini. Patika akvaparks. Nostrā dā ja 8 daž ā di slaidi. Ļ oti skaista zaļ ā zona. Patika viesnī ca.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums patika viss š ajā viesnī cā : gan pā rē jais, gan ē diens, gan viesnī cas atraš anā s vieta. Viss bija patieš ā m labi, un mē s gatavojamies kā rtī gai atpū tai. Par š o viesnī cu vispā r nav sū dzī bu. … Tomēr ▾ Mums patika viss š ajā viesnī cā : gan pā rē jais, gan ē diens, gan viesnī cas atraš anā s vieta. Viss bija patieš ā m labi, un mē s gatavojamies kā rtī gai atpū tai. Par š o viesnī cu vispā r nav sū dzī bu.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ļ oti nolietotas telpas, mē beles, santehnika ļ oti sliktā stā voklī . Istaba tika iztī rī ta, bet uz mū su lū gumu salabot krā nu mums atbildē ja tikai treš o reizi. Tī rī š anas kvalitā te nav ideā la. Ē diens bija labs. … Tomēr ▾ Ļ oti nolietotas telpas, mē beles, santehnika ļ oti sliktā stā voklī . Istaba tika iztī rī ta, bet uz mū su lū gumu salabot krā nu mums atbildē ja tikai treš o reizi. Tī rī š anas kvalitā te nav ideā la. Ē diens bija labs. Restorā nā apkalpoš ana ir laba. Restorā ns ir liels, tā pē c pat ar lielu slodzi rindā m nevajadzē tu bū t. Pludmale ir sekla, nomaļ a, plū dmaiņ as un bē gumi, bet pati pludmale ir tī ra. Bija viens apsildā ms baseins. Atpū ta noteikti nav paredzē ta ģ imenei, jo ar komfortu istabā s nepietiek.
аватар Irina598118
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pati izvē lē jos, meklē ju informā ciju internetā , pajautā ju tū roperatorei, viņ a teica, ka š ī ir laba viesnī cu ķ ē de. Viss ir labi, serviss ir attieksme pret personā lu. Es gribu atseviš ķ i atzī mē t animatorus Mira, Basin, Bobyo, Mukhamed, puiš i ir vienkā rš i lieliski. … Tomēr ▾ Pati izvē lē jos, meklē ju informā ciju internetā , pajautā ju tū roperatorei, viņ a teica, ka š ī ir laba viesnī cu ķ ē de. Viss ir labi, serviss ir attieksme pret personā lu. Es gribu atseviš ķ i atzī mē t animatorus Mira, Basin, Bobyo, Mukhamed, puiš i ir vienkā rš i lieliski. Mums bija jauka istabiņ a, viss kā rtī bā , ar balkonu, pie istabas bija baseins. Viesnī ca atbild uz saviem 5*. Š o viesnī cu varam droš i ieteikt, esam jau ieteikuš i saviem draugiem.
Parādīt vairāk »


iemiesojums _-_1
4 gadā atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums volynskii.vlad
4 gadā atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель расположен на первой береговой линии в районе Аль Ахья. Открыт в 2019 году. Отель прекрасно подойдёт для отдыха пар и семей с детьми.

Atrašanās vieta 20 км от аэропорта города Хургада. 10 км от города Эль Гуна.
Pludmales apraksts Пляж в 300 м от главного здания отеля.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В распоряжении гостей фитнес-центр, бар, общий лаундж и сад. Стойка регистрации работает круглосуточно. Также на территории курортного отеля работает ресторан и обустроен открытый бассейн и аквапарк. Организована доставка еды и напитков в номер. Работают пункт обмена валют и детский клуб.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детское отделение в бассейне для взрослых. Детские водные горки. Детский клуб для детей от 5 до 12 лет. Детская анимация (русскоговорящий персонал).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Аквапарк без подогрева в зимний период (7 горок для взрослых и 6 горок для детей). Курортный отель находится в 800 м от аквапарка Panorama Bungalows Hurghada Beach, который можно посетить за дополнительную плату.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 150 номеров.

Istabās

Кондиционер, спутниковое телевидение (русские каналы), мини-бар, сейф, телефон (платно), принадлежности для чая и кофе (бесплатно), балкон или терраса. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями. Уборка номера и смена белья – ежедневно. Дополнительное обслуживание номеров (платно).

Adrese Km 11 Al Ahiaa Road, 84517 Хургада, Египет
Tālruņi: +2 012 0445 5691
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.