Svētki bija 100% izdevušies

Rakstīts: 13 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 30 septembris — 9 oktobris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Brī niš ķ ī gi svē tki!!! !
Tik daudz emociju un iespaidu, tas bija neaizmirstami un nereā li forš i!
Atpū ta Hawaii Caesar Dreams Aqua Park Resort bija 100% veiksmī ga.

Pirms trim dienā m atgriezos no š ī s viesnī cas! Viesnī ca jauna, grezna, viss ļ oti tī rs. . . Atmosfē ra, serviss, apkope, teritorija, atraš anā s vieta - viss visaugstā kajā lī menī ! Teritorijā ir viss forš ā m brī vdienā m, nav pat jā iet pilsē tā ))) Teritorija ir ā rkā rtī gi gleznaina, viss vienkā rš i aprakts ziedos, krū mos, zā lienos, zaļ ā s arkā s, palmā s un kaktusos, baseinos un tilti - š ī , iespē jams, ir visskaistā kā vieta, kur mē s atpū tā mies. Sava pludmale, peldbaseini, akvaparks, animā cija. Par restorā nu - bez vā rdiem. Viss bija ļ oti daudz un daudzveidī gs. 10 dienas es pat nepaspē ju visu izmē ģ inā t, tik liela pā rpilnī ba. Daudz gardu kokteiļ u.
Nu, par akvaparku ir cits stā sts, tik daudz adrenalī na noteikti vē l neesam saņ ē muš i)) Jū ra silta un skaidra, pludmales tī ras. . .
Ī paš s paldies visam viesnī cas personā lam! Ļ oti laba draudzī ga un smaidī ga attieksme no visiem un pret visiem. Visi ir pieklā jī gi, uzmanī gi un gatavi palī dzē t. Viņ i padarī ja mū su uzturē š anos pā rsteidzoš u un jautru : )
Ī sā k sakot, mē s atgriezī simies vē lreiz un ieteiksim visiem saviem draugiem un paziņ ā m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu