Jautājums par viesnīca Hawaii Caesar Dreams Aquapark Resort 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
17 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Sakiet, lūdzu, viesnīca atrodas 1. vai 2. rindā (viesnīcas aprakstā ir norādīta 1. rinda, bet kartē 2.)? Kāda pludmale un ieeja jūrā?
Sakiet, lūdzu, viesnīca atrodas 1. vai 2. rindā (viesnīcas aprakstā ir norādīta 1. rinda, bet kartē 2.)? Kāda pludmale un ieeja jūrā?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2019-10-155 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  18
аватар Elenka08
Visticamāk, ka 2. Pa ceļam pabraucu garām Le jardin, kas ir netālu, bet 1. Un jums ir jāiet cauri viesnīcai. Bet attālums būs mazs. Pludmales smiltis.
.
аватар klimovec.oksana1
Viesnīca atrodas pirmajā līnijā, ļoti foršs akvaparks))) tīrākā pludmale, daži oļi, bet pārsvarā smiltis, ir bēgumi un bēgumi; bet tas mūs netraucēja. varat droši iet, ļoti daudzveidīgs un garšīgs ēdiens))) nekur citur neesam redzējuši, ka viss viesnīcas personāls zinātu visu vārdus))))) personāls super. Mēs esam ļoti apmierināti ar savu uzturēšanos un noteikti atgriezīsimies.
аватар lazy_person
Tas ir redzams kartē. Pirmā rinda (skat. bultiņu)...
Daudz atsauksmju par viesnīcām. Skatiet pludmales fotoattēlus. Spriežot pēc foto, nav iebraukšanas, līdz ceļiem 50 metri.Sekls, īpaši bēguma laikā. Amatierim.
аватар lazy_person
Šeit ir pludmales fotoattēls ...
аватар klimovec.oksana1
Fotoattēlā pludmale nav no šīs viesnīcas))) jā, nav dziļuma, bet jūra ir super))))
аватар Pachok
Un kas gan par labu, ja nav dziļuma? Klīst karstumā uz dziļumiem un atpakaļ, vai rāpot tur?
аватар lazy_person
Irene777 Jūsu jautājums ir vērsts uz pludmali un jūru. Acīmredzot šī ir jūsu prioritāte. Nesteidzieties rezervēt viesnīcu, kārtojiet to, lasiet atsauksmes, skatieties pludmales, jūras attēlus ... tas palīdzēs jums izlemt. Piemēram, šajā vietā (ne tikai netālu no šīs viesnīcas, bet arī blakus) es neatradu nevienu jūras un pludmales fotoattēlu, kas man patika.
Šeit ir vēl viens kadrs no viesnīcas pludmales zem apskata nosaukuma: - "Traks" (domājams, ka no viesnīcas). Meitene atpūtās ar puisi un uzrakstīja atsauksmi "Crazy" ...
Es nebrauktu uz tādu pludmali un jūru ...
аватар Irene777
Par Hawaii Caesar Dreams Aquapark Resort 4 * viesnīcu ir tikai 1 atsauksme, un pēc kartes tas ir tieši tāds pats 2. rindā!
аватар Irene777
Ieeja jūrā ir svarīga, jo plānoju atvaļinājumu ar bērnu, bet nevēlos maldīties līdz ceļiem peļķē (((Paldies visiem par atbildēm!)
аватар lazy_person
Irēna777
Vietnes kartē "TourPravda" viesnīcas atrašanās vieta ir norādīta nepareizi. Viesnīca atrodas nevis aiz ceļa, bet ceļa priekšā (pirmā rinda, skatīt karti augstāk manā bildē). Viesnīcas ūdens atrakciju parks atrodas netālu no pludmales. Šeit ir plāns. Jūs varat redzēt viesnīcas teritoriju, tās akvaparku, var redzēt pludmali un seklu ūdeni visā piekrastē
аватар Pachok
Pirmajā rindā tas, ko norādījāt, ir cita viesnīca - Caesar Palace.
аватар Irene777
slinks_cilvēks
Jūsu fotoattēlā ir Caesar Palace Hotel & Aqua Park!
аватар klimovec.oksana1
šīm divām viesnīcām ir viena teritorija, un viesnīca atrodas pirmajā rindā, pēdējā fotogrāfija uzņemta no viesnīcas Hawaii ceazar dreams vestibila
аватар klimovec.oksana1
Izmetu pēdējās jūras fotogrāfijas, atgriezāmies pirms nedēļas. Jūra sekla, bet paradīze bērniem))))
аватар lazy_person
Irēne777, Pačoks,
Jā, tev taisnība... augstāk es norādīju uz citu viesnīcu "Caesar Palace Hotel & Aqua Park" (sajaukts). Vietnes Booking.com kartē Hawaii Caesar Dreams Aquapark Resort viesnīca patiešām ir norādīta aiz ceļa (2. līnija), kā arī TurPravda vietnē.
Kā ir, par "kopīgo" teritoriju ar viesnīcu un pludmali "..Cēzara pils.." Nezinu, apstiprinājumu neatradu, bet atsauksmēs raksta, ka teritorija ir kopīga un akvaparks ir arī ar pirmās līnijas viesnīcu.
Diagrammā bultiņa 1 - "Caesar Palace Hotel & Aqua Park"
Diagrammā bultiņa 2 (apvilkta) - "Hawaii Caesar Dreams Aquapark Resort"
аватар Elenka08
Es to teicu pirmajā ziņā, ka viņš atrodas pāri ielai. Tas, ko viņi raksta par vispārējo teritoriju, var nozīmēt, ka ir iespēja izmantot pakalpojumus.
аватар lastovniak.m1990
Neļaujiet sevi maldināt! Viesnīcas Hawaii Le un Jardin Hawaii Riviera atrodas 1. līnijā, bet 2. līnijā redzējāt Hawaii Riviera viesnīcas kluba telpu ēka.
Un Hawaii Caesar un Hawaii Caesar Dreams atrodas blakus viens otram 1. līnijā, un tiem ir kopīga telpa!
аватар lazy_person
lastovniak.m1990 Jā, es atradu karti, kas apstiprina šo apstākli. Visas viesnīcas ("Hawaii Caesar Palace Hotel & Aqua Park"; "Hawaii Caesar Dreams Aquapark Resort 4 *; Hawaii Le Jardin; Hawaii Riviera, par kuru jūs runājat, tās visas ir pirmajā rindā.
Paldies, ka to tik stingri norādījāt savās atbildēs. Meklēšanas vietņu kartes ("TourPravda", "Booking.com") bija maldinošas. Pateicoties jūsu neatlaidībai, man izdevās uzzināt nedaudz vairāk informācijas par šo vietu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Hawaii Caesar Dreams Aquapark Resort 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl