Sentido Casa Del Mar Resort 4*– Atsauksmes

58
Novērtējums 7.510
№29 viesnīcas reitingā Hurgada
8.1 Numurs
7.8 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.9 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 10 km attālumā no pilsētas centra, iepretim Jaz Casa Del Mar pludmalei. Neliela teritorija, ir vidēja izmēra ūdens slidkalniņi. Atvērts 2008. gadā. Pēdējais remonts tika veikts 2018-2019 (pilnīgs viesnīcas remonts, ieskaitot Superior numurus). Viesnīca ir piemērota jauniešiem un ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар pacific_vela
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ceļ oju kopā ar vī ru un 15 gadus veco dē lu. Viesnī cā ieradā mies ap 9 no rī ta, personā ls uzreiz iepatikā s, visi bija ļ oti pieklā jī gi un viesmī lī gi. Pē c reģ istrā cijas (ir krieviski runā još s administrators, kurš ir gatavs atrisinā t jebkuru jautā jumu - viņ š teica uzreiz) tikā m uzaicinā ti uz brokastī m, pē c kurā m uzreiz tikā m iekā rtoti istabā . … Tomēr ▾ Ceļ oju kopā ar vī ru un 15 gadus veco dē lu. Viesnī cā ieradā mies ap 9 no rī ta, personā ls uzreiz iepatikā s, visi bija ļ oti pieklā jī gi un viesmī lī gi. Pē c reģ istrā cijas (ir krieviski runā još s administrators, kurš ir gatavs atrisinā t jebkuru jautā jumu - viņ š teica uzreiz) tikā m uzaicinā ti uz brokastī m, pē c kurā m uzreiz tikā m iekā rtoti istabā . Viesnī ca ir diezgan kompakta, tā pē c, iespē jams, nav atš ķ irī bas, kur numurs atrodas. Viesnī ca ir veidota tā , ka skats no istabas galvenokā rt ir uz baseinu, un animā cija notiek mā sas viesnī cas teritorijā - pā ri ceļ am, tā pē c nav trokš ņ a, ir ļ oti ē rti. Telpa ir tī ra, bez sveš ā m smakā m, duš ai, izņ emot roku ķ ermeņ a ziepes dozatoros, ir š ampū ns un matu kondicionieris, ķ ermeņ a losjons atseviš ķ ā s pakā s. Fē ns-tē jkanna-TV-rozetes darbojas. Wi-Fi mū su istabā beidzā s, jo tuvā k balkonam - jo stabilā ks, bet principā es to noķ ē ru visā istabā ) Tad izrā dī jā s, ka signā ls pludmalē kopumā bija lielisks. Ū deni istabā atstā ja katru dienu uzkopš anas laikā . Telpā ir pludmales soma ar dvieļ iem cilvē ku skaitam, tos maina uz tī riem pē c vajadzī bas.
Lī dz mā sas viesnī cas teritorijā esoš ajai pludmalei jā iet 5-10 minū tes, taciņ a ir apzaļ umota, tā pē c ir diezgan ē rta. Jū s varat vē rsties pie administratora reģ istratū rā - un jū s ar automaš ī nu aizvedī s uz pludmali. Ieeja jū rā ir lē zena smilš u pludmale, ir ē rti atpū sties ar maziem bē rniem, un ir ē rti peldē ties - tā lā k dziļ ā k. Pludmale ir lī cī - nav lielu viļ ņ u, nav nepiecieš ami speciā li apavi. Pludmalē ir bā rs ar dzē rieniem un viesmī lis regulā ri iet garā m ar piedā vā jumu atnest kaut ko dzeramu.
Baseinā ir arī bā rs, un pie letes var sē dē t, neizejot no ū dens – ū denī ir krē sli. Slaidi strā dā pē c grafika, ir dž akuzi. Mū su brī vdienu laikā bija maz cilvē ku - brī vu sauļ oš anā s krē slu bija pietiekami daudz visur - gan pludmalē , gan pie baseina.
Ļ oti laba un daudzveidī ga virtuve, viesmī ļ i un š efpavā ri smaidī gi un apkalpoš ana augstā lī menī .
Vakariņ as daž reiz bija vienā restorā nā ar brokastī m un pusdienā m, daž reiz - uz ielas restorā nā ar daudzlī meņ u terasi, kas apgriezta ar až ū ra laternā m - ļ oti skaista. Kopumā viesnī cas teritorija ir ļ oti kopta un ar harmonisku dizainu, skaists apgaismojums vakarā .
Ir animā cija - vingroš ana un ū dens aerobika pludmalē , pa dienu arī pasā kumi, vakarā vienmē r bē rnu diskotē ka un tad izrā de - programma mainā s katru dienu, tiek aicinā ti mā kslinieki, gā jā m vairā kas reizes - vienmē r iespaidī gi un interesanti. Animatori runā krieviski. Spriež ot pē c paš u gatavotajiem kroņ iem bē rnu vakariņ ā s, ir arī bē rnu miniklubs, tikai mums tas nebija aktuā li)
Pa kreisi no viesnī cas pa promenā di, apmē ram 15 minū š u gā jienā , atrodas divstā vu Cleopatra Bazar tirdzniecī bas centrs ar fiksē tā m cenā m, pirms kaut ko pirkt no ielu tirgotā jiem, jā paskatā s cenas tur, kaut ko var nopirkt lē tā k un veikalos, bet cenu secī ba ir apmē ram š ā da, vismaz bū s uz ko norā dī t.
пляж бассейн и джакузи дорога на пляж
аватар ternas
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Uzturē jā s š ajā viesnī cā.11 dienas 2019. gada oktobrī kopā ar vī ru un 2 maziem bē rniem. Diemž ē l mē s uzticē jā mies viesnī cu tī kla Jaz un TUI tū roperatora reputā cijai, tač u uzturē š anā s š ajā viesnī cā ir sliktā kais, kas ar mums noticis pē dē jos 10 ceļ ojumu gados. … Tomēr ▾ Uzturē jā s š ajā viesnī cā.11 dienas 2019. gada oktobrī kopā ar vī ru un 2 maziem bē rniem. Diemž ē l mē s uzticē jā mies viesnī cu tī kla Jaz un TUI tū roperatora reputā cijai, tač u uzturē š anā s š ajā viesnī cā ir sliktā kais, kas ar mums noticis pē dē jos 10 ceļ ojumu gados. Daudzas atsauksmes par ceļ ojumu ceļ ojumu vietnē m ir kopē tas, lai uzlabotu vē rtē jumus, un neatspoguļ o reā lo viesnī cas situā ciju.
Viens no kritē rijiem, izvē loties viesnī cu, bija pē dē jais remonts 2018. -2019. gadā , tā pē c pirmais š oks radā s, ierodoties istabā , kas izrā dī jā s netī ra, putekļ aina, bez remonta pazī mē m, ar vecā m, putekļ ainā m un č ī kstoš ā m mē belē m, netī rumu pē das uz sienā m un pat uz attē la, kas karā jā s istabā . Vanna ar tualeti š ausmī gā stā voklī , vecas flī zes, saplaisā jusi vanna, nesakopts vecs remonts ar brū nas krā sas pē dā m uz sienā m. Nā kamajā dienā pē c saspringtā m sarunā m ar viesnī cas personā lu, kopā ar citiem saš utuš iem tū ristiem, kas ieradā s kopā ar mums tajā paš ā dienā , numurs tika nomainī ts pret lielā ku istabu ar mazā k pamanā mā m nolietojuma pazī mē m, tač u kopumā tas iespaidu neietekmē ja. no viesnī cas, jo arī tas, kā da veida remonts ISTABĀ S, nav izslē gts.
Kondicionieri ir ļ oti trokš ņ aini, ne mums, ne bē rniem nebija iespē jams gulē t. Tā kā naktī istabā ir karsts, tad gulē jā m ar atvē rtā m durvī m, visus sakoda odi un bē rniem bija smagas alerģ iskas reakcijas. Telpā , kuru paņ ē mā m lī dzi, nebija iespē jams uzstā dī t moskī tu fumigatoru, jo mū su istabā nav pareizi uzstā dī tas ligzdas (uz sā niem), kas neļ auj fumigatoru uzstā dī t pareizajā pozī cijā . Viena ligzda izrā dī jā s normā la, tač u tā atradā s galvas galvgalā , kas droš ī bas apsvē rumu dē ļ izslē dz fumigatora izmantoš anu. Rezultā tā nā cā s gulē t karstumā ar aizvē rtā m durvī m uz ielu bez kondicioniera.
Tī rī š ana istabā.11 dienas bija smilš u slaucī š ana un segu laboš ana. Gulta 11 dienas nemainī jā s vispā r, neskatoties uz aicinā jumu darbiniekiem, daž reiz tika pievienoti dvieļ i. Pludmales dvieļ us var mainī t tikai darbinieki, kas uzkopj istabu.
Istabā.2 pieauguš ajiem un 2 bē rniem 35 grā du karstumā jums pienā kas 1 pudele ū dens 1.5 litri dienā un tad, kad viņ i ierodas uzkopt istabu. Viesnī cas teritorijā pudelē s pildī tu ū deni neatradī si, bū s jā skrien ar glā zē m uz bā ru vai jā piepilda pudele restorā nā , kas ir ā rkā rtī gi neē rti.
Baseinus izmantojā m tieš i vienu dienu, jo visas dienas bijā m liecinieki tam, kā viesnī cas darbinieki no rī tiem tī rī ja sauļ oš anā s krē slus un flī zes pie baseina. Ar baltu nezinā mas izcelsmes un tī rī bas spaini vienkā rš i savā ca ū deni no baseina, t. sk. un bē rniem, un uzkaisī ja uz klā ja krē sliem un flī zē m, un tad to visu berzē ja ar mopu. Neskatoties uz to, ka tuvumā ir vertikā la duš a, kur ū deni var smelt tieš i no krā na. Nemaz nerunā jot par to, ka tī rī š anas aprī kojumam jā bū t atbilstoš am.
Restorā nā galdi ir lipī gi, tā pē c ne reizi vien nā cā s plē st š ķ ī vi. Galda paklā jiņ i, uz kuriem virsū likti tī ri galda piederumi, ir lipī gi, ar pā ri palikuš iem drupač iem, reizē m vienkā rš i notī rī ti ar izlietotā m salvetē m. Mums bija š oks, cik nehigiē niski ir uzlikt tiem tī ras ierī ces. Visai ē dienreizei tiek izsniegta salvete VIENA no cilvē ka ! ! ! Nekur citur nav salveš u. Viesmī ļ u un personā la apģ ē rbs no virtuves ir nesakopts.
Lielu vilš anos sagā dā ja pludmale, kas atrodas aiz ž oga PIE CELTNIECĪ BAS BŪ VNIECĪ BAS un viesnī cas pirmā s lī nijas pilnī ga rekonstrukcija, kuras laikā strā dā tehnika un pa dienu rada troksni, ceļ as putekļ i, staigā strā dnieki. Gar š o ž ogu jā iet lī dz pat pludmalei, jo visa pirmā s lī nijas teritorija ir iež ogota un slē gta. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir veci, pludmales bā rs ir viduvē js.
Atseviš ķ i vē los norā dī t uz situā ciju ar pā rtiku, proti, ar tā s kvalitā ti. Bijā m 4 un mums visiem 11 dienas katru dienu bija problē mas ar gremoš anas traktu: caureja, sā pes vē derā , vemš ana, drudzis. Vī rs un bē rns bija smagi saindē juš ies ar pā rtiku gan no galvenā restorā na, gan no vasaras picas bā ra. Gandrī z no pirmajā m dienā m ē dā m tikai rī sus, tī rus spageti un daž as maigas zupas, jo viss pā rē jais bija vai nu pā rā k pikants vai garš ai neatbilstoš s. Bē rniem, ī paš i maziem, ir ļ oti grū ti atrast pā rtiku, jo pat parastie kartupeļ i un banā ni ir pretī gas kvalitā tes. Alkoholu nelietojā m vispā r, zobus tī rī jā m tikai ar ū deni pudelē s un pat dzē rienus ar ledu neņ ē mā m. Tā kā vizī te pie ā rsta viesnī cā maksā pieklā jī gu naudu, nā cā s taupī t ar zā lē m, kas pirktas aptiekā netā lu no viesnī cas.
Viesnī cā zā le tiek apstrā dā ta ar kaut kā du ķ ī miju, ko bē rniem bija jā elpo, spē lē joties rotaļ u laukumā . Turklā t neē rtī bas radā s vakara teritorijas fumigā cijas laikā no odiem, kad vē l 10 minū tes stā vē ja smirdoņ a no izplū des gā zē m no auto, kas apbraukā ja teritoriju.
Izbraucot, ņ emot vē rā garo mā jupceļ u un mazu bē rnu klā tbū tni, iepriekš pasū tī jā m lī dzi pusdienas, jo izbraukš ana no viesnī cas bija 7:00. Bet ne no rī ta reģ istratū rā , ne vē lreiz sazinoties ar reģ istratū ru, pirms mums ieradā s transfē rs, mē s to nesaņ ē mā m.
No pozitī vajiem momentiem varu nosaukt tikai viesnī cas teritorijas atjaunoš anu, paš as teritorijas sakopš anu (izņ emot iepriekš aprakstī tos faktus), maigu ieeju jū rā pludmalē , viesnī cas darbinieku labsirdī go attieksmi, t. sk. animatori, pret bē rniem, viesnī cas atraš anā s vieta netā lu no tū ristu promenā des un iespē ja pastaigā ties un apmeklē t veikalus un aptiekas.
Пляж Пляж
аватар sergio76
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca nav pelnī jusi 4 zvaigznes. Istabas vecas, ē diens pretī gs, vienmuļ š , pē c kā kuņ ģ a-zarnu trakta traucē jumi. Pirmajā rindā NAV viesnī cas! ! ! BŪ VNIECĪ BA NOTIEK, LŪ DZU Ņ EMIET VĒ RĀ! ! ! Tā pē c pludmalē viss ir skumji. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav pelnī jusi 4 zvaigznes. Istabas vecas, ē diens pretī gs, vienmuļ š , pē c kā kuņ ģ a-zarnu trakta traucē jumi. Pirmajā rindā NAV viesnī cas! ! ! BŪ VNIECĪ BA NOTIEK, LŪ DZU Ņ EMIET VĒ RĀ! ! ! Tā pē c pludmalē viss ir skumji...tu guļ i pludmalē , un aiz 20 m ir celtniecī ba, troksnis, putekļ i. TĀ IR "ATPŪ TA"! ! ! NEVIENAM NEIESAKU! ! !
аватар Sergej48107
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Grand Plaza Hotel 4 * š ogad esmu jau 5. reizi. Man patī k viesnī ca, tā ir maza un kompakta. Ierodoties tur, iepriekš piezvanu, saņ emu vajadzī go numuru. Ē diens - ē ģ iptieš u, ko tur piebilst....bet nav slikti, daž reiz jū ras veltes, 3-4 reizes pa 7-8 naktī m, man garš o viņ u zupas. … Tomēr ▾ Grand Plaza Hotel 4 * š ogad esmu jau 5. reizi. Man patī k viesnī ca, tā ir maza un kompakta. Ierodoties tur, iepriekš piezvanu, saņ emu vajadzī go numuru. Ē diens - ē ģ iptieš u, ko tur piebilst....bet nav slikti, daž reiz jū ras veltes, 3-4 reizes pa 7-8 naktī m, man garš o viņ u zupas. Ē ģ iptē vispā r nav dzē rienu, var dzert tikai alu un minerā lū deni. Neteikš u, ka š ai viesnī cai ir kas ī paš s, tā jau ir veca, pē dē jais laiks taisī t remontu. Dodos uz turieni, jo tur ir liela lagū na, kakls ļ oti plats, ū dens svaigs, jū tams bē gums/plū dums. Es varu novē rtē t viesnī cu, galvenokā rt ē dinā š anas ziņ ā , ar 6 no 10, bet pakalpojumus, ko saņ emu, nesaņ ems cits tū rists, kurš ieradī sies š ajā viesnī cā . Š ā da attieksme pret mani parā dī jā s jau 3. reizi ierodoties viesnī cā , ir ē rti un patī kami, kad tevi atpazī st gan reģ istratū rā , gan restorā nā , gan bā rā gadu no gada.
аватар kondratenko7ok
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izvē lē jā mies viesnī cu relaksē još ā m brī vdienā m, pē c atsauksmē m š ķ iet, ka nekas un man patika pē c bildes. Cena arī budž eta ietvaros. Viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , ī stenī bā lī dz jū rai ir apmē ram 5 minū tes, pirmajā lī nijā ir viesnī cas ar iegarenu teritoriju, un no attā lā kā m ē kā m ir nepiecieš ams ilgā ks laiks. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies viesnī cu relaksē još ā m brī vdienā m, pē c atsauksmē m š ķ iet, ka nekas un man patika pē c bildes. Cena arī budž eta ietvaros. Viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , ī stenī bā lī dz jū rai ir apmē ram 5 minū tes, pirmajā lī nijā ir viesnī cas ar iegarenu teritoriju, un no attā lā kā m ē kā m ir nepiecieš ams ilgā ks laiks.
Jū ra super, nav sekla, pamazā m pamazā m lī dz dziļ umam, aizsargapavi netika lietoti, dibens normā ls, akmeņ i ir, bet ne kritiski. Paš ā pludmalē vietu pietiek, normā li sauļ oš anā s krē sli, pludmale tiek sakopta. Ir pludmales restorā ns, kur varat pusdienot. Ar zivī m un zemū dens pasauli š eit nav ī paš i labi, mē s braucā m ar laivu no vietē jiem apmē ram. Utopija, jā , tas ir forš i, koraļ ļ i ir skaisti, zivis un kā das smiltis uz salas ir baltas un mī kstas. Š ī ekskursija ir no lē tas, bet iespaidu ziņ ā ļ oti forš a. Mums bija savas maskas, bet tā s tika dotas par brī vu visiem, kas gribē ja, ņ ē mā m tikai spuras, un es arī vesti. Paldies vietē jam uzņ ē mumam TibaTour par lielisko braucienu un adekvā tu cenu. Vietnē ir visi saziņ as kontakti.
Teritorija maza, skaista un kopta, daudz ziedoš u augu, baseinos nepeldē jā s, pa nakti atdziest vē rsis, tā kā man ir diezgan forš i. Ir ū dens slidkalniņ i, mū s principā neinteresē , bet ū dens arī tur ir forš s.
Par uzturu bez komentā riem varu teikt, pat brokastis patika, garš ī gi un svaigi gatavo produktus, skaidrs, ka visi nav mē ģ inā juš i, tas nav ī sti, vienmē r ir izvē le, manuprā t, var iepriecinā t visus. Man galvenais ir gaļ a un augļ i, ar š o viss ir kā rtī bā , konditorejas izstrā dā jumi un deserti bija skaisti un ē stgribu pē c izskata, bet es ē du figū ru)), es mē ģ inā ju nedaudz garš ī gu, bet daudz kaloriju)) . No augļ iem bija apelsī ni, gvajaves, divu veidu dateles, melone.
Apkalpoš ana laba, viesmī ļ i un pavā ri uzmanī gi, trauki ā tri iztī rī ti. Bā ros bā rmeņ i ir draudzī gi, par nelielu dzeramnaudu atcerē sies vē lmes un apkalpos ā tri un ar smaidu. Mū su periodā atpū tā s ļ oti daudz tū ristu no Vā cijas, viņ i vienmē r dod dzeramnaudu un protams personā ls cenš as par viņ iem un tas ir normā li, es nemaz nespriež u, kā saka "kurš maksā tam, kurš pasū ta mū ziku", personā la alga ir maza, un dzeramnauda ir labs palī gs. Personā ls brī niš ķ ī gs, visi sveicina, smaida, jautā , kā atpū š aties. Uzkopš ana istabā ir laba un pati istaba arī mums sakā rtota, 2 stā vā . skats uz dā rzu. Ū deni nes katru dienu, tikai nostā dot 2 pudeles, tad pa vienai, pietika. Viesnī ca piemē rota relaksē još ai atpū tai, esam apmierinā ti, cenas un kvalitā tes attiecī ba.
аватар olga5.92
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Gā ju ar puisi, paņ ē mu te biļ eti cenas dē ļ , nebija dā rgi. Iekā rtojā mies ā tri, istaba neslikta, nav jauna protams, bet arī nav salauzta, tehnika un santehnika darba stā voklī , nekas nav noplū dis. Teritorija nav liela, bet sakopta, daudz apstā dī jumu. … Tomēr ▾ Gā ju ar puisi, paņ ē mu te biļ eti cenas dē ļ , nebija dā rgi. Iekā rtojā mies ā tri, istaba neslikta, nav jauna protams, bet arī nav salauzta, tehnika un santehnika darba stā voklī , nekas nav noplū dis. Teritorija nav liela, bet sakopta, daudz apstā dī jumu.
Ē diens ir standarta, gaļ a, mā jputni, dā rzeņ i, augļ i, konditorejas izstrā dā jumi, tikai mā kslī gā s sulas.
Ekskursijas ņ ē mā m pie vietē jā gida, viņ u sauc Mof Landius, atradā m sociā lajos tī klos, viņ iem ir Landius Tours, ļ oti profesionā la komanda, izstā stī ja visus savus piedā vā jumus, izvē lē jā mies braucienus uz Luksoru un Kairu. Lielisks ceļ ojums, man ļ oti patika, izzinoš s un interesants. Kode daudz stā stī ja par š o valsti un tradī cijā m. Mums ļ oti patika, vē l pastaigā jā mies pa Nī lu. Ļ oti noslē pumaina valsts, ar mums dī vainā m un nesaprotamā m tradī cijā m.
Animā cija viesnī cā arī nav slikta, patika viss, pa dienu volejbols, dejas, bet vakaros skaistā kie, aizraujoš ā kie š ovi.
Kopumā , ja nepievē rš uzmanī bu nelieliem trū kumiem, kopumā viss ir kā rtī bā . Galvenais noskaņ ojums ir atpū sties, nevis meklē t viesnī cā mī nusus.
аватар burat
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Normā la vienreizē jā s lietoš anas viesnī ca, tiem, kas nevē las visu brī vdienu pavadī t numurā . Plusu un mī nusu pietiek kā jebkurā č etrā . No plusiem atzī mē š u interesantu teritoriju, ja neskatā s vē rī gi, tā ir pat ļ oti skaista, ir daudz vietu, kur piemiņ ai var uzņ emt lieliskas bildes. … Tomēr ▾ Normā la vienreizē jā s lietoš anas viesnī ca, tiem, kas nevē las visu brī vdienu pavadī t numurā . Plusu un mī nusu pietiek kā jebkurā č etrā . No plusiem atzī mē š u interesantu teritoriju, ja neskatā s vē rī gi, tā ir pat ļ oti skaista, ir daudz vietu, kur piemiņ ai var uzņ emt lieliskas bildes. Istaba, kuru dabū jā m kopumā , ir normā la, netā lu no pludmales. Gulta ē rta, mē beles noteikti nav jaunas, bet ne nogalinā tas. Vienī gais mī nuss ir tas, ka matu fē ns pā rstā ja ieslē gties pē c divā m dienā m, bet par laimi man vienmē r lī dzi ir mazais. Tī rī š ana, protams, ir viens nosaukums, bet kopumā tā derē s nakš ņ oš anai. Pludmale ir drī zā k jaukta, nevis smilš aina, labā kā s vietas jā ņ em iepriekš . Jū ra diez vai ir piemē rota lieliem zemū dens pasaules cienī tā jiem. Skaista rifa nav, zivis pā rsvarā nebija lielas, un ū dens pilsē tā nav ī paš i tī rs, bet tomē r tī rā ks par mū su Melno jū ru noteikti. Ē diens ir vienkā rš i ok. Mums pietika ar visu, gan gaļ u, gan dā rzeņ us. No rī ta garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi. Mē s devā mies uz zivju tirgu pē c jū ras veltē m, kur var nopirkt lielas garneles par aptuveni 10 USD kilogramā vai kalmā rus par 6-8, un viņ i tur jums tā s pagatavos. . Alkohols protams uz vietas raž ots, vī rs vienmē r paņ em lī dzi pā ris pudeles kaut kā normā la. Un tā tikai auksts alus pusdienlaikā karstumā viņ iem ir vairā k vai mazā k. Viesnī cā animā cija pā rsteidzoš i nav slikta, viņ i pa dienu izklaidē jas, tur vingro, volejbols, aerobika un vakarā pā ris reizes nokļ uva ne garlaicī gos š ovos. Iesaku iegā dā ties vietē jo SIM karti, tad sazinā sies gan istabā , gan pludmalē , un vī rs varē tu skatī ties futbolu, kad gribē s. Serviss un personā ls ir tik un tā , viņ i vienmē r apkalpo savus cilvē kus bez rindas, un nedē ļ as nogalē s viņ i var sastapties ar vienkā rš i neprā tī gi daudziem. Tā tad mē s zinā jā m, kur lidojam, paspē jā m sagatavoties un saņ ē mā m no pā rē jiem to, ko vē lē jā mies. Doties š eit vai nē , izlemiet pats, atkarī bā no tā , kas jums personī gi nepiecieš ams.
аватар Entery
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ceļ ojā m 2018. gada maija otrajā pusē . SVARĪ GS! Viesnī ca vairā k orientē jas uz tū ristiem no Eiropas (paš i arā bi pat par to runā ), jo ne visi darbinieki saprot krievu valodu. Apmē ram 80% viesu ir vā cu valodā runā još ie. … Tomēr ▾ Ceļ ojā m 2018. gada maija otrajā pusē .
SVARĪ GS! Viesnī ca vairā k orientē jas uz tū ristiem no Eiropas (paš i arā bi pat par to runā ), jo ne visi darbinieki saprot krievu valodu. Apmē ram 80% viesu ir vā cu valodā runā još ie.
1) skaitļ i. Viņ i ā tri apmetā s, naudu neprasī ja. Mē beles ir vecas, bet labi uzturē tas. Vispā rī gi runā jot, komforts ir jū tams. Istaba atradā s 3 stā vā ar skatu uz baseiniem, skaists skats. Reģ istrē š anā s laikā tiek izsniegtas arī.2 pudeles ū dens un 1 pudele katru nā kamo dienu. No mī nusiem - trokš ņ ains ledusskapis un klimata kontrole.
2) Tī rī š ana katru dienu. Dvieļ u un veļ as maiņ a. Bija arī telpas mitrā tī rī š ana. Dopinderim katru otro dienu iedeva dolā ru, viņ š bija ar sevi diezgan apmierinā ts.
3) Viesnī cas gids pē c standarta mē ģ inā ja pā rdot ekskursijas par 3 dā rgi. Nekad, nekā dos apstā kļ os nepiekrī tiet, jo internetā ir daudz uzņ ē mumu, kas specializē jas š ajā jomā (mē s ņ ē mā m no tiba-tour, neņ emiet to par reklā mu).
4) Baseini ir tī ri, pietiekami lieli, lai varē tu uzņ emt duci cilvē ku. Teritorija ir sakopta un bez veikaliem, nav kaitinoš u pā rdevē ju. Katru rī tu un vakaru darbinieki laistī ja.
5) Var redzē t, ka darbinieki ir noguruš i, bet godī gi darī ja savu darbu. Izjokotā ji bā rmeņ i un jautā : "Varbū t varu jums kaut ko iedzert? " viesmī ļ i ē damistabā kaut ko nozī mē .
6) Bū tu jauki atjauninā t ē damistabas interjeru, bet jū s tur pievē rš at uzmanī bu kaut kam citam? . Eda ir izcila, daudzveidī ga. Visu brī vdienu laikā nebija nekā du problē mu ar vē deru. Ikviens, kurš vē las, var mainī t diē tu katru dienu. Cū kgaļ as nav vispā r, un es neiesaku izmē ģ inā t viņ u desu. Batoniņ š ir brī vi pieejams, to lej nesaudzē jot.
7) Dodieties uz jū ru apmē ram 5 minū tes caur galveno ē ku. Vē jains, bet š ī ir Hurgada. Pludmale veidota lī č a formā , daž kā rt apstā dī jumi tika nagloti no ziedoš ā m aļ ģ ē m. Bija viena problē ma - cilvē ki no pirmā s rindas viesnī cas cē lā s gandrī z rī tausmā un paņ ē ma ē rtā kos sauļ oš anā s krē slus, un tad mierī gi devā s brokastī s. Aquashoes bū s nepiecieš ami tikai tiem, kas vē las doties prom no galvenā s pludmales koraļ ļ iem un snorkelē š anai.
8) Animā cija tikai galvenajā viesnī cā . Katru dienu 21:30. Tā pat pa dienu cilvē ki tika aicinā ti uz aktī viem pasā kumiem pie jū ras: zumbu, stiepš anos, volejbolu u. c.
9) Viņ i necieta ar Wi-Fi, bet uzreiz lidostā paņ ē ma vietē jā operatora karti par 7 USD par 4 Gb. Tī kls bija vienmē r un visur.
Rezultā tā - viesnī ca solī da 4, un vietā m pat labā ka. Jū s varat viegli ieteikt draugiem.
аватар dimtrvlad
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti skaista viesnī ca, ī paš i galvenā ē ka, pā rē jā s trī sstā vu mā jas ir viena tipa, bet ļ oti sarež ģ ī ti izvietotas, pateicoties kurā m viesnī cas teritorija ir sadalī ta sektoros, no kuriem katram ir savs š arms: strū klaka. … Tomēr ▾ Ļ oti skaista viesnī ca, ī paš i galvenā ē ka, pā rē jā s trī sstā vu mā jas ir viena tipa, bet ļ oti sarež ģ ī ti izvietotas, pateicoties kurā m viesnī cas teritorija ir sadalī ta sektoros, no kuriem katram ir savs š arms: strū klaka. ar lapeni, tenisa kortu, soliņ iem un ziedoš iem augiem, tenisa galdu un mini restorā nu. Pateicoties š ai teritorijai vakaros var vienkā rš i pastaigā ties.
Istaba tika iztī rī ta katru dienu, nav sū dzī bu par istabu vai uzkopš anu. (Ieč ekojoties mainī ja istabu, jo mums iepriekš ē jie ī rnieki dabū ja pilnī gi piesmē ķ ē tu istabu, mainī ja negribī gi, spē lē ja uz laiku, bet bez papildus maksā jumiem).
Viesnī ca noteikti nav jauna, tač u par to nav ī paš u komentā ru.
Pludmale laba, ū denī gā ja basā m kā jā m, bez speciā liem apaviem. Reizē m no rī tiem bija medū zas, tomē r ne visai dzī vas, bet tā s vienalga bija satraucoš as, viesnī cas darbinieki tā s noķ ē ra un iztī rī ja, tā kā tur nebija ne vainas. Devā mies pastaigā uz kaimiņ u viesnī cā m un secinā jā m, ka š ajā viesnī cā pludmale ir viskoptā kā .
Ē diens ir daudzveidī gs, vienmē r bija iespē ja izvē lē ties gaļ u, piedevas, salā tus. Š ķ ita, ka auglis ir par maz. Vietē jo alkoholu tī rā veidā nemaz nedzē ru (manuprā t, misa joprojā m ir tā da pati), bet kokteiļ u veidā tas tomē r kaut kā ir iespē jams.
Es nevē los rakstī t par personā lu. Vienī gā lieta reģ istratū rā bija krievu meitene Ļ ubova, ļ oti patī kama, viņ a mums jautā ja, kā iet, vai ir kā di jautā jumi, un, ja ir, viņ a atbildē ja un visu paskaidroja.
Es saskaitī ju 4 baseinus, bet varu kļ ū dī ties. Trī s daž ā da dziļ uma baseini atrodas starp galveno ē ku un pludmali, ceturtais dziļ ā kais atseviš ķ i. Viesnī cā nav sava akvaparka un slidkalniņ u, bet var doties uz nā kamo. Ļ oti skaists no tā lienes baseins ieplū st jū rā )
Animā cija darī ja visu iespē jamo, bet cilvē ku bija katastrofā li maz un bija grū ti kaut ko organizē t. Bet viņ i ļ oti centā s, labi darī ts! Puiš u vagona entuziasms))) brī niš ķ ī gā kais š ajā viesnī cā ir "netraucē t" karogs, kas paglā ba no kaitinoš ajiem daž ā du servisu izplatī tā jiem (man tas š ausmī gi nepatī k).
P. S. nav jē gas palikt viesnī cā.10 dienas
Kopumā viesnī ca skaista, teritorija liela un arī skaista, pludmale laba, ir kur pastaigā ties. Piemē rots relaksē još ā m brī vdienā m.
аватар belovera
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nolē mā m ar visu ģ imeni braukt uz silto Hurgadu ziemā . Viesnī cā ieradā mies pē cpusdienā , 12:00. Pē c ieraš anā s mū s izmitinā ja diezgan ā tri, istabiņ a bija lieliska 3. stā vā ar skatu uz baseinu, tī rī š ana notika katru dienu. … Tomēr ▾ Nolē mā m ar visu ģ imeni braukt uz silto Hurgadu ziemā . Viesnī cā ieradā mies pē cpusdienā , 12:00. Pē c ieraš anā s mū s izmitinā ja diezgan ā tri, istabiņ a bija lieliska 3. stā vā ar skatu uz baseinu, tī rī š ana notika katru dienu. Numuriņ š dabū ja standarta, bet reģ istratū rā vienojā mies par lielā ku istabiņ u (protams, piemaksā jot). Iekš ā bija liela divguļ amā gulta, divas mazas bē rniem, TV, kondicionieris, krē sls, galdiņ š , spogulis, skapis, seifs, minibā rs. Santehnika un vannas istaba strā dā ja labi. Viņ i tī rī ja katru dienu, mainī ja gultu katru otro dienu. No dvieļ iem savī tas skaistas figū riņ as. Personā ls ir draudzī gs un neuzkrī toš s.
Viesnī cas teritorija ir neliela, bet ļ oti labi uzturē ta. Viesnī ca bū tī bā atrodas otrajā lī nijā , lai gan tā mums tika pā rdota kā pirmā lī nija, bet lī dz jū rai ir tikai 5 minū š u gā jiens pa š auru un klusu vienvirziena ceļ u cauri skaistam dā rzam caur galveno Grand Plaza 5 * . Otrajā lī nijā dzī vojoš ie var izmantot pirmā s lī nijas teritorijā esoš o pludmali, infrastruktū ru un bā rus (bet ne restorā nu).
2 baseini, 1 no tiem apsildā mi, tieš i piemē roti ziemai, ir 3 ū dens slidkalniņ i, kas nedarbojā s tikai pā ris reizes. Pa labi no viesnī cas nav nekā interesanta, bet pa kreisi ir daž ā das kafejnī cas, suvenī ru veikali un veikali, pa to ir ļ oti patī kami vakarā pastaigā ties, ja vien, protams, nebiedē kaitinoš i ē ģ iptieš u pā rdevē ji.
Uzturs. Ē diens ir brī niš ķ ī gs priekš.4-ki, jū ras veltes bija 2-3 reizes, ne visā s 5, un protams bija visā das kū kas, bija augļ i, bet ne daudz, pat bā rā bija saldē jums laikā . diena, rindu nebija, viss bija garš ī gi, izņ emot dzē rienus , bet tā ir gandrī z visur, yupi. Es nevaru teikt par alkoholu, es nedzē ru, bet mans vī rs teica, ka tas ir vā jš , un viņ i to lē ja tikai no 11.00 lī dz 00.00.
Pludmale ir tī ra. Jū ra ir tī ra, bet dzī vas radī bas nav, ekskursijā s devā mies ar masku peldē ties, prieka pē c, uz 30 minū tē m varē ja braukt ar laivu vai katamarā nu bez maksas. dienā un doties vizinā š anā , pludmalē vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu.
Ekskursijas tika iegā dā tas no vietē jā gida. Jauks puisis, zinoš s gids. Mums ir ar ko salī dzinā t, ticiet man. Viņ i pasū tī ja viņ am braucienu ar visurgā jē jiem pa tuksnesi, izjā des ar zirgiem, ekskursiju uz Luksoru.
Grand Plaza ir ideā li piemē rota relaksē još ā m un mē renā m brī vdienā m. Ieteicams daudzbē rnu ģ imenē m un jauniem pā riem!
Parādīt vairāk »


iemiesojums danilena2008
Cienījamie tūristi!Vai ir iespējams atteikties no obligātajām svinīgajām vakariņām viesnīcā 6.janvārī un par tām nesamaksāt,ja Ziemassvētkus svinam 25.decembrī.Paldies.
6 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
iemiesojums kalinina26
Sazinieties ar atbildi.
9 gadiem atpakaļ  •  12 abonenti 11 atbildes
iemiesojums Candy_alino4ka
Mani interesē koraļļi, vai tur ir iespējams apskatīt zivis un doties snorkelēt?
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель расположен в 10 км от центра города, через дорогу от Jaz Casa Del Mar Beach. Небольшая территория, есть водные горки среднего размера. Открыт в 2008 году. Последняя реновация проводилась в 2018-2019 году (полная реновация отеля включая номера категории Superior Room). Отель подойдет для для молодежи и семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Расположен в районе променада Мамша, в 5 км от аэропорта Хургады, в 10 км от центра города.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж протяженностью 350 метров (до глубины 150 метров) — в отеле Jaz Casa Del Mar Beach через дорогу (300 метров от отеля). Вход в море: песчаный. Пляжные полотенца — бесплатно. Бар на пляже отеля Jaz Casa Del Mar Beach работает с 10:00 до 17:00. На пляже есть охрана.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, бесплатный Wi-Fi с ограниченной скоростью в зоне лобби, сейф на ресепшен (бесплатно), обмен валюты (банкомат), услуги по глажке одежды (платно), 2 ресторана, 2 бара, 2 бассейна для взрослых (каждый бассейн площадью 950 м2, один бассейн с подогревом в зимний период), магазины, в отеле предоставляют инвалидное кресло для гостей с ограниченными физическими возможностями (по запросу, бесплатно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн без подогрева в зимний период (75 м2), 3 водные горки для детей в бассейне без подогрева в зимний период (часы работы: 10:00-13:00/14:30-16:30), детский клуб для детей от 4 до 12 лет (часы работы: 10:00-12:30/15:00-17:00), детская дискотека с 20:00-20:30, детских колясок в отеле нет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 3 водные горки для детей и взрослых в бассейне без подогрева в зимний период (часы работы: 10:00-13:00/14:30-16:30), дискотека Le Bouchon (детская дискотека с 20:00-20:30, вечернее шоу-программа с 21:00-22:00, бесплатно), дайвинг центр в отеле Jaz Casa Del Mar Beach (платно), аквааэробика бесплатно, массаж (платно), сауна (бесплатно), парная (бесплатно), бочче (бесплатно, в отеле Jaz Casa Del Mar Beach), дартс (бесплатно, в отеле Jaz Casa Del Mar Beach), пляжный волейбол (бесплатно, в отеле Jaz Casa Del Mar Beach)? вечерне-развлекательные шоу-программы для взрослых и детей.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 199 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts  FREE 
  • balkons/terase
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
Adrese Touristic Promenade, P.O. Box 376, Red Sea, Egypt
Tālruņi: +20 653 465 243
Tīmekļa vietne: Sentido Casa Del Mar Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.