Laba viesnīca. Sliktas mēbeles istabā. Laba gulta. Lieliska pludmale. Parasta ēdnīca.

Rakstīts: 13 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 2 — 9 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 9.0
Bijā m Ē ģ iptē ar ģ imeni ar mazu bē rnu 2019. gada jū lijā . Pirmo reizi. Svē tki bija izdevuš ies, tas ir fakts. Daudz labu iespaidu.
Ī si aprakstī š u.
Plusi:
1. Pludmale ir ļ oti ē rta iebraukš anai un peldē š anai. Pirmkā rt, piemē rots bē rniem. Pludmale ir smilš aina. Ieeja jū rā padziļ inā s vienmē rī gi. Maksimā lais dziļ ums 40 metru attā lumā no krasta, pie bojā m ir 2.5-3 metri, piemē rots pieauguš ajiem. Peldvietā ir nelieli rifi ar zivī m. Jū s tos varat redzē t caur masku. Lai gan zivju tur nav ī paš i daudz, tā s var atrast jebkur uz rifa.
Labi sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, izvietoti 3 rindā s no krasta. Pietiks visiem. Protams, visi vē las ņ emt pirmā s rindas, bet bez problē mā m 2. , 3. rindā .

2. Uzturs. Izvē le liela. Ir liellopu gaļ a, vista, pī le, paipalas. Siers, desa. Salā ti. Iesaku ņ emt makaronu un olu maisī jumu, garš ī gu un nepiparī gu. Ļ oti iesaku zupas.
Daudz saldumu. 2 veidu augļ i. Galvenokā rt melone un apelsī ns. Brokastu ilgums 3.5 stundas. Pusdienas 2 stundas. Vakariņ as 4 stundas. Jū s varat vakariņ ot vairā kas reizes)
3. Istabā ir liela un mī ksta gulta. Lieli spoguļ i. Labs gaisa kondicionieris.
4. Tī riet un mainiet dvieļ us katru dienu. Viņ i atstā ja 1 dolā ru un baltā s š okolā des tā felī ti. Katru reizi viņ i veidoja gulbjus, krokodilus, ziloņ us.
5. Akvaparks nav tā lu. Man tas patika. Tiesa, ar 4 gadī gu bē rnu nav tā s paš as sajū tas. Lidoš ana uz visiem kalniem nedarbosies.
Mī nusi:
1. Ieeja jū rā bez akmeņ iem ir tikai paš ā pludmales sā kumā.20 metru garumā . Pā rē jā ieeja akmeņ aina. Tā pē c visi tū risti cenš as izvē lē ties sauļ oš anā s krē slus netā lu no š iem 20 metriem, lai tas bū tu tuvā k.
2. Lai gan ē diena ir daudz, no tā var apē st ne vairā k kā.50% ē dienu. Starp salā tiem ir daudz pikantu, piparu vai vienkā rš i piparu. Garš vielas nedod to garš u, pie kuras esam pieraduš i. Esmu kā re pē c saldumiem un cietu no tā pirmā s 3 dienas. Bet tad viņ š pā rvarē ja sevi un vairs neņ ē ma saldumus. Viņ i nav tik garš ī gi kā mū sē jie, bet to tur ir daudz))) Viņ i paņ ē ma alkoholu paraugam - tas ir sū dī gi. Papildus alus un samaksā ts - tas ir labi.
3. Numurs ir vecs. Skapis, naktsgaldiņ i man atgā dinā ja vecmā miņ as garderobi, pirktu vē l pagā juš ā gadsimta 70. gados. Pakaramie sū kā t. Lietas tika izliktas uz atzveltnes krē sla un krē sliem.

Kopumā uzturē š anā s š ajā viesnī cā ir cienī ga. Pludmale super, ar pieredzi var paņ emt ē st, bet istabā laba gulta.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu