WiFi vestibilā

Rakstīts: 19 janvārī 2018
Ceļošanas laiks: 11 — 19 janvārī 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 10.0
Mū su ceļ ojums ar manu dē lu sā kā s no Kijevas, mū s iesē dinā ja lidmaš ī nā , mē s ielidojā m. Es zinā ju, ka vī zai ir noplē sts anex 27, tā pē c nopirku to apmainī tā jā par 25 $. Viņ i mū s atveda ar pilnu autobusu uz viesnī cu. Izskatī jā s liels skaists. Mē s atstā jā m savas mantas un nosū tī jā m uz brokastis. Pirmajā dienā likā s niecī gas. vē lā k ieraudzī ju krā š ņ as. Pati iekā rtoš anā s maniere nepatika. Es pē c stundas piereģ istrē jos ar bē rnu. Un kondicionieris strā dā reģ istratū rā dzesē š anai. Bē rniem vienmē r bija auksti un centā mies izbraukt saulī tē . Par tī rī š anu sū dzī bu nebija. Visas problē mas ā tri tika novē rstas. Protams, jū ra nedaudz pievī la. . Ir 21 grā ds. Auksts. Vakaros +14+16. Vai nu siltas drē bes vai apsildes paliktnis. 2 apsildā mi baseini. Principā bē rns ir apmierinā ts. Braucā m pie Saari un Elgunas. Mums bija ļ oti jautri. Paldies Ahmedam un Innai. Nav uzmā cī gs, kā minē ts iepriekš .
Suvenī ri nopirkti blakus viesnī cai. viss lē ti un labi. Es sasveicinos ar 'onkuli Ž eņ a', zinot, ka viņ š arī uzrakstī s atsauksmi par viesnī cu.
Runā jot par lidojumu uz mā jā m, esiet gatavi tam, ka pirms lidmaš ī nas atnā ksiet atrast savu koferi un iedot š veicaram. Š odien lidojot mē s nesapratā m š o sistē mu. Lidojums bija grū ts un rā pojoš s. Kijeva un Volī na
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu