Laba lēta viesnīca

Rakstīts: 1 oktobris 2021
Ceļošanas laiks: 20 augusts 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Mē s ar meitu Ē ģ iptē bijā m pirmo reizi. Izvē le š ai viesnī cai krita uz vairā kiem parametriem, pludmale ir galvenais, viesnī cai tā ir kā vizī tkarte.
Viesnī ca ir pilna ar cilvē kiem, skaidrs, ka robež as ir atvē rtas) Viņ i pat atteicā s mū s izmitinā t par papildus samaksu. maksa, nā cā s pagaidī t. . . Bet citā di ar izlī gumu problē mu nebija.
Mē s dabū jā m istabu netā lu no jū ras. Istaba tī ra un ē rta, mē beles nav jaunas, bet mums tas nebija svarī gi, jo istabā pavadī jā m tikai nakti.
Viesnī cas teritorija liela un kopta, patī kams bonuss ir tas, ka var izstaigā t kaimiņ u (viesnī cas no vienas ķ ē des). Bet diemž ē l mums nebija laika to visu apiet, jo pazudā m vai nu pludmalē , vai ekskursijā s.

Mē s nekad nepeldē jā mies baseinos, galu galā tomē r tikā m pie jū ras. Bet mē s apmeklē jā m akvaparku, mana meita sā kotnē ji lū dza viņ u bū t klā t, izvē loties viesnī cu. Akvaparks, starp citu, ir bezmaksas, Ali Baba teritorijā . Attiecī bā uz jū ru ir pludmales ar smilš u un akmens ieejā m. Smiltis Jasmine Beach ir vienkā rš i brī niš ķ ī gas, mē s tur bijā m pā rsvarā . Š ī pludmale ir tikai vispopulā rā kā , tā dē ļ , ja vē laties atrasties tuvā k jū rai, nā ciet agri. Un netā lu no mola var apbrī not visu veidu dzī vā s radī bas un koraļ ļ us.
Kas attiecas uz pā rtiku, tad š eit nav nekā du sū dzī bu, izņ emot nelielu augļ u izvē li. Jū s noteikti neaizbrauksit izsalcis. Izvē lei bija vairā ki gaļ as veidi, ceptas zivis, omlete un olu kultenis, dā rzeņ i, salā ti, sieri, desiņ as un desiņ as, brokastu pā rslas un piens. Kā arī konditorejas izstrā dā jumi un biskvī tu deserti. Ak, un dzē rienu izvē le. Vakariņ ā s viņ i kaut ko gatavo uz grila. Reiz pat paveicā s tikt uz garneles.
Lielā kā daļ a darbinieku ir draudzī gi un pretimnā koš i. Baseini tī ri, teritorija sakopta un zaļ a, skaidrs, ka personā ls cenš as. Apkopē jai dzeramnauda tika vai nu ar dolā ru, vai š okolā des tā felī ti. Viņ iem ļ oti garš o mū su saldumi) Animatori ir ļ oti aktī vi un pozitī vi, bet mē s ar viņ iem ī sti nesadarbojā mies.
Bet no mī nusiem es joprojā m atzī mē ju bezmaksas Wi-Fi trū kumu. Protams, par to var norē ķ inā ties viesnī cā , bet es ieteiktu iegā dā ties Senzomoles sim karti, kas atrodas tikai pastaigas attā lumā no viesnī cas, jo. pē c neskaitā majā m atsauksmē m ar lidostā pirktajā m SIM kartē m ir mū ž ī gas problē mas, un diez vai kā ds tur dosies to noskaidrot.
Kopsavilkums: lē ta viesnī ca ar skaistu teritoriju, ū dens atrakciju parku un trim pludmalē m, no kurā m izvē lē ties, kā rtī gu pā rtiku, labu personā lu. Ir vē rts padomā t par brī vdienā m, ī paš i ar bē rniem. Mums patika atpū ta Ē ģ iptē , klimats tuvojā s, noteikti atkā rtosim!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu