Viss, izņemot istabu un personālu, ir brīnišķīgs!

Rakstīts: 23 jūnijs 2021
Ceļošanas laiks: 9 — 17 jūnijs 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 6.0
Teritorija - pietiekami liela, kopta
Baseini - tī ri, daž ā di dziļ umi. Viens "bikini" (slā vi), otrs slē gtiem peldkostī miem (vietē jie), bet, ja bikini baseinā biji apdedzis un gribē ja peldē ties T-kreklā , viņ i nedrī kstē ja.
Ir 2 pludmales, vienai viesnī cai ir mols un akmeņ aina ieeja ū denī , un burtiski pē c 10 metriem jasmī nu viesnī cas pludmale ar lielisku smilš u ieeju ū denī . Sauļ oš anā s krē sli ir apkalpojami, lietussargu ir daudz, vietas pietika
Ē dieni: diezgan daudzveidī gi, garš ī gi, tikai brokastis ir garlaicī gas. Noder konditorejas izstrā dā jumiem, ne tikai ķ ekars daž ā du cepumu, bet interesanti cepumi, daudz veidu baklavas. No augļ iem visu laiku bija melones un apelsī ni un katru otro dienu arbū zi.

Akvaparks ir labs, lieliski piemē rots bē rniem.
Istaba maza, bijā m 2+1, piedā vā ja atvest vē l vienu gultu, bet tad istabā gandrī z nebū tu caurbraukš anas, tā pē c gulē jā m uz divā m smagajā m maš ī nā m. Seifs un santehnika telpā strā dā . Istaba bija slikti iztī rī ta, kad mē s reģ istrē jā mies, un apkopē ja to neuzkopa. un par š okolā des tā felī ti, un par dolā ru, un par diviem viņ š vā rdu nemaz nenoņ ē ma, saklā ja gultas, nomainī ja ū deni un viss. Pati istaba nogurusi, bet mē beles salī dzinoš i jaunas, ir plakanais televizors. bet kanā li gandrī z visi ir arā bu valodā . Mana meita skatī jā s Maš u un lā ci arā bu valodā un tulkoja no atmiņ as savam draugam).
Š ajā periodā viesnī cā bija DR, viņ i apsē dā s pie izrotā ta galda, dejoja ar tamburī niem un pasniedza kū ku manai meitai, nevis man, tad man, un uzreiz iedeva manam draugam tē ti ar vā rdiem "aiziet". to tē jai”, tas nebija ī paš i patī kami, viņ i atnesa bū tu manam vī ram nemanā mā k. Mums nebija lī dzi naudas, mē s to nekad neņ ē mā m vakariņ ā s, mū su draugam bija tikai 3 dolā ri un tos ielika. Kā viņ i redzē ja. uzlidoja un sā ka vā kt visu no galda, lai gan mē s vē l nebijā m beiguš i ē st. Tas bija ļ oti nepatī kami, labā k bū tu neapsveikt vispā r.
Un, protams, aizbraukš ana. Uz lidostu devā mies ļ oti agri, pirms brokastī m. Gids teica pierakstī ties uz sausajā m devā m. š ī ir pirmā reize, parasti paš i gatavoja, nu ok, atnā ca un pierakstī jā s, 2 numuri 5 cilvē ki. Un kā aiziet, sanā ca, ka nebija brokastis, nepietika ar 4 istabā m, ar bē dā m uz pusē m savā cā m bē rniem 2 sausā s devas, nesaprotu kā pē c vispā r bija jā pierakstā s, un bez sausā s devas tā arī nebija ī paš i ē rti, bija jā gaida izbraukš ana. lai paņ emtu ē dienu uz laivu.

Minidisco ir vissliktā kais. ko satiku, tieš i 5 dziesmas un 15 minū tes, vienmē r tas pats, meita man jau otrajā dienā jautā ja, kā pē c te ir tik dī vaini.
Kopumā galvenā problē ma ir personā ls, un tā ir uzkopš ana un nakš ņ oš ana, ņ emot vē rā , ka istaba ir 2 + 1, nevis tikai piebā zt, un apsveicu ar DR, un mini diskotē ku, un sausajā m devā m. Š ī ir mana treš ā reize Ē ģ iptē , un esmu bijusi lē tā kā s viesnī cā s, bet es to neesmu redzē jis.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu