Briesmīga viesnīca!

Rakstīts: 15 janvārī 2021
Ceļošanas laiks: 15 janvārī 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 3.0
Es gribu ī si pastā stī t par viesnī cu, mū s no lidostas aizveda vesels 60 cilvē ku autobuss, 6:30, mē s ieradā mies, mū s pulcē ja konferenč u zā lē , aizpildī jā m veidlapas, piedā vā jā m agru reģ istrē š anos 10$, iedevā m 20, gaidī jā m maiņ as, mums teica, ka iedeva "labā ko istabu", aizgā ja brokastī s, tur paē da, skats gluž i kā kaut kā dā s bū diņ ā s, izdala visu ē dienu, nevis bufete. Atgriezā mies no brokastī m, izrā dī jā s, ka agrā k reģ istrē š anā s bija 10 no rī ta, cilvē ki sā ka dumpoties, jo daudzi bija ar bē rniem un mazuļ iem, viņ i mū s nedaudz spī dzinā ja, un š eit pats interesantā kais ir tas, ka mē s bijā m iekā rtojuš ies. ē kā numur 6.
Atvē ra istabu un š ausminā jā s, istabiņ a tī ra, bet veca, tā tad, 2009. gada viesnī ca, gulta ē rta, bet nā cā s apsegties ar kaut kā du segu, kas arī sedza tū kstoš cilvē ku un diez vai ka tika mazgā ts pē c katra tū rista, duš ā tecē ja dzeltens ū dens, karstā ū dens nebija, knapi silts, skats no istabas uz dā rzu, ļ oti spē cī ga dzirdamī ba, kas notiek apkā rt, pati teritorija zaļ a, a laba pludmale.
Izlē mā m un pā rcē lā mies uz Albatros citadeli! Un viņ i nenož ē loja ne mirkli, š ī ir otrā viesnī ca no Albatros ķ ē des, kurā mē s kopumā atpū š amies vecajā Desert Rose ne pē das. Stieņ i nestrā dā ja, viesnī ca likā s pusmirusi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu