Viesnīca neatbilst 5*

Rakstīts: 29 septembris 2020
Ceļošanas laiks: 19 — 26 septembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Mē s ieradā mies viesnī cā.4. 30 no rī ta un nosē dē jā m vestibilā lī dz pusdienā m, jo ​ ​ reģ istrē š anā s bija 14:00, neskatoties uz to, ka karantī nā un vestibilā bija vairā k nekā.30 cilvē ku, viesnī ca to nedara. rū pē ties par š o. Lai paē stu brokastis, mums bija jā maksā.10 USD par rokassprā dzē m. Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka, ja esat ieradies bez pā rbaudes, tad to darī siet lidostā un, ierodoties viesnī cā , jū s nevienu dienu netiksiet izmitinā ti istabā , jo tiksiet uzskatī ts par karantī nā , atskaitot vienu atpū tas dienu. Istaba - ieraugot bijā m š okā , viss bija vecs un nobruž ā ts, grī da pat nebija mazgā ta pē c tū ristiem, kas tur dzī voja priekš ā , un par dezinfekciju vispā r nav ko runā t. Viena diena š ajā istabā pagā ja labi, un nā kamajā mū s gaidī ja pā rsteigums - mū s apmetinā ja kaimiņ i ar bē rnu un mums bija 6 no rī ta. Izrā dī jā s, ka tā s ir ģ imenes istabas un starp tā m ir koka durvis, pa kurā m dzirdams katrs vā rds, nemaz nerunā jot par televizoru, troksni un kliegš anu.
Pateicoties Join UP pā rstā vjiem, tikā m pā rcelti uz citu standarta istabu. Pirmajā istabā bija ž eleja, š ampū ns un losjons tū biņ ā s, un š ajā bija pie sienas piestiprinā ts liels duš as ž elejas dozators un ja tev ir gari mati, tad tos izķ emmē t nav iespē jams. Vē l viens mī nuss - istabā s tualetes ļ oti smird, liekas, ka tā s nekad nav dezinficē tas. Ē diens - temperatū ru mē ra pie ieejas, ē dienu pasniedz pavā ri, kuri tevi ī sti nesaprot. Ē dienkarte vienmuļ a, augļ i nenogatavojuš ies, š iks saldumu sortiments. Neviens nedomā par attā lumu, restorā nā vienmē r ir daudz cilvē ku un š ķ iet, ka karantī nas nav. Pludmale liela un vietas daudz, jū ra ļ oti netī ra un ļ oti, pudeles, glā zes, maisi un pat motoreļ ļ as kannas peld, liekas, ka š ī ir Odesa, nevis Ē ģ ipte.
Lagū na ir izmirusi, tajā nav nevienas dzī vas bū tnes, un, ja patī k snorkelē t, tad jū rā daudz nepeldē si, jo stiprais vē jš un jū ra ir vē traina un ū dens dubļ ains smilš u dē ļ.


Š ī ir sliktā kā viesnī ca, kurā atpū tā mies, nevelk vairā k par 4, un 75% tū ristu ir arā bi, kuri ir ļ oti trokš ņ aini un visur kā pj bez rindas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu