Viesnīca man patika, pārējais bija veiksmīgs

Rakstīts: 8 septembris 2021
Ceļošanas laiks: 27 jūlijā — 3 augusts 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Viesnī cā palikā m jū lija beigā s, augusta sā kumā . Kopumā ar pā rē jo viņ i bija apmierinā ti. Par viesnī cu atsauksmē s rakstī ts daudz laba un ne tik. Tā pē c uzrakstī š u savus iespaidus.
1. Jū ra
Tur ir lagū na ar ne pā rā k tī ru ū deni, viņ i tur peldē jā s reti. Tā pē c viņ i gā ja gar seklumu kreisajā pusē , lai peldē tu jū rā ar tī ru ū deni un zivī m.
2. Viesnī ca
Teritorija liela un skaista, pieskata un kopj. Fotogrā fijas sanā k skaistas. Ir upe, pa kuru viņ i brauc lī dz jū rai un galvenajai ē kai (bez maksas).
3 restorā ni

Ir č etri no tiem, bet 3 no tiem darbojas. Es neatceros nosaukumus, bet tie ir sadalī ti mutiski, piemē ram, ķ ī nieš u, austrumu un itā ļ u, jū s varat ē st visur. Ē dā m itā ļ u ē dienos garš ī gi un daž ā di, ir zivis, garš ī gi ē dieni uz grila, garneles, liellopu gaļ a, pica, daž ā di makaroni utt. Dodiet tik, cik vē laties. Citiem restorā niem tas nepatika. Austrumos pā rsvarā ē da vietē jie iedzī votā ji, ķ ī nieš u valodā bija daudz cilvē ku.
4. Personā ls
Viņ i pastā vī gi piedā vā kaut ko nopirkt no viņ iem, alkoholisko pā rtiku un visu to. Istaba tika labi iztī rī ta ar un bez dzeramnaudā m. Restorā nā viesmī lim iedeva 1 USD, viņ š vietu tī rī ja un atnesa visu, ko vien vē lies, un tik, cik vajag. Arī pludmalē problē mu nebija, alus, saldē jums, vī ns.
5. Kontingents
Vā cieš i, franč i, ē ģ iptieš i, ukraiņ i, poļ i, č ehi, krievi.
6. Istabas
Pē c remonta telpas, kas atrodas tuvā k reģ istratū rai, proti, ē ka 5000.6000, 1000.2000, pā rē jā s ir vecas. Ja kaut kas nedarbojas, negaidiet, ka jū s ā tri salabosiet. Vienkā rš i jautā jiet par numura maiņ u reģ istratū rā , tas darbojas uzreiz.
7. Netā lu no viesnī cas
Ir veikali, kur var nopirkt visu. Cenas ir augstas, tā pē c nā kas kaulē ties. Ir pieejams tū risma informā cijas birojs, kurā ir dā rgas adekvā tas cenas ekskursijā m gida pavadī bā .
8. Restorā ni vai nu pilsē tā , vai izejot no viesnī cas pa kreisi ap 800 metri zivju restorā ns (Delicious), bet mē s rū pī gi apsveram citā di.
9. Mī nusi ir vienmē r un visur. Galvenais nesabojā t garastā vokli un atpū tu.
Mū s ievietoja istabā ar paš reizē jo gaisa kondicionē tā ju. Atnā ca darbinieks par 2 dolā riem un ļ oti ā tri atrisinā ja problē mu.
Salū za tualetes pods, atnā ca strā dnieks un teica, ka atbraukš u pē c stundas, 3 dolā ri problē ma tika atrisinā ta 15 minū š u laikā , nomainī ja visu pildī jumu.
Kopumā mē s izbaudī jā m mū su brī vdienas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu