Jūra un teritorija super, bet ēdiens tāds, animācijas nulle

Rakstīts: 20 aprīlis 2021
Ceļošanas laiks: 13 — 20 aprīlis 2021
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 3.0
Uzturē jā s kā ģ imene, kurā bija 2 pieauguš ie un 2 bē rni. Norē ķ inā jā s ar piemaksu 20$ labā istabiņ ā.6. korpusā.3. stā vā . Skats uz baseiniem un rotaļ u laukumu. Liels pluss ir nesaulainā puse. Teritorija liela, kopta, skaista. Upes vidū ar laivu uz jū ru. Upē peld skaistas zivis. Jū ra ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga, no vienas puses ļ oti sekla lagū na, super bē rniem, no otras mazliet dziļ ā ka, lieliski piemē rota pieauguš ajiem. Ū dens ir ļ oti tī rs un silts. Ja dodaties tā lā k jū rā apmē ram 300-400 metrus, varat peldē ties koraļ ļ u salā s. Skaists!
Un tagad mī nusi...pā rtika ir par neko. Vienī gā s jū ras veltes ir kalmā ri: cepti, sautē ti, cepti, kā kurā dienā . No augļ iem - gvajaves, apelsī niem, banā niem, datelē m. 2 reizes bija zemenes, vienu reizi - kivi. Runā jot par apkalpoš anu, atseviš ķ i vē los atzī mē t attieksmi pret ukraiņ iem un krieviem. Ļ oti nedraudzī gi, lai neteiktu vairā k. No visa personā la es varu minē t Ā zijas restorā na viesmī li Ahmedu Ali, Piano Piano bā rmeni, viena pavā ra Castello un tas arī viss. Visi pā rē jie skatā s ar nicinā jumu un nelabprā t apkalpo. Nepatī kami (((atš ķ irī ba attieksmē pret vā cieš iem ir ī paš i redzama.
Bē rnu animā cija, kā arī vispā r pieauguš ajiem, nav vispā r! Š eit vispā r! Slī dkalniņ i ir piemē roti tikai paš iem mazā kajiem. Ļ oti neapmierinā ts ar š o brī di, gaidī ju vismaz kaut kā das izklaides klā tbū tni.

Es varu arī ieteikt VIP braucienu ar kuģ ī ti uz Rosetta II. Gids Ahmeds sniedz jums iespē ju justies kā VIP. Ļ oti ļ oti daudz! Nirš ana, snorkelē š ana, paradī zes sala un brauciens ar banā niem – tī rs saviļ ņ ojums! Visai ģ imenei ļ oti patika!
Kopumā es neiesaku š o viesnī cu. Par š o naudu var atrast daudz labā ku, to paš u Sunrise Garden, no kura katru vakaru skanē ja disko un karaoke skaņ as. Un ē diens tur ir daudz labā ks pat pē c Anexa darbinieku atsauksmē m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu