Beirut Hurghada Hotel 3*– Atsauksmes

53
Novērtējums 6.110
№87 viesnīcas reitingā Hurgada
5.9 Numurs
6.7 apkalpošana
6.6 Tīrība
7.0 Uzturs
6.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 3 km attālumā no Hurgadas centra, pašā Sarkanās jūras krastā. Viesnīca pirmo reizi durvis vēra viesiem 1995. gadā. Pēdējā renovācija notika 2011. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenes atpūtai, romantiskai atpūtai vai ceļojumam ar draugiem.Vairāk →
аватар ksjusha_ksjusha
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lē jos viesnī cu, jo vajadzē ja lē tā ko paketi. Mē s bū tī bā tur nedzī vojā m, braucā m ciemos pie radiem, tā pē c izvē lē jā mies š o viesnī cu. Ja jums ir nepiecieš amas klusas brī vdienas un jū s neplā nojat sē dē t viesnī cā , tad š ī iespē ja noderē s. … Tomēr ▾ Izvē lē jos viesnī cu, jo vajadzē ja lē tā ko paketi. Mē s bū tī bā tur nedzī vojā m, braucā m ciemos pie radiem, tā pē c izvē lē jā mies š o viesnī cu. Ja jums ir nepiecieš amas klusas brī vdienas un jū s neplā nojat sē dē t viesnī cā , tad š ī iespē ja noderē s.
аватар brusova.tatiana
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atrodas tieš i pludmalē , kas š eit ir pā rsteidzoš i! Tas aptver visu! Un par tā du cenu visi trū kumi ir izlī dzinā ti! Divas nelielas smilš u pludmales - viena vē l iztī rī ta, otrā akmeņ ainā ka, tur satikā m jū ras ež us. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas tieš i pludmalē , kas š eit ir pā rsteidzoš i! Tas aptver visu! Un par tā du cenu visi trū kumi ir izlī dzinā ti! Divas nelielas smilš u pludmales - viena vē l iztī rī ta, otrā akmeņ ainā ka, tur satikā m jū ras ež us. Š eit nav zivju, ar jahtu jā iet tā lu jū rā (nirst). Istabas pieticī gas, bet tī ras, pastā vī gi nā ca tī rī t. Istabā nav karstā ū dens, kā vasaras duš ā . Personā ls ir draudzī gs, nav pā rgalvī gs un atbildē ja uz visiem jautā jumiem. Reģ istratū rā ir Wi-Fi, jo tā lā k no tā s, jo sliktā k ķ er, bet joprojā m ir.
Pie pludmales ir sava veida bā rs, bet tur ir ļ oti maz: tē ja, kafija, alus zem letes, kā ds brendijs bija, bet ļ oti slikts. Alkoholiskos dzē rienus veikalos nepā rdod, ņ emiet lī dzi! Pati viesnī ca izskatā s jauka, vieta laba, bet nav labi uzturē ta. Ļ oti ž ē l! Panorā mas logi ir ļ oti netī ri, ē dnī cā visi trauki noslī pē ti. Baseins nav apsildā ms, es saprotu, bet ir. Februā rī tur neviens nepeldē jā s. Ē diens: daž ā di dā rzeņ i (tomā ti, gurķ i, salā ti, mē rces), daž ā da veida gaļ a, garda kafija, tē ja, sulas. Ļ oti apmierinā ts. Desu un sieru Ē ģ iptē labā k neē st - kā plastmasu. Bija pat kū kas un visā das kū kas, augļ i - viņ i negaidī ja! Tomē r izmaksas ir mazas kā par š ā diem pakalpojumiem!
20-30 minū š u attā lumā no viesnī cas un vecpilsē tas ar moš eju. Un pretī viesnī cai ir lē ts veikals. Mums ļ oti patika, jo par tā du naudu Odesā noteikti neatpū tī sies pie jū ras, kas tur vē l ir iekļ auts! Un pats galvenais, kā da jū ra, palmas, pavisam cita pasaule!
аватар Roman1305
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Visu to labā ko. Es mē ģ inā š u ļ oti ī si. Mē s devā mies, jo gribē jā m, lai pē c iespē jas ā trā k bū tu pirmā rinda ar smilš u pludmali. Sā kš u ar labo. . ar ko nepietiek. PERSONĀ LS — lielā koties ļ oti draudzī gs. … Tomēr ▾ Visu to labā ko. Es mē ģ inā š u ļ oti ī si. Mē s devā mies, jo gribē jā m, lai pē c iespē jas ā trā k bū tu pirmā rinda ar smilš u pludmali. Sā kš u ar labo. . ar ko nepietiek. PERSONĀ LS — lielā koties ļ oti draudzī gs. IZMITINĀ Š ANA-viesnī ca atrodas gandrī z jū rā , pusi viesnī cas kvartā lu no abā m pusē m mazgā jū ra... ū dens ļ oti tī rs, pludmale smilš aina. TAGAD PAR SLIKU *UZTURU - badā nemirsi, bet par rī siem un makaroniem sapņ osi vē l ilgi. . baro katru dienu, nekā du salā tu kā tā du, tikai sagrieztus tomā tus un gurķ us. Zivis. . piemē ram, karū sas, katru dienu tas pats. . cepta, viena veida vistas gaļ a un gandrī z vienas gatavoš anas liellopu gaļ a. (izdod mazā s porcijā s bez piedevā m) Saldumi GARŠ Ī GI, BET MAZ! Bija gadī jumi, kad visi bija pazuduš i! Plā ksnes VISI BITI UN CEĻ I + TAUKI. . Es domā ju sliktu mazgā š anu. Salvetes tiek izsniegtas vienai personai. Telpas bez remonta, NAV KARSTA Ū DENS, aizmirsti par fē nu!
Istabā skraidī ja tarakā ns, naktī , kad pū ta vē jš , caur logiem un durvī m dū ca caurvē ja. . tā pē c bija ļ oti auksts. Vasaras bā rs ir tikai viens nosaukums ...kola, fanta, sprite un pā ris alk. dzē rieni un viss. . visas dienas ē dienreizē m AIZMIRSTI! Problē ma ir tā , ka š ai viesnī cai ir 19 ī paš nieki un viņ i nevar atrast kopī gu valodu savas viesnī cas attī stī bā . . Ī sā k sakot, labā k samaksā t 100 zaļ umus un doties piemē ram uz Sand Beach Hote vai King Tut Aqua Park Beach, mē s tajos bijā m. . tad tā s ir "debesis un zeme", salī dzinot ar š o viesnī cu. DOMĀ JIET!... un vē lams neiet. Jū su "viss iekļ auts". . tas vienkā rš i neko nenozī mē Beirū tā .
аватар Nina665387
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Par š o viesnī cu varu teikt, ka bijā m ā tri iekā rtojuš ies. Bija daž as neē rtī bas, jo bija tikai viena krievu programma. Otrkā rt. Nebija interneta. Karstais ū dens notecē ja ļ oti ilgu laiku, un tas bija silts. Ē diens mums piestā vē ja, nebija liela daudzveidī ba, bet badā neviens nepalika, katru dienu bija 2-3 augļ u veidi. … Tomēr ▾ Par š o viesnī cu varu teikt, ka bijā m ā tri iekā rtojuš ies. Bija daž as neē rtī bas, jo bija tikai viena krievu programma. Otrkā rt. Nebija interneta. Karstais ū dens notecē ja ļ oti ilgu laiku, un tas bija silts. Ē diens mums piestā vē ja, nebija liela daudzveidī ba, bet badā neviens nepalika, katru dienu bija 2-3 augļ u veidi. Pludmale nav slikta, bet februā rī bija stiprs vē jš , viņ i nedaudz peldē ja, ne vienmē r varē ja gulē t pludmalē , bet tas ir labi, ir daudz sauļ oš anā s krē slu, ir pat 2 pludmales. Blakus krastmalai bija kur staigā t, bija labi. Baseins bija ē nā , ū dens tur ir netī rs, neviens tur nemē ģ inā ja peldē ties.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ī ir parasta viesnī ca. Labs personā ls. Jauka pludmale, viesnī ca atrodas 1. krasta lī nijā . Ē diens kopumā ir lielisks. Normā la animā cija un bija internets. Mums patika uzturē š anā s š ajā viesnī cā , viss bija lieliski. … Tomēr ▾ Š ī ir parasta viesnī ca. Labs personā ls. Jauka pludmale, viesnī ca atrodas 1. krasta lī nijā . Ē diens kopumā ir lielisks. Normā la animā cija un bija internets. Mums patika uzturē š anā s š ajā viesnī cā , viss bija lieliski.
аватар Anna178310
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ļ oti nogurusi, bijā m pirms jaunā gada, mē ģ inā ja saģ ē rbt, bet vienalga, bildē bija patī kamā k skatī ties nekā ī stenī bā . Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo cena bija pareiza un tā bija pirmajā rindā . … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti nogurusi, bijā m pirms jaunā gada, mē ģ inā ja saģ ē rbt, bet vienalga, bildē bija patī kamā k skatī ties nekā ī stenī bā . Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo cena bija pareiza un tā bija pirmajā rindā . Iespē jams, š ī viesnī ca velk savu naudu. Mē s runā jā m ar viesnī cas darbiniekiem, mums teica, ka tas ir ģ imenes veids, un neviens tajā nav ieguldī jis naudu ilgu laiku un diez vai ieguldī s. Viesnī ca mū s iekā rtoja kā tā du, kur var nakš ņ ot, jo braucā m ekskursijā s uz visu dienu. Ir 2 pludmales, tas bija ē rti. Viesnī cas rajons nav slikts, pastaigas attā lumā bija pilsē tas pludmale, ļ oti gara piekrastes lī nija, daudz veikalu, lī dz lielā kiem veikaliem 30 min gā jiens, ir bankomā ti. Personā ls kā rtē jo reizi netraucē , reģ istrē joties iedevā m 10$, tā pē c pateicos, jo ilgi neizgā jā m no istabas. Ē diens kopumā ir normā ls, jo viņ i gatavo daudz, bet nebija garš ī gi.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atgriezā mies no Beirū tas Hurgadas viesnī cas, braucā m atpū sties ziemā . Mums nebija lielas cerī bas, mē s meklē jā m lē tu atpū tu. Istabas ir briesmī gas, bet tā s tika iztī rī tas, un reģ istrē š anā s noritē ja labi. … Tomēr ▾ Atgriezā mies no Beirū tas Hurgadas viesnī cas, braucā m atpū sties ziemā . Mums nebija lielas cerī bas, mē s meklē jā m lē tu atpū tu. Istabas ir briesmī gas, bet tā s tika iztī rī tas, un reģ istrē š anā s noritē ja labi. Skaitlis - turku divnieks. Ē diens labs, ciets č etrinieks. Pludmale ir maza, bet tī ra un jauka; ja bū s daudz cilvē ku, tad vietas bū s maz, garums 50 metri. Animā cijas deuce, puiš i, jauni puiš i no 18gadiem mē ģ inā ja tur dejot un viss. Pie viesnī cas ir daudz veikalu, gan pā rtikas, gan suvenī ru, tuvumā bija arī restorā ni, bet negā jā m, jo ​ ​ ē dinā š ana viesnī cā bija normā la. Apkā rtnē nebija nekā das izklaides. Ņ emot vē rā , ka ekskursijas cena bija 1.000, tad viņ š ir 10 no 10.
аватар irishka-z
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cas priekš rocī ba ir tā s atraš anā s vieta pirmajā pludmales lī nijā un 2 privā tā s smilš u pludmales. Biļ ete ir lē ta. Man bija vienvietī ga istaba, bet laipnais personā ls nodroš inā ja 2-vietī gu istabu pat bez papildu maksas. … Tomēr ▾ Viesnī cas priekš rocī ba ir tā s atraš anā s vieta pirmajā pludmales lī nijā un 2 privā tā s smilš u pludmales. Biļ ete ir lē ta. Man bija vienvietī ga istaba, bet laipnais personā ls nodroš inā ja 2-vietī gu istabu pat bez papildu maksas. Jā , darbinieki ir ļ oti draudzī gi un pretimnā koš i! Ē diens pā rsvarā vienmuļ š : rī si, kartupeļ u biezeni, makaroni, bet vienmē r ir svaigi augļ i un dā rzeņ i, daudz konditorejas izstrā dā jumu. Turklā t viņ i deva gaļ u vai desu. Animā cijas nebija, tikai vakaros bā rā skanē ja mū zika. Wifi ir bezmaksas, bet slikts, tikai ī sziņ as tika nosū tī tas viber. Paš as viesnī cas ē kas redzamas, ka tā s ir vecas, veikts kosmē tiskais remonts. Jū ra ir ļ oti tī ra un silta. Biju ekskursijā uz koraļ ļ u rifu, tas ir brī nums! Iesaku klusai budž eta atpū tai pilsē tas burzmas noguruš ajiem tū ristiem.
Вид на отель из столовой Вид на второй пляж Бассейн чистый, это не грязь, а потертая плитка Пляж
аватар Andrej_Kovalchuk
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s izvē lē jā mies no lē tā m viesnī cā m, saskaņ ā ar labā m atsauksmē m. Patika, ka pirmā rinda, ē diens uz 3* ir normā ls, istabiņ a bija pie jū ras. Viesnī cā nebija pietiekami daudz izeju, nā cā s lā dē t telefonu istabas galā , trauki bija saplī suš i un saplaisā juš i. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies no lē tā m viesnī cā m, saskaņ ā ar labā m atsauksmē m. Patika, ka pirmā rinda, ē diens uz 3* ir normā ls, istabiņ a bija pie jū ras. Viesnī cā nebija pietiekami daudz izeju, nā cā s lā dē t telefonu istabas galā , trauki bija saplī suš i un saplaisā juš i. Novecojusi viesnī ca, nederē tu remontam. Blakus viesnī cai kuģ u stā vvieta. Iesaku ņ emt lī dzi peldē š anas č ī bas, jo pie vienas no ieejā m jū rā peld jū ras ež i.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Tā s bija š ausmas. Es mē dzu atpū sties trī s zvaigznē s, bet tas bija murgs. Periodiski istaba nebija, nebija gaismas, es pat nevarē ju uzlā dē t tā lruni. Sagruvusi, brū koš a viesnī ca, vietā m nepabeigta vai arī restaurē ta un pamesta. … Tomēr ▾ Tā s bija š ausmas. Es mē dzu atpū sties trī s zvaigznē s, bet tas bija murgs. Periodiski istaba nebija, nebija gaismas, es pat nevarē ju uzlā dē t tā lruni. Sagruvusi, brū koš a viesnī ca, vietā m nepabeigta vai arī restaurē ta un pamesta. Ē diens vispā r nav aprakstī ts vā rdos, kā dreiz redzē ju tarakā nu. Mani uzpirka 1. krasta lī nija, bet arī tur pludmale bija netī ra. Bija spiedī gs personā ls. Viss, kas ir lē ts, nevar bū t kvalitatī vs.
Parādīt vairāk »


iemiesojums olgaolein
Kas nesen atpūtās Beirūtas viesnīcā, lūdzu padalieties iespaidos.. Pilnīgi viss ir interesanti, jūsu padomi un atsauksmes.. Vai tuvumā ir kāds lielveikals, kur ir seifs viesnīcā, kura pludmale utt... Paldies visiem !
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums fgfhghg
Aprakstā teikts "Back Room: standard rooms, atrodas mīnus otrajā stāvā." Kas tas ir un kas tur dzīvo?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums olgaolein
KURŠ NESEN ATPŪTAS "BEIRUTĀ"... INTERESE PAR VISS: VIESNĪCA, JŪRA, VAI ISTABĀ IR SEIFIS, TĀLĀ NO VIESNĪCAS BANKAS, LIELVEIKALI, SVAIGAS SULAS - VIESNĪCAS ATSAUCE.... PALDIES VISIEM ATBILDES!!...
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums mikhaylov
Kopā ar vīru un dēlu viņa pirmo reizi Hurgadā sapņoja par Kairas un Luksoras apmeklējumu, un ko tagad darīt? viņi kļūst traki!
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 17 atbildes
iemiesojums Natasha_85
Labdien. Pastāsti man, kas bija nesen, es izlasīju atsauksmes, mani ļoti sarūgtināja, ka ūdenī bija būvgruži. Vai viņš joprojām ir tur?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 17 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель расположен в 3 км от центра Хургады, на самом берегу Красного моря. Гостиница впервые распахнула свои двери гостям в 1995 году. Последний ремонт проводился в 2011 году. Отель прекрасно подойдет для семейного отдыха, романтического путешествия или поездки с друзьями.

Atrašanās vieta Отель расположен в 7 км от международного аэропорта Хургады.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж протяженностью 76 метров.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Parjoha Restaurant (платно): восточная кухня, работает с 13:00-15:00.

Проводной доступ в Интернет предоставляется в общественных зонах бесплатно. В отеле есть: 1 бассейн без подогрева в зимний период, 1 конференц-зал, терраса для загара, круглосуточная стойка регистрации, автобус до центра города, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: дартс, водное поло, бочче, мини-футбол.
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 148 номеров.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese El Corniche Street, Хургада, Египет
Tālruņi: Телефон: +20 65 548905 (06; 07; 08; 09) Факс/Fax: +20 65 546680
Tīmekļa vietne: Beirut Hurghada Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.