Laba viesnīca!

Rakstīts: 13 janvārī 2021
Ceļošanas laiks: 23 decembris 2020 — 3 janvārī 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Atpū ta ar draugu. Laba viesnī ca otrajā lī nijā . Viena no trim viesnī cā m vienā teritorijā (Aqua Vista un Aqua Blue). Tā kā septembrī atpū tos tuvē jā Aqua Blue un ā tri vajag izvē lē ties viesnī cu, izvē lē jos Albatros akvaparku.
Reģ istrē š anā s: uzreiz gribē ja iekā rtoties istabiņ ā ar izeju uz pagalmu ar baseinu (kas grib klusumu, tam patiks - miers un klusums, un liekas, ka istabiņ a ir izremontē ta), bet paskatī jā mies un nolē mā m Mainī t. Mainī ts bez maksas ar sā nu skatu uz centrā lo baseinu un ū dens atrakciju parku.
Teritorija: liela, jo trī s viesnī cas, skaista, ir kur pastaigā ties, daudz skaistu baseinu. Bet tikai viens baseins tiek apsildī ts pie akvaparka un baseina Aqua Vista. Ledus baseinos nolaiž as akvaparka lielā kie slidkalniņ i. Tikai 4 vidē ji - siltā . Bē rnu akvaparkā ū dens ir ļ oti silts. Viesnī cā bija maz atpū tnieku, viesnī ca Aqua Blue tika slē gta.

Jū ra: jū ra ir pā ri ceļ am, var staigā t ar kā jā m, var braukt ar autobusu. Beach Albatros viesnī cā . Daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu jebkurā laikā . Ja bā rs ir atpū tniekiem otrajā rindā . Ieeja jū rā ir ē rta, smilš aina. Ja jū s peldat, ir daž as koraļ ļ u salas. Pludmalē animā cija satur zumbu, stepaerobiku, stiepš anos, volejbolu.
Ē dieni: ē diens bija labs, bet varbū t brokastī s un pusdienā s izvē le ir maza, bet vakariņ ā m ir. (Garš ī ga pica, grilē ta gaļ a utt. ) Atvaļ inā jumā mums bija Jaungada vakariņ as. Vakariņ as tika organizē tas visaugstā kajā lī menī . Ļ oti liela ē dienu izvē le, vakariņ u laikā izklaides š ovs. 19-00 kokteiļ u ballī te pie vestibila. Kopumā.31. decembrī visas dienas garumā , sā kot no pulksten 10, notika daž ā das izklaides (akrobā tu š ovs, uguns š ovs, dzī vā mū zika). Viesnī cas Aqua Park teritorijā atrodas 3 bā ri (ieskaitot vestibila bā ru) + bā rs vakarā pie amfiteā tra izrā des laikā .
Animā cija: labi paveikti animatori. Katru vakaru daž as izrā des amfiteā trī (. Pa dienu reti braucu uz viesnī cā m, bet zinu, ka ir zumba, stepa, vingroš ana. Braucā m viņ iem lī dzi apmeklē t diskotē kas. Paldies animatoriem Marinai, Katjai, Hasanai, Ido, Bassargo, Fē likss, Ronijs par jautri pavadī to laiku).
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu