Arabia Azur Resort 4*– Atsauksmes

57
Novērtējums 7.710
№26 viesnīcas reitingā Hurgada
7.6 Numurs
8.3 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.6 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 3 km attālumā no Hurgadas centra. Viesnīca atrodas 5 minūšu brauciena attālumā no Hurgadas rosīgā Al Sakala rajona. Uzcelta 1990. gadā, pēdējā daļēja renovācija veikta 2011. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар Tatiska
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika iekā rtota uzreiz pē c ieraš anā s ... numurā ar skatu uz jū ru bez papildu maksas. Numurs ir plaš s, tī rs, bet nedaudz novecojis. Tī rī š ana tika veikta katru dienu un rū pī gi, labi darī ts! Viesnī cā ir plaš a, sakopta teritorija, apsildā ms baseins, vairā kas pludmales ar daž ā dā m ieejā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika iekā rtota uzreiz pē c ieraš anā s ... numurā ar skatu uz jū ru bez papildu maksas.

Numurs ir plaš s, tī rs, bet nedaudz novecojis. Tī rī š ana tika veikta katru dienu un rū pī gi, labi darī ts!

Viesnī cā ir plaš a, sakopta teritorija, apsildā ms baseins, vairā kas pludmales ar daž ā dā m ieejā m.

Laba atraš anā s vieta - Hurgadas centrs, 15 minū š u gā jiens lī dz jahtu piestā tnei.

Personā ls ir ļ oti draudzī gs un laipns.

Wi-Fi tikai reģ istratū rā... Es parasti vienkā rš i nopē rku SIM karti lidostā .

Ē diens - ļ oti liela izvē le... daž ā das gaļ as, pī les, tī tari, paipalas, zivis, kalmā ri, krabji, aknas, š avarma, picas, piedevas, zupas, saldumi utt.

Alkoholiskie - degvī ns, alus, dž ins, viskijs, rums, brendijs, tekila, vī ns utt.

Jū ra ir krā š ņ a, tī ra, vairā kas pludmales ar daž ā du pieeju, kura piestā v. Ir rifs. Delfī ni nā k. Sauļ oš anā s krē sli ir ē rti ar mī kstiem matrač iem. Vietas pietiek visiem. Pludmales dvieļ us var mainī t katru dienu.

Animā cija vienmē r ir tikai pie baseina.
Uz salas parasti nav nekā , pat ne mū zikas. Vakaros vestibilā dzī vā mū zika. 21-00 iekš telpā s ir skates vai sacensī bas, bet viss beidzas ļ oti ā tri... apmē ram stundu. Viesnī cā ir diskotē ka lī dz pulksten 2:00.

Viesnī cā pā rsvarā ir eiropieš i. 80% vā cieš i.

Viesnī ca ļ oti laba! ! ! Man patika viss! ! !
аватар lika1451
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vecgada vakarā devā mies sagaidī t Jauno gadu zem saules un palmā m. Arā biju izvē lē jā mies, jo š ai viesnī cai ir savs koraļ ļ u rifs un labas atsauksmes par pā rtiku. Ē ģ iptē mē s bijā m 7 reizes daž ā dā s viesnī cā s, un es zinu, kas var bū t ē diens. … Tomēr ▾ Vecgada vakarā devā mies sagaidī t Jauno gadu zem saules un palmā m. Arā biju izvē lē jā mies, jo š ai viesnī cai ir savs koraļ ļ u rifs un labas atsauksmes par pā rtiku. Ē ģ iptē mē s bijā m 7 reizes daž ā dā s viesnī cā s, un es zinu, kas var bū t ē diens. Tā pē c ē dienu Arā bijā vē rtē ju ar 5+. Tieš ā m labs, daudzveidī gs ē diens, jū ras veltes gandrī z katru dienu. Vairā kas reizes bija krabji (kas bija ļ oti pā rsteidzoš i - Ē ģ iptē es nekad neesmu satikusi krabjus bufetē ). Gaļ a: liellopu gaļ a, vista katru dienu daž ā dā s variā cijā s. Zivis mī klā , grilē ti, pā rsteidzoš i rī si daž ā dā s versijā s, ļ oti garš ī gas zupas pusdienā s, dā rzeņ i, augļ i, saldumi ir neslavē jami. Alkohols ir diezgan pieklā jī gs. Pusdienā s un vakariņ ā s pienā k viesmī lis un jautā , ko jū s vē lē tos dzert. Var pasū tī t baltvī nu, alu, sulu, tē ju, kafiju, ū deni. citus alkoholiskos kokteiļ us var paņ emt baseina bā rā - arī diezgan pieklā jī gi. Man patika Ouzo anī sa degvī na kokteilis ar toniku vai spritu. Ir bezmaksas saldē jums - ļ oti garš ī gs.
Vē los atzī mē t arī lielisko servisu Arā bijā . Tas ir liels pluss. Viesmī ļ i ir tikai jaunieš i: uzreiz notī ra netī ros galdus, noliek tī ru tehniku ​ ​ jaunajiem apmeklē tā jiem, pie baseina, vestibilā - tas pats! veikls, draudzī gs un neuzbā zī gs. Lieliska jautra animā cija viesnī cā . Puiš i neļ auj garlaikoties, vienmē r ir pozitī vi, izklaidē , dejo, rī ko ū dens aerobiku, spē les utt. Pludmale ir liela: smilš aina lagū na un koraļ ļ i. Ir daudz sauļ oš anā s krē slu, vienmē r var atrast brī vus. Koraļ ļ u pludmalē atrodas restorā ns "Marina", kur var arī papusdienot, lai neatgrieztos galvenajā restorā nā . Marinā pā rsvarā grilē ti ē dieni un ā trā s uzkodas. Man personī gi tas neder, bet daž iem patī k.
Viesnī ca ir veca, daž iem tas ir mī nuss, bet man tas ir pluss, jo. attī stī ta infrastruktū ra, zaļ ā zona. Jaunajā s viesnī cā s teritorija biež i vē l ir plikpaura, infrastruktū ra nav tik attī stī ta.
Viesnī cā.70-80% ir vā cieš i! Attiecī gi visi darbinieki runā vā cu un angļ u valodā . Krievu runu diez vai dzirdē siet. Protams, viņ i zina pā ris vā rdus krievu valodā , bet, ja jums ir jā atrisina kā ds sarež ģ ī tā ks jautā jums, tad valodas dē ļ var rasties grū tī bas. Reģ istratū rā ir krieviski runā još a sieviete, bet es viņ u redzē ju tikai pā ris reizes, ne katru dienu. Protams, viesnī cu gidi no Krievijas operatoriem runā krieviski, tač u viņ i nav viesnī cā visu dienu.
Istabu skaits labs. Jā , mē beles ir vecas, jā , santehnika arī nav jauna, bet viss ir kā rtī bā , viss darbojas, ja telpā ir kā di trū kumi - zvaniet uz reģ istratū ru - ā tri visu salabos. Vienī gais telpas trū kums ir tas, ka tā ir nedaudz tumš a. Nav augš ē jā apgaismojuma, ir tikai divas lielas stā vlampas uz naktsskapī š iem un 1 stā vlampa uz tualetes galdiņ a pie spoguļ a. Bija nedaudz neē rti, kad vakarā vajadzē ja pulcē ties vakariņ ā s - nebija pietiekami daudz gaismas. Labas ir arī gultas ar labu cietu matraci, spilveniem un segu. Dzī voklis strā dā ja pareizi (decembrī -janvā rī mū s ar to apsildī ja). Ir tē jkanna un krū zes ar karotē m. Tē ja, kafija, krē jums, cukurs, ū dens tiek papildinā ti katru dienu. Jauks balkons ar lielisku skatu uz baseinu vai lagū nu. Visos balkonos ir veļ as auklas drē bju ž ā vē š anai, kas ir ļ oti ē rti. Lī dzi paņ ē mā m drē bju š ķ ipsnas, lai naktī vē jš peldkostī mus un svā rkus neizpū stu uz grī das. Vannas istabā ir š ķ idrā s roku ziepes, š ampū ns, ķ ermeņ a losjons, matu fē ns. Viss tiek papildinā ts katru dienu. Tī rī š ana katru dienu. Ja vē laties, lai dvielis tiktu nomainī ts, tas ir jā nomet uz grī das.
Kopumā iespaidi par viesnī cu ir pozitī vi! Es runā ju vā ciski, tā pē c man bija normā li sazinā ties gan ar personā lu, gan ar vā cieš iem atvaļ inā jumā . Krievu ir maz, bet viņ i bija. Š ajā viesnī cā nav daudz ko darī t ar bē rniem. Izvē lieties citas viesnī cas ar bē rniem.
Paldies, Arā bija, es atgriezī š os!
аватар VGEYA
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š o viesnī cu izvē lē jos kā tuvā ko jū ras ostai, no kuras atiet nirš anas laivas, jo biju Hurgadā nirš anai. Numurs ir plaš s, platī ba "nav izstiepta" gaiteņ a un balkona dē ļ , bet atbilst rezervā cijas brī dī norā dī tajam. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jos kā tuvā ko jū ras ostai, no kuras atiet nirš anas laivas, jo biju Hurgadā nirš anai. Numurs ir plaš s, platī ba "nav izstiepta" gaiteņ a un balkona dē ļ , bet atbilst rezervā cijas brī dī norā dī tajam. Personā ls ļ oti draudzī gs, problē mas atrisina uzreiz, istaba tika uzkopta katru dienu, dvieļ i mainī ti katru dienu, svaigs ū dens, augļ i un dzē rieni tika papildinā ti. Ē diens - neesmu izvē lī gs ē dienam - diezgan labi: brokastī s olu kultenis un vā rī tas olas, pankū kas, jogurti, daž ā di salā ti utt. Pusdienas - neko nevaru pateikt, vakariņ oju uz nirš anas laivas, vakariņ as - cū kgaļ a , liellopu gaļ a, vistas gaļ a, zivis - viss ir "daž ā dā s versijā s", pagatavots diezgan pacieš ami, dā rzeņ u un gaļ as zupas. pievē rsiet uzmanī bu kapteiņ a Ž eglova mī ļ ā kajai zupai - apgā de, š ī ir dā rzeņ u zupa ar vistas gaļ as sē klā m, iesaku. Internets ir bezmaksas un pietiekami ā trs tikai vestibilā , bet tur ir diezgan liels bā rs. No alkoholiskajiem dzē rieniem - ņ ē mu tikai vietē jo vī nu, jo lietoju tikai sarkanos sausos vī nus - patika, iesaku "sausiņ u" cienī tā jiem. Kas man ne visai patika - nav apsildā ma baseina, vakarā daž reiz gribas plunč ā ties baseinā...bet es biju janvā rī , un š ī ir tā lu no peldē š anas sezonas Hurgadā .
аватар ianazahar
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ir mī nusi un ir plusi. Es izskatī š u visu, bet jū s jau izdariet savus secinā jumus par to, kas jums ir svarī gā ks. Un tā pē c pirmais un ļ oti svarī gais. Viesnī cā nav bezmaksas interneta. Pat ja par naudu, ā trums ir tik š ausmī gs, ka pat ar pastu bū s grū ti strā dā t, nerunā jot par kaut ko vairā k. … Tomēr ▾ Ir mī nusi un ir plusi. Es izskatī š u visu, bet jū s jau izdariet savus secinā jumus par to, kas jums ir svarī gā ks. Un tā pē c pirmais un ļ oti svarī gais. Viesnī cā nav bezmaksas interneta. Pat ja par naudu, ā trums ir tik š ausmī gs, ka pat ar pastu bū s grū ti strā dā t, nerunā jot par kaut ko vairā k. Tā pē c dariet tā pat kā ierodoties, iegā dā jieties vietē jo SIM karti. Darbojas labi un nav dā rgi. Serviss labs. Cilvē ki ir draudzī gi un gatavi palī dzē t. Nav tā das lietas, ka jū su pieprasī jums tiktu ignorē ts. Pludmale ir arī pluss viesnī cas vē rtē jumam. Bet atkal ir arī trū kumi - bezmaksas sauļ oš anā s krē slu klā tbū tne. Un acī mredzot sakarā ar to, ka pludmale divā m viesnī cā m. Ir vietas ar zivm. Iebraukš ana ū denī , kur kā bet otrajā dienā orientē sies. Ē dinā š ana pē c standarta, Ē ģ iptē esam ceturto reizi, tā pē c varu salī dzinā t. Tas varē ja bū t daudzveidī gā ks. Nav izcē lumu, lai gan notiek tematiskie vakari. Daudz garš ī gu konditorejas izstrā dā jumu, bet atš ķ aidī tas sulas. Nu alkohols ir vietē js un vā jš . Bet kopumā viņ i ē da labi. Lai gan, piemē ram, ekskursijā s uz Elgunu mū s labā k paē dinā ja. Bet tas nav viesnī cas un pat viesnī cas gida nopelns, viņ am ir ekskursijas ar ļ oti uzpū stā m cenā m. Š ī ir otrā reize, kad mē s izmantojam vietē jā licencē ta gida pakalpojumus. Viņ u sauc Mido Bikhams, ļ oti slavens cilvē ks ar apmē ram desmit gadu pieredzi, savu ceļ ojumu kompā niju un pat rā dī ja vietē jā televī zijā ) Un pats galvenais, viņ a cenas ir daudz zemā kas, un š is vī rietis mī l savu darbu un valsti un mums daudz stā stī ja. no lietā m, kas nav iekļ autas vienā programmā . No ekskursijā m iesaku doties ekskursijā ar nosaukumu Super El Gouna, kas ietver ne tikai š ī s brī niš ķ ī gā s vietas apmeklē jumu, bet arī delfī nu lī č a apmeklē jumu, batiskafu, izjā di ar banā nu un planš eti, kā arī zivis un pusdienā s, cita starpā , bija galds ar jū ras veltē m. Viesnī cā ir arī izklaides, bet es neteiktu, ka to ir daudz. Animā cija paš as viesnī cas pat vakaros. Viss ir neuzkrī toš s un standarta. Arī bē rniem viss ir standarta. Kopumā tā ir diezgan laba viesnī ca!
аватар muzlo
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pusdienlaikā nokļ uvā m viesnī cā , vispirms mū s aizsū tī ja paē st un tad apmetā mies. Protams, viesnī ca jau sen ir un nav jauna, un pilnī ga atjauninā š ana nenā ktu par ļ aunu. No priekš rocī bā m beigu beigā s varu atzī mē t tikai cenu, par kā du aizlidojā m, un atraš anā s vietu pilsē tā . … Tomēr ▾ Pusdienlaikā nokļ uvā m viesnī cā , vispirms mū s aizsū tī ja paē st un tad apmetā mies. Protams, viesnī ca jau sen ir un nav jauna, un pilnī ga atjauninā š ana nenā ktu par ļ aunu. No priekš rocī bā m beigu beigā s varu atzī mē t tikai cenu, par kā du aizlidojā m, un atraš anā s vietu pilsē tā . Istaba, ko dabū jā m, bija tā -tā , tur jau bija kā rtī gi atpū tnieki, pā rsvarā nabagi rietumeiropieš i, balti un vietē jie, tā pē c negribē ja mū s mainī t, bet kopumā viss darbojā s labi, ē teru neieslē dzā m. kondicionieris vispā r, televizoru nevajag, mē s paš i Sheratonā nopirkā m vietē jo sim karti un pastā vī gi sazinā jā mies. Pludmale ir netā lu, labā kā s vietas vajadzē tu aizņ emt agrā k, jo pludmalē ir divas viesnī cas, viņ i joprojā m brauc pie mums no Bel Air Azur, nelielas viesnī cas atpū tai bez bē rniem, bet jaunieš u tur nav daudz, pā rsvarā Vā cu pensionā ri , kas nā ca iedzert klusē dami . Man ļ oti nepatika ieieš ana jū rā , bet tam ir normā las vietas. Ū dens vē l nav ī paš i silts, bet peldē t var, zivis ir, mazas koraļ ļ u saliņ as, bet ne ī paš i skaista, bet jū ra skaidra, tas ir fakts. Ē diens diezgan viduvē js, tā ds, ka nepaliek izsalcis. . Daudz daž ā du piedevu no kartupeļ iem, rī siem, makaroniem, nedaudz mē rces, reizē m liellopa gaļ a, biež ā k vistas gaļ a, negarš ī gas zivis, no rī tiem vienmē r daž ā di rullī š i un konditorejas izstrā dā jumi, vakariņ ā s nav desertu, maz augļ u. Alkohols ir vietē jais un viss. Ir silts baseins, pie tā praktiski vienmē r ir aizņ emti sauļ oš anā s krē sli, daž i personā ž i tur pavada visu dienu, pat jū rā neiet. Viesnī cā ir animā cija, lū k, cik tu personī gi esi aktī vs, tur kaut kas tiek darī ts, cilvē ki staigā , bet pā rsvarā slinki. Mē s labprā tā k izklaidē jā mies paš i. Personā ls ir daž ā ds, daž i padomi tiek izlaboti uz biznesu un bez biznesa, daž reiz viņ iem paliek garlaicī gi. Odi bija, bet mū su fondi nepalī dz, jebkurā aptiekā pilsē tā pa ceļ am pie tiem var nopirkt vietē ji raž otas plates, santī ms ir mā rciņ ā s, bet tā bū s labā k. Laiks joprojā m ir ļ oti mainī gs, dienā var bū t ļ oti karsts, viegli izdegt, un vakarā nepiecieš ama jaka ar garā m piedurknē m. Ī sā k sakot, viesnī ca diezgan piekrī tu, ka vienreizē js č etrinieks, kur var doties, ja uzrodas ne pā rā k augsta cena.
аватар plamen
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Diemž ē l š ī viesnī ca bija viena no retajā m, ko par savu naudu varē jā m atļ auties, bet ļ oti gribē jā s aizbraukt lī dz jū rai. Vietā nonā cā m aptuveni uzreiz pē c brokastī m, ar reģ istrē š anos ī paš i nevilkā jā m, bet stundu noteikti pagā ja, dzeramnaudu neprasī jā m. … Tomēr ▾ Diemž ē l š ī viesnī ca bija viena no retajā m, ko par savu naudu varē jā m atļ auties, bet ļ oti gribē jā s aizbraukt lī dz jū rai. Vietā nonā cā m aptuveni uzreiz pē c brokastī m, ar reģ istrē š anos ī paš i nevilkā jā m, bet stundu noteikti pagā ja, dzeramnaudu neprasī jā m. Istaba, kuru mē s vairā k vai mazā k dabū jā m atsauksmē s, bija apraksti un sliktā ki. Pats galvenais, viss darbojā s visas mū su brī vdienas. Ledusskapis ļ oti mazs, seifs nemitī gi buggy, labi, ka mums bija č emodā ns ar kodu, kondicionieris č ī kstē ja, bet forš i, santehnika arī nebija jauna, bet pā rsteidzoš i lielu troksni neradī ja. Protams, bū tu laiks nomainī t mē beles, vienvā rdsakot, tikai istabiņ a nakš ņ oš anai, ne vairā k. Piekrī tu, ka pludmale nav liela, bū s jā meklē normā las vietas, kur bez akmeņ iem iekļ ū t. Ū dens kopumā ir tī rs, zem ū dens pā rsvarā ir mazas zivtiņ as, ko interesantā ku ieraudzī t ir lieliski, koraļ ļ i ir, bet nesajū sminā ts. Teritorija un telpas jau sen ir jā atjauno, vietē jie pā rsvarā aizņ em visus sauļ oš anā s krē slus pie baseina, jū rā to tieš ā m nav daudz, un ē damzā lē no tiem ir troksnis un rindas. . Ē diens vispā r ir tā ds, ka vienkā rš i izsalcis nepaliek, nekas ļ oti garš ī gs un ievē rī bas cienī gs man nebija. Vā jas brokastis, olas, konditorejas izstrā dā jumi, pretī ga desa, kartupeļ i pusdienā s un vakariņ ā s, rī si, makaroni, vista visu laiku, retā k liellopa gaļ a, kas reizē m nebija slikta, bet reizē m ļ oti skarba. Vietē ji raž otais alkohols garš o viss nejauks, nu, tikai alus vē l nekas, ja izņ em no ledusskapja. Ā rpus viesnī cas nav nekā interesanta, uz pilsē tas centru tikai ar taksi, bet tur nav daudz interesantu vietu, pareizā k sakot, izņ emot krastmalu, kur pie ieejas joprojā m nav č ekas. Viņ i gribē ja doties uz netā lu esoš o zivju tirgu, bet briesmī gā karstuma smaka, iespē jams, atturē ja visas medī bas. Pē c trim dienā m palika ļ oti garlaicī gi, tā pē c nolē mā m doties uz Luksoru, ar bē rniem tā dā karstumā nebrauksim un brauksim pa salā m ar stopiem atklā tā jū rā . Pē c draugu ieteikuma midobikhamas sociā lajos tī klos tika atrastas ekskursijas, tas ir vienkā rš i lē tā ks un cilvē ki sazinā s gandrī z visu diennakti. Starp citu, saziņ ai iesaku iegā dā ties vietē jo SIM karti, taupiet vismaz nervus, viesnī cai ar š o ir problē mas. Atpū tnieki bija daž ā di, bet visvairā k arā bi, tad ne bagā tie Rietumeiropas iedzī votā ji, tad krievvalodī gie. Personā ls kopumā normā ls, cilvē ku daudz, cenš as, kā mā k, bet ne vienmē r ir laiks notī rī t galdus, piemē ram, vairā kas reizes vakariņ u vidū nebija pietiekami daudz dakš iņ u un ī paš i mazā s karotī tes, ir arī jautā jumi par tī rī bu, bet labi, ka mums nebija problē mas ar vē deru , pirmā s dienas tikai profilaksei visi ē da ar mezim un oglē m, katram gadī jumam. Droš i vien neieteikš u vai neieteikš u, daudziem par stū rakmeni kļ ū st ceļ ojuma cena, tā pē c izlemiet paš i, uz ko var pievē rt acis un uz ko nē , jā atzī st, ka nepilnī bu ir pietiekami daudz.
аватар rororo
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū tā mies ar draugu, viesnī ca tika izvē lē ta cenas un mums ē rtas agras izbraukš anas dē ļ . Mē s lieliski sapratā m, kur lidojam, tā pē c neko daudz no pilsē tas č etrinieka negaidī jā m un noskaņ ojā mies uz pozitī vo, un arī istabā sē dē t negrasī jā mies. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar draugu, viesnī ca tika izvē lē ta cenas un mums ē rtas agras izbraukš anas dē ļ . Mē s lieliski sapratā m, kur lidojam, tā pē c neko daudz no pilsē tas č etrinieka negaidī jā m un noskaņ ojā mies uz pozitī vo, un arī istabā sē dē t negrasī jā mies. Starp citu, mums iedeva istabiņ u vairā k vai mazā k, protams, mē beles un santehnika nav jaunas, bet viss bija darba kā rtī bā , kondicionieris normā li dzesē ja, ū deni katru dienu papildinā ja. Viesnī cā ir divas lagū nas peldē š anai, zivis pā rsvarā nebija lielas un rifi, maigi sakot, so-so, bet pilsē tas viesnī cai tas ir normā li. Pasū tī jā m sev nirš anu un ceļ ojumu uz Utopijas salu, tā tad pietiekami daudz redzē jā m zemū dens pasauli. Ē diens kopumā nav slikts, izsalcis noteikti nebū si, brokastis bija standarta, omletes, smalkmaizī tes, jogurts, bezgarš ī ga desa un siers, vista vai gaļ a daž ā dos veidos pusdienā s un vakariņ ā s katru dienu, tikai zivis no jū ras veltē m, bet tu vienmē r vari aizbraukt uz pilsē tu ar taksi uz zivju tirgu pē c lielajā m garnelē m ap 10 dolā riem kilogramā vai kalmā riem par 6-8, tur tev tos pagatavos un sapakos lī dzi. No alkohola normā li garš oja tikai alus, un, ja tas bija auksts, tad vī ns biež i vien ā tri beidzā s. Atpū tnieki bija daž ā di, ir daudz ā rzemnieku, ir arā bi, ī paš i daudz var saskriet brī vdienā s, tad uzreiz bū s lielā kas rindas ē damzā lē un sauļ oš anā s krē sli pie baseina bū s gandrī z visi aizņ emti, tur ir arī pietiekami daudz krievvalodī go, kur gan bez viņ iem. Personā ls strā dā daž ā di, ir, protams, pieklā jī gi un smaidī gi, un ir tā di, kas tevi nesapratī s bez dzeramnaudas, un apkalpos savus cilvē kus ē damzā lē vai bā rā bez rindas, bet tā ir gandrī z visur. Ī sā k sakot, bijā m apmierinā ti ar atvaļ inā jumu, dabū jā m labu iedegumu, laiks vasarā nebija tik š ausmī gi karsts, ū dens bija izcilas temperatū ras, iesaku lidostā iegā dā ties vietē jo SIM karti, internets ir vā jš viesnī cā , un viesnī ca ir tieš i par jū su naudu.
аватар akimova92
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma ar draugu. Š ī nav pirmā reize Ē ģ iptē , ceļ ojumu aģ entū ra mums izvē lē jā s š o viesnī cu, man patī k š eit ierasties vasarā visu gadu un labs serviss par pieņ emamu cenu. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no atvaļ inā juma ar draugu. Š ī nav pirmā reize Ē ģ iptē , ceļ ojumu aģ entū ra mums izvē lē jā s š o viesnī cu, man patī k š eit ierasties vasarā visu gadu un labs serviss par pieņ emamu cenu. Ierodoties, bijā m iekā rtojuš ies stundas laikā , bija kā di 10 no rī ta un pat bija laiks brokastī m, lai gan reģ istrē š anā s notiek 14.00. Mū su istaba bija jauka un tī ra! Viss ir standarta, izeja uz balkonu ar skatu uz baseinu. Viesnī ca ir pieticī ga, mē beles istabā arī neatš ķ ī rā s ar novitā ti un spož umu, bet principā tā s bija glī tas un tī ras.
Kas attiecas uz pā rtiku, tad viss nebija pā rpilnī bā , tač u izvē le bija. Es teiktu, ka ir grū ti palikt izsalkuš am, vienmē r ir iespē ja izvē lē ties gaļ as ē dienus, dā rzeņ us, rī sus un augļ us. Ī paš i pirmajā s dienā s gribē jā s visu izmē ģ inā t, uzlikt milzī gus ē dienu š ķ ī vjus, ļ oti iepatikā s daž ā di saldumi. Ļ oti izpalī dzī gs personā ls un priecī gs atnā kt skriet tikai pasmaidī t.
Pludmale pie viesnī cas ir pussmilš aina ar oļ iem, pē c 18.00 neviens netiek ielaists pludmalē , jo visa dzī vā radī ba izpeld krastā . Pludmale bija tī ra, darbinieki visu iztī rī ja. Jū ra ir skaista, ū dens dzidrs, un mū su acī m bija pieejamas daž ā da veida zivis. Pludmalē bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Krievvalodī gie animatori nevienam neļ ā va garlaikoties, tikai staigā još s pozitī vs. Labi padarī ts! Daž ā da ū dens aerobika, vingroš ana un volejbols bija, ko lai saka, starp citu pē c š ā du restorā nu prieku pā rpilnī bas)) Vakaros pie baseina notika tematiskie š ovi, kurus vadī ja animatori, visi bija ieinteresē ti.
Mana draudzene Ē ģ iptē bija pirmo reizi un es viņ ai piedā vā ju doties ekskursijā , pati jau esmu bijusi ne reizi vien, ļ oti patī k aktī vi pavadī t brī vdienas. Dosimies ar viņ u safari.
Kopumā iespaids par viesnī cu un pā rē jo mums ir lielisks, mums bija sava kompā nija un lieliski pavadī jā m laiku bā rā . Droš i varu teikt, ka nekas mū s nepievī la un ir vē rts š eit atgriezties!
аватар uliadianina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pat nezinu ar ko sā kt, droš i vien tikai aprakstī š u mū su ieraš anos un tad pa ceļ am pastā stī š u visu redzē to un tā lā ko iespaidu. Viesnī ca atrodas pilsē tā , bet tā lu no centra un galvenajā m pilsē tas izklaidē m, vairā kas reizes braucā m ar taksi. … Tomēr ▾ Pat nezinu ar ko sā kt, droš i vien tikai aprakstī š u mū su ieraš anos un tad pa ceļ am pastā stī š u visu redzē to un tā lā ko iespaidu. Viesnī ca atrodas pilsē tā , bet tā lu no centra un galvenajā m pilsē tas izklaidē m, vairā kas reizes braucā m ar taksi. Brauciens no paš as lidostas ir ī ss lī dz stundai, ja nepiestā j pa ceļ am uz citā m viesnī cā m. Mums paveicā s, un gandrī z viss autobuss devā s uz vienu viesnī cu, bet mē s ieradā mies mū su viesnī cā ar vē l vienu ģ imeni, pa ceļ am apstā jā mies tikai pie divā m citā m, tā pē c ceļ š ir ā trs. Viesnī cu gandrī z pilnī bā apdzī vo vā cieš i, lielā kā daļ a citu runu gandrī z nedzirdē ja, viesnī cā sazinā jā s ar pā ri, kas ieradā s mums lī dzi. Izmitinā ja mū s tikai pulksten 14, lai gan istabas bija brī vas, un gandrī z uzreiz pē c ieraš anā s redzē ja, kā citi tika izmitinā ti, kā pē c viņ i nesaprot š ā du sadalī jumu. Mū su istaba bija standarta, visparastā kā , bet izskatī jā s tikai kopta. Gulta č ī kst, pastā vī gi karstā ū dens pā rtraukumi, un visu laiku mē s nekad neesam mainī juš i gultas veļ u, pat ne reizi, pat sazinā juš ies ar reģ istratū ru, nulles maiņ a. Kondicionieris gandrī z nedarbojā s, pū ta siltu gaisu, pa nakti nā cā s atvē rt balkonu vē sam gaisam. Putekļ i telpā , tī rī š ana tikai izskata dē ļ . Negaidiet neko labu no istabā m, vienkā rš i nenakš ņ ojiet vairā k. Personā ls labi zina tikai vā cu valodu, saziņ a ir apgrū tinā ta, bija nepiecieš ams ilgs laiks, lai noskaidrotu visus jautā jumus, un viesnī cas gids tos neatrisinā ja. Viņ a uzdevums ir tikai pā rdot ekskursijas, pā rē jais viņ am vienkā rš i nerū p. Ceļ vedis ir vienkā rš i brī niš ķ ī gs un stā sta visu ceļ u, un atgriezā s agri pulksten 8, lai vakariņ ā s viss bija visaugstā kajā lī menī . Arhitektū ra bija iespaidī ga, un bija ļ oti ē rti, ka bija neliela grupa. Ko vē l lai saka par teritoriju. Pirmajā dienā nolē mā m to visu apbraukt, lai saprastu, kur un kam bū t. Viesnī cai ir divas lagū nas un piekļ uve mā kslī gai salai dziļ i jū rā . Lielā kajā daļ ā vietu ieeja ir smiltis ar oļ iem, bet var peldē t bez apaviem. Zivju nav daudz, rifs ir, bet nabadzī gs. Nemaz nav salī dzinā ms ar Š armas pludmalē m. Daudz sauļ oš anā s krē slu un daudz vietas lietussargiem. Bet pē c 18:00 viņ us jū rā nelaiž , peldē ties nevarē s. Animā cija Eiropas pensionā riem. Ne tikai garlaicī gi – ilgas. Ē diens nav slikts, bet no visiem restorā niem bija atvē rti tikai divi. Viens galvenais un otrs starp lagū nā m. Cits taizemietis, bet tas ir pē c pieraksta un par samaksu. Aizbraucā m intereses pē c, naudu vienkā rš i izmeta, neiesaku. Bet galvenajā restorā nā ē diens ir diezgan pieklā jī gs. Pat vī nu var dzert, salī dzinoš i labs. Domā ju, ka nav vē rts aprakstī t visu, kas bija, teikš u, ka gaļ as, dā rzeņ u un augļ u netrū ka, bet pamatā izvē le arī nav bagā ta. Viesnī ca, mū suprā t, ir viduvē ja, un diezin vai mē s tajā vē l nā ksim.
аватар kolya.nemtsev.70
nemaz nav slikta viesnī ca. Skaista lagū na (nepeldē tā jiem) un labs rifs. Tā da paš a veida ē diens, ļ oti slikta gaļ as izvē le (vispā r ē diens 4 personā m). Istabā s nav interneta. tikai reģ istratū ras vestibilā , un tad tikai no rī ta, un noteiktā s vietā s (jā skrien "ķ er"), vakarā ar internetu ir ļ oti grū ti. … Tomēr ▾ nemaz nav slikta viesnī ca. Skaista lagū na (nepeldē tā jiem) un labs rifs. Tā da paš a veida ē diens, ļ oti slikta gaļ as izvē le (vispā r ē diens 4 personā m). Istabā s nav interneta. tikai reģ istratū ras vestibilā , un tad tikai no rī ta, un noteiktā s vietā s (jā skrien "ķ er"), vakarā ar internetu ir ļ oti grū ti. Netī ri bā ri ielā s, kas atvē rti tikai lī dz pulksten 18.00. Turklā t ir pieejami kokteiļ i (viss iekļ auts) par plē sonī gu cenu. Eiro kurss bija 1-20, kokteiļ a izmaksas bija 40 mā rciņ as, tas ir, 2 eiro, no mums prasī ja 2.50 eiro. Kopumā draudzī gs personā ls. Nav sliktas ekskursijas, bet nedaudz dā rgas. Reklamē jot ekskursijas, viņ i sola vairā k, nekā jū s saņ emat (bet kopumā nav slikti). Viesnī cas atraš anā s vieta nav ī paš i laba, š ķ iet, ka ir pilsē tā , bet nav kur iet, apkā rt ir nepabeigtas ē kas, lai gan tajā s ir daudz veikalu, kur var iegā dā ties visā das lietas. gan produkti, gan suvenī ri. Ja atkal doš os uz Ē ģ ipti, tad visticamā k meklē š u citu viesnī cu, bet ja braukš u uz š o. tad tikai dē ļ lagū nas, kur viņ a sieva pastā vī gi tajā peldē jā s. jo viņ š neprot peldē t, un lagū na tam ir ļ oti piemē rota.
вид с балкона номера.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Alena.po4ta11to
Kur var pusdienot iekštelpās?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums Alena.po4ta11to
Vai Marina restorānā-bārā ir gaisa kondicionētājs? Vai galvenajā restorānā (iekštelpās) nav pusdienu?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums Izabella___
vai viesnīca ir piemērota ģimenēm ar bērniem kādi ir plusi un mīnusi Uzturs, ko var atrast bērnam restorānā, piemēram, graudaugi, biezpiens, tvaicēti dārzeņi.
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums Tereza_kom
Kurš bija padalījies ko izvēlēties arābiju vai arabellu ???????? Esam gados vecs - bet ļoti aktīvs precēts pāris.. Un vēl varam dzert un gaismoties uz deju grīdas :):):)
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums Tereza_kom
Ja jums ir vēls lidojums, vai varat izmantot viesnīcas infrastruktūru?????????? Rokassprādzes negriež????
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Гостиница расположена в 3 км от центра Хургады. От отеля 5 минут езды до оживленного района Хургады Аль-Сакала. Построен в 1990 году, последняя частичная реновация была произведена в 2011 году. Отель прекрасно подойдет для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние до международного аэропорта Хургады составляет 10 км.
Pludmales apraksts В отеле 2 пляжа: пляж отеля Arabella – вход в море по ступенькам, дно песчаное, есть камни; пляж отеля Arabia есть вход в море – сразу на глубину (по ступенькам) – на дне кораллы (рекомендуется специальная обувь), а также есть лагуна с удобным песчаным дном (удобно для семей с детьми).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

1 бассейн (с подогревом в зимний период), 1 конференц-зал, магазины, открытая терраса, круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, места для курения. Экскурсионное бюро. Есть места для курения.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Есть детский бассейн с подогревом в зимний период, детский буфет в ресторане, детский клуб для детей от 3 до 12 лет (часы работы 08:00-16:00) – временно закрыт.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Оздоровительный центр (платно) – временно закрыт.
  • galda teniss
  • skvošs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 526 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese El Corniche Road, Hurghada, Red Sea, Egypt
Tālruņi: +20653615000
Tīmekļa vietne: Arabia Azur Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.