Pieticīgs budžeta variants

Rakstīts: 3 jūnijs 2018
Ceļošanas laiks: 1 — 10 maijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma ar draugu. Š ī nav pirmā reize Ē ģ iptē , ceļ ojumu aģ entū ra mums izvē lē jā s š o viesnī cu, man patī k š eit ierasties vasarā visu gadu un labs serviss par pieņ emamu cenu. Ierodoties, bijā m iekā rtojuš ies stundas laikā , bija kā di 10 no rī ta un pat bija laiks brokastī m, lai gan reģ istrē š anā s notiek 14.00. Mū su istaba bija jauka un tī ra! Viss ir standarta, izeja uz balkonu ar skatu uz baseinu. Viesnī ca ir pieticī ga, mē beles istabā arī neatš ķ ī rā s ar novitā ti un spož umu, bet principā tā s bija glī tas un tī ras.
Kas attiecas uz pā rtiku, tad viss nebija pā rpilnī bā , tač u izvē le bija. Es teiktu, ka ir grū ti palikt izsalkuš am, vienmē r ir iespē ja izvē lē ties gaļ as ē dienus, dā rzeņ us, rī sus un augļ us. Ī paš i pirmajā s dienā s gribē jā s visu izmē ģ inā t, uzlikt milzī gus ē dienu š ķ ī vjus, ļ oti iepatikā s daž ā di saldumi. Ļ oti izpalī dzī gs personā ls un priecī gs atnā kt skriet tikai pasmaidī t.
Pludmale pie viesnī cas ir pussmilš aina ar oļ iem, pē c 18.00 neviens netiek ielaists pludmalē , jo visa dzī vā radī ba izpeld krastā . Pludmale bija tī ra, darbinieki visu iztī rī ja. Jū ra ir skaista, ū dens dzidrs, un mū su acī m bija pieejamas daž ā da veida zivis. Pludmalē bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Krievvalodī gie animatori nevienam neļ ā va garlaikoties, tikai staigā još s pozitī vs. Labi padarī ts! Daž ā da ū dens aerobika, vingroš ana un volejbols bija, ko lai saka, starp citu pē c š ā du restorā nu prieku pā rpilnī bas)) Vakaros pie baseina notika tematiskie š ovi, kurus vadī ja animatori, visi bija ieinteresē ti.

Mana draudzene Ē ģ iptē bija pirmo reizi un es viņ ai piedā vā ju doties ekskursijā , pati jau esmu bijusi ne reizi vien, ļ oti patī k aktī vi pavadī t brī vdienas. Dosimies ar viņ u safari.
Kopumā iespaids par viesnī cu un pā rē jo mums ir lielisks, mums bija sava kompā nija un lieliski pavadī jā m laiku bā rā . Droš i varu teikt, ka nekas mū s nepievī la un ir vē rts š eit atgriezties!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu