Ali Baba Palace 4*– Atsauksmes

277
Novērtējums 7.110
№35 viesnīcas reitingā Hurgada
6.9 Numurs
6.7 apkalpošana
7.4 Tīrība
7.4 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Hurgadā. Atvērts 2000. gadā, pēdējā daļējā renovācija notika 2018. gadā. Viesi var izmantot Jasmine Village un Aladdin Beach Resort pakalpojumus. Viesnīca ir piemērota ģimenes, jauniešu vai romantiskām brīvdienām.Vairāk →
аватар fronkina.92
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
bija no 28. februā ra lī dz 10. martam. ieradā s 10.40. norē ķ inā s 12.00. tas ir standarts viesnī cā m. lai netē rē tu laiku, uzreiz pā rģ ē rbā mies un devā mies apskatī t teritoriju, kurā viss atrodas. Lī dz pulksten 12:00 mū s lū dza apsē sties. … Tomēr ▾ bija no 28. februā ra lī dz 10. martam. ieradā s 10.40. norē ķ inā s 12.00. tas ir standarts viesnī cā m. lai netē rē tu laiku, uzreiz pā rģ ē rbā mies un devā mies apskatī t teritoriju, kurā viss atrodas. Lī dz pulksten 12:00 mū s lū dza apsē sties. viss ir ā tri. mums ir 2 istabas vienai ģ imenei, standarta numurs. bet uzreiz piedā vā ja ar piemaksu 6$ dienā - luksusa vai 2 pie baseina. mums bija labi pie jū ras un mē s atteicā mies. jo viņ i gribē ja agri doties peldē ties. Ļ oti labi, abā s pusē s bija izejas. tī rī š ana ir normā la. tē ja kafija, ū dens bez problē mā m. reiz viņ i aizmirsa uzlikt palagus segai. mē s to atklā jā m 24.00. Protams, es nevarē ju aizmigt, tā pē c piezvanī ju uz reģ istratū ru. 10 minū tes vē lā k atveda. Mums ļ oti paveicā s ar laiku 28-32 bez vē ja. tikai 3. dienas beigā s pū ta ļ oti auksts, bet tomē r nopeldē jā mies. jū ra ir sekla. dibens nav ī paš i labs, ir akmeņ i. bet atradā m labu ieeju un izpeldē jā m bez koraļ ļ iem. maz zivju, var barot no mola agri no rta. platī ba ir lieliska. baseins ir silts. tur visi bē rni un vā cieš i.
mums paveicā s arī ar animā ciju: pie baseina visu rī tu pē c kā rtas, vingrojumi, ū dens aerobika, ū dens polo, pē c vakariņ ā m no 16.00 austrumu dejas, stepa dejas un vē l kaut kas....ja jū rā , tad joga un vingrojumi. Nu tā -tā un bez mū zikas. bet mē s gā jā m kā jā m. Visi ir ļ oti vē rī gi, smaidī gi un tas ir jauki. lielā kā daļ a pakalpojumu. darbinieki nerunā krieviski. atcerē jā mies visu skolas mā cī bu programmu un lejupielā dē jā m tulkotā ju. mū sē jie apvainojas, ka pret ā rzemniekiem izturas labā k. Viņ i, iespē jams, vienkā rš i nesaprot. Es to nejutu, bet mans vī rs pamanī ja, ka pie bā ra papī ra glā zē s lej alu, ja runā krieviski. Man mē ģ inā ja tā ieliet kafiju, bet es atteicu un jautā ju angliski, viss kā rtī bā . WiFi darbojas lieliski visā teritorijā . darbam ir vā jš , bet ir vietas. neņ em sims lidostā . maldinā š ana. deva 13 USD par 60 mg, beidzā s 3. dienā , strā dā ja slikti. Uberta taksometri ir lieliski un lē ti. devos uz Senzo Mall, tirdzniecī bas centrs ir lielisks. ir daudz lietu.
zemenes 1$ kg un svaigi spiestas sulas. viesnī cā zemenes par 2 pa 0.5. ē diens ir visur. krabji ir normā li, daudz augļ u. no rī ta svaiga apelsī nu un meloņ u sula. akvaparks tieš i uz vietas, mums lieliski piemē rots. tī rī ba visur. priecē pulksten 4 virtuļ i un saldē jums. pirms izbraukš anas lū dza pamosties un savā kt pusdienu kastī ti, jo izbraukš ana ir 6.15. neviens mums nezvanī ja un nenā ca, un reģ istratū ra neatgā dinā ja par kastē m. aizmirsā m, bet tie noderē tu. Mū su numuru neviens nepaņ ē ma. aizmirsu zemenes ledusskapī . Es biju ļ oti sarū gtinā ts. gribē ja pabarot. Es nekad vairs nepametī š u š o viesnī cu. vai pietiktu ar laiku, lai mierī gi pabrokastotu un lī dz 9 ar taksi ierastos lidostā par 1$? brauc 10 minū tes.
Array Array Array Array Array Array Array
аватар fackingbeach
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ierodoties š ajā viesnī cā.7. martā , cilvē ks reģ istratū rā mums jautā ja, vai mē s vē lamies padarī t mū su viesnī cas numuru labā ku? mē s vienojā mies, un viņ š vienkā rš i aizgā ja paskatī ties uz monitora ekrā nu un tur neko nedarī ja. … Tomēr ▾ Ierodoties š ajā viesnī cā.7. martā , cilvē ks reģ istratū rā mums jautā ja, vai mē s vē lamies padarī t mū su viesnī cas numuru labā ku? mē s vienojā mies, un viņ š vienkā rš i aizgā ja paskatī ties uz monitora ekrā nu un tur neko nedarī ja. to varē jā m ļ oti labi redzē t, jo ekrā na izkā rtojums bija pagriezts pret mums. Vispā r viņ š gudri paskatī jā s, 2 minū tes skatī jā s uz ekrā nu, kur nekas nebija mainī jies, arī peli nekustinā ja un tad pagriezā s pret mums un teica, ka par 4 eiro dienā ir laba istaba. Teicu, ka tagad man tā das summas uz rokas nav, varu samaksā t aizbraucot. uz ko viņ š pielika pirkstu pie lū pā m un it kā rā dī dams, ka vajag klusi runā t, un teica "nu var iedot 10 tagad un tad nekas nav jā maksā. " Es arī atbildē ju, ka man nav izņ emtas tik mazas summas. Tas ir labi, viņ i to izdomā ja, es neko nemaksā ju, bet viņ š mums iedeva numuru, kas bija "labā ks".
Pē c tam, kad viņ š mums pateica, kur viss atrodas, š veicars gandrī z atņ ē ma mums mantas, uz kuru mē s teicā m, ka negribam palī dzī bu, jo paš i varē jā m visu nodot un ā tri nokļ ū t. Skatoties uz mums, viņ š atņ ē ma mantas, uzlika tā s uz sava skapja un pakā ra. Bet! kad nonā cā m lī dz kā pnē m, daļ u mantu viņ š atdeva dzī vesbiedrei, daļ u savai vecā kajai 6 gadus vecajai meitai un pats paņ ē ma koferi, kuru varē jā m nest paš i. Viņ š atnesa un gaidī ja no mums samaksu par to, ko mē s viņ am nelū dzā m, un vispā r mē ģ inā ja visos iespē jamos veidos viņ u atvairī t. Tad bija situā cija ar seifu. pē c instrukcijā m, kas atrodas viņ u istabā pie š ī seifa, vajadzē ja nospiest sarkano pogu un tad ievadī t 4 ciparus un burtu A. mē s tā arī darī jā m, bet mums nekas nelī dzē ja. un dokumenti jau ir seifā . Piezvanī ju meistaram pa telefonu. viņ š atnā ca un sā ka mums stā stī t, ka jā nospiež sarkanā poga, jā nospiež.4 cipari un jā ievada burts B.
Es saku, kā pē c tad tev info ir rakstī ts A burts un parā di viņ am š o papī ru. Uz ko viņ š , mums ar visu savu izskatu rā dot, ka viņ am vajag honorā ru, daudz neteiks un vispā r neaizbrauks, kamē r nesamaksā s. Teikt, ka esmu satriekts, ir nepietiekams apgalvojums. samaksā jis, viņ š teica: "Ak, jā , tas nemaz nav no š ī seifa, no cita. " tad vī rs jautā ja: "Varbū t ir vē rts nomainī t š o lapu ar pareizo, lai neviens cits nepieļ autu š ā das kļ ū das? " Un uz š o jautā jumu viņ š sā ka steigš us doties prom, kaut ko sakot arā bu valodā . jū s varat pieņ emt jebko, ko viņ š teica, bet nepā rprotami pē c intonā cijas bija neapmierinā tī ba, piemē ram, "es neko neaizstā š u". š ī ir apmē ram pirmā diena. par ē dienu vē l gribu atzī mē t, ka pavā ri tur gatavo daudz un daž ā das pē c izskata, bet pē c garš as, pateicoties tam, ka pievieno vienas un tā s paš as garš vielas, ē diens liekas vienmuļ š . tas vienkā rš i maina attē lu jū su acu priekš ā . Vienī gā labā lieta ir deserti.
Lū k, viņ u smalkmaizī tes ir vienkā rš i krā š ņ as, te pat tikai uzslavē š u, jo neko tā du neesmu nekur mē ģ inā jusi. tas tieš ā m bija garš ī gi!
Darbinieku attieksme restorā nā : ja nemaksā ji, tad pirmā s 3 dienas vē l var mī ļ i smaidī t un noņ emt š ķ ī vjus no galda, bet nā kamajā s dienā s pat pie tevis nenā ks, lai viens pats smaidi, kaut arī tu pats viņ iem smaidi. Viņ i tikai nā ks klajā , lai pajautā tu "cik ilgi tu te sē dē si? ", lai atbrī votu vietu tiem cilvē kiem, kuri viņ iem maksā ja. Ū dens bija ļ oti auksts, pat akvaparkā bē rnu baseinā . Bē rns gribē ja iet peldē ties un, iegā jusi ū denī.5 minū tes, viņ a iznā ca pilnī gi zila un drebē ja no aukstuma. akvaparkā nav apkures, un es jums pateikš u priekš ā - mē s nedē ļ u negā jā m tur peldē ties, ka bijā m š ajā viesnī cā , jo, ierodoties, ū dens tur ir š ausmī gi auksts.
vienu dienu bija tikai silts, bet tad negā jā m, jo ​ ​ viesnī cā saindē jā mies ar pā rtiku. jā , pat ē dot tikai viesnī cā izdevā s saindē ties ar savu ē dienu. arī , ja gribē jā t peldē ties siltā ū denī , tad viņ iem ir maza platī ba priekš ā vestibilam. tur varē ja peldē ties. mī nuss - tur vienmē r ir daudz cilvē ku, nav iespē jams izvilkties uz dī vā na, ir volejbols un daž i citi pasā kumi ū denī , un š ajā laikā nevar bū t, jo vietas tieš ā m ir maz. pā rē jais baseins ap Manhetenas bā ru ir vienkā rš i ledains. tur kuģ oja tikai rū dī tie, kuru bija ļ oti maz, visus uz pirksta var saskaitī t 7 dienas.
Apkalpoš ana istabā : atnā ca vī rietis sakopt, pē c tī rī š anas tī rs bija tikai uz galda (bē rni marķ ierus izkaisī ja uz galda, viņ š savā ca un salika vienā kaudzē ). Bet grī da vienmē r bija netī ra. Domā jā m, ka varbū t no balkona tiek ievestas smiltis, tā pē c aizvē rā m durvis.
bet tas nebija no balkona, vienkā rš i nebija iztī rī ts tik labi, kā gribē tos. mums vienmē r bija netī ras kā jas un tā s bija pastā vī gi jā mazgā , jo bija ā rkā rtī gi nepatī kami atrasties ar netī rā m kā jā m pat uz gultas. mums vannā izjuka aploka, jo ģ ipsis nedē ļ u neskarts nogulē ja, domā ju, ka guļ joprojā m. bet viņ am ir arī pluss - viņ š taisī ja skaistas lietas no dvieļ iem, nemitī gi papildinā ja dzeramā ū dens krā jumus un nesa tualetes papī ru, it ī paš i, kad saindē jā s, vienmē r iznesa atkritumus, novā ca netī ros dvieļ us un nomainī ja tos pret jauniem. Bet arī no paš as telpas mī nusiem - tualetes pods tecē ja, dvieļ u ā ķ i saplī suš i, ū dens slikti notecē ja izlietnē , paš ā vannā bija š ķ elda un aizkars ū deni laida cauri it kā bū tu. izgatavots no auduma. kumodes rokturi bija salauzti, atvilktnes nevarē ja labi izvilkt, ottoman sē deklim, kurā tika nē sā ts spogulis, vispā r bija vaļ ī gs, tā pē c bija bail sē dē t.
Skapis, kurā glabā jā s virsdrē bes, pastā vī gi tika atvē rts vienā pusē , ledusskapī bija pozitī va temperatū ra. pat ne +5, bet jutos vē l augstā k, jo ū dens knapi auksts. pī tie krē sli un galds nemitī gi trī cē ja, vajadzē ja kaut ko uzlikt, lai tik ļ oti nelī gotos.
izklaide: ir komanda, kas visu dienu staigā apkā rt un kaut ko piedā vā . bet ja tu viņ us neinteresē pē c viņ u domā m, tad pie tevis pat nenā ks un nekur nesauks. vakaros viņ iem bija karaoke, un dejas, un ilū ziju š ovs un tas viss. bet lai uz to atnā ktu atkal vajag samaksā t bā rmenim par galdiņ a rezervā ciju vai pasē dē t un ieņ emt galdiņ u uz 2h. un ja bū s mazi bē rni, vī ģ es kaut ko aizņ emsies, jo viņ iem ir sava programma stundu pirms pasā kuma pieauguš ajiem (bē rniem un 19.30, bija pusstunda un 21.00 jau bija pieauguš ajiem).
par bē rnu izklaidē m runā jot: bē rni tur tiek iesaistī ti no 4 gadu vecuma, bet viņ i ir ļ oti forš i. meitenes Taja, Tatjana un Natā lija ir vienkā rš i krā š ņ as. viņ i arī rī ko bē rnu diskotē ku pulksten 19.30, pē c kuras bē rni vienkā rš i noģ ī bst. bet galvenais š ī s diskotē kas trū kums ir tas, ka, tai sā koties, visi smē ķ ē još ie vecā ki it kā izjū t pienā kumu š ajā s 30 minū tē s smē ķ ē t bē rnu virzienā izsmē ķ ē t veselu cigareš u paciņ u. Es nezinu, vai tā ir viesnī cas vai vecā ku problē ma.
pluss no viesnī cas: viņ u teritorijā ir ļ oti forš s ū denspī pes bā rs, apkalpoš ana tur ir vienkā rš i lieliska. Man pret viņ iem nav pretenziju, tabaka ir tikai bumba! skaists skats ziedu ziņ ā . dā rznieki ir lieliski biedri! un tas ir atkarī gs no jums pē c tik gara teksta, vai jums vajadzē tu doties uz š o vietu vai nē
фото ванны, последний день прибывания фото ванны, 2ой день прибывания информация сейфа, как видно там написана буква А, про В ни слова в воде никто не купался, хотя народу на пляже было много красивые виды
аватар pnv11
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba diena! Apmetā mies š ajā viesnī cā kopā ar vī ru un 2 bē rniem. Atsauksmes bija labas, ū dens atrakciju parks, baseini un daudz pā rtikas, un mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu. Viesnī ca tika nokā rtota ā tri, darbinieks, kurš pavadī ja uz istabu, bija ļ oti jauks un draudzī gs, manuprā t, Akhmat bija viņ a vā rds, bet tas nav precī zi. … Tomēr ▾ Laba diena!
Apmetā mies š ajā viesnī cā kopā ar vī ru un 2 bē rniem. Atsauksmes bija labas, ū dens atrakciju parks, baseini un daudz pā rtikas, un mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu.
Viesnī ca tika nokā rtota ā tri, darbinieks, kurš pavadī ja uz istabu, bija ļ oti jauks un draudzī gs, manuprā t, Akhmat bija viņ a vā rds, bet tas nav precī zi.
Mē s ā tri tikā m apsē duš ies. Ko lai saka, istabiņ a nogurusi, bet plaš a, viss strā dā , ir tē jkanna un seifs. Dvieļ i bija tikai diviem, bē rniem dvieļ i bija jā lū dz reģ istratū rā.
Teritorija skaista, viss vecs, bet kopts. Viņ i cenš as to uzturē t tī ru un kā rtī gu.
Normā ls akvaparks, bet bezmaksas bulciņ as atraš ana pā rvē rš as kvestā un ja atrodi tad ir tiesī bas braukt tikai vienu reizi, tad jā iedod citam kas stā v un gaida un darbinieki paņ em no jums un rū pī gi uzrauga š o . . muļ ķ ī bu, pirmo reizi mē s to satiekam.
No pirmā vakara sā kā s kaut kā di MURGI !!!
Baseina bā ra bā rmeņ i ir rupji. Un mē s to lielā koties sapratā m tā pē c, ka esam krievi, jo viņ i smaidī ja un jokoja par citiem Eiropas tū ristiem, un viņ i uz mums skatī jā s kā aiziet @ bet, izlikā s, ka nedzird lū gumus kaut ko ieliet, gandrī z iemeta mums ar š ī m plastmasas glā zē m ar dž inu un sula no maš ī nas. Pirmajā s vakariņ ā s pie mū su galdiņ a pienā ca viesmī lis (glā zes bija rokā s, š ķ ī vju vairs nebija, jo bijā m jau paē duš i un tikko skatī jā mies mū zikas programmu un dzē rā m alu), tā pē c viņ š nekaunī gi noplē sa galdautu no mū su. galds, neko nepaskaidrojot un aizgā ja. Izsaucā m, prasī jā m paskaidrot kas par lietu, kā das rupjī bas, jo nepabeidzā m vakariņ as un neplā nojā m doties prom, kā var izvilkt galdautu no zem deguna ciemiņ iem...š ausmas . Viesmī lis ar dzelž ainu seju teica, ka viņ am jā nes mū su galdauts uz veļ as mazgā tavu. Tikai mū su, vai ne?
Pie kaimiņ u galdiņ iem sē dē ja citi ā rzemnieki (vā cieš i, poļ i), š is viesmī lis piedā vā ja viņ iem dzē rienus un flirtē ja. Jau no pirmā vakara bijā m š okā , lī dzī gas situā cijas bija ik dienas. Nopirkā m biļ eti par 230 tū kstoš iem rubļ u, lai izturē tu š ī s rupjī bas??
Un "Ķ IRSIS UZ KŪ KAS" bija tas, ka 4dien 2 viesnī cas darbinieki no rī ta pieklauvē ja pie mū su istabiņ as, iegā ja iekš ā un parā dī ja uz kā du papī ru ē ģ iptieš u valodā lū dza parakstī t. Neko nesapratā m, zvanī jā m uz reģ istratū ru, kur mums paskaidroja, ka it kā , uzkopjot istabu, darbiniece pamanī jusi plaisu gaitenī uz skapja spoguļ a un it kā esam to salauzuš i un par to nā cies samaksā t 68$. bojā jumi viesnī cas ī paš umam. Kā tev iet? Protams, mē s netaisī jā mies neko maksā t. Viņ i neko nesalauza.
Pieraduš i iziet no viesnī cas mū s marinē ja kā du stundu, piedraudot, ka nokavē simies uz lidojumu, ja nesamaksā sim par spoguli (kuru nesalauzā m), tad mums pat piedā vā ja atlaidi, bet mē s bijā m. noteica un pē c brī ž a mū s palaida. Kases.
Par pā rtiku. To ir daudz, viss ir garš ī gs.
Arī viesmī lis MAHMUD no restorā na Bella Italia ir rupjš , skatoties uz tevi ar tā du nicinā jumu.
Kā var aicinā t tū ristus uz savu valsti un tā izturē ties pret viņ iem, un ne jau pret visiem, bet pret krieviem.
Viesnī cu noteikti NEIETEICAM!!!!!

Ē ģ iptē bijā m pirmo reizi un vairs tur nebrauksim. Mums ir ar ko salī dzinā t, atpū tā mies Taizemē , Bali, Filipī nā s u. c. , un pat nekur nekas tā ds nav bijis - visi ir draudzī gi un laipni, kā jau pienā kas, kad pie tevis nā k ciemiņ i.
аватар pokrova_li
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Biju uz savas sievas dzimš anas dienu un biju kopā ar 2 bē rniem. Nokā rtojā s pā rsteidzoš i uzreiz 10.45. Aģ entū ra maksā ja par luksusa numuru. Jauka, plaš a istaba ar divā m vienvietī gā m gultā m. Pē c pieprasī juma viņ i atnesa vē l vienu saliekamo gultu. … Tomēr ▾ Biju uz savas sievas dzimš anas dienu un biju kopā ar 2 bē rniem. Nokā rtojā s pā rsteidzoš i uzreiz 10.45. Aģ entū ra maksā ja par luksusa numuru. Jauka, plaš a istaba ar divā m vienvietī gā m gultā m. Pē c pieprasī juma viņ i atnesa vē l vienu saliekamo gultu. Bija liels, milzī gs balkons. Tī rī š ana ir laba, ikdienas, neviens atklā ti neprasī ja dzeramnaudu. Ledusskapī vienmē r bija ū dens priekš.4. Š ķ idrā s ziepes un duš as ž eleja sienas dozatoros, ņ emiet lī dzi savu š ampū nu. Dvieļ i ir balti un tiek mainī ti katru dienu. Gaisa kondicionieris darbojas labi. TV ir labs, bet bez Ukrainas kanā liem. Zibatmiņ as diska saturs nav lasā ms. Internets tikai vestibilā , ļ oti vā jš .
Teritorija milzī ga, kopta, zied ar skaistu lielu baseinu.
Ē diens bija 3 galvenajos restorā nos (itā lieš u virtuve, austrumu virtuve un vispā rē jā ) un divos a la carte restorā nos (1 reizi pē c iepriekš ē ja pieraksta). Ē diens vienmuļ š , bet izvē le milzī ga, izsalcis nepaliksi. Dzimš anas dienā s apsveic ar torti ar sveci, ar bungā m.
Pludmale neliela, pie ieejas vē lams koraļ ļ us, bet ir vietas ar labu smilš ainu ieeju bē rniem. Ir vietas ar zivm, vlams emt maskas. Š o teritoriju raksturo bē gumi un bē gumi, tač u tas ī paš i neietekmē pludmali. Netā lu atrodas vē l 2 viena un tā paš a ī paš nieka viesnī cas. Jū s varat izmantot 3 pludmales, bet ē diens ir tikai viņ u restorā nos.
Ā rzemju tū ristu ir daudz: vā cieš i, itā ļ i, baltkrievi, krievi un turki. Animā cija ir lieliska, ir 3 bā ri. Alkoholam - tikai alus, pā rē jo neiesaku. Ir milzī gs akvaparks visu vecumu cilvē kiem.
Viesnī ca velk uz stabilu 4+. Bijā m ļ oti apmierinā ti ar savu uzturē š anos, atbrauksim vē l, iesakā m.
аватар lubovk
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ē ģ iptē pirmo reizi! Sveiki visiem. Atpū tas kopā ar ģ imeni un bē rnu no 2021. gada 15. lī dz 24. oktobrim. Ali Baba viesnī cā . Pā rē jais man ļ oti patika. Mē s lidojā m no TEZ TOUR. Bezmaksas internets tikai vestibilā . Ieradā mies 6 no rī ta, pasu kontrole, viesnī cā visi gadī jumi bija 6/30. … Tomēr ▾ Ē ģ iptē pirmo reizi! Sveiki visiem. Atpū tas kopā ar ģ imeni un bē rnu no 2021. gada 15. lī dz 24. oktobrim. Ali Baba viesnī cā . Pā rē jais man ļ oti patika. Mē s lidojā m no TEZ TOUR. Bezmaksas internets tikai vestibilā . Ieradā mies 6 no rī ta, pasu kontrole, viesnī cā visi gadī jumi bija 6/30. Reģ istratū rā ā tri izsniedza, teica izrakstī ties 12, tā pē c nā c vē lā k, atstā jā m koferus nomainī tus un devā mies apskatī t teritoriju, paspē jā m nopeldē ties, pabrokastojā m (kruasā ni - bumba) lī dz 11 atgriezā mies reģ istratū rā un pasniedza dā vanu saldumu kastes veidā (vienmē r visur ņ emam lī dzi mazā s dā vanas) saņ ē ma atslē gas un ar kabī ni devā s uz 5181. istabu. Telpa izrā dī jā s gandrī z pie jū ras, 1. stā vs ar skatu jū ras (nevis bass). Istaba plaš a, normā las mē beles un apdare, vanna. Mums istabā bija divas vienvietī gas gultas un mazs izvelkamais dī vā ns, piedā vā ja atnest bē rnam gultiņ u, piekritā m. ir daudz vietas. Bija tē jas servī ze-tē jkanna, tē ja, kafija, cukurs. Istabā neliels ledusskapis. Š ampū ns un ziepes, frotē dvieļ i. Tie nodroš inā tu arī sietu uz logiem no odiem - odi kož naktī . Veļ a ž ā vē uz krē sliem ā rā reizi dienā .
Teritorija skaista, kopta, visur dā rznieki griež , slauka, laista, tī ra. Skaistā kais peldbaseins visā pasaulē . Ā rpus teritorijas atrodas milzī gs akvaparks gan bē rniem, gan pieauguš ajiem.
Pusdienas - daudz kas: 10 dienas bija zivis un vistas un (balož i vai paipalas) un tī tari un pī les un liellopu gaļ a un jē ra gaļ a. Es nezinu, par ko vē l var sapņ ot, 5-ka daž reiz tā da nav. Ielī mē t. Daudz vā rī tu dā rzeņ u. Augļ i (melone, gvajava, granā tā boli, ā boli, bumbieri, vī nogas, banā ni, dateles, 1 reizi bija mango). Saldumi (kū kas, baunkti, kartupeļ u pī rā gs). Mango un gvajaves svaigā s sulas var iegā dā ties par 3 USD pa labi no reģ istratū ras vai brokastu, pusdienu vai vakariņ u laikā (personā ls nā k pie galdiņ iem un piedā vā uz paplā tes par 3 USD)
Noteiktos laikos no 15-16 dod Nestle saldē jumu, virtuļ us ar Nutella vai medus un siera pī rā gus no 16-17.
Mango var iegā dā ties gan uz vietas - 3-5 USD, gan SENZO MALL - 1.5-3 USD (tirdzniecī bas centrs netā lu no viesnī cas)
Iesaku Jasmī na pludmali - labas smiltis un lieliska ieeja jū rā .
Jū ra ir krā š ņ a. Zivis ir kaut kas, nogrimis kuģ is - jū s varat peldē t maskā , lai paskatī tos, jū s nopirkā t masku par 13 USD netā lu no pludmales, par 9 USD - tirdzniecī bas centros pa kreisi no viesnī cas, tas ir netā lu no Kleopatras fiksē tas cenas veikals.
Personā ls, apkopē jas, viesmī ļ i, bā rmeņ i, pavā ri, viesu stafetes darbinieki - lieliski biedri! ! ! Š eit apsardze ir diezgan vā ja, mums paš iem bija jā risina jautā jums.
Mē s reģ istrē jā mies a la carte pē c ieraš anā s 3 atpū tā . Patika zivis pludmalē un suš i.
Galvenokā rt ē dā m brokastis, pusdienas un vakariņ as, tur interjers jaukā ks (tajā paš ā kreisajā pusē ar vasaras trasi). Viss ir nenormā li garš ī gi.
Animā cija laba, kolektī vs ļ oti aizdedzinoš s un kopumā lieliski biedri un ar bē rniem prot strā dā t ar pieauguš ajiem. Š ovs, dzī vā balss, vē derdejas.
No izklaides ir arī mini zoodā rzs Jasmine viesnī cas teritorijā , jū s varat nokļ ū t no jū ras. Jaukas Abesijas sievietes rotaļ ā jas, rā da trikus, ļ oti mī l augļ us (ī paš i granā tā bolu)
Braucā m ekskursijā s (Bathyscaphe) - principā nekā (pē c okeanā rija dabū jā m vairā k), kuģ ojā m ar laivu pa jū ru, tad nokā pā m tilpnē un skatī jā mies jū ras dibenā un pa logiem makš ķ erē jā m, tad peldē jā m atklā tā jū rā paņ em maskas ar lielu aizslietni (uz koraļ ļ u rifa, ja peldi, uzmanies, lai nesaskrā pē , koraļ ļ i ir ļ oti tuvu virsmai) bet var redzē t tik daudz interesantu lietu, ko neredzē si plkst. Viesnī ca.
Izbraucā m ekskursijā uz okeanā riju - tā -tā , nesajū sminā ja (iekš ā ļ oti smacī gs, domā ju, ka var tē rē t naudu interesantā kai ekskursijai)
1 reizi uz viesnī cu tika atnesti ar rokā m darinā ti paklā ji, varē ja apskatī ties un pat nopirkt. Uz vietas un ceļ ā uz Jasmine Beach ir pieejami veikali, kur var iegā dā ties krē mus un tē jas.
Pē dē jā dienā.12 nogrieza rokassprā dzes, iedeva kuponu pusdienā m un teica, ka var lietot visu, izņ emot alkoholiskos dzē rienus - ne gluž i GUD.
Un es gandrī z aizmirsu mazu mirkli mū su atvaļ inā jumā - lidoš ana ar lidmaš ī nā m ir arī sava veida izklaide bē rniem (jo lidosta nav tā lu un ir koridors, kur lidmaš ī nas nolaiž as no rī ta un pē cpusdienā un vakarā , skats ir pā rsteidzoš s un kluss). Pa ceļ am uz Jasmine pludmali pastaigā jas BOB kamielis - ar viņ u var nobildē ties un pavizinā ties, pacienā t ar augļ iem.
Kopumā visiem patika siltā jū ra, sausais klimats, labs garastā voklis.
Территория экскурсия на батискафе, впереди коралловый риф мороженое Nestle В рыбном ресторане на пляже Рестик суши Ковры Крабы и манго на ужин Территория
аватар epokotilo
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Uzturē jā s kā ģ imene ar 2 bē rniem. Protams, bē rniem tas patika. Ē diens katrai gaumei. Un veselī giem un "kaitī gas" pā rtikas cienī tā jiem. Mē s ieradā mies 7:00, mē s, protams, nebijā m uzreiz iekā rtojuš ies. 5 stundu pavadī š ana vestibilā ar maziem bē rniem. … Tomēr ▾ Uzturē jā s kā ģ imene ar 2 bē rniem. Protams, bē rniem tas patika. Ē diens katrai gaumei. Un veselī giem un "kaitī gas" pā rtikas cienī tā jiem. Mē s ieradā mies 7:00, mē s, protams, nebijā m uzreiz iekā rtojuš ies. 5 stundu pavadī š ana vestibilā ar maziem bē rniem. Reģ istrē jies tikai pulksten 12:00. Š is bija pirmais negatī vais. Mums iedeva 5723. numuru, standarta numuru, blakus baseinam. Tas iepriecinā ja. Istabā viss kā rtī bā , trū kst tikai vidē jā s durvis duš ā . Kad iegā ju duš ā , liels ū dens daudzums, protams, uz grī das. Noņ emts numurs 3 ku. Apkopē ja ir draudzī ga, bet bez dolā ra viņ š neizteica nekā du vē lmi tī rī t))) viņ š regulā ri nesa ū deni.
Atseviš ķ i es gribu teikt par ceļ vedi-rā puli! Mē s lidojā m no Anex tū risma firmas. Gids Tamer, trī s ekskursijas ir dā rgas. Mē s no viņ a nopirkā m ceļ ojumu uz Luksoru. Mū su ģ imene saņ ē ma 230 USD. Vakarā pirms tū res izpū tu vē deru, visu nakti bija slikti, protams, ka nebraucā m. Izbraukš ana pulksten 4:20! Pē c pusdienā m viņ a lū dza pā rcelt uz citu dienu, teica, lai zvana uz uzticī bas tā lruni. Tā arī izdarī ju, viņ i atbildē ja, ka sazinieties ar savu gidu, viņ š visu izlemj. Rezultā tā viņ š noskrā pē ja, ka mums atteica pā rcelt ekskursiju (. Rezultā tā izrā dā s, ka mē s viņ am tikko iedevā m $ 230. Tas sabojā ja visu iespaidu par pā rē jo.
аватар hodorozha1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Laba diena! Es paliku š ajā viesnī cā kopā ar savu vī ru un 4 gadus veco dē lu. Sagadī jā s, ka atpū tai budž ets bija ierobež ots, tā pē c nekas ī paš s no š ī s viesnī cas nebija gaidī ts. Atsauksmes bija labas, bē rnu koncepcija un pieejamā cena mū s atveda š eit. … Tomēr ▾ Laba diena!
Es paliku š ajā viesnī cā kopā ar savu vī ru un 4 gadus veco dē lu. Sagadī jā s, ka atpū tai budž ets bija ierobež ots, tā pē c nekas ī paš s no š ī s viesnī cas nebija gaidī ts. Atsauksmes bija labas, bē rnu koncepcija un pieejamā cena mū s atveda š eit.
Viesnī cā ieradā mies ap 17.00, aizpildī jā m dokumentus un uzreiz bijā m iekā rtojuš ies (daudzi no rī ta atnā kuš ie atpū tnieki sū dzē jā s par problē mā m ar reģ istrē š anos).
Viņ i iedeva vienu atslē gu, otru vajadzē ja ubagot. . . Istaba sā kotnē ji tika samaksā ta par skatu uz baseinu un apmetā s. Ko lai saka, istabiņ a tik nogurusi, bet plaš a, viss strā dā , ir tē jkanna un seifs (nav tē jkanna un seifs parastajos standartos). Bija tikai dvieļ i diviem, treš ais komplekts bija jā lū dz vē lreiz (((
Bet mē s atnā cā m atpū sties, nevis meklē t pelē jumu, salauztas flī zes un š ķ elto apmetumu - tā pē c, noskaņ ojuš ies uz pozitī vo, devā mies izpē tī t teritoriju...
Teritorija skaista, viss vecs, bet kopts. Viņ i cenš as to uzturē t tī ru un kā rtī gu.
Pienā cī gs akvaparks, bē rns ir sajū smā !
Pirmā s 4 dienas viss bija kā rtī bā , visur bija pietiekami daudz vietu, ē diens bija pieklā jī gs, personā ls centā s bū t pieklā jī gs (kā pē c viņ i centā s, jo visi smaidi ir tik viltoti un nedabiski - ka daž reiz tas bija pat pretī gi) . . Un tad sā kā s kaut kā di MURGI! ! ! Mū su atvaļ inā jums ir pā rvē rties par nepā rtrauktu QUEST !!!! !
Cilvē ki sā ka nā kt pū ļ os, daudz vietē jo iedzī votā ju, rindas visur!
No paš a rī ta tu skrien ieņ emt vietu pludmalē , tad meklē vietu ē damistabā (3 reizes dienā ), tad noķ er tī ru š ķ ī vi, izlū dz tī rus galda piederumus (nebiju domā jusi, ka tur varē tu bū t problē mas ar š ķ ī vjiem un galda piederumiem). Ir rinda pē c ē diena, kamē r jū s pieceļ aties kā jā s - jū s pat nevē laties ē st (((Personā ls sā ka bū t rupjš , dodot priekš roku arā bu apkalpoš anai, it kā viņ i mū s nepamanī tu.
Tā pat krasi samazinā juš ā s porcijas par ē dienu un dzē rienu izsniegš anu bā rā .
Kontrasts ir lielisks!! !
Un "Ķ IRSIS UZ KŪ KAS" bija viesmī lis MAHMUD no restorā na Bella Italia! Tik rupjī bas nebiju redzē jis nevienā viesnī cā !
Priekš pē dē jā vakarā pē c kā rtē jā s galdiņ a meklē š anas palū dzu viesmī lim atnest mums tehniku, viņ š man kliedza, ka pats zina, kas jā dara un netiek lī dzi visiem. Es jautā ju, vai viņ š vē lē tos atvainoties par š ā du uzvedī bu? Atbildot, rupja balss dzirdē ja "nē "! Tā da rupjī ba mani atstā ja bez vā rdiem. . .
Es, protams, sū dzē jos reģ istratū rā un tur atvainojā s, bet "nogulsnes palika"!
Manā izpratnē All inclusive ir ne tikai ē dieni, dzē rieni, bet arī labvē lī ga atmosfē ra, kas pirmā m kā rtā m ir atkarī ga no personā la.
Bijā m gatavi pievē rt acis uz nelieliem trū kumiem un daž ā m neē rtī bā m – tač u pievē rt acis uz tā du lietu nav sevis cienī š ana!
Viesnī cu noteikti NEIETEICAM!!!! !
Un iesaku viesnī cas vadī bai bū t uzmanī gā kai darbinieku atlasē !
аватар OljaOk
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Skaidrs, ka nauda tiek ieguldī ta viesnī cā un tas ir patī kams pā rsteigums uz sarū koš ā s Hurgadas tū risma infrastruktū ras fona: - jauni matrač i, matrač i, gultas veļ a, vannas dvieļ i; - labi pludmales dvieļ i un sauļ oš anā s krē sli (daudz) pie baseiniem, kas tiek tī rī ti katru nakti; - divas reizes dienā saindē kukaiņ us, stā da jaunus augus; - veikt cienī gu remontu luksusa istabā s (paredzē ts pakā penisks visu istabu remonts, bet standarti vē l veci, labi pulvera cipari - skatī t foto); - katru vakaru koncerti un izrā des, pieejama aktī vā bē rnu animā cija; - diezgan labs ē diens ar teļ a gaļ u, vistu, jē ru, paipalā m, kalmā riem un zivī m (reizi nedē ļ ā vakariņ as ar zivī m, kā bildē ); - ū dens pudelē s katru dienu numurā - firmas apdruka: papī ra krū zes, salvetes, dvieļ i uz galda zem š ķ ī vja; - zā le ir dekorē ta ar mā kslī giem ziediem, ledus apgaismojums, audums, dī vā ni un krē sli labā stā voklī; - Brī niš ķ ī gs akvaparks; - jauks personā ls (ar rupjī bā m nesanā ca). … Tomēr ▾ Skaidrs, ka nauda tiek ieguldī ta viesnī cā un tas ir patī kams pā rsteigums uz sarū koš ā s Hurgadas tū risma infrastruktū ras fona:
- jauni matrač i, matrač i, gultas veļ a, vannas dvieļ i;
- labi pludmales dvieļ i un sauļ oš anā s krē sli (daudz) pie baseiniem, kas tiek tī rī ti katru nakti;
- divas reizes dienā saindē kukaiņ us, stā da jaunus augus;
- veikt cienī gu remontu luksusa istabā s (paredzē ts pakā penisks visu istabu remonts, bet standarti vē l veci, labi pulvera cipari - skatī t foto);
- katru vakaru koncerti un izrā des, pieejama aktī vā bē rnu animā cija;
- diezgan labs ē diens ar teļ a gaļ u, vistu, jē ru, paipalā m, kalmā riem un zivī m (reizi nedē ļ ā vakariņ as ar zivī m, kā bildē );
- ū dens pudelē s katru dienu numurā
- firmas apdruka: papī ra krū zes, salvetes, dvieļ i uz galda zem š ķ ī vja;
- zā le ir dekorē ta ar mā kslī giem ziediem, ledus apgaismojums, audums, dī vā ni un krē sli labā stā voklī;
- Brī niš ķ ī gs akvaparks;
- jauks personā ls (ar rupjī bā m nesanā ca).
No trū kumiem:
- pievī la pludmale, kas nez kā pē c ir klā ta ar lielu granī tu, bet jū rā ir neliels smilš ains saulriets, ir skaista kaimiņ u viesnī cas Aladdin bē rnu pludmale, kurā ir neticami daudz cilvē ku;
- bezalkoholiskie pulverveida dzē rieni, izņ emot ū deni;
- ļ oti sliktas kvalitā tes š ampū ns un š ķ idrā s ziepes;
- iebū vē ta duš as siena (ir ļ oti neē rti mazgā t bē rnu, kas ir dī vaini bē rnu viesnī cai);
- Wi-Fi tikai vestibilā , par samaksu numurā;
- Nav istabu ar normā lā m sē dvietā m, jo ​ ​ starp ē kā m un jū ru atrodas vecs nirš anas centrs, tualete un maksas zivju restorā ns;
- ļ oti skaļ a mū zika katru vakaru lī dz pusnaktij;
- akvaparka bē rnu zonā ļ oti spē cī ga ū dens plū sma, kas gā ž no kā jā m; bē rniem ir atļ auts atrasties kalnu apakš ē jā lī menī , augš ē jā lī menī - cī nī ties pē c vecā ku pieprasī juma, kuriem aizliegts kā pt kalnos akvaparka bē rnu zonā ; puika-uzraugs visu laiku svilpo, kā rezultā tā bē rnam vispā r zū d vē lme tur braukt;
- daudz vietē jo ar visā m no tā izrietoš ajā m sekā m: haoss, rindas, cū kas ē damistabā , bē rnu raudas vienmē r apkā rt.
Номер 4621 - пулвью друга лінія біля басейнів Номер 4621 - пулвью друга лінія біля басейнів, в номері 5128 нова ванна і свіжа шторка, все інше однакове. Номер 4621 - пулвью друга лінія біля басейнів Номер 5128 - пулвью перша лінія біля басейнів Номер 5128 - пулвью перша лінія біля басейнів Номер 5128 - пулвью перша лінія біля басейнів Рибний вечір
аватар irina.shemshur
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Braucā m ar ģ imeni ar bē rniem, istabiņ ai sā kotnē ji tika dots etalons nomaļ ā , mainī jā m ar piemaksu uz standarta bet tieš i pie baseina, jo ir divi bē rni, lai nekur tā lu netiktu. Istaba normā la, nav super jauna, bet viss strā dā ja. … Tomēr ▾ Braucā m ar ģ imeni ar bē rniem, istabiņ ai sā kotnē ji tika dots etalons nomaļ ā , mainī jā m ar piemaksu uz standarta bet tieš i pie baseina, jo ir divi bē rni, lai nekur tā lu netiktu. Istaba normā la, nav super jauna, bet viss strā dā ja. Tī rī š ana notika katru dienu. Seifs nestrā dā ja, viesnī cas darbinieks ieradā s pā rbaudī t un teica, ka mainī s. Bet uz nedē ļ u atpū tu neviens neaizvietoja, nepū lē jā mies, istabiņ ai nekas netrū ka, tā pē c darbinieki pieklā jī gi. Viena garā baseina teritorijā vietas pietika visiem. Man patika akvaparks, bet, kad bija vairā k cilvē ku, radā s problē ma ar apļ iem, uz kuriem izkustē ties, ļ oti pietrū ka. Viesnī cas teritorija ļ oti zaļ a, daudz koku, ziedoš i krū mi. Kas attiecas uz ē dienu - pavā ri bija ļ oti apmierinā ti, viss garš ī gi, ē dienu izvē le liela, vienmē r ir kaut kas jauns, vienmē r bija zivs, liellopa gaļ a, vista, tī tars, pat paipalas tika pasniegtas vairā kas reizes, bet tas nav priekš visiem) Ļ oti garš ī gas smalkmaizī tes, kū kas vienkā rš i super! No augļ iem melones, banā ni, apelsī ni, dateles. Pa dienu uzkodas pie baseina, frī kartupeļ i, virtuļ i, hotdogi, saldē jums, dzē rieni.
Internets bija vestibilā , daž reiz tika izmantots, bet ē rtī bas labad lidostā nopirkā m karti ar internetu par 10 USD, tā pē c mums bija labi. Animā cija bija, bet mē s nepiedalī jā mies.
Ieeja jū rā ir akmeņ aina, bet var doties nedaudz pa kreisi uz Jasmine viesnī cas pludmali, tur ir lieliskas smiltis, gluda ieeja jū rā un dzidrs ū dens, daudz sauļ oš anā s krē slu un lietussargu, parasti tie vienmē r tur gā ja. Varu teikt, ka atgrieztos ar prieku, viss patika! Un pirmā rinda joprojā m ir liels pluss.
аватар nsarohi
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Internetu tur maksā . Bet lidojot lidostā viņ i nopirka sā kuma par 10 $ (etisalat) un bija 17 GB. Lieto visur. Mū s izmitinā ja kā rtī bā , uzvilka rokassprā dzes un iedevā m istabas atslē gas, koferus nenesā m. Mums pateica uz kuru pusi jā iet uz istabu, tur mū s jau gaidī ja viņ u darbiniece un aizveda uz istabu. … Tomēr ▾ Internetu tur maksā . Bet lidojot lidostā viņ i nopirka sā kuma par 10 $ (etisalat) un bija 17 GB. Lieto visur.
Mū s izmitinā ja kā rtī bā , uzvilka rokassprā dzes un iedevā m istabas atslē gas, koferus nenesā m. Mums pateica uz kuru pusi jā iet uz istabu, tur mū s jau gaidī ja viņ u darbiniece un aizveda uz istabu. Istabas standarts, viss darbojas.
Atnesiet konfektes, piena š okolā des, viņ i tā s mī l, daž reiz viņ i maksā ja par tī rī š anu vai 1 USD. Viņ i priecā jas par mū su konfektē m kā mazi bē rni. Man nemaz nepatika viņ u š okolā de, tā pē c tagad es saprotu, kā pē c viņ i tik ļ oti mī l mū sē jo)
Baseins, jū ra peldē š anai slē dzas 18:00. Ap 18:30 saule jau riet un temperatū ra nedaudz krī tas, vē jš aug. Tā pē c mums tas nebija kritiski.
Ē diens ir daudzveidī gs, bet ne brokastis, tas vienmē r ir vienā ds.
Lobby bā rā kafija ir garš ī ga tikai no kafijas automā ta, bet tā darbs sā kas 9:00.
(Starp citu, ja jums ir pā rsē š anā s, kad izbraucat 13:00, tad paņ emiet biļ eti pusdienā m, kad griezī siet rokassprā dzi, pusdienas 12:30, jums bū s laiks paē st. )

Kā ds rakstī ja, ka saldē jumu dod tikai vienu porciju, bet tā nav, vienā rokā deva tik porcijas, cik teica, ē da gā ja vē lreiz paņ ē ma.
Pē c doš anā s uz veikalu č eku viesnī cā nebija. Starp citu, ir Uber, izmantojiet to labā k ceļ ojumiem un maksā jiet skaidrā naudā . Lai pret viņ iem samainī tu dolā rus, viesnī cā ir tā da maš ī na kā ibox.
Vē l viens ceļ vedis. Domā još s tips. Runā , ja atrisinu kā das problē mas, bet patiesī bā – nē . Viesnī cā reti, tikai no rī ta uz profilaktisko sarunu tū ristiem, kas atbraukuš i un kaut kur pa dienu un viss.
Visi numura jautā jumi patieš ā m palī dzē s atrisinā t š ī s meitenes, kas sē ž aiz vestibila bā ra uz kā pnē m, bet sazinieties tikai ar tiem, kas runā angliski.
Viņ i devā s peldē ties ar bē rniem Jasmine Beach, kas ir arī viņ u teritorija, Ali Babi pludmales kreisajā pusē , apmē ram 2 minū š u attā lumā . , ir maigs smilš ains saulriets.
Ali Babi pludmale ir nedaudz akmeņ aina, ti, ar vidē jiem akmeņ iem, jums ir jā valkā akvaš ovas.
Mē s tur braucā m pludmalē ar kamieli, es gribē ju 10 USD, vienojos par 6 USD.
Viens LIELS MINUSS ir tas, ka viņ i ē ģ iptieš i visur apgrū tina savus pakalpojumus un katru dienu (foto, jū ras velš u pasū tī jumi no viņ iem, masā ž as utt. ) tas ir neliels stress. Tā dā paš ā veidā viņ i turas uz ielā m pie daž ā diem veikaliem, lai no viņ iem kaut ko nopirktu, vai arī saka - vienkā rš i ienā c un atstā j savu atsauksmi no Ukrainas, un kad tu ienā c, viņ i sā k piedā vā t savu preci, nevis atsauksmes))).
Aizbrauca uz Uber Senzo Saka, tur viņ u lielveikals ar pā rtiku, svaigi spiestas sulas litra traukā kastē s guļ plauktos, to halva, fetas siers 500 gr. par 25 grivnā m par mū su naudu Vatikā na š ampū ni un kondicionieri, nu utt. . Ir aptieka, ir fiksē tas cenas, un kasē ir krieviski runā još s cilvē ks.
Neizmetiet č ekus, tas ir nepiecieš ams izbraucot, ja soma tiks pā rbaudī ta. Eļ ļ as labā k pirkt arī aptiekā , tā s jums bū s daudz lē tā kas nekā rū pnī cā , kuru noteikti paņ emsiet, ja dosieties ekskursijā pa Pilsē tas panorā mu. , un neņ em eļ ļ u daž ā dos ielu veikalos, tur var nopirkt nevis dabī go eļ ļ u, bet gan viltojumu. Tā pē c labā k ir aptieka.
Suvenī rus pirka Mamsha (Nī las faraonā ), tur ir fiksē tas cenas. Starp citu, pilsē tas panorā mu tur ved ekskursijā s.
Ja vē laties vienkā rš i doties uz Charoton, tur ir arī suvenī ru un veikals Nile Pharaoh, bet tas ir atvē rts no 15:00.
Vienkā rš os suvenī ru veikalos, kur var kaulē ties, nav labas izvē les. Veikalos alkoholiskos dzē rienus neredzē si, tos var iegā dā ties tikai bā ros vai ielu kafejnī cā s, arī Charaton. Taksometrs tur brauc kaut kur 57 LE. vienā virzienā . Kurss tur automaš ī nā s Iboxes 1 $ = 15.5. Bankā.15. 7. Lai mainī tu naudu bankā , ir jā bū t pasei, bez tā s jū s nemainī sit.
Principā esam apmierinā ti ar viesnī cu. Ja jautā ja, vai mē s izvē lē tos š o viesnī cu vē lreiz, jā , mē s to izvē lē jā mies. Animā cija uz 23:00, tiem, kam patī k kustē ties, jā izvē las kas cits. Š ī ir ģ imenes viesnī ca.
Labi atpū ties.
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель расположен в Хургаде. Открыт в 2000 году, последняя частичная реновация прошла в 2018 году. Гости могут пользоваться услугами отелей Jasmine Village и Aladdin Beach Resort. Гостиница подойдет для семейного, молодежного или романтического отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 8 км от аэропорта Хургады, в 15 км от центра города, на самом берегу моря.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа – 280 м. На пляже есть кораллы, есть песчаный заход в море.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Главный ресторан Shahbour (завтрак/обед/ужин)

A la Carte ресторан Morgana (итальянская кухня)

A la Carte ресторан Zomorodah (восточная кухня)

Бар около бассейна (09:00 – 17:00, в летнее время – с 09:00 до 23:00)

Бар на пляже (09:00 – 17:00)

Лобби-бар (09:00 – 00:30)

Лаунж-бар (18:00 – 01:00) – платно

Ночной клуб/диско-бар (напитки – платно)

Moorish café (17:00 – 01:00) – платно

Витамин-бар (платно)

К услугам гостей: 3 бассейна (1 крытый с подогревом в зимнее время, 2 открытых: 1 частично с подогревом в зимнее время), 2 конференц-зала, Wi-Fi в лобби (платно), открытая терраса, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, доставка еды и напитков в номер, автобус до центра города (платно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб (с 4 до 12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 14 водных горок (6 горок для взрослых и 8 горок для детей), 2 теннисных корта (с жестким покрытием), ледовый каток, мини-гольф (бесплатно, депозит), ныряние с маской и трубкой, прокат теннисных ракеток и мячей (бесплатно, депозит), освещение теннисного корта (платно), катание на верблюдах (платно), водное поло (бесплатно), тренажерный зал (с 16 лет), дартс (бесплатно), настольный футбол (платно), бочче (бесплатно), кайтсерфинг (платно), мини-футбол (бесплатно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 756 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон, мини-бар, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  •  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese 17 KM Safaga Road, 84511 Хургада, Египет
Tālruņi: +2 065 3 460 463/73
Tīmekļa vietne: Ali Baba Palace
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.