mums patika

Rakstīts: 14 marta 2023
Ceļošanas laiks: 28 februāris — 10 marta 2023
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
bija no 28. februā ra lī dz 10. martam. ieradā s 10.40. norē ķ inā s 12.00. tas ir standarts viesnī cā m. lai netē rē tu laiku, uzreiz pā rģ ē rbā mies un devā mies apskatī t teritoriju, kurā viss atrodas. Lī dz pulksten 12:00 mū s lū dza apsē sties. viss ir ā tri. mums ir 2 istabas vienai ģ imenei, standarta numurs. bet uzreiz piedā vā ja ar piemaksu 6$ dienā - luksusa vai 2 pie baseina. mums bija labi pie jū ras un mē s atteicā mies. jo viņ i gribē ja agri doties peldē ties. Ļ oti labi, abā s pusē s bija izejas. tī rī š ana ir normā la. tē ja kafija, ū dens bez problē mā m. reiz viņ i aizmirsa uzlikt palagus segai. mē s to atklā jā m 24.00. Protams, es nevarē ju aizmigt, tā pē c piezvanī ju uz reģ istratū ru. 10 minū tes vē lā k atveda. Mums ļ oti paveicā s ar laiku 28-32 bez vē ja. tikai 3. dienas beigā s pū ta ļ oti auksts, bet tomē r nopeldē jā mies. jū ra ir sekla. dibens nav ī paš i labs, ir akmeņ i. bet atradā m labu ieeju un izpeldē jā m bez koraļ ļ iem. maz zivju, var barot no mola agri no rta. platī ba ir lieliska. baseins ir silts. tur visi bē rni un vā cieš i.
mums paveicā s arī ar animā ciju: pie baseina visu rī tu pē c kā rtas, vingrojumi, ū dens aerobika, ū dens polo, pē c vakariņ ā m no 16.00 austrumu dejas, stepa dejas un vē l kaut kas....ja jū rā , tad joga un vingrojumi. Nu tā -tā un bez mū zikas. bet mē s gā jā m kā jā m. Visi ir ļ oti vē rī gi, smaidī gi un tas ir jauki. lielā kā daļ a pakalpojumu. darbinieki nerunā krieviski. atcerē jā mies visu skolas mā cī bu programmu un lejupielā dē jā m tulkotā ju. mū sē jie apvainojas, ka pret ā rzemniekiem izturas labā k. Viņ i, iespē jams, vienkā rš i nesaprot. Es to nejutu, bet mans vī rs pamanī ja, ka pie bā ra papī ra glā zē s lej alu, ja runā krieviski. Man mē ģ inā ja tā ieliet kafiju, bet es atteicu un jautā ju angliski, viss kā rtī bā . WiFi darbojas lieliski visā teritorijā . darbam ir vā jš , bet ir vietas. neņ em sims lidostā . maldinā š ana. deva 13 USD par 60 mg, beidzā s 3. dienā , strā dā ja slikti. Uberta taksometri ir lieliski un lē ti. devos uz Senzo Mall, tirdzniecī bas centrs ir lielisks. ir daudz lietu.
zemenes 1$ kg un svaigi spiestas sulas. viesnī cā zemenes par 2 pa 0.5. ē diens ir visur. krabji ir normā li, daudz augļ u. no rī ta svaiga apelsī nu un meloņ u sula. akvaparks tieš i uz vietas, mums lieliski piemē rots. tī rī ba visur. priecē pulksten 4 virtuļ i un saldē jums. pirms izbraukš anas lū dza pamosties un savā kt pusdienu kastī ti, jo izbraukš ana ir 6.15. neviens mums nezvanī ja un nenā ca, un reģ istratū ra neatgā dinā ja par kastē m. aizmirsā m, bet tie noderē tu. Mū su numuru neviens nepaņ ē ma. aizmirsu zemenes ledusskapī . Es biju ļ oti sarū gtinā ts. gribē ja pabarot. Es nekad vairs nepametī š u š o viesnī cu. vai pietiktu ar laiku, lai mierī gi pabrokastotu un lī dz 9 ar taksi ierastos lidostā par 1$? brauc 10 minū tes.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu