Labas ģimenes brīvdienas

Rakstīts: 17 janvārī 2020
Ceļošanas laiks: 7 — 14 janvārī 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī cu izvē lē jā mies rū pī gi, izstarojot atsauksmes, jo ceļ ojā m ar diviem bē rniem. Tā pē c tagad arī dalos savā pieredzē .
Viesnī cā ieradā mies ap 9 no rī ta. Gide autobusā stā stī ja, ka visi rī ta viesi palikuš i bez brokastī m, lai mē s varē tu kaut ko apē st no sava. Bet mū s uzreiz uzlika rokassprā dzes un aizsū tī ja brokastī s, pē c kurā m ā tri vien nokā rtojā mies. Viņ i piedā vā ja piemaksā t par istabu, ja mē s vē lamies, lai bū tu ē rtā k, ņ emot vē rā daž ā das iespē jas. Izvē lē jā mies 12 eiro par nakti, uzlabojā m ar seifu, pielikā m 2 gultiņ as bē rniem, tikko izremontē tu istabiņ u, tuvu jū rai. Istaba tika iztī rī ta labi, vienmē r atstā jā m dolā ra dzeramnaudu.
Viesnī ca ar lielu zaļ o zonu. Es nostaigā ju apmē ram 10 km vienā dienā , staigā jot pa viesnī cu, kas ir ļ oti patī kami, lai izkrautu ķ ermeni "viss iekļ auts" vidē )) Visi visu laiku tiek cildeni un pā rstā dī ti.

Ū dens atrakciju parks ar slidkalniņ iem bē rniem (silts mazs ū dens baseins), kā arī liels ar slidkalniņ iem vecā kiem pieauguš ajiem, kā arī ekstrē mi pieauguš o slidkalniņ i. Augš ā un apakš ā ir darbinieki, viņ i uzrauga droš ī bu. Jū s varat pā rvietoties pē c kā rtas tikai ar atļ auju no apakš as.
Ē diens ir labs. Trī s restorā ni un divi bā ri: viens pludmalē (makaroni, burgeri, pica, frī kartupeļ i, dā rzeņ i, zupa) otrs pie centrā lā baseina (ir arī uzkodas, saldē jums, pū dercukura pakaramie). Galvenajos restorā nos vienmē r ir zivis, vistas gaļ a, dā rzeņ i, zupas biezeni pusdienā s un vakariņ ā s, picas un makaroni, daudz dā rzeņ u uzkodu, kā dreiz bija krabji, austeres. Cepš ana: no rī ta kā rtainā s konditorejas izstrā dā jumi, kruasā ni. Pusdienā s kū kas un austrumu saldumi. Augļ i vienmē r: melones, dateles, apelsī ni.
Dzē rienus var paņ emt lī dzi, var lū gt viesmī lim atnest. Ē dā m galvenajā .
Jasmī nā izmantotā pludmale. Smilš aina, ar maigu ieeju, aiz bojā m ir rifs. Daudz vietas, bezmaksas sauļ oš anā s krē sli.
Aizbraucā m uz Senzo pē c mango un iepirkš anā s, tur nopirkā m SIM karti. Lidostā tač u var nopirkt, izrā dī jā s, ka tur ir lē tā k. Mū su viesabonē š ana ir dā rgā ka. Kamē r nonā cā m Senzo, dzī ve izsū knē ja vairā k, nekā maksā jā m par SIM karti ar lielu GB. Visas eļ ļ as, tē jas, dā vanas pirktas tirgū , cenas fiksē tas.
Visi viesnī cas darbinieki ir draudzī gi un neuzkrī toš i.
Viņ i piedā vā pakalpojumus teritorijā , bet diezgan taktiski, pieklā jī gs atteikums darbojas nekavē joties. Tas mū s arī pā rsteidza.
Viesos pā rsvarā vā cieš i un poļ i, ukraiņ i. Krievu ir maz.
Patika viss. Atkal gribam aizbraukt uz Ali Baba.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu