Albatros Palace Resort 5*– Atsauksmes

153
Novērtējums 7.810
№12 viesnīcas reitingā Hurgada
8.1 Numurs
8.0 apkalpošana
8.3 Tīrība
7.9 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca ar ērtiem numuriem un draudzīgu personālu. Atvērts 2008. gadā, pēdējā renovācija veikta 2020. gadā. Viesnīcā katru gadu tiek veikts pakāpenisks remonts. Tas sastāv no vestibila ēkas un divām ēkām, kas atrodas ap viesnīcas perimetru. Viesnīca atrodas 20 minūšu brauciena attālumā no Hurgadas centra. Piemērots jauniešiem un ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар Tanjad
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika uzturē š anā s š ajā viesnī cā . Tī ras telpas, pietiekams skaits ē dienu restorā nā , lieliska animā cija (smieklī gi, smaidī gi, laipni puiš i))). Jū ra ir tikai pasaka! Noteikti š eit atgriezī š os vē lreiz! ). … Tomēr ▾ Man ļ oti patika uzturē š anā s š ajā viesnī cā . Tī ras telpas, pietiekams skaits ē dienu restorā nā , lieliska animā cija (smieklī gi, smaidī gi, laipni puiš i))). Jū ra ir tikai pasaka! Noteikti š eit atgriezī š os vē lreiz! )
аватар boriska.96
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
1. Istabas ir normā las, tī ras, ē rtas. 2. Pludmale ir laba, tur ir dziļ š ū dens un laba ieeja tiem, kam peldē ties ne pā rā k labi. 3. Nedaudz š okē ts par mazo ē diena daudzumu. Š ī s nedē ļ as augļ i bija ā boli, melones un vī nogas! 1 reizi bija mango, jo tas ir par maz. … Tomēr ▾ 1. Istabas ir normā las, tī ras, ē rtas.
2. Pludmale ir laba, tur ir dziļ š ū dens un laba ieeja tiem, kam peldē ties ne pā rā k labi.
3. Nedaudz š okē ts par mazo ē diena daudzumu. Š ī s nedē ļ as augļ i bija ā boli, melones un vī nogas! 1 reizi bija mango, jo tas ir par maz.
Ē diens vienmuļ š , gaļ as maz, zivju arī tikpat kā nav.
Pirms doš anā s izlasī ju atsauksmes un, godī gi sakot, ierodoties biju patī kami pā rsteigta.
аватар stecenco
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca, bijā m jau apmeklē juš i - zinā jā m uz kurieni ejam. Ieradā mies agri no rī ta, iekā rtojā mies cik ā tri vien varē jā m, ap 9-00. Viesnī ca aizņ em milzī gu teritoriju, no kuras lielā kā daļ a ir baseins! Galvenais objekts, kurā POOL BAR! ! ! Ieeja jū rā no mola tiem, kam patī k peldē ties maskā un vē rot neiedomā jamu krā su un izmē ru zivis. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca, bijā m jau apmeklē juš i - zinā jā m uz kurieni ejam. Ieradā mies agri no rī ta, iekā rtojā mies cik ā tri vien varē jā m, ap 9-00. Viesnī ca aizņ em milzī gu teritoriju, no kuras lielā kā daļ a ir baseins! Galvenais objekts, kurā POOL BAR! ! ! Ieeja jū rā no mola tiem, kam patī k peldē ties maskā un vē rot neiedomā jamu krā su un izmē ru zivis. Vairā ki lieli ī patņ i pastā vī gi dzī vo zem mola, mazā ki, bet gaiš ā ki - pie rifa. Daž kā rt uzpeld dzeloņ rajas un kalmā ru bari. Istaba nav jauna, bet bez problē mā m un trū kumiem. Viss darbojā s, neplī sa un neradī ja diskomfortu. Telpā ir kafijas komplekts, kas tiek regulā ri papildinā ts. Pē c mū su lū guma (liels paldies Viesu attiecī bu vadī tā jai Elenai!! ! ) viņ i atnesa 15 kafijas kociņ us. Katru dienu ledusskapī ū dens un kola vai fanta vai sprite. Ē diens izcils, vienmē r var atrast ko jaunu "pamē ģ inā t". Zivju nav daudz, bet ir trī s veidu, kalmā ri, liellopu gaļ a, vista. Saldumi - nemē rī ti, augļ i un dā rzeņ i arī . Pakalpojums, kā vienmē r, ir visaugstā kajā lī menī . Viņ i palī dzē s, pamudinā s, atnesī s, nesī s. Wi-Fi bez problē mā m visā viesnī cā , pat pludmalē un piestā tnē! ! !
аватар 575411975
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Esam bijuš i daudzā s Albatros ķ ē des viesnī cā s, bet paš i esam secinā juš i, ka no visā m 5* š ī ir sliktā kā ē dinā š anas un apkalpoš anas ziņ ā . Nesaprotu, laikam visas labā s atsauksmes raksta vai nu vadī tā js, vai tū roperators. … Tomēr ▾ Esam bijuš i daudzā s Albatros ķ ē des viesnī cā s, bet paš i esam secinā juš i, ka no visā m 5* š ī ir sliktā kā ē dinā š anas un apkalpoš anas ziņ ā . Nesaprotu, laikam visas labā s atsauksmes raksta vai nu vadī tā js, vai tū roperators. Jā , pati arhitektū ra, dizains ir ļ oti skaists. Bet, samaksā jot naudu, ar vienu dizainu nepietiek. Kā var sevi saukt par Citadel Vip hoteli, ja viņ iem nav tualetes papī ra istabā s, iedod 1 š ampū nu uz 2 cilvē kiem. Krū zes istabā tikai 1 uz 2 personā m. Ū dens daž reiz 1 daž reiz 2 pudeles. Kā tas ir? Pat Albatros Agua Blu 4* serviss ir daudz labā ks. Jū s vienkā rš i ignorē jat. Neviens neatbild uz jū su pieprasī jumiem. Ventilators tualetē rada š ausmī gu troksni telpā . Neizslē dzā s. Miegs bija neiespē jams. Pē c 10 sū dzī bā m viņ i piedā vā ja istabu, vecu un smirdī gu. Kā ? Ja gribas labu ē dienu, augļ us, tad Hurgadā labā k der Dana Beach vai White Beach. Vai arī Sharm Albatros akvaparkā vai Albatros Fun & Sun.
аватар annet.arbuzova
Tā tad kā rtī bā . Mē s izvē lē jā mies viesnī cu Albatros Palace, pamatojoties uz atsauksmē m un vē rtē jumiem internetā . Patiesī bā tie izrā dī jā s nepatiesi. Mē s ieradā mies 7:00, mū s pavadī ja uz vestibilu un apsē dā m uz dī vā na. … Tomēr ▾ Tā tad kā rtī bā . Mē s izvē lē jā mies viesnī cu Albatros Palace, pamatojoties uz atsauksmē m un vē rtē jumiem internetā . Patiesī bā tie izrā dī jā s nepatiesi. Mē s ieradā mies 7:00, mū s pavadī ja uz vestibilu un apsē dā m uz dī vā na. Reģ istrē š anā s pulksten 3 - mē s to zinā m, pē c standarta, ne pirmo reizi. Pie mums pienā ca kā ds vī rietis vā rdā Muhameds un teica, ka dara visu iespē jamo, lai mē s ā tri nokā rtotos un viss bū tu vislabā kajā iespē jamajā veidā , un tagad visi bū s nē sā juš i rokassprā dzes, lai mē s varē tu doties brokastī s, tā dē jā di dodot mā jienu, ka viņ am vajag. naudu. Bijā m miegaini un uzreiz nesapratā m, kas viņ am vajadzī gs. Saprotot, ka naudu nedosim, viņ š zaudē ja interesi par mums. Viņ š piegā ja pie citiem tū ristiem un atkā rtoja to paš u. Pē c mums cilvē ki vē l nā ca un visiem uzlika rokassprā dzes un sū tī ja brokastī s, izņ emot mū s.
9os pacietī ba beidzā s un devos prasī t rokassprā dzi, lai pē c nakts lidojuma vismaz kafiju varē tu iedzert. Valkā kopš.3. reizes. Tad izstaigā jā m teritoriju un bija skaidrs, ka tū ristu nav daudz. Bet reģ istratū rā viņ i apgalvoja, ka nav brī vu istabu. Es atkal nā cu klajā , mē ģ inā ju ielikt 10 un 20 dolā rus, lai paā trinā tu procesu, bet viņ i teica, ka man vajag 30 dolā rus. Audacity nav robež u. Pulksten 11, pē c vairā kiem mē ģ inā jumiem paā trinā t procesu, mums tika pieš ķ irta attā linā ta istaba - 3340 ar atseviš ķ ā m gultā m (neskatoties uz to, ka esam precē ts pā ris ar vienā du uzvā rdu) ar tonnu putekļ u, ar skatu uz Pludmales Albatros kalns ar nestrā dā još u seifu. Viņ a izņ ē ma lupatu, pati noslaucī ja putekļ us, jo uz manu saš utumu neviens nereaģ ē ja. Mē s neesam izvē lī gi tū risti, daudz ceļ ojam un guļ am hosteļ os, un teltī s, un kur vien vajag. Tā du netī rī bu nebijā m gaidī juš i no 5* viesnī cas. Tas bija tikai sā kums.
Atnā cā m atpū sties, nevis meklē t mī nusus, bet tie bija daudzē jā dā ziņ ā . Š ī s viesnī cas lielā kais mī nuss ir personā ls. Ļ oti augstprā tī gs un nemitī gi ubagojoš s. Mē s neesam mantkā rī gi un vienmē r atstā jam dzeramnaudu, ja mū s labi apkalpo. Bet š eit sā kumā viņ i kļ ū st nejauki, un tad viņ i gaida tē ju. Nepareiza taktika. Pienā cu vakarā uz bā ru, lai aiznestu uz bā ru kokteili un bā rmenis uz mani kliedza, jo sā kumā vī rs pasū tī ja dzē rienus sev, es sev, bet mums jā pasū ta kopā . Kur tas ir rakstī ts, nav skaidrs. Kliegt uz viesiem ir nepieņ emami!
Š eit ir cita situā cija - viņ i sā ka apkopē ju tī rī t istabu, atstā ja dolā ru uz gultas, tā pē c mums pē kš ņ i vannas istabā bija š ampū ns. Izrā dā s, ka bez dolā ra jū s nesaņ emsit ne š ampū nu, ne ziepju gabalu. Un smiekli, un grē ks.
Cita situā cija: durvis uz istabu, kurā tika aizcirsta atslē ga. Es devos pē c dublikā ta. Reģ istratū ra teica, ka tas nav atļ auts. Tikai 1 atslē ga un viss. Viņ i pē c stundas var nosū tī t vī rieti, lai to atvē rtu. Tieš ā m? 5* viesnī cā jā cī nā s par plastmasas gabalu.
Ķ irsis uz kū kas – izrakstī š anā s no viesnī cas. Saskaņ ā ar noteikumiem 12:00, mums ir autobuss 15:00, uz ielas +34, jū s nevē laties sē dē t 3 stundas karstumā . Viņ a nā ca klā t, lai pajautā tu, kā jū s varat aizbraukt vē lā k, un iedeva 10 USD (jo bez naudas viņ i š eit pat ar jums nerunā s). Un tad sā kā s cirks - vajag 10 eiro, lai paliktu lī dz 14:00 un 25 eiro lī dz 15:00. Es saku, ka eiro nav. Viņ i lika izvā kties. Man bija 10 USD un 100 Ē ģ iptes mā rciņ as. Es lū dzu jū s saskaitī t, cik daudz jums ir nepiecieš ams, un dot naudu. Sapulcē jā s reģ istratū ru padome. Pusstundu viņ i kaut ko bakstī ja un kliedza savā valodā , un es jutos pazemota. Par savu naudu. Atvaļ inā jumā . Tavā dzimš anas dienā . Tā ir katastrofa.
Ar bē dā m uz pusē m viņ i atdeva atslē gu un maiņ u.
Rezervē jot norā dī ju, ka ir mana dzimš anas diena, jubileja. Es nesaņ ē mu nekā dus apsveikumus no viesnī cas, bet tikai pazemojumu.
Š ai viesnī cai ir arī plusi, tač u tie ir maz:
- skaista, ļ oti kopta teritorija (vai ir vē rts izturē t š o kapetu skaistu bilž u dē ļ - xs);
- savs neliels rifs ar zivī m; stacionā rs pontons;
- Internets darbojā s arī istabā s un pludmalē .
Ē diens ir vidē js. Nav ļ oti daudzveidī gs. Bet ē dams. Viņ i nesaindē jā s un paldies Dievam)))
Pludmale. Ieeja ū denī no pontona. Viņ š ir nekustī gs. Tū lī t ir nolaiš anā s smiltī s pontona vidū un pontona galā uzreiz dziļ umā . Ir izteikti bē gumi un bē gumi. Pludmalē ir daudz sauļ oš anā s krē slu un daudz ē rtu gultu. Dvieļ us var ņ emt vienu reizi dienā . Pludmalē ir arī ē dinā š anas laukums, kurā varat ē st picu, š avarmu vai burgeru, ja esat pā rā k slinks, lai dotos pusdienā s uz ē dnī cu.
аватар elenica
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmo reizi uz Ē ģ ipti lidojā m martā , pirms vienmē r izvē lē jā mies rudens beigas. Š oreiz steidzā mies starp bezvē ja Š armas lī č iem un pazī stamo Hurgadu. Par to paš u naudu Albatross uzpirka dienestu. Tā kā reiss tika pā rcelts par 6 stundā m, tad iekā rtojā mies vakarā . … Tomēr ▾ Pirmo reizi uz Ē ģ ipti lidojā m martā , pirms vienmē r izvē lē jā mies rudens beigas. Š oreiz steidzā mies starp bezvē ja Š armas lī č iem un pazī stamo Hurgadu. Par to paš u naudu Albatross uzpirka dienestu.
Tā kā reiss tika pā rcelts par 6 stundā m, tad iekā rtojā mies vakarā . Bijā m gandarī ti, ka dabū jā m istabiņ u ar skatu uz baseinu un nebija jā maina (pā rsvarā citā s viesnī cā s skatā mies vismaz divas istabas, pirmajā vienmē r ir slikta).
Mē beles istabā pamatī gas, vannasistabā un skapī ir durvju noguruma pē das (vī ram rokā s bija durvis, skrū vē ja skrū vi). No seifa trū kumiem tika pā rrauta aizsargplē ve piekļ uvei avā rijas atverei. Vī rs, turot rokā s Š veices nazi, ritinā ja un atvē ra seifa slē dzeni, mē ģ inā ja nomainī t seifu, bet "remontē tā js no reģ istratū ras, kurš bū s pē c 10 minū tē m" tā arī neieradā s. Viņ i aizzī mogoja caurumu ar uzlī mi un palika. Var redzē t, ka viņ i taisī ja atsvaidzinoš u remontu, bet kā vienmē r aizmirsa pā rkrā sot nelielu gabaliņ u uz vienas sienas. Un š is gabals kaitinā ja 8 dienas)). Citiem no grupas iedeva pā ra numurus ar skatu uz pamesto viesnī cu, dzirdē ju, ka mē ģ inā juš i tos mainī t.
Par tī rī š anu sū dzī bu nav. Bija tē jkanna, tika pievienots ū dens (tē jkanna izrā dī jā s ļ oti noderī ga lieta, kā viņ i paš i sildī jā s vakarā ).
Ar laikapstā kļ iem mums ī paš i nepaveicā s. Tā pē c mē s apsvē rā m pludmali un viesnī cas zonu no tā viedokļ a, kur labā k paslē pties no vē ja. Priecā jā mies, ka neizvē lē jā mies Beach. Jā , lī cis pie š ī s viesnī cas ir ļ oti skaists, ē rta iebraukš ana, bet vē jainā laikā stipri izpū stas no tuksneš a. Albatross pludmali slē dz Beach Corps. Tā pē c, kad pirmais sitiens ā rā , varam apgulties.
Jū ra, ir izvē le. Peldē jā mies no mola, siejot dvieļ us. Vē rojā s zivis uz koraļ ļ iem. Paisuma laikā bē rni savā ca visā das dzī vā s radī bas un, vē jam norimstot, devā s peldē ties Bī č as lī cī . Vispā r sajū ta tā da, ka daudz staigā jā m. Jā iet uz molu, uz bā ru, uz baseinu. Es negribē ju gulē t Bič a skudru pū znī , mē s nopirkā m sevi, sasildī jā mies uz smiltī m un uz mū su solā rija. Mums ir bā rs un pamata infrastruktū ra. Daudzi cilvē ki izvē lē jā s sauļ oš anā s krē slus pie siltā baseina. Tur viss bija saspringts. Mana meita ar slidkalniņ iem pat uz bē rnistabu negā ja (ir jau pilngadī ga).
Mē s devā mies uz pludmales kalniem. Baseins nav apsildā ms un vē jš nav tā ē rtā kā kombinā cija. Slaidi darbojā s no 14.00 lī dz 16.00. Vairā kas reizes izvā cā mies, manuprā t viņ i apdegā s, tad sasildī ties vai nu pludmalē vai baseinā .
Ē diens. Sajū ta ir divē jā da. Garš ī gi, bet tajā paš ā laikā olī vu nebija, zivis ķ ē ra reti, baklaž ā ni vispā r neē dami, mana mī ļ ā kā falafela tur nav. Vafeles un svaigi spiestas sulas, kafija bija. Lai iegū tu ko ī paš u, ilgi jā stā v rindā vai jā apiet visi restorā ni. Tur jū s varat atrast pī li, paipalas (vienu reizi), zivis (bet ne vienmē r) un, ja vē laties to atrast. Mans vī rs reiz stā vē ja aiz zivs uz š ķ ī vja. Es esmu par pī rā gu. Nebija vē lmes atkal stā vē t kā jā s. Turklā t jū s varat ē st bā rā netā lu no pludmales (pica, burgeri, makaroni) un pie baseina (saldi). Saldē jums bija pirmā s trī s dienas. Tad tas pazuda. )
Es biju apmierinā ts ar marokā ņ u restorā nu. Atmosfē riska, bez rindā m un pastaigā m. Pē dē jā diena jutā s ē rti. Meita, galveno ē dienu vietā iedeva frī kartupeļ us - laime bija caur jumtu.
Animā cija. Bija. Mē s to neizmantojā m. Vakarā ir diskotē ka bē rniem, un pē c tam diskotē ka pieauguš ajiem. Pē rkona lī dz 11. Gribē tos vismaz kaut kā du š ovu...vismaz reizē m...bet nē . Spē lē ju tenisu, pē c tam istabā iedzeru tē ju un pabiju internetā , televizorā .
аватар sveta.n
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Tā tad. Ieradā mies agri no rī ta, tikš anā s ar viesnī cu bija draudzī ga, uzvilka rokassprā dzes, devā mies brokastī s. Protams, viņ i iekā rtojā s istabā , kas nebija ī paš i laba, bet mē s to mainī jā m ar kautiņ u (bez piemaksā m). … Tomēr ▾ Tā tad. Ieradā mies agri no rī ta, tikš anā s ar viesnī cu bija draudzī ga, uzvilka rokassprā dzes, devā mies brokastī s. Protams, viņ i iekā rtojā s istabā , kas nebija ī paš i laba, bet mē s to mainī jā m ar kautiņ u (bez piemaksā m). Par teritoriju jautā jumu nav, kopta, skaista un zaļ a. Peldbaseini bē rniem un pieauguš ajiem, ir apsildā mi baseini, ir dž akuzi. Jū ra un pludmale arī ļ oti laba, daudz sauļ oš anā s krē slu, modē ir vienreiz paņ emt dvieli, ieeja jū rā ir no pontona (ļ oti labs koka pontons ar soliņ iem), no pontona puses tur ir ieeja no kā pnē m uz jū ru...smiltis un rifs ir mazi. Uztura ziņ ā tas nav ī paš i skumji, piemē ram, 5 *...var bū t labā k, varbū t tas ir saistī ts ar karantī nu...es nezinu. Daudzveidī gs uzturs, bet viņ iem ir problē ma ar gaļ u un augļ iem. Biju pā rsteigts, ka sezonā viesnī cā nebija zemeņ u. Bija atvē rts viens A la carte restorā ns, lai gan viņ iem ir 5. Vispā r jau ok, bet š ai 5* viesnī cai nedaudz pietrū kst.
аватар vvvasilenko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ieradā mies 9:00. Mē s labi satikā mies (Coral Travel). Ierodoties viesnī cā gaidī jā m 40 minū tes un uzreiz lai reģ istrē tos) Istabas man ir labas (es tajā tikai guļ u). Mē s bijā m divas ģ imenes. Viņ i prasī ja telpas tuvumā , bet viņ i teica nē. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies 9:00. Mē s labi satikā mies (Coral Travel). Ierodoties viesnī cā gaidī jā m 40 minū tes un uzreiz lai reģ istrē tos) Istabas man ir labas (es tajā tikai guļ u). Mē s bijā m divas ģ imenes. Viņ i prasī ja telpas tuvumā , bet viņ i teica nē...izrā dī jā s, ka ir...viņ i vē las naudu))) samaksā ts)
Ē dinā š ana: izsalcis š ajā viesnī cā nav reā ls. Pusdienā s un vakariņ ā s tiek piedā vā ti daž ā di ē dieni, principā , tā pat kā citur) Pludmale ir milzī ga, ir daudz sauļ oš anā s krē slu. Ieeja no mola ir neē rta. Netā lu no pludmales viesnī cas atrodas lagū na ar maigu ieeju jū rā . Teritorija ir ļ oti kopta, tī ra, personā ls cenš as) Tī rī š ana katru otro dienu) Par 2 USD viņ i pat nomainī ja gultas veļ u...
Gids uz tikš anos ilgi neuzturē jā s, mē s nekad uz turieni negā jā m, š oreiz devā mies tā pē c, ka viņ š ņ em testus uz covid un reģ istrē ) ņ ē ma no viņ a ekskursijas, cenas ir tā das paš as kā vietē jiem, Kaira 60 dolā ri ar pastaigu gar Nī lu. Apskates ekskursija pa Hurgadu $ 6 - brauc uz dā rgā kajiem veikaliem un rū pnī cā m. Ekskursijas akvā rijs - pilnī ga krā pniecī ba, Kijevā Ocean Plaza ir forš ā k))) Labā k ir ņ emt vietē jo taksometru (6 dolā ri divos virzienos), taksists visu parā dī s pats. Gids interesē jas par jums, lī dz ir beiguš ā s ekskursijas, par kurā m maksā jā t. Tad viņ š kļ ū st rupjš un nevar palī dzē t.
Alkohols: daudz paņ ē mā m no dutika, domā jā m, ka atvedī sim, bet radā s apstā kļ i, ka daudz iepazinā mies un galu galā izdzē rā m visu, kas bija. Pē dē jā dienā nolē mā m izmē ģ inā t viņ u dzē rumu. . . pirmā s divas glā zes aplej ar parasto spirtu, tad atš ķ aida ar ū deni. Mē s veicā m degustā ciju, bet, ja jums tas nepatī k, izlejiet to uzreiz, jo. tā s ielej atpakaļ pudelē s. Viņ i to nedara reģ istratū ras bā rā . Ar to vispā r saskā rā mies pirmo reizi. . . ļ oti sarū gtinoš i, jo. mē s vienmē r dzeram
Un mē s arī paņ ē mā m 8 naktis divā m par 2.000 UAH - š ī viesnī ca nemaksā tik daudz))) Mē s š eit neatgriezī simies pat bez maksas)))
аватар Kristina_1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ē ģ iptē bija pirmā reize un izvē lē jā mies Hurgadu, jo š ī.5 zvaigž ņ u viesnī ca bija par adekvā tu cenu, atš ķ irī bā no 4-ok Š armā . Pirmā s divas dienas laiks bija labs, pē c tam iestā jā s auksts ciklons. … Tomēr ▾ Ē ģ iptē bija pirmā reize un izvē lē jā mies Hurgadu, jo š ī.5 zvaigž ņ u viesnī ca bija par adekvā tu cenu, atš ķ irī bā no 4-ok Š armā . Pirmā s divas dienas laiks bija labs, pē c tam iestā jā s auksts ciklons. Tas nemaz nesabojā ja iespaidu par pā rē jiem, zinot, ka laiks bū s tā ds pats, tomē r atnā kš u vē lreiz. Personā ls forš s! Iekā rtojā s arī ā tri, vē sā telpā tuvā k centrā lajai ē kai. Ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, nav liela cilvē ku pieplū duma. Viss ir diezgan ē rti. Viesnī ca atrodas 15 minū š u attā lumā no Hurgadas lidostas. Netā lu ir iepirkš anā s centrs, mē s tur devā mies ar Uber par 2 USD, atpakaļ nebija interneta - mums bija jā brauc ar taksi pie tirdzniecī bas centra par 4 USD.
Wifi noķ erts pat pludmalē . Bija pā rtraukumi, tač u nav tā , ka Wi-Fi ķ er tikai reģ istratū rā . No 9 lī dz 11 bija diskotē kas, ļ oti aizdedzinoš as. Treš ajā stā vā ir restorā ns, kas ir atvē rts lī dz pulksten 12 naktī . Uztura ziņ ā biju apmierinā ta, gaļ as bija vairā k nekā pietiekami. Vakaros biež i ē dā m garš ī gas zivis zivju restorā nā .
Atlikuš as tikai lieliskas emocijas!
аватар Tlaskalansk
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ē dienam: bā rbekjū , daž ā das gaļ as, pī le, liellopu gaļ a, vistas gaļ a pusdienā s, zivis, kalmā ri, grilē ti dā rzeņ i, super ziedkā posti, pica, poella, makaroni, pā rtikas š efs. Ir saldē juma automā ti, ņ em cik gribi. … Tomēr ▾ Ē dienam: bā rbekjū , daž ā das gaļ as, pī le, liellopu gaļ a, vistas gaļ a pusdienā s, zivis, kalmā ri, grilē ti dā rzeņ i, super ziedkā posti, pica, poella, makaroni, pā rtikas š efs. Ir saldē juma automā ti, ņ em cik gribi.
Istabas labas, laikapstā kļ i lieliski! Nav vē ja, nav karsts un nav auksts, temperatū ra ir optimā la atpū tai, ieeja jū rā ir lieliska! Ir apsildā mi baseini, man patī k viss! Teritorija zaļ a un sakopta, cilvē ku maz)
Parādīt vairāk »


iemiesojums ddemickaa
1. Kā ir ar telpām, vai tās ir izremontētas? Kur ir labākā nakšņošanas vieta? 2. Cik ātri viņi norēķinās? 3. Vai vakaros ir kāda animācija? pienācīgs) 4. Kā ir ēdiens? Cik bāru, restorānu? Vai ir batoniņi, piemēram, ar picu, frī kartupeļiem? 5. Vai internets ir labs visā teritorijā? Vai kāds ir istabā? Vai labāk ir iegādāties vietējo SIM karti?
4 gadā atpakaļ  •  8 abonenti 6 atbildes
iemiesojums abdurahman2
4 gadā atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель с комфортабельными номерами и приветливым персоналом. Открыт в 2008 году, последняя реновация проводилась в 2020 году. В отеле проходит ежегодная поэтапная реновация. Состоит из здания лобби и двух корпусов, расположенных по периметру отеля. Отель расположен в 20 минутах езды от центра г. Хургада. Подходит для молодежного и семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Отель расположен в 10 км от аэропорта Хургады, в 17 км от центра города, на самом берегу моря.
Pludmales apraksts Рекомендуется специальная обувь. Длина пляжной полосы – 400 м, песчаный пляж, вход в море – мелкая галька. Пляжные Собственный песчано-каменистый пляж протяженностью 200 метров (до глубины 200 м), вход в море с понтона (150 м). Рекомендуется специальная обувь. Пляжные полотенца находятся в номере.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа (платно), автобус до центра города (платно), Wi-Fi (в общественных зонах бесплатно), факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), заказ такси (платно), магазины, аптека, 1 бассейн (состоит из 3 частей, 1 часть — с подогревом в зимний период), зонты и шезлонги: бесплатно, полотенца: бесплатно (из номера). В отеле предоставляют инвалидное кресло для гостей с ограниченными физическими возможностями (по запросу, бесплатно).

Zum Kaiser — ресторан немецкой кухни: ранний завтрак (05:00-07:00), завтрак (07:00-10:00), поздний завтрак (10:00-11:00), ужин (18:30-21:30).

Salsa Mexican — ресторан мексиканской кухни: ранний завтрак (05:00-07:00), завтрак (07:00-10:00), поздний завтрак (10:00-11:00), ужин (18:30-21:30).

Mediterranean Restaurant — ресторан средиземноморской кухни: завтрак (07:00-10:00), обед (12:30-14:30), ужин (18:30-21:30).

Il Caminetto — ресторан итальянской кухни: завтрак (07:00-10:00), обед (12:30-14:30), ужин (18:30-21:30), поздний ужин (22:00-00:00).

L’Asiatique — ресторан азиатской кухни: ужин (18:30-21:30).

Tagine — ресторан восточной кухни: ужин (18:30-21:30).

Oriental Palace Bar (10:00-00:00).

Terrace Bar (10:00-00:00; мороженое 20:30-22:00).

Splash Beach Bar (10:00-17:00; закуски 12:30-17:00).

Pool Bar (11:00-17:00, доступны блинчики и мороженое 11:00-16:00).

Café Mocambo (доступны свежие соки 10:00-15:00; 18:00-22:00).

Columbus Café — (24/7; после 00:00 напитки за дополнительную плату).

Le Pacha Bar — диско бар (17:00-02:00; после 00:00 напитки за дополнительную плату).

Afandena Shisha Corner — кальян: платно (18:00-22:00).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 5 водных горок, детский бассейн (с подогревом в зимний период), детский клуб (4-12 лет), электронные игры (платно). Детский клуб для детей от 4 до 12 лет (временно закрыт)
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Spa-центр временно закрыт (за дополнительную плату: массаж, джакузи, сауна, турецкий и марокканский хамам, душ «Виши»). Мини-гольф в отеле Beach Albatros Resort (бесплатно).
  • golfs
  • volejbols
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 621 номер.

Istabās

Кондиционер, телевизор, спутниковое телевидение, телефон, сейф (бесплатно), сетевые адаптеры доступны бесплатно (по запросу), мини бар (платно), набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), балкон или терраса. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями. Уборка номера: ежедневно, смена белья: ежедневно (по запросу), room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts  FREE 
  • balkons/terase
Adrese KM 15, Safaga Road, Хургада, Египет
Tālruņi: +2 065 346 4168
Tīmekļa vietne: Albatros Palace Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в гольф (платно), волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.