Lieliska viesnīca relaksējošām brīvdienām

Rakstīts: 23 novembris 2020
Ceļošanas laiks: 14 — 22 novembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Man ļ oti patika viesnī ca. Ieradā mies ap 6 no rī ta, 7 jau bijā m istabā . Bez naudas viņ i iedeva prasī to numuru. Tī ra istaba, laba duš a. Ir tē jas komplekts. Minibā rs tiek papildinā ts katru dienu. Seifs istabā bez maksas.
Ē diens labs, izsalcis noteikti nepaliksi. Brokastis ir standarta. Man patika svaigas sulas brokastī s un pā rsteidzoš as bulciņ as un vafeles. Man arī patika, ka sieru un š ķ iņ ķ i izlika pē c vajadzī bas, un ne visus uzreiz, 3 stā vā no ledusskapja izgrieza priekš ā . Pusdienā s un vakariņ ā s gaļ as ē dieni daž ā dā s formā s: sautē ti, cepti, grilē ti, liellopu gaļ a, vistas gaļ a, zivis, tī tara gaļ a. Garnē jumam pē c vajadzī bas tika sagriezti kartupeļ i daž ā dos veidos, dā rzeņ i, salā ti. Fasē tas sulas, pudelē s pildī tie dzē rieni. Dzē rieni tiek celti tieš i pie galda. Garš ī gi kokteiļ i.
Kafija ir pelnī jusi atseviš ķ u apskatu. Bā rā pagatavotais ir garš ī gs. Saldē jums baseina bā rā no 11.00 lī dz 17.00, kā arī restorā nā pusdienā s un vakariņ ā s. Baseina bā rā no 11.00 gardas pankū kas, virtuļ i. Pietika ar augļ iem.

Visi darbinieki ir ļ oti draudzī gi un vienmē r cenš as palī dzē t.
Istabas uzkopš ana katru dienu.
Pludmale ir normā la. Ir kur sekls, tur dziļ ā k no pontona. Ir arī zivis, ko redzē t. Mē s arī devā mies pa kreisi uz kaimiņ u Beach Albatross pludmali un uz viņ iem pieauguš o slidkalniņ iem.
Animā cija ir piemē rota bē rniem un pieauguš ajiem.
Vakarā dzī vā mū zika.
Ī sā k sakot, ja vē laties laba lī meņ a servisu un attieksmi kā pret dā rgajiem viesiem - brauciet, nenož ē losiet.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu