otro reizi!

Rakstīts: 19 janvārī 2018
Ceļošanas laiks: 8 — 17 janvārī 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Š ajā viesnī cā jau otro reizi, š oreiz ierados ar vī ru un 6 gadī gu kucē nu. Ieradā mies ap 12, aizpildot anketas, atnesā m tē ju un uzlikā m rokassprā dzes. Otrā sā kumā viņ i jau bija istabā , jo par skatu neko papildus nemaksā ja - attiecī gi skatam tika dots skats uz viesnī cas ā rpusi (tas ir burta P formā ), istabiņ a nebija tā lu no vestibila bā ra, Wi-Fi nonā ca tieš i istabā (tas ir bez maksas, paroles iedod reģ istratū rā ), sā kumā viss bija kā rtī bā , vakarā sā ka smirdē t, tas izrā dī jā s, ka lejā kaut kas tiek liets uz zā les, spriež ot pē c kanalizā cijas smakas - problē ma tika atrisinā ta aizverot logus un ieslē dzot kondicionieri, lai gan nosē dumi palika : ).
Agrā k es ar to neuzbā zos, bet, ierodoties ar bē rnu, uzzinā ju, ka viesnī cā lieliski darbojas bezmaksas bē rnu animā cija - ir silts bē rnu baseins ar slidkalniņ iem un bē rnu klubs, kur var aizvest mazuli uz laiku. pā ris stundas un arī paņ em pauzi no viņ a : )))) Vakarā ir bē rnu diskotē ka, kur bē rni bļ auj un dejo, tad nu viņ i laimī gi nā k istabā un GULĒ : ).
Ē dinā š ana viesnī cā pē c Hurgadas standartiem š ajā cenu kategorijā ir labā kais no redzē tā (ilgi domā ju, Hurgadā esmu jau apmeklē jis seš as viesnī cas): ir jauka bezmaksas kafejnī ca ar normā lu vā rī tu kafiju. , vakarā taisa svaigas sulas, galvenokā rt no apelsī niem, un mū su gadī jumā , acī mredzot lielā s zemeņ u raž as dē ļ - arī no tā ar pienu. Galvenajā s tū ristu baroš anas vietā s vienmē r ir vismaz divu veidu gaļ a (daž kā rt ne pā rā k ē dama, bija visi veidi izņ emot cū kgaļ u, pat paipalas - ļ oti lī dzī gas zvirbuļ iem), daž reiz ir normā las grilē tas garneles, lai gan tā s dod ierobež ots daudzums (un pareizi mē s, Krievijas Federā cijas iedzī votā ji, gribam uzreiz pieņ emties svarā par pieciem kilogramiem un pā rē sties, un pē c tam ciest no kuņ ģ a un grē ka, ko kaitī gie arā bi mū s baro ar zemas kvalitā tes pā rtiku), un tuvā k pludmalei - vienmē r ir pica. . Brokastī s iemā cī jos ē st tikko ceptus kruasā nus. Ņ emot vē rā to, ka viss augstā k minē tais ir pilnī gi bez maksas un dzeramnaudu neviens neprasa, es neizturē ju un pirms aizbraukš anas atstā ju kafejnī cā.5 dolā rus : ). par viesnī cu un tā s vietu var teikt, ka viesnī ca atrodas starp divā m lielā m viesnī cu zonā m, tuvumā nekā nav, izņ emot daž us niecī gus veikaliņ us, bet ar zelta piecinieku un a. ducis citu viesnī cu un Senzo megamall ar mikroautobusu (1 mā rciņ a) vai taksometru (1-2 dolā ri), ja vē laties, varat staigā t ar kā jā m - apmē ram 3 km pa drū mu š oseju pa nepabeigtā m viesnī cā m. Ir kļ uvis bezjē dzī gi braukt uz sakkalu, kļ uvis netī rā ks un uzmā cī gā ks, bet ja ļ oti gribas redzē t 3 mā rciņ as mikroautobusā vai 3-4 naudiņ as vienā virzienā taksī .

Apkalpoš ana ir pieklā jī ga un neuzbā zī ga, visi, izņ emot mantu nesē ju uz istabu, godī gi sakot, pē c ieraš anā s neprasī ja naudu. Visi jautā jumi tika atrisinā ti personī gi sazinoties reģ istratū rā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu