Viesnīca ir normāla, neteiktu, ka viss ir vienkārši super

Rakstīts: 13 maijā 2021
Ceļošanas laiks: 24 aprīlis — 2 maijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 8.0
Pirmo reizi braucā m uz Ē ģ ipti un, atbilstoš i cenu segmentam, nolē mā m izvē lē ties Aqua Vista. Ierodoties arā bs viņ am gandrī z izkrā pa 10 dolā rus, izlikā s par manas viesnī cas pā rstā vi, bet patiesī bā viņ š vienkā rš i paņ ē ma bagā ž u un, kā izrā dī jā s, tas maksā ja naudu, bet beigā s pē c konflikta iedeva viņ am 50 UAH. Ierodoties viesnī cā , mums piedā vā ja parastu istabiņ u vai vē su istabiņ u 3. stā vā ar skatu uz baseiniem, bija jā gaida tikai 1 stunda. Gaidī ja 3 stundas. Tad viņ i sā ka mū s nokā rtot, arā bs, kurš veda bagā ž u, sā ka pieprasī t no mums naudu par iekā rtoš anos, tā kā mē s tikko bijā m ieraduš ies ar meiteni, mums bija tikai lieli rē ķ ini, mums bija jā iedod viņ am 10 grivnas, arā bs nebija laimī gs un teica, lai atnes viņ am naudu, kad mainī simies (un viņ š izlikā s, ka iztī rī ja mums š o numuru un izvē lē jā s), mē s viņ am nekad nedevā m naudu.
Numuriņ š bija skaists ar skatu uz visu viesnī cas teritoriju, tikai liels mī nuss bija dzī vot 3 stā vā , tie ir balož i, kas lidoja 3-4 gabalos un sē dē ja padziļ inā jumos pie griestiem un apmeloja viss balkons mums. Ē diens sā kumā bija slikts, ē diens nebija garš ī gs. bet tad sā ka gatavot vairā k vai mazā k atbilstoš u ē dienu, man vairā k patika krē mzupas. Ā trā uzkoda ir sliktā kais, ko esmu ē dusi savā dzī vē , frī kartupeļ i ir atkritumi, pica vispā r nav no š ī s zemes, saldē jumam nav tā da garš a kā parastam ledusm, tā pē c sarakstu var turpinā t mū ž ī gi!
Man ļ oti patika Olympus bā rs, kokteiļ i super, ļ oti garš ī gi...bā rmeņ i laipni, atradā m ar viņ iem kontaktu un sadraudzē jā mies) Tā lā k jums nekad nebū s garlaicī gi, jo animatori vienmē r atradī s kaut ko darī t. tu, vingroš ana pa dienu, ū dens aerobika, daž ā das dejas, š autriņ as, volejbols. . . katru vakaru izklaides š ovi. Sadraudzē jā mies arī ar animatoriem, ļ oti forš i puiš i. Wi-fi vakarā nedarbojas visur, izņ emot istabu, iespē jams, tas ir saistī ts ar darba slodzi, lai gan viesnī cā vienmē r ir ļ oti maz cilvē ku, 30 procenti no 100.

Lī dz jū rai ir nedaudz tā lu, it ī paš i karstumā , izņ emot to, ka jā gaida pā rsē š anā s, tas nenotiek laikā . Paš ā jū rā nav vietas tā ziņ ā , ka visi sauļ oš anā s krē sli ir aizņ emti, karstumā jā vazā jas apkā rt un jā meklē vieta. Man patika vieta snorkelē š anai pie jū ras, noteikti ņ emiet lī dzi masku, jo Ē ģ iptē tā s maksā.3-4 reizes dā rgā k un vispā r viss, kas Ē ģ iptē maksā santī mu, maksā s daudz vairā k.
Man nepatika, kad tu guli sauļ oš anā s krē slos, arā bi tevi tracina ar savā m ekskursijā m, kas piedā vā daudz dā rgā k, piemē ram, braukš ana ar kvadracikliem 50-70 dolā ri, Elenai Mohammedai ir 18 dolā ri no cilvē ka un ir tā ds pats. uz vienu.
Es varē tu rakstī t daudz negatī vā ku, bet š is ceļ ojums bija pirmais uz Ē ģ ipti. Tā pē c es neteiktu, ka š ī viesnī ca ir slikta, jo nav ko salī dzinā t. Pirmo reizi atstā š u vē rtē jumu 8, nā kamreiz labā k doš os uz Antā liju vai Š armu, saka, ka tur ir gaiš ā k)) Veselī bu un veiksmi visiem)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu