Viesnīca bija labāka nekā gaidīts

Rakstīts: 28 augusts 2020
Ceļošanas laiks: 5 — 12 augusts 2020
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 9.0
Izcila viesnī ca! Š ā dam č etriniekam nav ž ē l 5 zvaigznes). Mē s nedē ļ u atpū tā mies kopā . Rī ta ieraš anā s. Vispirms viņ i uzvelk rokassprā dzes (pusstundas laikā ), tad brokastis un reģ istrā cija.
Istaba standarta, bet liela, viss strā dā , viss kā rtī bā , seifs bezmaksas, minibā rs arī , bez atgā dinā jumiem, tī ra un papildina vannas istabu ar kosmē tiku, ū deni utt. Tī rī š ana ir ikdienas un kvalitatī va. Apkopē jai pateicā s (dolā rs vai mū su saldumi). Kondicionieris strā dā ja perfekti, odi utt. nebija. Pē c 5. numura.
Teritorija patī kami acij tī kama, visur tī rs, viss laistī ts un apbū vē ts. Papildus saviem baseiniem (piemē ram, 4 gab. ), Jū s varat izmantot arī citus blakus esoš ā s 2. lī nijas mā sas viesnī cā s. Ja kā dam interesē ū dens slidkalniņ i - patī k. Mē s devā mies ar prieku. Ir transfē rs uz pludmali, vai arī jū s varat kratī t ē dienu ar kā jā m, 7-8 minū tes. Pludmale vairā kā m viesnī cā m. Ir dubults iespaids, vietas maz, bet kopumā ar infrastruktū ru viss kā rtī bā . Pludmales bā rs ir atvē rts. Saulrieta smiltis, bijā m bez aquashoes, normā li. Zivis ir, bet zemū dens pasaulei vajag doties izbraucienā ar laivu. Mē s bijā m delfī nu lī cī , tas ir prieks), snorkelē jā m, vē rojā m koraļ ļ us un zivis, kā arī ar delfī niem. Organizā cijas ziņ ā viss ir lieliski (transfē rs, ē dinā š ana, jahta) un komanda ir lieliska, bija jautri un interesanti.

Ē dienreizes 5, tieš i pietiekami, vairā ku veidu gaļ as ē dieni, augļ i, deserti, gards saldē jums un vairā ku veidu kafijas dzē rieni. Neviens nepaliks izsalcis, viss ir garš ī gi un svaigi. Deserti izskatā s smuki, bet mē s neesam mī ļ otā ji, ja apē dā m pā ris gabaliņ us, ir labi. Augļ i, jā , tas ir interesants ē diens, bet viesnī cā nevar ē st to, ko gribi (mango, vī ģ es utt. ), pats to iegā dā jies no vietē jiem tirgotā jiem un tirgū . Atpū ta vienmē r ir prieks, viesnī ca ir cienī ga, paldies par mū su atvaļ inā jumu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu