viesnīca ir gandrīz jauna

Rakstīts: 3 maijā 2018
Ceļošanas laiks: 23 aprīlis — 1 maijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Sveiki visiem, atpū tos š ajā viesnī cā ar vī ru, protams, Ē ģ iptē neesam pirmo reizi un viesnī ca mums patika, lai gan ir ar ko salī dzinā t! Likumsakarī gi, ka, iedziļ inoties visumā , var redzē t mī nusus un palikt vī luš ies gan pā rē jā , gan personā lā un visā pasaulē , tā pē c, nedomā jot par sliktu, nā cā m atpū sties un sauļ oties!
-Mums uzreiz iepatikā s istaba, laikam pē c viegla remonta, tī ra un plaš a! Veļ a varbū t nav super jauna, bet bija tī ra, istabā nebija putekļ u, lai gan mē beles nedaudz č ī kstē ja, TV rā dī ja un bija pat krievvalodī gi kanā li
-Istabas tiek uzkoptas katru dienu, istabā viss darbojā s pareizi, tikai mē s braucā m ar vī ru, un gultas tika iedotas atseviš ķ i, mums tā s bija jā pā rvieto paš iem, lai gan ierodoties mums teica, ka viņ i vilks mums gultas. . Visu atvaļ inā jumu neviens nevilka un viņ i izklī da.

-Mē s parasti gā jā m ē st uz galveno restorā nu, vai uz ē dinā š anas laukumu pie bē rnu akvaparka Sia Wordā , nu, ir arī bulciņ as, hamburgeri, salā ti, viss garš ī gi, paldies š efpavā riem! Rakstī t un gleznot var daudz, labā k atnā ciet atpū sties!
-Viesnī cas teritorija arī tika sakopta, smilš u kastes nebija, tikai varbū t nedaudz lapas no kokiem, bet es katru dienu redzē ju dā rzniekus, kas sē tā no pirmā s lī dz ceturtajai ē kai kaut ko ā rda un griež .
-Uz pludmali kursē autobuss, un gā jiens aizņ em 5-7 minū tes, ir vietas tū ristiem Sea World, Aqua Vista un Resort, kā arī atseviš ķ a pludmale Pludmales tū ristiem, tā pē c jū s nevarat staigā t pa viņ u. teritorijā , un apsargs dzenā š os pestrus. Jū s maksā jat vairā k un jū s kļ ū stat labā k, diemž ē l, tā ir. (Un tā ir diskriminā cija, manuprā t, pē c klases).
- ceļ ojumos izvē lē jā s utopijas salu (Ē ģ iptes Maldī vu salas) un Luksoru + pilsē tas apskates vietas. tas bija kaut kas! ! iespaidi lī dz š im un atmiņ as ļ oti pozitī vas.
-Animā cija bija laba, vakarā bija daž ā di priekš nesumi: vē derdejas, kobras š ovs, faķ ī rs, mis, pā ris un Mr. Hotel - konkursi tū ristiem.
Kopumā viss bija labi, bet uzreiz redzams, ka viņ iem pietrū kst krievu tū rista (krievi ir bijuš i ļ oti bagā ti ar dzeramnaudu, un viņ i lū gs dolā ru par jebkuru pakalpojumu)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu