Jautājums par viesnīca Albatros Aqua Vista Resort 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
74 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Kāda šobrīd ir situācija valstī?
Vai pēc islāmistu draudiem nebūtu bīstami atpūsties Hurgadā februāra beigās vai marta sākumā? Vai tiek veikti papildu drošības pasākumi?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2014-02-1910 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  17
аватар alex45
Par to jau rakstīju.Ir veikti papildus drošības pasākumi. Līdz ar to agrāk varēju braukt pie draugiem uz tuvējo viesnīcu, tagad vedavu ar mazmeitu tuvējā viesnīcā drīkstējām redzēt tikai reģistratūrā un uzrādot pasi, viņa arī ieradās tikai uz reģistratūru un tikai.Tālāk apsardze nelaida.Viesnīcā ir karkass,pa kuru visi iet cauri.Arī iepriekšējos gados līdz 100 autobusu kolonna devās ekskursijās uz Luksoru apsardzībā.Biju janvāra vidū. šī gada neviens neteiks, kas tagad notiks pēc šiem draudiem.
аватар orbittours.ru
Protams, varas iestādes veikušas papildu drošības pasākumus. Tūristi ir Ēģiptes maize, viņus neviens negrib pazaudēt. Lai cik dīvaini tas neliktos, bet ekskursijas, kā bija, joprojām tiek veiktas. Uz Jeruzalemi, uz klosteri, visos virzienos, izņemot, kā tas bija, autobusu Kaira.
аватар orbittours.ru
Fakts ir tāds, ka šis riffraffs jau sen būtu iztīrīts no Sinaja kalniem, taču saskaņā ar miera līgumu ar Izraēlu Ēģipte nevar turēt Sinajā lielu daudzumu aprīkojuma un armijas vienību. Periodiski šeit tiek veiktas tīrīšanas, bet bez pilnīga kaujas atbalsta to nevar izdarīt kvalitatīvi .......... Un Izraēla nedod savu piekrišanu papildu vaskam, pat attīrīšanai no terorisma. Tātad viņi ķer zivis nemierīgos ūdeņos, noķertais tika neitralizēts. Kalnos šeit var paslēpt jebko. Ja būtu pietiekami daudz helikopteru un armijas, domāju, ka lietas virzītos ātrāk......
аватар orbittours.ru
Starp citu, viņi noķēra grupas augšgalu (6 cilvēki), kuri izteica paziņojumus, ka tūristus jāizved līdz 20.
аватар orbittours.ru
Mums šeit Facebook ir krievvalodīgo šarmu grupa, un tur mēs apspriežam arī sprādziena lietu. Smieklīgākais ir tas, ka Ēģiptes medijos un internetā ir atrodami visi grupas vārdi, izņemot vārdus par 20. februāri un pavēli pamest valsti. Šie izteikumi ir tikai ārvalstu medijos. Mēģinājām saprast, no kurienes aug kājas, bet tas ir medijs ........ Kādam situācija ir jāpastiprina .......
аватар alex45
Tātad, ko jūs pārrunājāt par incidentu ar sprādzienu, pastāstiet mums īsi. Kas notiks tālāk, cilvēki ir noraizējušies!
аватар 2961g7pj
Cilvēki paliek mājās. NG satikām Šarmā.Bija jau bail.Gaidīsim labākus laikus.
аватар aniretakeee
Pirktas biļetes uz 23.02 tagad jautājums ir atteikt vai nē! Uz nedēļu lidojam uz Šarm eš Šeihu! RusMid stāsta, ka, kamēr oficiāli nav aizliegts lidot, atpūtas zonās viss ir kluss! Bet kas pie velna zina kā tur būs rīt???
аватар 2961g7pj
neriskējiet, ja nauda tiek atgriezta
аватар hendo7
Naudu neatdos.Oficiāli lidot nav aizliegts.Padomājiet paši.Ēģipte jau sen ir nemierīga.Federālās tūrisma aģentūras ieteikumu periodā lidojām (septembris-oktobris),atpūtāmies 23 dienas divās viesnīcās Šarmā,bija ļoti apmierināti.Tūristu ir mazāk nekā parasti,pārsvarā briti(Viņiem nebija nekādu ierobežojumu un ieteikumu.)Šarmā viss bija mierīgi.Daudzi toreiz atteicās lidot.Tas ir paša ziņā,kā pārvaldīt savu atvaļinājumu un naudu.
аватар zwfzwf
puiši raksta, uztraucamies, ejam 2. martā ar bērnu, kā īsti ir
Patiesībā aģentūra apliecina, ka viss ir mierīgi?
аватар 2961g7pj
Aģentūrā mūs pārliecināja,ka brauksim uz Izraēlu.Šarmā lidostā paņēma naudu par vīzām.Bet Izraēlā netikām.valsts bez varas un kārtības,bērnu nebūtu paņēmusi. Līdz 2. martam kaut kam vajadzēja tikt skaidrībā.
аватар alex45
Labāk vediet savu bērnu uz Kijevu vai Ļvovu!
Un tajā jautājumā, ka baltkrievi neaizbrauca uz Izraēlu, TA jādod pa galvu par viņu garantijām.
аватар irina_1901
Naudu neatdos, bet valsti mainīs. Paņemiet AAE. Visi TA ir ieinteresēti gūt peļņu no tūristiem, tāpēc saka, ka ir mierīgi, bet paši diez vai brauks ar bērniem. Padomājiet. Oficiāli neviens neaizliedza, vienkārši neiesaku.
аватар aniretakeee
Piezvanīju daudziem draugiem un draugiem, kas saistīti ar Ēģipti, un dažādām tūrisma aģentūrām! Visi saka, ka tūres zona SHES ir mierīga! Galvenais nebraukt tālu ekskursijās!
аватар Egyptian_Guide
Pēc Mubaraka gāšanas valstī ieplūda ekstrēmisti. Tagad mēs visi maksājam. Tie ir Tuvie Austrumi – bez skarbas diktatūras nevar iztikt!
аватар dvoyakovskaya
Tikko atgriezos no Šarmas, viss klusi! Ej atpūsties viss ir super!!!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Albatros Aqua Vista Resort 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl