AMC Royal Hotel & Spa 5*– Atsauksmes

106
Novērtējums 7.810
№14 viesnīcas reitingā Hurgada
8.0 Numurs
7.9 apkalpošana
7.7 Tīrība
7.7 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas blakus savai pludmalei Hurgadā. Uzcelta 2010. gadā, pēdējā renovācija veikta 2020. gadā (standarta numuru atjaunošana). Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm ar bērniem un ūdens aktivitāšu cienītājiem.Vairāk →
аватар zateykinairisha
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pavadī ju brī niš ķ ī gas brī vdienas brī niš ķ ī gā vietā AMC Royal Hotel! Draudzī gs un uzmanī gs personā ls, skaista un sakopta teritorija, mā jī ga atmosfē ra. … Tomēr ▾ Pavadī ju brī niš ķ ī gas brī vdienas brī niš ķ ī gā vietā AMC Royal Hotel!
Draudzī gs un uzmanī gs personā ls, skaista un sakopta teritorija, mā jī ga atmosfē ra.
аватар terpi_vova
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū tā s no 2020.  gada decembra lī dz 2021.  gada janvā rim. Internets ir nulle, tenisa kortu nav pat kaimiņ u viesnī cā s. Personā ls draudzī gs, kā visur. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 2020.  gada decembra lī dz 2021.  gada janvā rim.
Internets ir nulle, tenisa kortu nav pat kaimiņ u viesnī cā s.
Personā ls draudzī gs, kā visur.
Швидкість інтернету
аватар vladimir.popov
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
"+": labi pagatavot; tī ras sakā rtotas telpas; kopumā teritorija ir sakopta; personā ls lielā koties ir atbilstoš s; netā lu no Sultā na pū ķ iem, no viesnī cas lī dz ratiņ krē slam mazā k nekā.100 metri. "-": jū ras tieš ā m nav, pa molu jā iet 300 metri, koraļ ļ i arī beigti; teritorija ir ļ oti maza, faktiski baseins un pludmale; ē st tikai ē damistabā , kur burbulis ir drausmī gs, uz ielas nav zonas ar galdiņ iem; wi-fi tikai vestibilā un š ausmī gs ā trums; lī dz Hurgadas centram 15 km. … Tomēr ▾ "+":
labi pagatavot;
tī ras sakā rtotas telpas;
kopumā teritorija ir sakopta;
personā ls lielā koties ir atbilstoš s;
netā lu no Sultā na pū ķ iem, no viesnī cas lī dz ratiņ krē slam mazā k nekā.100 metri.

"-":
jū ras tieš ā m nav, pa molu jā iet 300 metri, koraļ ļ i arī beigti;
teritorija ir ļ oti maza, faktiski baseins un pludmale;
ē st tikai ē damistabā , kur burbulis ir drausmī gs, uz ielas nav zonas ar galdiņ iem;
wi-fi tikai vestibilā un š ausmī gs ā trums;
lī dz Hurgadas centram 15 km.

Kopē jie iespaidi ir labi, bet es vairs nevē los braukt uz Hurgadu)
аватар ir-mir
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tusies ģ imene ar 10 gadus vecu bē rnu. Iespē jams, pā rē jiem pieauguš ajiem viesnī ca nebū s patī kama ļ oti seklā s jū ras ziņ ā , bet mums š ajā ziņ ā jū ra bija brī niš ķ ī ga, ja neuztraucas, ka bē rns lec dziļ umā . … Tomēr ▾ Atpū tusies ģ imene ar 10 gadus vecu bē rnu. Iespē jams, pā rē jiem pieauguš ajiem viesnī ca nebū s patī kama ļ oti seklā s jū ras ziņ ā , bet mums š ajā ziņ ā jū ra bija brī niš ķ ī ga, ja neuztraucas, ka bē rns lec dziļ umā . Š eit lī dz labu 300 metru dziļ umam))). Izš ļ akstī š anā s uz krasta lī dz ceļ iem/lī dz viduklim ū denī ir lieliska. Pludmale ir aprī kota, ir plastmasas sauļ oš anā s krē sli, to ir daudz, kā arī barjeras no vē ja. Pludmale tī ra, jū ra vē sa (ziema). Daudzi biedri brauc uz dē ļ iem ar izpletni (kitesurfing). Laba stacionā ra mola ar vairā kā m nogā zē m (ē rta) uz daž ā diem dziļ umiem. Zivju ir maz.
Porteris pavadī ja pusstundu, lai reģ istrē tos istabā . Visi numuri atrodas vienā U veida ē kā , tajā atrodas arī reģ istratū ra, galvenais restorā ns, viesnī ca ir kompakta. No istabas skats uz jū ru. Numurā ir seifs un tē jas un kafijas stū rī tis. Neliels ledusskapis, katru dienu papildinā ts ar ū deni un sulā m. Tī rī š ana katru dienu, arī dvieļ u maiņ a. Istaba ir ok, man patika.
Teritorija tī ra, labs baseins, ir ū dens slidkalniņ i.
Ē diens normā ls, izvē le ir, tika doti arī vairā ki gaļ as ē dieni, zivis, jū ras veltes (kalmā ri, krabji). Daudz konditorejas izstrā dā jumu un saldumu, augļ u. Divu veidu zupas, svaigu dā rzeņ u izcirtņ i, daž i nacionā lie ē dieni, sautē ti/cepti dā rzeņ i. Brokastī s putra, vā rī tas olas / olu kultenis / ceptas olas, siers un desas š ķ ē les, pā rslas. Tē ja, kafija, sulas dzesē tā jos - paš apkalpoš anā s. Kopumā viņ i bija apmierinā ti ar ē dienu.
Animā cija atvaļ inā jumā neinteresē , bet bija neliela kustī ba, vakarā ir mini diskotē ka bē rniem.
Personā ls labi, draudzī gi puiš i, neuzbā zī gi, viesnī cas personā ls atstā ja ļ oti labu iespaidu.
Paš as viesnī cas atraš anā s vieta ir tā lu no centra, blakus, izņ emot viesnī cas, nav nekā interesanta, tur tieš ā m ir veikali, un vienā virzienā un otrā virzienā no viesnī cas, kaulē joties visu var nopirkt par normā lā m cenā m.
Internets. Saziņ ai izmantojā m tikai viesnī cas Wi-Fi, ī sziņ ā m tas aizies, kad bū s maz cilvē ku, piemē ram, no rī ta, pa viber izdevā s pat sazvanī t.
Viesnī ca laba, cenas un kvalitā tes attiecī ba atbilst, normā la atpū ta. To var ieteikt tikai tad, ja tā da sekla jū ra un atraš anā s vieta atbilst.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ja ņ em alkoholu un servisu - tad ir labi. Bet, ja paņ emat teritoriju, izklaidi un apsildā mu baseinu - tad tā tur nav. Viesnī cas teritorija ir maza. Tiem cilvē kiem, kuri negrasā s pavadī t laiku viesnī cā - tas ir labi. Bet mani piesaistī ja blakus esoš ā viesnī ca, tur ir labā ka teritorija un patī kamā ka. … Tomēr ▾ Ja ņ em alkoholu un servisu - tad ir labi. Bet, ja paņ emat teritoriju, izklaidi un apsildā mu baseinu - tad tā tur nav. Viesnī cas teritorija ir maza. Tiem cilvē kiem, kuri negrasā s pavadī t laiku viesnī cā - tas ir labi. Bet mani piesaistī ja blakus esoš ā viesnī ca, tur ir labā ka teritorija un patī kamā ka. Š ī viesnī ca pati par sevi nav slikta, bet jau veca. Š eit nav slikti, bet daž ā s vietā s flī ze ir sasista vai kā . Ar parasto š pakteli te nepietiek, vajadzī gs renovā cija. Esmu bijis labā s viesnī cā s, tā pē c man ir ar ko salī dzinā t. Š eit ir SPA centrs un SPA darbinieki nezina, ko ar to darī t, š is brī dis man bija nedaudz nesaprotams.
аватар Nataliia6
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lasī ju atsauksmes, viņ am arī bija lielisks vē rtē jums, meklē jot pirmā s lī nijas viesnī cu. Pā rtika ir viss iekļ auts. Katru dienu tī rī ja istabu, veidoja figū riņ as no dvieļ iem, man patika, ka katru dienu nesa ū deni un sulu. … Tomēr ▾ Lasī ju atsauksmes, viņ am arī bija lielisks vē rtē jums, meklē jot pirmā s lī nijas viesnī cu. Pā rtika ir viss iekļ auts. Katru dienu tī rī ja istabu, veidoja figū riņ as no dvieļ iem, man patika, ka katru dienu nesa ū deni un sulu. Kopumā istaba bija ļ oti skaista, istabā bija seifs, ledusskapis. Bija problē ma ar cauruli pie vannas, bet nekavē joties tika novē rsta. Ieradā mies viesnī cā , priecī gi sasveicinā jā mies, iedevā m sulu, zā ģ ē jā m kartī tes dvieļ iem, rokassprā dzes. Man ļ oti patika ē diens. Bija jū ras veltes, gaļ a, zivis, augļ i. Mums nebija jā iet ā rpus viesnī cas, uz vietas bija restorā ni, kur var doties paē st. Bezmaksas wifi tikai reģ istratū rā , bet slikti, varē ja nopirkt internetā . Ekskursijas pirkā m no gida, viss sakrita ar solī to. Viņ i mū s aizveda uz veikaliem.
аватар alina03-02
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s trī s kopā ar reb. 5 gadi visos mū su parametros izvē le krita uz AMC. Lidojums, transfē rs uz viesnī cu viss kā rtī bā un bez kavē š anā s. Arī ar izlī gumu nepavilka, uznā ca pirmais numurs no piedā vā tajiem, un viņ i tajā palika. … Tomēr ▾ Mē s trī s kopā ar reb. 5 gadi visos mū su parametros izvē le krita uz AMC. Lidojums, transfē rs uz viesnī cu viss kā rtī bā un bez kavē š anā s. Arī ar izlī gumu nepavilka, uznā ca pirmais numurs no piedā vā tajiem, un viņ i tajā palika. Parasts standarta, skats uz pagalmu. Mē s nebijā m principiā li skati, bet klusi. Dienas pudele ū dens 1.5 litri un saldā gā ze. dzē rieniem. Ir "tē jas stū rī tis", uzkopš ana, dvieļ i, viss standartā . Wi-Fi nebija pieejams numurā , bet bija pieejams visā teritorijā . SIM karti viņ i nepirka, tika galā ar viesnī cas.
Teritorija neliela, baseini tī ri, ir ū dens slidkalniņ i, tī ra, ļ oti tuvu jū rai. Lielā ko daļ u laika pavadī jā m pludmalē . Jū ra un piekraste ideā li piemē rota bē rniem, sekla, lī dz dziļ umam, tā tad peldē š anai, ļ oti tā lu. Daudz ē rtā k ir no mola, bet seklā ū denī ar bē rniem. Ja atpū tā ties vienatnē vai kompā nijā , š ī iespē ja netiktu izskatī ta). Sauļ oš anā s krē slu pietika, lī dz vakaram strā dnieki visu iztī ra, izgrā bj, pludmale tī ra. Ir pludmales bā rs.
Kopumā uztura ziņ ā viss bija sakā rtots, un mana meita atrada ē dienu pē c mū su gaumes. Vairā kas gaļ as š ķ irnes, zivis, kaut kas gaļ as "no š efpavā ra", daž ā di piedevas un dā rzeņ i. Ir izvē le, un nekas negarš o. Ak, un augļ i un deserti. No desertiem man daudz nepatika, š ajā ziņ ā esmu ļ oti izvē lī ga, mans vī rs teica, ka tas ir labi). Starp citu, man patika pusdienas ekskursijā uz El Gouna, forš a ekskursija, bē rns ir sajū smā , cik saprotu, š ī ir jauna programma, ar batiskafu un ieeju pie delfī niem. Ļ oti ē rti, tik daudz iespaidu vienā dienā )). Pati pilsē ta atstā ja ļ oti patī kamu iespaidu, kopumā vē rtī gs ceļ ojums.
Neko sliktu neteiksim par personā lu, labi, draudzī gi puiš i, bē rnam vienmē r ir liela uzmanī ba, flirtē ar jokiem, no sirds ir ļ oti laipni, tas aizrauj. Ar atpū tu esam ļ oti apmierinā ti, liels paldies personā lam, visas mū su nelielā s problē mas tika atrisinā tas bez atgā dinā jumiem, nemeklē jā m mī nusus, izbaudī jā m atvaļ inā jumu. Ieteiksim tū ristiem, kurus neapmulsina seklā jū ra.
аватар polpolya
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nedē ļ u pavadī ju viesnī cā kopā ar vī ru. Mē s ieradā mies naktī , tā pē c tikā m ā tri apsē duš ies. No numura paveras skats uz blakus esoš o viesnī cu, kas tiek bū vē ta, tač u tas netraucē ja, jo ā rkā rtī gi reti bija iespē ja nakš ņ ot. … Tomēr ▾ Nedē ļ u pavadī ju viesnī cā kopā ar vī ru. Mē s ieradā mies naktī , tā pē c tikā m ā tri apsē duš ies. No numura paveras skats uz blakus esoš o viesnī cu, kas tiek bū vē ta, tač u tas netraucē ja, jo ā rkā rtī gi reti bija iespē ja nakš ņ ot. Jū ra ir sekla un silta, tač u jā rē ķ inā s ar bē gumiem un bē gumiem. Piestā tne ir vairā k kā.400 m garš Baseins liels, daž ā da dziļ uma, ir sekcija bē rniem. Ē diens varē ja bū t labā ks. Izsalcis, protams, nepaliksi, tač u daudzveidī bas nav, un augļ u no augļ iem ir maz: banā ni, apelsī ni, ā boli, dateles, retā k melone. Bet saldumu ir pā rpilnī bā : kū kas, konditorejas izstrā dā jumi, bulciņ as, rullī š i, kruasā ni utt.
аватар yuli_yulia
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki visiem? ? ? ? Š ajā viesnī cā atpū tā mies jū nija beigā s ar kā du jaunu vī rieti. Un mē s paš i noteicā m š ā dus plusus un mī nusus un nolē mā m dalī ties. No plusiem: + atbrauca pa nakti un uzreiz tikā m iekā rtoti un pabaroti. … Tomēr ▾ Sveiki visiem? ? ? ?

Š ajā viesnī cā atpū tā mies jū nija beigā s ar kā du jaunu vī rieti. Un mē s paš i noteicā m š ā dus plusus un mī nusus un nolē mā m dalī ties.

No plusiem:

+ atbrauca pa nakti un uzreiz tikā m iekā rtoti un pabaroti.

+ labas tī rī bas telpas, viss darbojas. Istabā ir seifs, ledusskapis, TV, katru dienu tiek vests ū dens un sulas.

+ tī rī š ana katru dienu (bez pieprasī jumiem un nemitī gas vilkš anas).

+ ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls.

+ vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli (gan pludmalē , gan pie baseina).

+ vienmē r atradu ko ē damu. Ī paš i gardas vakariņ as bija restorā nā netā lu no pludmales (tiek pasniegts grils, shawarma, burgeri), tač u tur iepriekš jā piesakā s (bez maksas).

Arī makaroni itā ļ u restorā nā Caesar bija diezgan garš ī gi vakariņ ā s un arī bez maksas? ? ? ?

+ ē dienkartē bija jū ras veltes.

+ ir klubs, var dejot)

+ otrajā stā vā varē ja spē lē t galda tenisu un biljardu. Biljards ir apmaksā ts.
+ Blakus ir veikali ar suvenī riem un diezgan labā m cenā m.

+ daudz saldumu. Vai jums ī paš i garš oja š okolā des pankū kas brokastī s? ? ? ?

No mī nusiem:

-augļ u bija ļ oti maz (apelsī ni, banā ni, persiki).

-pirmos 500 metrus sekla jū ra. Ir iespē ja tikt lī dz dziļ umam no mola, bet ieš ana prasī s ilgu laiku.

- tā da paš a veida alkohols. Kokteiļ u daudzveidī bas trū kums. Rums, dž ins, alus, vī ns un viss, kas uz tā uzbū vē ts.

- pie lielas cilvē ku plū smas ē damistabā (sastrē gumstundā s) tika pamanī ti nemazgā ti trauki.

- uzmā cī gi spa darbinieki. Pat ļ oti uzmā cī giem.

- neliela platī ba, bet ar to mums pietika.

Un š eit ir daž i padomi, kas balstī ti uz apmeklē juma pieredzi:

*Taksometru ir izdevī gā k izmantot Uber, nevis vietē jo vai viesnī cu. Arī lē tā k un uzticamā k.

* neņ emt ekskursijas no tū roperatoriem. (piemē ram, paradī zes sala 40 USD no personas) Mē s paņ ē mā m ceļ ojumu24. tieš saistē (paradī zes sala 17 USD no personas). Turklā t viņ i atradā s uz vienas jahtas ar puiš iem, kuri katrs maksā ja 40 USD.
*var doties uz vietē jo tirgu. Ir lē ti augļ i, un jums tiek nodroš inā ta visa vietē jā garš a.

*Senzo Mall pie lielveikala Spinneys nopirkā m neprā tī gi gardas karaliskā s garneles (pagatavotas tieš i jū su acu priekš ā par 1$). Ļ oti garš ī gi un par saprā tī gu cenu. Jā mē ģ ina? ? ? ?

* Ekskursija Paradī zes sala ļ oti patika. Braucā m ar jahtu, stundu pavadī jā m tī rā pludmalē , ar maskā m apskatī jā m zivis, devā mies makš ķ erē t, vizinā jā mies ar banā nu, paē dā m garš ī gas pusdienas un saņ ē mā m patī kamu emociju lā diņ u.

Lai visiem jaukas brī vdienas!

Iesakā m viesnī cu, labi atpū tieties un to arī jums novē lam! Nebaidieties, dodieties droš i, viesnī ca ir naudas vē rta)
аватар Fancase
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
2019.  gada maijā es ar ģ imeni atpū tos viesnī cā AMC Royal Hotel & Spa. Viesnī ca atrodas Hurgadas nomalē , ar taksometru lī dz Sheraton ielai jā brauc apmē ram 15 minū tes. Taksometrs vienā virzienā maksā.4-5 USD. No viesnī cas uz Hurgadu nav pieejami ne bezmaksas, ne maksas transporta pakalpojumi. … Tomēr ▾ 2019.  gada maijā es ar ģ imeni atpū tos viesnī cā AMC Royal Hotel & Spa.

Viesnī ca atrodas Hurgadas nomalē , ar taksometru lī dz Sheraton ielai jā brauc apmē ram 15 minū tes. Taksometrs vienā virzienā maksā.4-5 USD. No viesnī cas uz Hurgadu nav pieejami ne bezmaksas, ne maksas transporta pakalpojumi.
Viesnī ca sastā v no vienas daudzstā vu ē kas, kas veidota burta "P" formā . Ir lifti un rampas ratiņ krē sliem.
Viesnī cas vestibils ir liels un skaists marmorā , ar ā das dī vā niem, ī stā m klavierē m, kur ik pa laikam vakaros spē lē ja pianists.
Labs vestibila bā rs, kur gatavo labus kokteiļ us glā zē , bā rā pludmalē un baseinā tos lej plastmasas glā zē s.
Ir vē rts atzī mē t Viesu attiecī bu darbu, meitenes ir kompetentas, sniedz nepiecieš amo palī dzī bu piesakoties. Atpū tas laikā vairā kas reizes zvanī ja uz istabu un jautā ja, kā iet, vai ir vē lmes un komentā ri.
Vestibilā ir arī vairā ki veikali un "aptieka" ar neadekvā tā m cenā m. Par antibiotiku bē rnam viņ i prasī ja 20 USD, savukā rt Hurgadā maksā ja 4 USD.
Standarta numurs: divas vienvietī gas gultas, dī vā ns, naktsgaldiņ i, 32 collu televizors ar vairā kiem Krievijas un Ukrainas kanā liem. Istaba tika iztī rī ta labi.
Ledusskapis katru dienu tika papildinā ts ar diviem sulas maisiņ iem un divā m 1.5 litru ū dens pudelē m.
Numurā ir arī tē jkanna un daž i maisiņ i ar kafiju, tē ju, cukuru.
Mē beles nav jaunas, bet dzī vas. Santehnika strā dā . Fē ns nedarbojā s labi, viņ i izsauca remontu. Š ampū ns, duš as ž eleja un dvieļ i regulā ri mainī ti un papildinā ti.
Ē damistaba ir liela, atrodas zem halles. Ē diens ļ oti vienmuļ š , gaļ as izvē les nav, zivis, piedevas ir pā rpilnī bā . Saldumi, standarta ē ģ iptieš u komplekts - daudz, bet viss pē c vienas garš as.
Augļ i: banā ni, ā boli, dateles, apelsī ni, reizē m bija melones un kā dreiz arbū zi.
Mums ir uzskats, ka ē diens ir sliktā ks nekā citā s Ē ģ iptes viesnī cā s, kur iepriekš atpū tā mies.
Viesnī cā ir viens liels baseins, kas sadalī ts vairā kā s dziļ uma zonā s un mazā bē rniem.
Maijā nav ū dens sildī š anas. Dienas pirmajā pusē ū dens diezgan vē ss, iesilis (no saules), pē c 12.00.
Ir vairā ki mazi pakalni. Viesnī cas teritorija maza, vakarā nav kur staigā t.
Ā rpus viesnī cas varat staigā t pa labi, kur atrodas Havaju salu viesnī cu ķ ē de ar skaistu teritoriju, ū denskritumiem.
Pa kreisi no viesnī cas ir tikai pamestas viesnī cas, nepabeigtas ē kas un tuksneš i.
Pa dienu animā ciju neredzē jā m : -(, vakaros standarta bē rnu programma un pē c programmas pieauguš ajiem. Vakara animā cija notiek diskobā rā . Ja atpū tnieku daudz, tad tur ir diezgan smacī gs.
Pludmale ir plaš a, ir pietiekami daudz lietussargu un sauļ oš anā s krē slu, ir nojumes, lai pasargā tu no vē ja.
Jū ra ir sekla, 300-350 metru, bē guma laikā lī dz ceļ iem, paisuma laikā lī dz viduklim. Bē rniem plaš ums, ū dens labi sasilst dienas laikā.
Labajā pusē kapitā ls pontons 450 m garumā , uz kura ir 4 nolaidumi jū rā : divi seklajā daļ ā un divi dziļ ā k. Koraļ ļ u nav, zivis ir, bet ne gaiš as.
Labā k iet jū rā koraļ ļ os, ​ ​ jo tur ir akmeņ i, gliemež vā ki ...
Mē s devā mies ekskursijā s pa Hurgadu, uz Luksoru, braucā m ar batiskafu, tas nedaudz paspilgtinā ja mū su uzturē š anos AMC Royal.
Pati viesnī ca nav slikta, personā ls cenš as, bet mū su uzturē š anā s tajā noritē ja "bez pagrieziena".
Пляж Пляж Уборка в номере Номер. Санузел Номер. Санузел Коктейли с лоби бара Отель Фрукты в столовой
Parādīt vairāk »


iemiesojums 21anfi
Sveiki! Palīdziet iesācējiem tūristiem Ēģiptē. Kas attiecas uz AMC Royal Hotel 5 *, kā būtu ar ekskursiju, kur jūs tos aizvedāt viesnīcā vai netālu no viesnīcas? Vai kāds var padalīties ar cenu
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
iemiesojums Brigantina87
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums honey_elena83
Ceļoju ar mazu bērnu,baidos,ka nesavainos
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель расположен рядом с собственным пляжем в городе Хургада. Построен в 2010 году, последняя реновация проводилась в 2020 году (косметический ремонт номеров категории Standard Room). Отель прекрасно подойдёт для семейного отдыха с детьми и для любителей водных развлечений.

Atrašanās vieta 17 км от аэропорта Хургады. 11 км от центра города Хургада. 13 км от Эль Гуны.
Pludmales apraksts Мелководье около 400 м. Протяжённость пляжа – 100 м. Пирс длиной 500 м. Рекомендуется специальная обувь.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Услуги консьержа, круглосуточная стойка регистрации, магазины на территории. The Cesar: итальянский ресторан, работает с 18:30-22:30, шведский стол (паста, пицца), ежедневно. Ресторан Теппаньяки — за дополнительную плату 19: 00-22: 30.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб (4-12 лет). Детский бассейн с подогревом зимой.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Аквапарк без подогрева в зимний период для взрослых и детей (3 горки для взрослых и 3 горки для детей, часы работы: 10:00-12:00, 14:00-16:00)
  • akvaparks un slidkalniņi
  • džakuzi
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 394 номера.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Al Ahya’a District, Hurghada, Red Sea, Egypt
Tālruņi: +20 100 179 6280
Tīmekļa vietne: AMC Royal Hotel & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).