Laba viesnīca, laba uzturēšanās

Rakstīts: 9 marta 2020
Ceļošanas laiks: 16 — 23 janvārī 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 8.0
Atpū tusies ģ imene ar 10 gadus vecu bē rnu. Iespē jams, pā rē jiem pieauguš ajiem viesnī ca nebū s patī kama ļ oti seklā s jū ras ziņ ā , bet mums š ajā ziņ ā jū ra bija brī niš ķ ī ga, ja neuztraucas, ka bē rns lec dziļ umā . Š eit lī dz labu 300 metru dziļ umam))). Izš ļ akstī š anā s uz krasta lī dz ceļ iem/lī dz viduklim ū denī ir lieliska. Pludmale ir aprī kota, ir plastmasas sauļ oš anā s krē sli, to ir daudz, kā arī barjeras no vē ja. Pludmale tī ra, jū ra vē sa (ziema). Daudzi biedri brauc uz dē ļ iem ar izpletni (kitesurfing). Laba stacionā ra mola ar vairā kā m nogā zē m (ē rta) uz daž ā diem dziļ umiem. Zivju ir maz.
Porteris pavadī ja pusstundu, lai reģ istrē tos istabā . Visi numuri atrodas vienā U veida ē kā , tajā atrodas arī reģ istratū ra, galvenais restorā ns, viesnī ca ir kompakta. No istabas skats uz jū ru. Numurā ir seifs un tē jas un kafijas stū rī tis. Neliels ledusskapis, katru dienu papildinā ts ar ū deni un sulā m. Tī rī š ana katru dienu, arī dvieļ u maiņ a. Istaba ir ok, man patika.
Teritorija tī ra, labs baseins, ir ū dens slidkalniņ i.

Ē diens normā ls, izvē le ir, tika doti arī vairā ki gaļ as ē dieni, zivis, jū ras veltes (kalmā ri, krabji). Daudz konditorejas izstrā dā jumu un saldumu, augļ u. Divu veidu zupas, svaigu dā rzeņ u izcirtņ i, daž i nacionā lie ē dieni, sautē ti/cepti dā rzeņ i. Brokastī s putra, vā rī tas olas / olu kultenis / ceptas olas, siers un desas š ķ ē les, pā rslas. Tē ja, kafija, sulas dzesē tā jos - paš apkalpoš anā s. Kopumā viņ i bija apmierinā ti ar ē dienu.
Animā cija atvaļ inā jumā neinteresē , bet bija neliela kustī ba, vakarā ir mini diskotē ka bē rniem.
Personā ls labi, draudzī gi puiš i, neuzbā zī gi, viesnī cas personā ls atstā ja ļ oti labu iespaidu.
Paš as viesnī cas atraš anā s vieta ir tā lu no centra, blakus, izņ emot viesnī cas, nav nekā interesanta, tur tieš ā m ir veikali, un vienā virzienā un otrā virzienā no viesnī cas, kaulē joties visu var nopirkt par normā lā m cenā m.
Internets. Saziņ ai izmantojā m tikai viesnī cas Wi-Fi, ī sziņ ā m tas aizies, kad bū s maz cilvē ku, piemē ram, no rī ta, pa viber izdevā s pat sazvanī t.
Viesnī ca laba, cenas un kvalitā tes attiecī ba atbilst, normā la atpū ta. To var ieteikt tikai tad, ja tā da sekla jū ra un atraš anā s vieta atbilst.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu