Mansoura University Hotel 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Mansoura University Hotel atrodas El Mansoura, Nīlas deltā, Dumiyat atzara austrumu pusē. Viesnīca atrodas viena kilometra attālumā no El Mansour universitātes un 200 metru attālumā no Nīlas upes. Netālu no viesnīcas atrodas ātrās ēdināšanas KFC un Metro lielveikals.Vairāk →
аватар svized
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
El Mansoura viesnī cā m nav ko izvē lē ties. Tā das ir tikai divas. Vē l tikai viens ir centrā , un tur ir ļ oti skaļ š . Universitā te diezgan klusā vietā Nī las krastā . Pā ri ceļ am atrodas lielveikals, blakus mobilo sakaru abonentu apkalpoš anas punkti. … Tomēr ▾ El Mansoura viesnī cā m nav ko izvē lē ties. Tā das ir tikai divas. Vē l tikai viens ir centrā , un tur ir ļ oti skaļ š .
Universitā te diezgan klusā vietā Nī las krastā . Pā ri ceļ am atrodas lielveikals, blakus mobilo sakaru abonentu apkalpoš anas punkti. Viesnī cu apsargā Zemessardze.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas

Mansoura University Hotel находится в Эль-Мансуре, в дельте Нила на восточной стороне рукава Думьят. Отель расположен в километре от университета Эль-Мансура и в 200 метрах от реки Нил. Рядом с отелем есть фаст-фуд KFC и супермаркет Metro.

Atrašanās vieta Отель MUH находится примерно в 120 км к северо-востоку от Каира.
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • droši
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Adrese Mansoura Qism 2, Mansoura, Dakahlia Governorate, Египет.
Tālruņi: +20 19623
FAQ