Otium Senses Onatti 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 6.010
7.7 Numurs
6.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
6.7 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas El Kuzeir kūrortā, pie Sarkanās jūras, 150 km no Hurgadas. Atvērts 2010. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai, romantiskiem ceļojumiem vai izbraucieniem ar draugiem.Vairāk →
аватар Sandra_n
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Tas viss ir ļ oti skumji Sā kotnē ji gribu teikt, ka š ī apskata rakstī š anas iemesls bija vē lme brī dinā t par iespē jamiem apstā kļ iem, nevis tikai izrā dī t neapmierinā tī bu vai “nodevu” par paš u viesnī cu. … Tomēr ▾ Tas viss ir ļ oti skumji

Sā kotnē ji gribu teikt, ka š ī apskata rakstī š anas iemesls bija vē lme brī dinā t par iespē jamiem apstā kļ iem, nevis tikai izrā dī t neapmierinā tī bu vai “nodevu” par paš u viesnī cu.

Varbū t pirms gada vai diviem tā bija brī niš ķ ī ga vieta ģ imenei, relaksē još ā m brī vdienā m. Tač u pē c Ē ģ iptes politiskā s krī zes situā cija š ajā viesnī cā (un daudzā s citā s) ir krasi mainī jusies. Tā pē c esiet modrs, izlasiet aktuā los pā rskatus, un pats galvenais - “skopais maksā divreiz! »

Vizuā li Onati ir tā ds, kā ds izskatā s fotogrā fijā “tū ristiem”, tas ir, jauns un kopts. Kamē r mē s tur nokļ uvā m, tur jau bija daudz zaļ umu. Teritorija nav liela, bet jauka.
Pludmalē ir pontons, vē l nepabeigts, bet "izstaigā jams". No tā var nokā pt gandrī z lī dz garozas malai.

Peldē t ar masku bez riska “pietuvoties ezim” var tikai aiz garozas. Kā da veida fauna tur ir, koraļ ļ i, es nevaru aprakstī t, jo.
vē jš bija ļ oti stiprs, un nebija reā li tikt tā lā k par garozu. Ja mums nepaveicas ar tā diem laikapstā kļ iem kā mums, snorkelē tā jiem nav ko darī t.

Visvairā k cieta virtuve un apkalpoš ana. Tā kā viesnī cā bija maz cilvē ku (pirmā dienā ap 8 cilvē ki), zviedru galds principā nebija. Nā kamajā dienā apmetā s 100 cilvē ki. un parā dī jā s izvē le un galds, bet diez vai to varē s saukt par zviedru, jo kolonisti bija arā bi un virtuve kļ uva
pā rsvarā nacionā lie.

Atseviš ķ i dzē rieniem nebija sulas, bija UPI un hibiskus, alus 200g glā zē s, vī ns (tikai sarkanais). Par katru glā zi "alkohola" jā parakstā s! Tā tad, ja jū s pē kš ņ i vē laties pā rtraukt dzerš anu - jū s esat š eit!

apkalpoš ana
Kā teica pats ī paš nieks, viņ iem nā cā s ievē rojami samazinā t darbinieku skaitu un pat ietaupī t uz tā kvalitā ti. Ņ emot to vē rā , pakalpojums viesnī cā praktiski nebija pieejams.
Es nepiederu pie tū ristu kategorijas, kuri uzskata krievu valodu par otro valsts valodu Ē ģ iptē , bet vai viņ iem viesnī cā jā zina angļ u valoda?

Pē c pā rcelš anā s no citas viesnī cas (paldies TezTour pā rstā vim par palī dzī bu) pavadī jā m divas "neaizmirstamas" dienas Onatti. Ar to mums pietika, lai turpmā k, izvē loties viesnī cu, vadī tos pē c trim principiem, ko norā dī ju sā kumā.
Jebkuri jautā jumi - ar prieku atbildē š u.
аватар iana911
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū ta bija veiksmī ga, bet vispirms vispirms. Man ir 22 gadi un atpū tos kopā ar savu jaunieti, neesmu pā rā k pretenciozs, bet domā ju, ka visiem pā rē jiem elementiem jā bū t kvalitatī viem un neradot neē rtī bas. Un tā , mē s lidojā m no Kijevas uz Hurgadu un braucā m uz viesnī cu 2:30 min. … Tomēr ▾ Atpū ta bija veiksmī ga, bet vispirms vispirms. Man ir 22 gadi un atpū tos kopā ar savu jaunieti, neesmu pā rā k pretenciozs, bet domā ju, ka visiem pā rē jiem elementiem jā bū t kvalitatī viem un neradot neē rtī bas. Un tā , mē s lidojā m no Kijevas uz Hurgadu un braucā m uz viesnī cu 2:30 min. Neaprakstī š u tik banā las lietas kā dzī ves apstā kļ us, tie visur ir lī dzī gi, un, ja pieklā jī gā lī menī , tad ī sti nav nozī mes. Tā tas ir š ajā viesnī cā , nekā di sadzī ves trū kumi nesabojā pā rē jo. Par galvenajā m atš ķ irī bas pazī mē m - š odien viesnī ca ir jauna un nav pilnī bā nodota ekspluatā cijā , daž reiz ir nelieli, gandrī z neredzami remontdarbi. Viesnī cas teritorija, kā arī serviss pretendē uz augstu lī meni, bet vē l nav iebraukts, kā rezultā tā ir kļ ū mes. Piemē ram, noteikta veida alkohola trū kums, krū zī š u vai salveš u trū kums, tač u tas viss ā tri tiek atrisinā ts, un š ī parā dī ba ir ī slaicī ga.
Teritorijas apstā dī jumi ir sā kuma stā voklī , tā pē c skaistu zaļ o ainavu neredzē siet. Citā di viesnī ca ir aprī kota ar visiem elementiem kvalitatī vai atpū tai - divi peldbaseini, viens no tiem apsildā ms, baseins ar slidkalniņ iem bē rniem, neliels amfiteā tris, neliela deju zā le bā rā.
Tagad par galveno - apburoš o jū ru. 300 metrus no krasta atrodas koraļ ļ u plā ksne, virs kuras ū dens dziļ ums nepā rsniedz 1m. Uz tā jū s varat redzē t mazus koraļ ļ us un vairā kas zivju š ķ irnes, tas viss atrodas jū su tuvumā , un tiek radī ts peldē š anas efekts akvā rijā . Uz š ķ ī vja, neatkarī gi no vē ja stipruma, nav lielu viļ ņ u un š eit vienmē r var peldē ties. Bet jums jā bū t ī paš i uzmanī gam, lai nesavainotos koraļ ļ os, ​ ​ ieejot ū denī bez ī paš a aprī kojuma. č ī bas nav iespē jamas. Tā lā k plā ksne beidzas ar klinti, kur jū ras dziļ ums ir aptuveni 8 m.
Tagad pie viesnī cas tiek bū vē ts pontons, kas ļ aus uzreiz nokļ ū t dziļ umā , tač u š obrī d tas vē l nav pabeigts. Vietā , kur plā tne plī st, koraļ ļ i ir gaiš ā ki un zivju vairā k, bet ievē rojamā dziļ uma dē ļ visu nevar redzē t tik tuvu un skaidri kā uz plā tnes. Stipra vē ja periodos aiz plā ksnes ir lieli viļ ņ i, kas apvijas koraļ ļ u plā ksnes sā kumā , un tur nav droš i peldē ties. Ziema Ē ģ iptē ir vē ju sezona, mū su uzturē š anā s laikā.3 dienas bija mierī gs. Ja vē laties redzē t skaistā ku faunu, tas ir iespē jams, ejot apmē ram 1 km no viesnī cas pa labi (ja esat ar skatu pret viesnī cu), lī dz vietai, kur ceļ š ir ļ oti tuvu jū rai. Vē l viena atš ķ irī ga iezī me ir tā , ka visā piekrastē viļ ņ i apvijas plā ksnes sā kumā , veidojot taisnu baltu lī niju, š ajā vietā lī nija tiek pā rtraukta. Tur veidojas plā tņ u lū zums, š ajā vietā var redzē t skaistā kus un vecus koraļ ļ us un interesantā ku dibenu.
Manuprā t, ne pā rā k laba vieta izbraucienam ar maziem bē rniem - nav ē rtas ieejas jū rā . Nu, arī š eit jums netiks nodroš inā ta nekā da aizraujoš a izklaide. Rakstiet, gatavs atbildē t uz visiem jautā jumiem.
аватар Yudanov
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ē ģ iptē.5 reizes, tā ka ir ko salī dzinā t! ! ! Viesnī ca var teikt solī du 4*. 1) Teritorija - viesnī ca Onatti ir jauna un atvē rta 2010. gada jū nijā , tā pē c tur ir maz zaļ umu !! ! 2) Istabas - istabiņ as labas, viss strā dā , tī ra un maina veļ u katru dienu, standarta numuri puse ar skatu uz teritoriju puse ar sā nu skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Ē ģ iptē.5 reizes, tā ka ir ko salī dzinā t! ! ! Viesnī ca var teikt solī du 4*.
1) Teritorija - viesnī ca Onatti ir jauna un atvē rta 2010. gada jū nijā , tā pē c tur ir maz zaļ umu !! !
2) Istabas - istabiņ as labas, viss strā dā , tī ra un maina veļ u katru dienu, standarta numuri puse ar skatu uz teritoriju puse ar sā nu skatu uz jū ru.
3) Ē diens - ē diens velk pat par 5 ballē m, viss patika, pretenziju nebija! ! ! VISI - labā k ņ emt lī dzi š ņ abi, viskiju. Lai gan viņ i tur to visu dod, jū s varat dzert tikai alu, tekilu un rumu, un pā rē jo jū s nesalauzī sit, bet tas ir tikai man !! !
4) Pats galvenais ir jū ra - var droš i ieiet bez č ī bā m, kā di 5 metri, un tad vē l č ī bas jā velk, ir koraļ ļ i, bet varu teikt, ka labā k par š armu!! !
5) Kotingent - viesnī ca ir paredzē ta itā ļ iem, bet viņ i tur runā krievu, vā cu, angļ u un itā ļ u valodā . Un tā pē c es teikš u vieglā k nekā mazā k krievu viesnī cā , daudz labā ks serviss, un tī rā ks!! !
6) Izklaide: Animā cija ir pietiekami laba gan dienā , gan vakarā ! Ramzess - Respekt! ! ! bet ā rā no viesnī cas nevar tikt, tikai tuvā kā mazpilsē ta El Kuzeir atrodas 19 km attā lumā .
Secinā jums: Viesnī ca ir paredzē ta klusai, mē renai atpū tai, tiem, kas vē las atpū sties no pilsē tas burzmas, kas vē las apskatī t sarkanos koraļ ļ us! ! ! Kas attiecas uz mī nusiem, tie ir visur katrā viesnī cā , to var teikt par 100%, bet, godī gi sakot, man tie bija tik nenozī mī gi, ka es pat nepamanī ju ! ! ! Atpū ties un sauļ ojies! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums alyrahman
‹ Viesnīca Otium Senses Onatti 4*
Atrakcijas

Отель расположен на курорте Эль Кузейр, на берегу Красного моря, в 150 км от Хургады. Открыт в 2010 году. Отель подойдет для семейного отдыха, романтического путешествия или для поездок с друзьями.

Atrašanās vieta Отель расположен в 150 км от аэропорта Хургады, в 16 км от центра города Эль-Кусейр, на самом берегу моря.
Pludmales apraksts Рядом небольшая лагуна. Протяжность пляжа 130 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 ресторана: главный ресторан, ресторан-бар на пляже, 4 бара: Лобби-бар, бар у бассейна, бар на пляже, бар на терассе, 2 открытых бассейна (1 с подогревом в зимнее время), открытая терраса, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, доставка еды и напитков в номер, магазины. В лобби предоставляется бесплатный Wi-Fi.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 4 детские горки, открытый бассейн с подогревом (2 детскими горками); секция в бассейне для взрослых (2 детские горки).
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports Бочча, дартс, водное поло, аквааэробика, пляжный футбол, караоке.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 205 номеров.

Istabās

Номера курортного отеля Onatti Beach располагают спутниковым телевидением, мини-баром, гостиным уголком и ванной комнатой с феном.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese 16 Km South Of El Quseir, Marsa Alam Road, Red Sea, Egypt
Tālruņi: +20 227 55 777
Tīmekļa vietne: Otium Senses Onatti
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.