Garlaicīga viesnīca ar skaistu rifu, bez Wi-Fi un "glābēja" tirāniju

Rakstīts: 11 septembris 2021
Ceļošanas laiks: 3 — 10 septembris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 2.0
No mī nusiem, kas tieš i beidzā s. Es lidoju uz Ē ģ ipti pē c koraļ ļ iem un zivī m. Pie baseina es varu nokrist Kijevā . Katru dienu bez izņ ē muma karā jā s sarkans karogs. Puspiecos vakarā tas mainī jā s uz dzeltenu.
Nu, es neapzinā ti nodomā ju, varbū t vē ju sezona. Tad pē c pā ris dienu novē rojumiem izrā dī jā s, ka viļ ņ u augstums un vē ja stiprums ir vienā ds gan ar sarkano, gan dzelteno karogu.
Ar š iem argumentiem es vē rsos pie "glā bē ja". Piemē ram, kā da ir jautrī ba? Uz ko viņ š man stā stī ja par viļ ņ iem un sarkano karogu. Viņ a angļ u valoda ir tikai primitī va, un viņ š nevarē ja savienot divus vā rdus. Pē c tam, kad es viņ am pateicu, ka neesmu akls un redzu, ka viļ ņ i vienmē r ir vienā di, un tā pē c š ī nav atbilde, viņ š atļ ā va man un draugam peldē t zem sarkanā karoga. Un izgā za no mola uz pusi dienas. Uz mums paskatī jā s citi un arī ejam peldē ties. Viņ š redzē ja, ka jū rā jau ir daudz cilvē ku un sū doties viņ am nebū tu par labu, atsvē ra karogu lī dz dzeltenam. Viļ ņ u augstums un vē jš NEmainī jā s.

Un tā , "glā bē js" katru dienu vienkā rš i izkā ra sarkano karogu un gulē ja vagonā uz mola. Es biju vē l vairā k satracinā ts, kad viņ a ģ imene joprojā m sē dē ja š ajā vagonā . Respektī vi, č alim vienkā rš i negribē jā s strā dā t un viņ š pusi dienas izkā ra sarkano karogu un tad vakarā domā ja, labi, lai č aļ i saulrietā nedaudz papeldē jas jū rā , lai nebumdina.
Otrkā rt. Bezvadu internets. Tas, ka ā trums ir 90. gadu modemu lī menī , joprojā m ir tā ds. Jū s varat izdzī vot. Youtube var skatī ties tikai 144p. Neskatoties uz to, ka mums paveicā s un rū teris bija istabā . Rati stundā m ilgi lā dē ja bildes. Pats svarī gā kais joks ir tas, ka Wi-Fi pazuda KATRU dienu no aptuveni 11-12 lī dz 16-16. Tas ir, tas bija muļ ķ ī gi izslē gts. Un tas nav uz konkrē ta marš rutē tā ja, bet visā viesnī cā .
Mū zika bā rā ir vienkā rš i miskaste. Saprotu, ka apmē ram puse klientu ir arā bi, bet pā rsvarā tur spē lē kaut kā ds bezgaumī gs, nož ē lojams daž u vietē jo izpildī tā ju trash house. Lai gan ir tā di paš i forš i ē ģ iptieš u mā kslinieki kā Aly & Fila, kuri spē lē forš u transu. Bet no gandrī z visa muzla ausis nokalta. Tieš ā m, dī dž ejam ir problē mas ar gaumi.
Es 5 reizes Ē ģ iptē un pirmo reizi klausī jos š ā du spē li. Visur bija vismaz kā ds sagremojams muzlis.
Visā das lietas, piemē ram, tarakā ns istabā vai rindas ē damistabā , godī gi sakot, man ir vienalga. Nav č ī kstoš s. Es tikai uzskaitī ju lietas, kas mani sadusmoja.
No plusiem forš i koraļ ļ i, grilē ts ē diens. Trenaž ieru zā le ar labu aprī kojumu un strā dā još u gaisa kondicionē tā ju.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu