Jauka viesnīca, bet garlaicīga

Rakstīts: 15 decembris 2020
Ceļošanas laiks: 27 novembris — 11 decembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 8.0
Es saprotu, ka krī ze, viesnī cā bija maz cilvē ku, bet mē s ar draugu samaksā jā m labu cenu, lai labi atpū sties. Viesnī cā pavadī tajā s 14 dienā s vakarā.5 reizes noskatī jā mies vienu un to paš u "š ovu" to paš u mā kslinieku izpildī jumā . Tas ilga tieš i 1 stundu un likā s, ka tas tika rā dī ts tikai viesnī cas darbiniekiem. Uz lū gumiem likt klā t moderno deju mū ziku, lai viesi varē tu sarī kot savu "diskotē ku", tika atbildē ts: izrā de ir tikai arā bu viesiem. Mū su kuponā bija norā dī ts, ka viss iekļ auts 24h, bet pulksten 23 bā rs tika slē gts un arā bu mū zika tika izslē gta. Daž as dienas programmas nebija vispā r.

Gribu brī dinā t atpū tniekus, ka pē c 100 metriem no pludmales virzienā uz viesnī cu "Utopia" dienas laikā pulksten 16 manam draugam tika atņ emts telefons. Katru dienu tur sē ž makš ķ ernieks, kurš izvilka telefonu no rokā m un aizbē ga. Viesnī cas vadī tā js teica, ka tā ir mū su problē ma.

Viņ i uzrakstī ja paziņ ojumu policijai, piekrastē no rī ta patrulē ja militā risti. Un makš ķ ernieks turpina sē dē t tajā paš ā vietā , visi viņ u pazī st, bet palī dzī bu nesaņ ē mā m.

Viesnī cas apkalpoš ana ir ok. Ē diens 3 * viesnī cas lī menī (skaista pasniegš ana uz š ķ ī vjiem ar vienā du ē dienkarti. No "jū ras veltē m" - ķ ī nieš u pangasija mī klā , zupā , mē rcē . Gaļ a: grilē ta vista un liellopa gaļ a. Piedevas: rī si, makaroni, sautē ti cukini Augļ i: mandarī ni, apelsī ni, hurma). Arā bu tautī bas viesi tiek pasniegti pirmie, pat ja esat jau sā cis kaut ko likt savā š ķ ī vī . Pat reģ istratū rā darbinieki nerunā krieviski. Glā bē js Hameds un Mido paspilgtinā ja mū su svē tkus (kvadricikli). Kas grib ballē ties - nevajag te iet (bet man ir 62 gadi un 15 dienas nevarē ju klausī ties makarē nu, lambadu un arā bu dziesmas).

Jā , arī raksta, ka ir lagū na, bet tā ir tikai lī dz ceļ galam, tajā var tikai apgulties. No mola var peldē t tikai labi peldoš i cilvē ki.
Ja ē ģ iptieš u ģ imene sē ž uz kā pnē m, kas ved uz jū ru, jū s viņ us nepakustinā sit. Lai gan viesnī cā bija 30 cilvē ki, mums tika pieš ķ irta blakus istaba ar durvī m uz blakus istabu. Bija sajū ta, ka mē s dzī vojam kopā ar sveš iniekiem. Nav skaņ as izolā cijas. Zemū dens pasaule ir brī niš ķ ī ga.

Mē s neatgriezī simies š ajā viesnī cā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu