Jautājums o El Gouna

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
62 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Sakiet, lūdzu, vai kāds ir dzirdējis par tūristu sieviešu nolaupīšanu Ēģiptē?
Mani ļoti interesē, vai tik primitīva sistēma tiešām pastāv šobrīd, kad cilvēkus var zagt. Jautāju, jo man bija aizdomīga situācija atvaļinājumā Ēģiptē, labi, ka apstākļi tā sagriezās un mēs ar vīru jau nākamajā rītā devāmies prom no mājām, citādi es nezinu, kā tas viss beidzās!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2009-01-1515 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  18
аватар alenora
Tiek nolaupīti tikai tie, kuri iepriekš vienojušies un samaksājuši par šo pasākumu...
аватар HotLine
Tas ir kā eposs par Čūsku Goriniču. Visi dzirdēja - neviens neredzēja. Un apdrošināšana kā daļa no ekskursijas maksā 6 USD vienai personai. Un apdrošināšanas kompānijām ar to pietiek.
аватар sun-TaTO
kā tu uzvedīsies))) Protams, ka nē. Nu, ja pajautāsi, tad ...
аватар miki08
Ja cilvēks ļoti vēlas, tad var atrast piedzīvojumu savam dupsim pat Eiropā.
аватар zzz88
Interesanti, vai viņi grasījās tevi nolaupīt? Ar tavu vīru? Kaut kā nespēju noticēt! Ja tu nenorādi iemeslu, tad kāpēc tu viņiem padevies?
аватар Delphine
Pat ja jūs sniedzat iemeslu un pajautājat sev, viņi var jūs nozagt tikai uz nakti, un tad viņi tik un tā jūs spers.
аватар Zlata28
Es to Yegi neesmu redzējis un pat neesmu dzirdējis stāstus no citiem atpūtniekiem par šo.
аватар likycja
Tur nevienu nenolaupa!Tas ir muļķības!-))) Un lai nepieķertos stulbiem jautājumiem, vajag mazāk smaidīt.
аватар Amir1
Pastāv lielāka iespēja, ka mūs nolaupīs. Es jums saku precīzi.
аватар den_sonya
Tādi gadījumi mūsu atvaļinājuma laikā nav bijuši.Kad braucām no viesnīcas uz pilsētu ar taksi (turp un atpakaļ), izejot no viesnīcas fiksējām cik cilvēku aizbrauca un no kura istabiņa.
аватар Karina_kr
Protams, viss ir iespējams .. viņi var aizvest šeihu uz Arābiju ... bet tikai ar nosacījumu, ka jūs esat nesalīdzināms skaistums ... mēness spīd zem slīpā, un zvaigzne deg pierē)))) ))) ja atbilst aprakstam... tad teikšu, ka kādreiz bija gadījums .. dzirdēts.. bet ar nosacījumu, ka esi nesalīdzināms skaistums)) citi tiek atgriezti labi no rīta (kā minēts iepriekš) un viņus neved pie šeihiem .. vispār)) tevi neviens nezags
аватар nataliaaa25
pilnīgas muļķības
аватар Bysinochka
Ja tu neprasi sammi, neviens tevi nenozags.
аватар ellsoft
Togad mana brāļa sieva tika nozagta no veikala, kas atradās uz vietas, kamēr viņš atradās tuvējā veikalā, un tad viņi piegāja pie viņa un jautāja: “Cik tu maksāsi par savu kamieli?!” Viņš samaksāja, lai to atdotu! reģistratūrā viņiem neticēja un nevienam neko nevarēja pierādīt!!!Ēģiptē valda pilnīga nelikumība !!! tāpēc esiet uzmanīgi!!!!
аватар Sunshiny
Mana mamma pirms dažiem gadiem gandrīz nokļuva nepatikšanās viesnīcā Ēģiptē. uzbruka divi vīrieši un divas slāvu izskata meitenes runāja krieviski Paldies Dievam, garām gāja viesnīcas darbiniece, nobijusies!
Un, kad es atpūtījos ar savu vīru Ēģiptē, tuvējā viesnīcā pazuda jauna meitene !!! Viesnīcas 5 * Šarm eš Šeiha! esi uzmanīgs!
аватар askani.huanito
Jaunlaulātie devās uz Ēģipti, vīrs devās pēc cigaretēm, sieva palika uz ielas, atgriezās Krievijā bez sievas. Meklējumi bija nesekmīgi, Ēģiptes valdībai tas nerūp. Un neviens neko nevar izdarīt. Otrs gadījums manā atmiņā gāja mamma un dēls, apmēram 7 gadi, braukt pie piramīdām, pareizāk sakot, jāja tikai māte, dēls viņu gaidīja, kamielis un māte pazaudēja no redzesloka un atgriezās tikai viens kamielis. Mazais zēns viens atgriezās Krievijā. Visi stāsti ir patiesi un notikuši ar maniem attāliem paziņām.
аватар LudmilaD
Atpūtos ar dēlu 5* viesnīcā Šarm eš Šeihā. Katru dienu uznāca kāds arābs, kurš sevi pieteica kā ķīmiķi, piedāvāja pēc vakariņām doties uz vecpilsētu un ar savu mašīnu uz Naamabeju. Mani visu laiku atraida. Viņam palīdzēja kāds vīrietis no pludmales, kurš piedāvā tūristiem braukt ar paraseilingu – viņš informēja ķīmiķi, kad parādīšos pludmalē. Ķīmiķim palīdzēja arī viesnīcas gids - Mohameds - viņš mani un manu dēlu neierakstīja autobusā uz lidostu, kurš ieradās viesnīcā noteiktajā laikā - pēc tūroperatora oficiālās versijas, cits transfērs bija vajadzēja nākt pēc mums. Bet tik un tā mūs pēc sazvanīšanās uz biroju aizveda uz atbraukušo tūroperatora pustukšo autobusu, lai gan mūsu vārdu sarakstos nebija. Mans minējums ir, ja es būtu nokavējis autobusa ierašanos, ķīmiķis būtu piedāvājis "aizvest mūs uz lidostu" savā mašīnā.
Es neiesaku jums doties uz Ēģipti jūsu un jūsu bērnu drošības dēļ.
аватар skutarina
Tikko atgriezos no Šarmas. Viss ir lieliski, nekādu jautājumu. Viņa stāstīja par braucienu draugam, skumji nopūtās un teica, ka uz Ēģipti nebrauks. Pat ar vīru. Izrādās, Ēģiptē pirms aptuveni 7 gadiem tika nozagta viņas klasesbiedrenes māsa. Un dažus gadus pirms tam sava vīra drauga sieva. Protams, neviens netika atrasts. Teikt, ka esmu šokēts, tas ir nepietiekami. Ēģiptē esmu bijis 2 reizes. Es pat nevarēju to iedomāties.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par El Gouna
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl