Jautājums o El Gouna

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
62 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
Kurš nesen bija El Gounā – kādās ekskursijās biji un caur ko?
Laimīgu Jauno gadu! Pirmo reizi braucam ar savu 6 gadus veco dēlu. Pastāsti man, ko ir interesanti redzēt, cik daudz un kas nav bīstams. Būšu ļoti pateicīgs arī par atsauksmi par Three Corners Rihana Resort un El Gouna kopumā
Paldies
Lenčiks
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2012-01-0412 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  4
аватар mannes
Uz El Gounu devāmies ar nelielu aģentūru, kas atrodas iepretim viesnīcai Hor Palace. Īpašnieks Rami, neatceros, cik tas maksāja. Pati tūre ļoti interesanta, bet ja vējains laiks, tad forši...
аватар Lina23S
Bijām El Gounā ekskursijās, jūra tur sekla, bet pat labi atpūsties ar bērnu, El Gounas iekšpuses teritorijā ir neliels okeanārija līdzīgs, bērnam būs interesanti šī vecuma. Ārpusē (kanālu var šķērsot ar tiltiņu) torņa formā uzbūvēts pieklājīgs golfa nūja, augšējā stāvā restorāns ar skaistu skatu. Ar bērnu šajā vecumā ne visas ekskursijas ir piemērotas, izvēlies kaut ko no jūras, piemēram, laivu ar caurspīdīgu dibenu, braucienu uz salu, vari doties safari uz tuksnesi, braukt ar bērnu tur uz kamieļiem, zirgiem, ēzeļiem un nedaudz uz kvadracikla. Vienkārši paņem siltu jaku, vējjaku un kedas, ziemā ir auksts un vakaros vējains.
аватар kasatkinaellya
Labvakar, Jašenko! Es varu jums ieteikt, nekad neņemiet ekskursijas no viesnīcu gidiem un pat neklausieties, jo viņi tikai plēš tūristus un sāk biedēt, ka vietējās aģentūras krāpj, tā NAV TAISNĪBA!!!Es pats ar to jau esmu saskāries un mani draugi!!! Tā nebija pirmā reize, kad biju Ēģiptē un biju El Gounas ekskursijā, viss ļoti patika! Mēs bijām ar draugiem 2011. gadā, viņi paņēma no uzticamiem puišiem no Marvan Tours par 30 dolāriem. Bērniem līdz 12 gadu vecumam ir 50% atlaide. Rakstiet viņiem, šeit ir viņu vietne http://redsea.kiev.ua/. Es viņus konsultēju, jo mēs ar draugiem jau ne reizi vien kopā ar viņiem esam devušies dažādās ekskursijās. Labu atpūtu!!!!
аватар doigor
Bija šajā viesnīcā.Atsauksmi var palasīt.Iespēja pārvietoties pa trīs viesnīcu teritoriju un silto baseinu klātbūtne ir pozitīva.no Šarmas vai Hurgadas.Pietrūka iespēja iznomāt velosipēdus,jo viesnīcas grāmata bija tulkots tikai mājās.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par El Gouna
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl