The Three Corners Rihana Resort 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.310
7.5 Numurs
5.5 apkalpošana
6.5 Tīrība
7.5 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca ietilpst kompleksā Three Corners. Tai ir kopēja infrastruktūra ar viesnīcu Three Corners Rihana Inn. Viesnīca atklāta 1999.gadā, pēdējais remonts veikts 2019.-2020.gadā (remonts galvenajā restorānā un bārā Peanuts, 2017.gadā veikts daļējs telpu remonts). Viesnīca atrodas ērtā vietā starp El Gounas centru un Abu Tig Marina. Piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām ar bērniem un atpūtai ar draugiem.Vairāk →
аватар ciraida
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Izvē lē jā s bē rna dē ļ.3, 5 gadi. Baseini ir labi. Bet bē rnu ē dienkarte ne visai atbilst savam nosaukumam. Istaba ir iztī rī ta slikti, gulta nav mainī ta. Restorā nā glā zes ir slikti mazgā tas. Par to jau rakstī jā m jū nijā , cerot, ka situā cija mainī sies. … Tomēr ▾ Izvē lē jā s bē rna dē ļ.3, 5 gadi. Baseini ir labi. Bet bē rnu ē dienkarte ne visai atbilst savam nosaukumam. Istaba ir iztī rī ta slikti, gulta nav mainī ta. Restorā nā glā zes ir slikti mazgā tas. Par to jau rakstī jā m jū nijā , cerot, ka situā cija mainī sies. Antisanitā ri apstā kļ i.
аватар Olga971499
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ajā viesnī cā bija tā da nianse, ka viņ u nelaida ā rā . Kad gribē ju sagaidī t rī tausmu, mani vienkā rš i nelaida teritorijā , lai gan biju no š ī s viesnī cas, bet man bija jā iet tikai caur reģ istratū ru. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā bija tā da nianse, ka viņ u nelaida ā rā . Kad gribē ju sagaidī t rī tausmu, mani vienkā rš i nelaida teritorijā , lai gan biju no š ī s viesnī cas, bet man bija jā iet tikai caur reģ istratū ru. Pilnī ga tē jas neesamī ba, tā tika pasniegta tikai brokastī s. Vakariņ ā s to š eit dzert nebija iespē jams, tikai kola, fanta un spraits. Un no ē damistabas neko lī dzi paņ emt nevar. Principā tieš i manā priekš ā bija tī rī bas nianses. Kokteiļ u pasniegš anas glā zes ir ļ oti slikti mazgā tas un apkalpoš ana ir vienkā rš i briesmī ga. Bā rā nav pietiekami daudz cilvē ku. Trauku tī rī ba: tikko ieradā mies vakariņ ā s un visi galda piederumi bija netī ri. Ja š ī s nianses neņ em vē rā , tad viss bija kā rtī bā .
Ieeja jū rā no pontona. Es š eit nebrauktu ar bē rniem. Koraļ ļ u rifs mazs, straume traka un nav ko redzē t. No baseiniem neizgā jā m, jo ​ ​ uz jū ru nebija ko skatī ties.
аватар lenchasha
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca laba – pamatī gs č etrinieks. Viss tī rs, skaists. Par istabu viņ i iedeva 20 USD - viņ i apmetā s tajā paš ā minū tē un, manuprā t, labā kajā viesnī cas numurā . Uzturs - nu kā Ē ģ iptē , pā rtika, Tomē r septiņ us gadus vecam bē rnam un mums vienmē r bija ko ē st. … Tomēr ▾ Viesnī ca laba – pamatī gs č etrinieks. Viss tī rs, skaists. Par istabu viņ i iedeva 20 USD - viņ i apmetā s tajā paš ā minū tē un, manuprā t, labā kajā viesnī cas numurā . Uzturs - nu kā Ē ģ iptē , pā rtika, Tomē r septiņ us gadus vecam bē rnam un mums vienmē r bija ko ē st. Liels mī nuss ir pludmale tā lu (jū ra) un ir sekls un vē jains (ar buru ir lieliski braukt uz dē ļ iem, bet peldē t. . . ) Lagunas pludmale, labi, ū dens Lagunā neizraisī ja vē lme tajā peldē t. No krievvalodī gajiem š ajā viesnī cā bijā m tikai mē s un vē l kā ds pā ris. Lielā kā daļ a vā cieš u. Personā ls gandrī z nerunā krieviski, bet tur pietika ar parasto skolas angļ u valodu.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель входит в комплекс Three Corners. Имеет общую инфраструктуру с отелем Three Corners Rihana Inn. Отель был открыт в 1999 году, последняя реновация проводилась в 2019-2020 году (реновация главного ресторана и бара Peanuts, в 2017 году проводилась частичная реновация номеров). Отель удобно расположен между центром Эль-Гуны и заливом Abu Tig Marina. Подходит для спокойного семейного отдыха с детьми и отдыха с друзьями.

Atrašanās vieta Отель расположен в 25 км от аэропорта г. Хургада, 22 км от г. Хургада.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж Lagoon Beach. Песчаный пляж Marina Sea Beach (1,5 км от отеля), курсирует автобус каждый час.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги по глажке одежды (платно), конференц-зал (до 60 чел.), 3 открытых бассейна (с подогревом в зимний период), сувенирные магазины.

Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых (в 2 открытых бассейнах, с подогревом в зимний период), 4 водные горки, Trixie Kids Club: 4-8 лет «Trixie Kids», 9-12 лет «Trixie Cool», детская дискотека, детская анимация.
Izklaide un sports На территории отеля есть водные горки без подогрева в зимний период (4 горки для взрослых и 4 горки для детей).
Telpu apraksts

В отеле 268 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон, мини-бар, сейф, балкон или терраса. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase
Adrese Hurghada 2, Red Sea Governorate 84513, Египет
Tālruņi: +20 65 3580025
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).