Jautājums par viesnīca Panorama Bungalows Resort El Gouna 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
31 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Kad ir labākais laiks biļešu iegādei?
Mēs lidosim uz šo El Gouna viesnīcu marta sākumā. Vai varat man pateikt, kad ir labākais laiks biļešu iegādei? Es jau tagad skatos un cenas nemaz nav mazas, lai gan, manuprāt, šī ir superagrā rezervācija) Kurš kad iegādājās un vai ir jēga gaidīt - ja nu cenas kritīsies?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2012-10-1312 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  8
аватар orhideya21
Ak, martā tur ir ļoti auksts (vējš ir pieklājīgs). Un aizlidojām pāris reizes 2-3 nedēļu laikā, kad viens no operatoriem ļoti pieklājīgi nolaida viesnīcas cenu, salīdzinot ar citiem operatoriem :)
аватар Kolesoo
Šis jautājums ir tikai gaišreģiem vai TO darbiniekiem. Turklāt atkarībā no tā, no kurienes ir lidojums, bet ir skaidrs, kurš tagad pērk martam, priekšā vēl seši mēneši. Un apskatiet citu viesnīcas variantu.
аватар rumydarya
Kāpēc šī viesnīca ir tik slikta, ka jūs rakstāt, lai apsvērtu citu.
Un vēji sākas no marta beigām - aprīļa. Mēs būsim pašā sākumā. Un vispār vairākkārt atpūtāmies decembrī-februārī - neko aukstu neredzējām.Laiks bija lielisks, visu laiku bija ap +25 +27.
аватар Kolesoo
Vēji martā nav briesmīgi,jo sākas karstums.Un par viesnīcu palasiet atsauksmes,tur nekas nevar patikt,ja neskaita lēto cenu
аватар rumydarya
Es tikai ļoti gribēju doties uz El Gunu. Par šo vietu ir ļoti labas atsauksmes. Bet kaut kā paskatījos cenas viesnīcām šajā vietā un šajā viesnīcā, manuprāt, ar vispieejamāko cenu)
аватар Kolesoo
EG nav nekā laba. Nu, jūs varat doties ekskursijā. Jūras tur nav, kanālu smaka.
аватар orhideya21
Februārī un decembrī arī pastāvīgi atpūšos Ēģiptē, bet ne El Gūnā, un tieši vēju dēļ. Un par viesnīcu piekrītu, viņa nejauši neiekrita ēsmā par lētu cenu.
аватар TOURPINA
panorāmas bungalo El Gouna, neskatoties uz to, ka 4 * neizceļas ne ar labu servisu, ne ēdienu, ne numuriņiem..... Ja vēlaties atpūsties El Gounā, ieskatieties Dawar El Omda, vai arī, ja meklējat naudu , pēc tam The Tree Corners skats uz okeānu. Abas viesnīcas ir izcilas savās kategorijās.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Panorama Bungalows Resort El Gouna 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl