Laba viesnīca, Wi-Fi ir klāt un dažreiz pat pludmalē

Rakstīts: 6 novembris 2019
Ceļošanas laiks: 26 oktobris — 3 novembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 4.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m. Paldies visiem, kas tos atstā j, citā di bū tu grū ti paņ emt.

1. Protams, viesnī ca nevelk 10, ak vai. Telpas ir vecas konstrukcijas (tā s ir virs 25 gadiem), tā pē c vietas ir maz gan vannas istabā , gan iekš ā . Ja bē rnam tiek pieš ķ irta papildus gulta vispā r nepā ries. Vai arī paņ emiet dā rgā ku istabu. Viss ir vecs, bet darbojas. Conder strā dā , bet rada lielu troksni, ar to naktī s gulē t ir nereā li. Kad mē s reģ istrē jā mies, mē s redzē jā m istabu un gribē jā m to mainī t. Tomē r..."uzlaboš ana" maksā +20$ dienā ! Turcijā +20$ atrisinā ja problē mu uz visu uzturē š anā s laiku. Mums bija ž ē l $160. Televizorā bija 1+1 kanā ls, skatī jā mies no rī ta pludmales priekš ā.


2. Ē diens - viss kā parasti Visiem t. sk. Brokastī s sojas desiņ as, kausē tais siers. Tā pē c viņ i ē da / vai vā rī tu + salā tus + konditorejas izstrā dā jumus un tē ju / sulu. Milzī gs mī nuss - nav ne rozī ņ u, ne ž ā vē tu aprikož u, ne hurmu, ne banā nu, ne ā bolu.
Pusdienas - 2 veidu zupa, nu, kartupeļ i, vermicelli, sautē ti dā rzeņ i, salā ti, liellopu gaļ a, vista un zivs (viena veida un ne pā rā k, viņ i to nevar pagatavot). Uzlejiet pie bā ra hosh hosh, vismaz plastmasas "glā zi" nekavē joties (ja nepiecieš ams).

Vakariņ as ir labā kas par pusdienā m ar ē dienu izvē li, kā arī kaut ko uz grila.

Secinā jums - ē diens labs, kā jau Ē ģ iptei, bet ne ledus...Ja esi bez bē rniem, tad var mierī gi paņ emt brokastis un vakariņ as.

Ū dens atnesa 2 pudeles pa 0.5 uz istabu. Man joprojā m nepatika, es tur ielē ju sulu. Dienas laikā ū deni tikai plastmasas glā zē.

3. Teritorija. Diezgan liels un tī rs. Zā le ir aplaistī ta, kaut kas saindē ts ar dū miem, bet nevar atstā t telpu atvē rtu - ielidos muš as un odi. Viss ir vienkā rš i, viņ i ietaupī ja uz dā rznieka rē ķ ina.

4. Animā cija. Š ajā viesnī cā š ā da veida aktivitā tes pilnī bā nav. Bija 3 (! ) loaferi, mē s viņ us uzmā cā m - dod man loku, dod man š autriņ as, dod mums volejbolu.
Atbilde bija: "Lielais Boss mums nedeva nevienu no š ī m detaļ ā m. Personī gi man nav nekā. " Kā pē c viņ iem bū tu jā maksā s / n - nav skaidrs.


Vakarā (reizi nedē ļ ā ) kā da meitene (viena!!! ) mē ģ inā ja atdarinā t kaut ko a la vē derdejas, lī dz viņ ai paš ai un nelielai publikai apnika. Tad puisis savija svā rkus — vismaz kaut ko izklaidē ja. Tas viņ am labi padevā s.

Tas viss ar animā ciju. Bē rni parasti bē g.

5. Pludmale. Kopumā tas ir tas, uz ko mē s gā jā m. Liela smilš u pludmale lagū nā . Viļ ņ i tikai no laivā m. Maiga saule, silts dzidrs ū dens, vienmē r brī vi sauļ oš anā s krē sli, bez cilvē kiem un tī ras smiltis (nav izsmē ķ u, sastrē gumu utt. ). Š eit ir viesnī cas galvenais zirgs!

Koraļ ļ u, protams, arī nav, bet zivis peld. Š eit ir skaistums gan bē rniem, gan pieauguš ajiem.

Kam pū ķ i vai vindsē rfings, iziet pā ris nodarbī bas vai izklaidē ties - pa labi vai pa kreisi no pludmales nomas ar instruktoriem.
Mē s, sē ž ot bā rā ar alu (starp citu, nav slikti), skatī jā mies uz profesionā ļ iem un iesā cē jiem. Š arms.

6. Apakš ē jā lī nija. Mē s pā rskatī jā m fotogrā fijas. Uz tiem, dī vainā kā rtā , viesnī ca izskatā s labi, pat skaista saulē . Kas attiecas uz Ē ģ ipti - nav slikti, bet ne 10. Mans vē rtē jums ir 7.5. Cena, manuprā t, ir nedaudz augsta. Kalpotā ji ir pieticī gi un netraucē (kā dila, kā tevi sauc utt. ).

No Š armas jā iet nedaudz vairā k kā stundu, personī gais marš ruta autobuss. Paš ā Dahabā nav ko darī t.


Mē s devā mies pieklā jī bas labad (3 USD tur, 3 USD atpakaļ ). Netī ri, rā pojoš i restorā ni. Ir viens lielveikals, kur pieņ em karti. Tur nopirka kastī ti ar datelē m. Labi, ka izbraukš ana bija agra, citā di pie izrakstī š anā s (plkst. 12:00) rokassprā dzes tiek nogrieztas un tagad ē diens par naudu (viss nost: ) ). Ir tuvā k doties uz Izraē lu (nekā no Š armas), bet tas neietekmē kopē jo ekskursijas cenu, tikai autobusā jū tat mazā ku diskomfortu.

Forš a jū ra. Patī kamu atpū tu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu