Laba arhitektūra, laba infrastruktūra, zagt

Rakstīts: 3 maijā 2018
Ceļošanas laiks: 21 aprīlis — 1 maijā 2018
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 7.0
No patī kamā:
Skaisti, labi izgatavoti. Daudz zaļ umu. Korpusi (vasarnī cas) daž ā dos lī meņ os, jo lielā ks pirmais numurs - jo tā lā k no jū ras, bet tuvā k ē damistabai. Kā pņ u masa. No pirmā lī meņ a lī dz ē dienam - 143 pakā pieni, bet starp visiem lī meņ iem ir lē zenas nogā zes. Shuttle bass darbojas nepā rtraukti visos pieturas lī meņ os. Piestā tne ir ē rta, ī sa un ar jumtu. Ē rts bā rs pie baseina.
TV 32 "Samsung nolasa lielā ko daļ u formā tu no zibatmiņ as diska.
Istabā ir tē jkanna, 2 glā zes, 2 tases, Nescafe melnā s kafijas standziņ as, melnā tē ja un cukura paciņ as.
Pirmais pā rsteigums – pē c noklusē juma alus tiek izdots pudelē s. Pirmo reizi ar to saskā rā s.

Animatori ir ļ oti jauki. Stiepš anā s 10.30 vismaz katru dienu.
Pie bā ra un trenaž ieru zā les atrodas galda tenisa galds. Ir tenisa korts.
Ļ oti garš ī ga grilē ta vista, tā da sajū ta kā marinē ta.

No neitrā la:
Superior numurs (164) ir negaidī ti mazs. Istaba aptuveni 21m2.
Š ķ iet, ka daudz, bet citā s viesnī cā s pat zemā kā klasē standarta numuri ir plaš ā ki. To daļ ē ji kompensē liels balkons, 12-13m2. Balkons ar jumtu.
Istabā viss ir ok, tikai poda skaloš anas pogai jā nospiež liela piepū le. Gaisa kondicionieris strā dā labi.
Koraļ ļ i ir pieticī gi pat salī dzinā jumā ar blakus esoš o Happy Life Village.
Sporta zā lē ir daudz spē ka simulatoru, tač u ne visi elektriskie darbojas. 1 skrejceļ š , 1 orbitreks un 2 velosipē di. Visi. Pievienojiet kontaktdakš u no apakš as, kur ievada strā vas kabelis.
Un ne uzreiz, pusotru minū ti.

No nepatikš anā m
1. Menedž eris Mohameds mū s aizsū tī ja uz iekš telpu sporta zā li. Š ķ ita, ka viņ š nezinā ja, ka tas ir slē gts. Bet. Viesnī cā ir ap simts videokameru; jebkurš viesis jebkurā brī dī ir redzams monitora ekrā nos. Rezultā tā vispirms pē c mū su vairā kkā rtē jā s piegā jiena pie viņ a letes viņ š aicinā ja vī rieti atvē rt zā li. Viņ š ienā ca pē c 10 minū tē m, atvē ra zā li un aizgā ja. Kā ieslē gt simulatorus - mē s nezinā jā m, atkal reģ istratū rā.

Vē l minū tes 10. Pienā ca vī rietis un ieslē dza. No pirmā s apelā cijas lī dz simulatoru iekļ auš anai, tā tad, apmē ram 20 minū tes. Visu š o laiku mū s var redzē t uz monitoriem reģ istratū rā...Un tā da attieksme ir pret visiem viesiem.
2. Pie ē damistabas.
Ir pietiekami daudz pā rtikas. No nepatī kamā s, bet saprotamā s - pastā vī gi nepietiekami termiski apstrā dā ta / nepietiekami termiski apstrā dā ta liellopa gaļ a. Skaisti sagrieztas plā nā s platā s š ķ ē lē s, ar mē rci vai bez tā s, bet grū ti sakoš ļ ā jamas.
No neizskaidrojamā:
- tikai melnā tē ja. Principā tā ir tā da pati cena. Kā pē c viņ i nedod citu, ir noslē pums. Standarts citā s viesnī cā s ir melns, zaļ š , anī ss, kumelī te, kanē lis, hibisks. var bū t vē l daž i, bet uzskaitī tie kopumā ir stabili. Turklā t.
Mē rces 11 dienas mē rces laivā s bija tikai vakariņ ā s, vienu vai divas reizes.
Tiesa, punktā dež ū rē još ā letes vienmē r var palū gt keč upu, un vienmē r dod Heinz keč upu maisos pa 5 gramiem. Cik jū s vē laties. Varbū t tas ir iekļ aujoš s, es nezinu. Ļ oti iespē jams.

Pats kaitinoš ā kais.
No jakas kabatas skapī , istabā (nevis no seifa), viņ i izvilka 65 dolā rus. Viņ i atteicā s izsaukt policiju. Pē c, tieš ā m, skandā la, ar neveiksmī giem administrā cijas mē ģ inā jumiem sarunu pā rtulkot statusā "slē gts-apsegts-kluss-kluss... ", viņ i atdeva (bungu rī binā š ana! ) 35 dolā rus. Viņ i arī pasmaidī ja, piemē ram, "tā mē s esam labi biedri" ...Vadī ba ir daļ a.

Ja bez pē dē jā incidenta rezultā ts varē tu bū t 7 lī menī , tad ar zā dzī bu pietiks pat ar pusi mazā k ...3.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu