Jautājums par viesnīca Sea Sun Hotel 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
18 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
Vai Dahabā ir velosipēdu nomas pakalpojumi? Kāda ir cena?
Īres cena interesē par dienu, vairākas dienas, nedēļu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2010-10-2913 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  11
аватар greedykitty
Es atbildētu NĒ, tur nav kur iet))) lai gan es varētu kļūdīties, bet Le Meridien noteikti, nē
аватар papa74
Un kur likt, ja ņem "vairākas dienas, nedēļu"?
Es biju Dahabā, es nesatiku ...
аватар papa74
http://www.turpravda.com/eg/dahab/Dahab_Plaza-h24499-r40382.html
vai vari uzrakstīt autoram?
аватар kessss
Protams, Dahabā vēl nav balts, bet es atradīšu jums lielisku)))))
аватар soldat_d
Dahabā ir nomājami kalnu velosipēdi (hardtails) - lieliskā stāvoklī - un tos izīrē sportists - velosipēdu mehāniķis - velosipēds ievērojami atvieglo pārvietošanos pa pilsētu - visās vietās ir velosipēdi - un ir kur braukt ar to ārpus pilsētas. mēnesī. rakstiet uz soyv dog ya.ru vai skype soldat_d1 cena pasūtījums 100$ mēnesī 60$ 2 nedēļas
40 USD nedēļā un 8 USD dienā depozīts USD 200 lielas avārijas gadījumā (4 gadus nebija depozīta neatgriešanas vai vismaz daļējas aizturēšanas gadījumu). Bērnu velosēdeklīši, ja nepieciešams, ir piestiprināti, slēdzene arī liela.
аватар soldat_d
jā - un kā kvalitātes zīme - tieši no mums viņi iznomā velosipēdus un veic velosipēdu apkopes vietas (Dahabas iedzīvotāji ir ārzemnieki) saviem ciemos draugiem - jo bez pienācīgas aprūpes velosipēdi šeit ātri nonāk nožēlojamā stāvoklī - un pie mums tie vienmēr ir mazgāti, ieeļļoti un konfigurēti)))
аватар soldat_d
Kurp doties ar velosipēdu Dahabā?
Katrai (labi, gandrīz, ar ļoti retiem izņēmumiem) vietai Dahabā ir savs velosipēds.
Lagūnu (kur ir viesnīcas) un veco Dahabu (kur Bākas rags, daudzas kafejnīcas, suvenīru veikali, vietējie veikali, Assala laukums ar augļiem, Gazalla lielveikals pie tilta) savieno gara promenāde, pa kuru jābrauc 40 minūtes. staigāt 1 stundu vai pat vairāk (siltumā vai stiprā vējā - tas ir tikpat labi), un ar velosipēdu tas ir 10-15 minūtes.
Protams, var braukt ar taksi, bet vajag 1) paspēt 2) kaulēties 3) tas nav fakts, ka šoferis būs apmierināts ar cenu un vietu 4) var nākties gaidīt citu taksi 5) viss notiks atkal un atkal.
Ja atpūtas jēdzienā bez sērfošanas ir iekļautas arī fiziskās aktivitātes (vai, nedod Dievs, neveicas ar vēju), tad:
1) var braukt ar riteni līdz zilajai zālei 14 km
2) līdz Ras Abu Galum jeb Blue Lagoon 20 km
3) uz Gabrielu bint 20 km uz otru pusi
4) nakšņošanas iespēja - līdz Nabakas rezervātam un pat līdz pašai Šarm - 40+... km
tie visi ir piekrastes maršruti
vai uz kalniem pa ceļiem, un tie šeit ir lieliski.
Katru pavasari šeit notiek velosipēdu sacīkstes.
Tāpat katru mēnesi vēsajā laikā notiek velotūres pa Sinaja pussalu.
Laipni lūdzam Dahabā!
аватар kessss
Es biju, es redzēju, es zinu, ka velosipēds ir vajadzīgs jebkuram ... brauciens no Šarmas uz Ras Abu Galum ... vai pa ceļiem uz Svētās Katrīnas pusi. Jā, un tikai ap pilsētu. Ieliec jebkurā viesnīcā pie istabiņas, vēlams paņemt līdzi velo slēdzeni, no vietējiem vari paņemt velosipēdu par 30 mārciņām dienā, bija 5$, tas ir. 10 dienās paņēmām 3 velosipēdus pa 150. Velosipēdi bija labi... Bet nākamreiz pirksim no soldat_d. Tiekamies Dahabskā...)))
аватар kessss
Jautājums soldat_d
Kad devāmies uz Ras Abu Galum, policija mums teica, ka mums Dahabā jāpaņem kaut kāda caurlaide, lai iekļūtu rezervāta teritorijā. Vai tā ir patiesība un kur to var iegūt?
PS Mūsu problēma tika atrisināta ar 20 mārciņām, nav daudz, bet, ja viņi iedos, viņi ņems arvien vairāk
аватар soldat_d
Mēs bijām uz Abu-Galum daudzas reizes - viņi nekad nevienam neņēma naudu par iebraukšanu. Reiz aiz Zilās zāles viņi gribēja apstāties, viņi saka, palūdziet, lai es apstājos ... - mēs tikai pasmaidījām un braucām tālāk - mēs neko nemaksājām. Bet, pēc policijas domām, tur oficiāli nepieciešams paņemt eskortu no vietējiem beduīniem. Bet vienmēr gājām paši, nekad (izņemot 1 reizi) jautājumu nevienam nebija). Nabakā par iekļūšanu Russ Mohammedā maksa 5$ no cilvēka, bet 7 reizes tikai vienu reizi piebrauca rezervāta mežsargi un vienojāmies pirkt 4 biļetes uz 8 personām) - un citreiz mums neviens neprasīja. jebko.
аватар margadonus
Dahabā droši vien ir vismaz 3 vai 4 velosipēdu nomas, varbūt pat 5. Izkārtnēs rakstīts £50 dienā. Bet kaulēties var. "Pie tilta" ņēmām otro reizi. Jūs varat kaulēties, varbūt līdz 30 mārciņām dienā. Viņi dod jums pili. Visur var braukt apļos. Ceļi ir gandrīz tukši, īpaši agri no rīta vai vēlu vakarā vai naktī. Lukturi jāņem līdzi. Es devos uz "Take 5" (kontrolpunkts pilsētas nomalē) Happy Life ciematā (trīs baseini), Abu Galumā, šķiet, labāk iet ar kājām, tur ceļš ir slikti nobraukts velosipēdam,
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Sea Sun Hotel 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl