Laba viesnīca niršanai un snorkelēšanai. Nav WiFi

Rakstīts: 5 novembris 2021
Ceļošanas laiks: 13 — 21 oktobris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Laba viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m. Nirš anas, snorkelē š anas vai vienkā rš i peldē š anas cienī tā jiem š ī ir paradī ze. Reģ istrē š anā s bija ā tra, viesnī ca 10:40, reģ istrē š anā s 11:30 (11A1) Istaba laba, gultas veļ a tī ra, tiek mainī ta katru dienu, kā arī dvieļ i. Personā ls nerunā krieviski. Sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir jā aizņ emas no 5:00, saullē kti š eit ir lieliski. Pie baseina vienmē r ir vietas, bet ne visiem pietiek pie jū ras. Ē diens ir garš ī gs, izsalcis noteikti nepametī si. Ja jū s gaidā t "super luksusa", tad jū s noteikti š eit neesat.
Jū rā nav nekā du ierobež ojoš u boju, var peldē t kur gribi un cik gribi, kalna labajā pusē (2.8 km), ir zemū dens alas, bet tas jau profesionā ļ iem, pa labi ja Jū s peldat lī dz treš ajā m palmā m (2 km), ir iespē ja redzē t stintes un bruņ urupuč us. Man patika izjā des ar zirgiem, Selma, tumš ā kastaņ a Shakira (20 USD apmē ram 30–45 min), braukš ana ar kvadracikliem (20 USD lī dz 2 stundā m). Nirš ana centrā viesnī cā.65 USD par 30 minū tē m ar instruktoru, viņ š pilnī bā pavada jū s visā peldē š anas laikā (instrukcija un saziņ a angļ u valodā ).
Tiem, kas ceļ o ar bē rniem, ieeja jū rā no krasta divā s vietā s starp koraļ ļ iem, obligā ti aizsargapavi, jo var uzkā pt uz maza ezī ti vai zivtiņ u, no pontona uzreiz dziļ i (apmē ram 3-4 metri) . Bez maskas jums bū s garlaicī gi peldē ties, jū s neredzē sit interesantā kā s lietas, kuru dē ļ viņ i š eit ierodas.

Brauciens uz pilsē tu: reģ istratū rā varat pieteikties transfē ram uz pilsē tu. Vai ar taksi 6-8$ (man ar taksi bija ē rtā k, neesi piesiets laikam un vietai) Uz pilsē tu labā k doties pē c 15:00, kur visi restorā ni tikai sā k gatavoties apmeklē tā jiem , izlikt dienas nozveju pie paš a restorā na, ko tad jū s un gatavojat. Labu un garš ī gu maltī ti var paē st par 30$ (porcijas lielas, un, ja paliks pā ri, iesaiņ os lī dzi).
Pati Dahaba ir nirš anas un vindsē rfinga centrs. Š ī ir vieta, kur varat pilnī bā atpū sties.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu