Laba viesnīca, internets nav lielisks

Rakstīts: 6 oktobris 2021
Ceļošanas laiks: 24 augusts — 2 septembris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 2.0
Kopumā pā rē jais gā ja labi - viesnī ca solī da 4! Klusa vide, patī kams un nekaunī gs personā ls, ē rta vieta snorkelē š anai un nirš anai. Atpū tnieku kontingents ir visdaž ā dā kais: vā cieš i, poļ i, ukraiņ i, baltkrievi, krievi un vietē jie (daudz vietē jo).
Teritorija: kopta, kompakta un tī ra. Patika arī tas, ka teritorija ir lī dzena, bez nobraucieniem un kā pumiem un +40 karstumā labi). Ir 3 baseini - viens ar hidromasā ž u, otrs ar slidkalniņ iem un treš ais - dziļ š pieauguš ajiem, kuram blakus ir bā rs. Ir zā le ar tenisu un biljardu. Numuri atrodas divstā vu ē kā s. Teritorijā atrodas nirš anas centrs. Sā nos ir teritorijas gabals, kas joprojā m tiek bū vē ts. Skaists skats uz kalniem.
Istabas: mums bija labs, otrajā stā vā , ar skatu uz jū ru. Tī rī ts katru dienu. Numurs ar gaisa kondicionē tā ju, ledusskapi, balkonu un seifu.

Ē dieni: Kopumā pieklā jī gi un daudzveidī gi. Daudzveidī ga saldumu izvē le, augļ i, vienmē r bija 2 veidi, no kuriem izvē lē ties, Eiropas virtuve. Vī ns un alus pusdienā s un vakariņ ā s.
Jū ra un pludmale: jū ra ir tī ra, silta un interesanta. Visā viesnī cas teritorijā atrodas pontons un koraļ ļ u rifs.
Kopumā pā rē jais man patika. Ir plusi un mī nusi. Ja vē laties uzzinā t vairā k par viesnī cas niansē m, varat noskatī ties mū su ī sfilmu. Saite uz to: https://www.youtube.com/watch? v=mfDygQR2SLQ
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu