Atpūta dvēselei. Vienīgais mīnuss - gids nebija redzēts

Rakstīts: 23 janvārī 2020
Ceļošanas laiks: 6 — 12 janvārī 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Pē c tradī cijas viņ i svinē ja Ziemassvē tkus, peldoties karstā s valstī s. Jū ra ir siltā kā salī dzinā jumā ar Š armu un Hurgadu. Lī dzi paņ ē mu masku – un nenož ē loju. Viesnī ca atrodas 10-15 km attā lumā no Dahabas. Tā tad, ja jū s meklē jat izklaidi - tad jū s š eit neesat. Lai gan no viesnī cas uz Dahabu vakarā kursē bezmaksas autobuss uz 3-4 stundā m. Vieta ir brī niš ķ ī ga. Pirms jū ras) lī cis) un trī s kalna pusē s. Ieradā mies pusvienpadsmitos vakarā , pē dē jie 1.5-2 km - bezceļ a, bez noskaņ ojuma. Iegā jā m iekš ā - viesmī lis uz paplā tes atnesa aukstu hibiska tē ju glā zē s, jo kavē jā s vakariņ ā s - deva devas. Izvē lē jā mies numuru pē c saviem ieskatiem. Š veicars liverijā palī dzē ja ar koferi. Telpā viss darbojas. (Viens krievu kanā ls) Wi-fi reģ istratū rā labs No 11 lī dz 14. Un no 18 lī dz 22) Balkons, divi lieli atzveltnes krē sli - skats uz kalniem. Viesnī cas fotogrā fija mā jaslapā patiesī bā ir skaistā ka. Ļ oti pieklā jī gs serviss.
Tī rī š ana katru dienu (lai gan man nevajag - nedzī vo kā cū kas un bū si tī rs). Viesnī cas noslogojums bija 30%. Pirms izbraukš anas sā ka parā dī ties gandrī z tikai eiropieš i (vā cieš i, č ehi, poļ i, mū su brā ļ i slā vi) ar skaļ u ņ urdē š anu un pilniem š ķ ī vjiem ar ē dienu. Kafejnī cā rindu nav. Pludmalē ir sarkanas smiltis. Apavi nav vajadzī gi - ieeja jū rā no pontona - blakus koraļ ļ u rifs - daudz zivju. Ikviens atrada č aulas - bet jū s nevarat izņ emt lielus, viņ i tos atstā ja...Sauļ oš anā s krē sli, matrač i, dvieļ i. Kafija, alus. Spuru masku, akvalangu piederumu noma.
Es ieteiktu: a) mierī giem pā riem b) romantiķ iem - iemī lē jies) ekstrē mos cilvē kos - jaunī ba (var nirt, var braukt ar kvadracikliem, kā pt kalnos) viesnī ca tiek apsargā ta no visā m pusē m. Netā lu no beduī nu ciemata ar kamieļ iem.

Vienī gais negatī vais ir ceļ vedis no Joyne up. Viņ š nekad nebija redzē ts. Ar cita gida starpniecī bu viņ i viņ am piezvanī ja - viņ i lū dza ekskursiju uz Svē tā s Katrī nas klosteri (pie Mozus kalna - tie bija pagā juš ajā gadā , bet klosteris bija skatiens). Tā tad gids mums piedā vā ja INDIVIDUĀ LU tū ri (par tā du cenu, kā du iedomā jaties). Reģ istratū rā - piedā vā ja arī individuā las ekskursijas. Vakarā ar viesnī cas autobusu 15 minū tē s aizbraucā m uz Dahabu, devā mies uz vietē jo ekskursiju biroju un krievu-angļ u-arā bu valodu (zinu 40-50 vā rdus) un, izmantojot ž argonu un kurlmē mo ž estus, vienojā mies par ekskursija 2.5 reizes divarpus reizes lē tā ka, divos 60 dolā ri. Izbraukš ana 7:00 (paņ ē mā m devas) un atgrieš anā s lī dz 14:00. Busiks 6 personā m.
Ja dodaties ziemā - klosteris atrodas Sitnai kalnu pakā jē - ļ oti stiprs vē jš . Klosterī pievē rsiet uzmanī bu "grā matas muzejam" - pareizticī gajiem 3 dolā ri jeb 40 mā rciņ as. Grā matas, rokraksti, ikonas no 4. gs. Mani pā rsteidza apustuļ a Pē tera ikona (6. gs. ). Atš ķ irī bā no tradicionā lā s un jā tnieku glezniecī bas ar zem pieres nolaistā m acī m - dzī vo sprā dzieni, mū su laikmetī gā - skatieties internetā ).
Viens vā rds š ai viesnī cai - CLEAN. Uz ielas un pludmalē neredzē ju nevienu izsmē ķ i. Skaidrs, ka tas ir subjektī vi. . . Tā pē c, ja neesi pieradis pie 5 dvieļ iem istabā ar pā rmaiņ ā m divas reizes dienā , pie sudraba deserta karotē m - droš i vari doties š eit. Starp citu, ē diens bija labs (man patika zupa ar garnelē m, bet mī dijas tik un tā ). Visbeidzot, viesnī cā parasti runā angliski. Tā pē c mā cieties valodu, kungi! Panā kumi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu