Jautājums o Asuāna

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
Tagad nav bīstami doties ekskursijās pa pilsētu,
Visi tuvinieki ir pret braucienu uz Ēģipti sarežģītās politiskās situācijas dēļ.Sakiet,kas zina-kāds ir iedzīvotāju noskaņojums,galu galā valstī ir izsludināts karastāvoklis?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2011-06-2713 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  10
аватар aisha_sharm
dodieties uz forumu un izlasiet tēmu: Kas notiek arābu pasaulē.
аватар HAVE_REST
Kā ceļojumu aģents jums neiesaku ceļot pa Ēģiptes pilsētām. Kūrortos ir drošībā, tu esi viesnīcas vadības, policijas aizsardzībā, bet valsts iekšienē problēmu gadījumā izkļūt no neparedzamām situācijām ir daudz grūtāk
аватар miki08
Jūs pats atbildējāt uz savu jautājumu! Tad kāpēc tev vajadzīgs kāda viedoklis? Jūs ļoti labi zināt, ka šobrīd šajā valstī neviens jums neko nevar garantēt.
аватар irina1988
Pilnīgi piekrītu HAVE_REST. Uz Ēģipti devāmies atvaļinājumā uzreiz pēc revolūcijas, tiklīdz tika uzsākti pirmie reisi no Ukrainas. Kūrortos viss bija mierīgi. Kā stāstīja pavadoņi, arī revolūcijas laikā viss bijis mierīgi. Gribēju aiziet uz piramīdām, bet tur nebija nekādas ekskursijas. Teica - nemieru dēļ uz pilsētām nebraukt.Lai gan...tagad viss ir atsākts.Dievs glābj seifu.
аватар AngelinaDonec
Šarmā bijām maijā, kūrortā viss mierīgi piedāvāja tikai Izraēlu ar lidmašīnu, un Luksoru, piramīdas nepiedāvāja, bet par Kairu vispār teica, ka tā ir atkritumu izgāztuve, nekur nebraucām. , izbraucām tikai pa jūru, pašā viesnīcā viss bija kārtībā un ēdināšana un apkalpošana... tātad tas ir jūsu ziņā!
аватар irina1988
AngelinaDonec, paldies, ka runājāt par Kairu. Es ļoti gribēju uz turieni doties, bet tas joprojām neizdevās (((visi mani pārliecināja. Un tagad jūs vēlreiz apstiprinājāt, ka tur nav ko iet!)))) Paldies vēlreiz))))
аватар AngelinaDonec
Kad bijām ekskursijā uz piramīdām (pirms 2 gadiem), tad ekskursija bija tikai caur Kairu, ar slavenā KAIRAS MUZEJA apmeklējumu un kad braukājām pa Kairu bija dubļi, smirdoņa, baigie grausti, vispār es gaidīja no Kairas AUSTRUMU ZVAIGZNE, vienu a redzēju pavisam ko citu..... bet ... man ļoti patika KAIRAS MUZEJS, GĪZA-PIRAMĪDAS .... un pati pilsēta (pat negribas lai to apspriestu) ...
аватар irina1988
Biju Luksorā.Smuki.Patika.Un Karaļu ieleja nav nekas interesants.
аватар miki08
Kairā notiek kārtējā revolūcija, notiek ielu kautiņi, ko tur apspriest.
аватар vdomolazov
Kā jebkurā metropolē, arī Kairā ir tīri priekšzīmīgi rajoni un grausti nomalē. Tāpēc nav ko brīnīties par kontrastiem. Vispār visas Ēģiptes (arābu) pilsētas ir diezgan netīras. Nu nepieradināja pie tīrības. Lai gan redzēju, kā Asunā ar ziepēm mazgāja ietvi un ielu.
Būt Ēģiptē un neapmeklēt piramīdas Vēstures muzejā un Luksorā parasti ir veltīgi doties uz Ēģipti. Sarkanā jūra, protams, pati par sevi ir liels prieks, taču nedrīkst aizmirst, ka Ēģipte ir viena no vecākajām civilizācijām, kas atstājusi milzīgu skaitu pieminekļu. Lai gan ir kāds kontingents uzbriest un plunčāties, protams, kāda velna pēc viņiem.
Revolūcijas un nemieri Ēģiptē notiek ne katru dienu, lai gan valsts ir šausmīgi militarizēta.
Es tikko biju Hurgadā viņu pēdējās revolūcijas laikā, tāpēc, ja tas nebūtu TV, es nekad nebūtu uzminējis, ka tā tuvojas.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Asuāna
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl