Labs skats

Rakstīts: 28 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 24 — 26 jūlijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Atnā cu š eit uz divā m naktī m, lai nosvinē tu mana vī ra draugu.
Mū s nokā rtoja uzreiz, pat pasi neprasī ja : ), tikai papī rs no rezervā cijas. Reģ istratū rā viņ i nerunā krieviski, pie kases sastapā s tikai krieviski runā još s darbinieks. Vajag aizpildī t kartiņ u un saprast, kur ir cipars, bet te bez puslitra, t. i. bez kartes nevar saprast : ).
Ī si aprakstiet kustī bu shē mu.

Neatkarī gi no tā , kurā stā vā atrodas jū su istaba, jums ir jā brauc ar liftu (pretī ieejai) vai kā pnē m (nedaudz pa labi) uz otro stā vu. Tā lā k jū s izvē laties savu A vai B spā rnu, mums bija B ar skatu uz jū ru. Pā rvē rsieties par š o spā rnu. Ja jums ir istaba otrajā stā vā , sekojiet bultiņ ā m, un, ja pirmā vai treš ā , tad meklē jiet apļ veida kā pnes un pē c tam sekojiet zī mē m. Mē s apmaldī jā mies pirmajā dienā . Mums paveicā s, ka skaitlis bija 316, tas nav tā lu no kā pnē m, un gaiteņ i ir tur - var viegli noskriet simts metrus.
Istaba ir maza. Ir televizors, bet nav ledusskapja vai gaisa kondicioniera. Balkona durvis veras tikai arš anai, nevar likt vē dinā t, logs neveras. Balkons ir pietiekami liels. Divi krē sli, bez galda. Smē ķ ē t aizliegts. Kad apstā jā mies uz balkona, bija sē nalas no sē klā m, tas palika lī dz izbraukš anai. Uz balkona grī da betonē ta, bez č ī bā m neiztikt. Duš ai un tualetei ir kopē ja grī da, bet ū dens netek. Lī dz brī dim, kad aizmirsu par smē ķ ē š anu. Smē ķ ē t var otrajā stā vā aiz baseina un ceturtajā stā vā pie liftiem. Vieglā k ir iet ā rā .
Veļ a netika mainī ta (bijā m 2 naktis), tika uzlikti jauni dvieļ i. Gulta pietiekami ē rta, bet matracis slī d. Prasī ja papildus spilvenus. Peldmē teļ us var paņ emt lī dzi par 3 eiro.
Skats no balkona ir skaists! Saule riet tieš i tev priekš ā ! Un prā mji visu laiku iet uz priekš u un atpakaļ .
Baseins labs un liels. 25 metri, 6 joslas. Pā ris parasti ir aizņ emts ar sportistiem. Tur ir trī s pirtis - sauna, turku un aroma, es domā ju. Vī rs, kuram devā mies un baseins bija galvenais arguments, bija ļ oti apmierinā ts!
Aiz baseina ir iekš pagalms ar galdiņ iem un sauļ oš anā s krē sliem, var sauļ oties un vē rot peldē tā jus, ko es arī izdarī ju : )
Netā lu, aiz jahtkluba, ir pludmale. Jū ra sekla, domā ju, ka tikai Jū rmalā , bet te dziļ ums vē l lielā ks, vī rs, š ķ iet, nesasniedza, peldē ja jostas lī menī . Pludmalē ir viens restorā ns. Ē diens ir ļ oti labs, un cenas ir saprā tī gas.
Restorā ns.

Restorā ns atrodas piektajā stā vā , kur var nokļ ū t tikai ar liftu. Pirmajā rī tā mums "paveicā s" - atskanē ja signalizā cija un tika izslē gti lifti. Ļ oti gribē ju kafiju....bā rs vestibilā strā dā no 9, vajag reģ istrē ties kazino....
Sagaidī jā m, atbraucā m....Brokastis labas, bagā tī gas. Omlete, olas, pankū kas, musli, siers/gaļ as izcirtņ i, pastē te, biezpiens, daž ā das maizes. Sulas, kafija (var ņ emt lī dzi, ir vienreizē jā s glā zes), tē ja, piens. Izsalcis neaizbrauksi, viss ir garš ī gi!
Vakarā devā mies uz ala-carte vakariņ ā m. Tas bija ļ oti garš ī gi! Un pasniegš ana, un ē dieni, un š efpavā ra kompliments! Ja tas darbosies, es jums parā dī š u fotoattē lu. Garš ī gi! Nedaudz karsti, bet pirms tam aizbraucā m uz tuvē jo restorā nu ar ā ra terasi, pasū tī jā m.....gaidī ja.... un viņ i par mums aizmirsa....
Jū s varat pusdienot vestibilā , neliela ē dienkarte, krieviski runā još s personā ls. Mē s neē dā m, tikai dzē rā m : )
Es aizmirsu pastā stī t par zā les pļ ā vē ju - viņ š sā k darbu 8 un steidzas ar rakstā mmaš ī nu ar skaļ u rū koņ u, tā pē c nepā rguli brokastis.
Mums paveicā s ar bū vlaukumu, viss bija klusi. Otrajā naktī atveda tehniku ​ ​ asfalta ieklā š anai, bet paš u procesu neatradā m. Viņ i droš i vien visu jau ir izdarī juš i.
Blakus viesnī cai (pā ri ielai) atrodas lielveikals. Autobusa pietura. 12 minū tes lī dz centram, marš ruti 1a, 8.24a (biļ ete 2 eiro no š ofera) Pie viesnī cas gandrī z vienmē r ir taksometri (ap 8 eiro), var zvanī t Taxify, bū s lē tā k.
Patī kams pā rsteigums bija kompliments no viesnī cas - š ampanietis un augļ u š ķ ī vis vī ram uz dr (rakstī ju iepriekš ).

Nu ko lai saka? Laba viesnī ca. Labs baseins. Skrieš ana pa kā pnē m un gaiteņ iem tikai nostiprina, ne velti tā bū vē ta olimpiā dei. Restorā ns ir ļ oti labs, bet vakariņ ā s neiesaku ņ emt bufeti - izvē les praktiski nav.
Skats no Marinas ir brī niš ķ ī gs!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu