Tallink Spa & Conference Hotel 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Tallink Spa & Conference Hotel ir veiksmīga spa un konferenču centra kombinācija Tallinas centrā. Viesnīca, kas atrodas jaunā ēkā ar stikla fasādi, ir mūsdienu komforta iemiesojums. Luksusa spa dizaineru interjers padara viesnīcu par ideālu viesiem, kas meklē kaut ko neparastu.Vairāk →
аватар Sergey_7979
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kā epigrā fu apskatam gribē ju uztaisī t vecu politnekorektu anekdoti par Igaunijā ieradies slā vu tū ristu : -) ("Igaunijā ierodas krievvalodī gs cilvē ks. Nobremzē privā tu tirgotā ju. Brauc vietē jais. Tū rists jautā : - Vai tas ir tā lu no Tallinas? - Nyet, nye far. … Tomēr ▾ Kā epigrā fu apskatam gribē ju uztaisī t vecu politnekorektu anekdoti par Igaunijā ieradies slā vu tū ristu : -) ("Igaunijā ierodas krievvalodī gs cilvē ks. Nobremzē privā tu tirgotā ju. Brauc vietē jais. Tū rists jautā : - Vai tas ir tā lu no Tallinas? - Nyet, nye far. - Tā tad es apsē dos? - Apsē dieties.
Viņ i iet, daž reiz, stundu, Tallina nav redzama. Tū rists: Klau, vai lī dz Tallinai ir tik tā lu? - Tagad tas jau ir tā lu ...").

Bet tajā ir vismaz 2 maldī gi priekš stati.
1) Patiesī bā tas nav tā lu no Tallinas: 1 stunda 40 minū tes gaisa ceļ ojuma, piemē ram, "Estonian Airlines".
2) Visi pilsē tas iedzī votā ji, ar kuriem man bija iespē ja sazinā ties (pat jaunieš i lī dz 20 gadiem), lieliski saprot krievu valodu, lai gan es sā kumā saziņ u katram gadī jumam sā ku ar frā zi "Vai tu runā krieviski? "

Tagad par ceļ ojuma piezī mē m.

Kā jau teicu, Tallinā visracionā lā k ir nokļ ū t ar lidmaš ī nu. Autobusu maratona cienī tā jiem - kursē autobusi (daž ā du firmu), kas kursē ap 20-22 stundā m.
Tieš a dzelzceļ a savienojuma starp Ukrainas un Igaunijas galvaspilsē tā m vē sturiski nebija (pat PSRS laikā - tikai ar maiņ u Viļ ņ ā vai Rī gā ).
Tuvojoties pilsē tai pa lidmaš ī nas logu, jū s neapš aubā mi izbaudī siet pilsē tas panorā mu pie jū ras, kur harmoniski kontrastē seno ē ku smailes un augstceltņ u komercnekustamais ī paš ums, ko ieskauj mež s, kurā slē pjas diezgan liels saldū dens ezers. . Lidosta atrodas mež a nomalē un jū s neapš aubā mi sajutī siet atš ķ irī bu apkā rtē jā gaisā , it ī paš i pē c smoga, ko izjutā t pirms pā ris stundā m pie ieejas Borispiļ ā...Es jums neteikš u, kas publiski transports brauc uz lidostu, jo mū su Grupai bija transfē rs ar autobusu. 15 minū tes lī dz pilsē tas centram no lidostas, 25 minū tes lī dz viesnī cai.
Tallinas centrs (proti, administratī vais, nevis vecpilsē ta) ir ļ oti savdabī gs, celts 20. gadsimta 40. -50. gados, tač u ir diezgan daudz privā tu 2 stā vu savrupmā ju, pā rsvarā koka. Tieš i tajā s atrodas ā rvalstu, tostarp Ukrainas, vē stniecī bas.

Pati viesnī ca atrodas praktiski ostā , 300-400 m no uzņ ē muma prā mju terminā ļ iem, kuru nosaukums daļ ē ji sakrī t ar viesnī cas nosaukumu: "Tallink&Silja Line".
Viesnī cas mē rķ is izriet no tā s nosaukuma: biznesa tikš anā s un relaksē još as brī vdienas. Viesnī cā ir vairā kas daž ā das ietilpī bas konferenč u telpas, un gandrī z no zā les var nokļ ū t milzī gā spa centrā . Istabas ir tī ras, normā la izmē ra, viss aprī kojums jauns, jauna ē ka vai nē - nevaru teikt, iespē jams, viesnī cā tika veikta restaurā cija. Viesnī cas ī patnī ba ir ļ oti gari koridori, kuros ieslē dzas fona apgaismojums, pē c noteikta laika mainot krā su.
Viesnī cā ir restorā ns (bufete, ļ oti daudzveidī gs), vairā ki bā ri. Vestibilā ir 2 datori ar bezmaksas internetu, ir bagā ž as nodalī jums. Personā ls brī vi pā rvalda angļ u un krievu valodu, draudzī gs. Viesnī cai blakus esoš ajā ē kā (atseviš ķ a ieeja) atrodas kafejnī ca ar karsto pirmo ē dienu bufeti.
Par 4.50 E - neierobež ots piegā jienu skaits, apmē ram 10 daž ā das zupas no daž ā dā m pasaules virtuvē m.
Pretī viesnī cai atrodas veikals "SadaMarket" (manuprā t, nosaukums cē lies no pilsē tas rajona - "Sadaama").
Bet cenas tur ir augstas, kas, iespē jams, ir saistī ts ar to, ka tā atrodas vistuvā k ostai un ir paredzē ta tū ristiem, kas ierodas no prā mjiem un kruī zu kuģ iem. 10 minū š u gā jienā (apbraucot lī ci ar stā voš u "pirā tu" laivu) atrodas liels mega tirgus "Rimi" ar labu sortimentu, cenā m un vietē jā zī mola "Kalev" š okolā des butiku.
Ja interesē iepirkš anā s vē rienī gi, tad pilsē tas centrā lais prospekts (Viru) ir vienstā va tirdzniecī bas centrs (augststā vu tirdzniecī bas un biroju ē ka, to nevar nepamanī t). Iepirkš anā s funkcija (iespē jama tikai Viru) pē rkot ir iespē jamas atlaides (lietai no 200E pē rkot tā s nokrī t 15-25E, un tas vē l nav Tax-Free), bet cenas Eiropas, raž otā ji un preč u kvalitā te ir lī dzī ga.
Suvenī rus vislabā k var iegā dā ties vecpilsē tā , ir daudz suvenī ru veikalu, ī paš i Rahukohtu ielas rajonā . Galvenais suvenī rs ir dzintara izstrā dā jumi, izvē le milzī ga, katrai gaumei un budž etam (no 30 E).

Sabiedriskais transports.
Pā rstā v autobusi, trolejbusi un tramvaji. Mikroautobusu kā klases nav : ). Metro pat projektā nav (acī mredzot 50.000 pilsē tu nevajag, lai gan Eiropa zina citus gadī jumus). Maksa ir 0.80 E (ja biļ eti pē rkat ā rpus transportlī dzekļ a - tā s tiek pā rdotas avī ž u kioskos) vai 1.60 E (ja pē rkat pie vadī tā ja).
Stā vvietas pieturā s ir garā kas par mums (š oferis braucot biļ etes nepā rdod), bet transports brauc lielā ā trumā , jo autobusiem un trolejbusiem speciā li atvē lē ta pirmā josla. Dienai ir neierobež ots (24h no kompostē š anas brī ž a), maksa 4E.
Kopš.2013. gada sā kuma Tallinas administrā cija plā noja padarī t sabiedrisko transportu bez maksas (tiek segts no pilsē tas budž eta), tač u kā š ī iniciatī va beidzā s, nav zinā ms.

Atrakcijas.
Lielā kā daļ a no tiem ir koncentrē ti Vecrī gā – uzkalniņ ā aiz cietokš ņ a mū ra ar torņ iem. No kurienes paveras unikā ls skats uz pilsē tas piejū ras daļ u. Vecpilsē ta ir gā jē ju zona, izņ ē mums ir tikai tū ristu "vilcieniem". Lielā kā daļ a tū ristu ir krievvalodī gie un, dī vainā kā rtā , itā ļ i. Japā nas un Ķ ī nas pā rstā vji nav redzē ti.
Vecpilsē tas centrā lais laukums (kur Rā tsnams ar "Veco Tomasu") un daudzi restorā ni, nez kā pē c atgā dinā ja Polijas pilsē tu centrā los laukumus. Vecpilsē tā ir arī ukraiņ u pē da - Ukrainas grieķ u katoļ u baznī ca.

No apskates objektiem ā rpus Vecrī gas - parku "Kadriorg", var nokļ ū t ar tramvaju no centra, parks ir skaists, bet ļ oti mazs. Netā lu atrodas Igaunijas prezidenta rezidence. Netā lu no parka atrodas Modernā s mā kslas muzejs (raksturī ga hi-tec ē ka). Kā arī krastmala (no jahtkluba lī dz pilsē tas centram, garā m Piritas piemineklim - ap 2.5 km), ideā la vieta gan pastaigai, gan riteņ braukš anai, gan sportam pilsē tas iedzī votā jiem.

Tallinā ir arī moderni kvartā li (Dziedā š anas laukuma zona ir pilsē tas austrumu daļ a). Mā jas tiek bū vē tas pē c Rietumeiropas projektiem, tajā skaitā arī tā sauktie "kondominiji".

Nav jē gas daudz runā t par igauņ u kulinā riju, jo.
š ī tē ma ir pilnī bā atklā ta attiecī gajā LaFifa apskatā . No sevis tikai piebildī š u, ka Igaunijas virtuve ir ļ oti gaļ ī ga.

Kultū ra.
Tallinas centrs ir tī rā ks nekā Kijevas centrs - noteikti. Cilvē ki noteikti ir pieklā jī gā ki. Valsts no neatkarī bas atjaunoš anas brī ž a (tikai daž as dienas agrā k nekā mē s – Igaunijas Neatkarī bas diena tiek svinē ta no 20.08. 1991. ) ir tiecusies pē c Eiropas un gandrī z pilnī bā integrē jusies Eiropas civilizā cijas struktū rā s (Eiropas Savienī bā , eiro zona, Š engena).
Lai arī citu Austrumeiropas valstu problē mas nav saudzē juš as š o Baltijas republiku, darbaspē ka migrā cija, galvenokā rt uz Ī riju un Skandinā vijas valstī m, ir diezgan nozī mī ga.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Lennusadamas lidlauka muzejs
Novērtējums 10.0
Igaunija, Tallina
Muzeji, Stats
Rātslaukums
Novērtējums 9.5
Igaunija, Tallina
Ielas, laukumi, skatu punkti
St. Katrīnas josla
Novērtējums 9.0
Igaunija, Tallina
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti

Отель Tallink Spa & Conference - это удачное сочетание спа- и конференц-центра в самом сердце Таллина. Отель, расположившийся в новом здании со стеклянным фронтоном, является воплощением современного комфорта. Дизайнерский декор роскошный спа-центр делают отель идеально подходящим для гостей, ищущих чего-то необыкновенного.

Atrašanās vieta в центре Таллинна.
Viesnīcā

интернет бесплатный WiFi и бесплатный интернет-пункт, модный бар, интернациональная кухня, ресторан Nero на 186 мест, парковка, бассейн детский, камера хранения, обмен валют, бассейн крытый, бассейн открытый, бассейн с джакузи, бассейн с морской водой, баня турецкая (хаммам), сигарный бар Fidel на 40 мест.

Telpu apraksts

275 современных гостиничных номера:
251 номер класса «Стандарт»
20 номеров «Дабл де Люкс»
4 номера «Сьют»:
- Arabian Suite
- French Suite
- Metropolitan Suite
- Cosmos Suite.

Istabās

уборка номера, ванная/душ, душ, туалет, фен, спутниковое ТВ, интернет, кондиционер, мини-бар (платно), сейф (платно), телефон, халаты.

Tīmekļa vietne: Tallink Spa & Conference Hotel
FAQ